detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Jutro še z moje strani,.... tako kot že par noči, tudi to noč nisem mogla zaspat - kriza res,... ne vem ali je res kriva že malo misel da se mi porod bliža in sem res že tako nestrpna ? ali pa je kriv rr, ko predno da zaspim, grem brat in seveda dobim lušte in se napokam malcekvita - Čestitke za Jakoba Junona - ja včeraj sem bila pri njej ob 17-ih in je bila ena ki tudi hodi k Simonitiju in je bila prvič in sem mislila da si ti. Mi je pa dala eno iglo včeraj v mezinčka in rekla da je zato, da ne bi šla predolgo čez rok (upam, da bo hasnalo). Je pa Ocvirkova fajna ne? sonček - ti tako fajn napoveduješ tele porode, da bi te še jst prosla če lahko zame kaj napoveš brigita - ja res me že matra, me zanima kaj me jutri čaka,.... sej ne da se mi vleče, sam firbčna sem koliko bo naš velik, težek, ali bo imel kaj laskov, tak bi ga/jo že videla, pa vsak dan preberem, da katera aprilčica že carta, pol pa lušte dobim.... vse me bote prehitele,.... dogaja se pa še nič,.... ko se je pred cca 3tedni sem mislila da se Rim bliža, pa ni blo nič iz tega, zdej pa ni nič posebnega ,..... upam, da ne bom predolgo čez rok Vsem ki imate preglede - srečno,..... Rim - joj so ti otročki od aprilčic luškani,..... pa seznam se res polni Ja, res je fajna. Ji bom mogla js tut za tisto iglico v mezinčka rečt. A tebi je sama od sebe to naredila? A si bla zadnjič tam? Jutri pa v P, kajne? Mogoče ti bo pa sprožil porod. Misim nate in čim prej se javi. Ne sama mi je dala ker je vprašala kdaj je rok in ker je jutri mi je dala,.... ja bla sem UPAM da zadnjič , če pa ne grem pa pol še v ponedeljek ali četrtek,.... Res je full ok, pa ker jo lahko kaj vprašaš, ker jst ko sem pr svojmu g. včasih kr pozabim kaj vprašat,... zato je res faj,.... Upam da bo pomagal,..... Ja jutri grem v P in bomo videli kako in kaj, upam, da me kr obdržijo in da se bom lahko pohvalila, da že cartam Hvala,.... veš sem bla pa čist ziher da si bila v sosednji sobi, ha ha... A res? Ne, sem mela ob šestih šele uro. Js tudi držim pestke, da boš že cartala. Sporoči nam. A ti Simoniti kaj teži za kg? Za kolk si se pa zredila? Praviš, da si se zadnjič v 10 dneh za 1 kg - je težil? Ne nič mi ne teži, sem mu enkrat še sama rekla da mi kr gor letijo, ker na začetku res nisem veliko jedla in so full letele kile,.... zredila sem se 24kg ,.... vedno pa pogleda koliko zatekam in je nazadnje reku da je še v meji normale A teb kej teži???? Enkrat je samo reku, da še znam veliko pridobit na koncu in res je tko nazadnje tud ko sem bla tam ni nič reku, me prav zanima kaj bo jutri reku, ....... mam pa res full zatečene noge,... da balerinke komaj obujem, vse mi je FULL tesn,.... tko da na sprehod nosim kr patike od dragega,.... Js sem se zredila 12 kg in me je zadnjič pohvalil. V petek pa imam CTG in ko bo videl +2. Ojoj... ziher bo kej reku, ker na začetku mi je, ko mi je šlo fejst gor. Ampak js mam zdle tak apetit, da vse pojem kar vidim. pazi, da ne boš pojedla lubija
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|