|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
31.3.2009 21:38:06   
brigita23
halo punce

a je še katera gor???? Jst ne vem ali imam prave popadke ali lažne....so pa vse bolj pogosti, zdej sem skoraj 100% da ni prebavauser posted image
Neki me zanima a čep gre vsaki pred porodom ali ni nujno??? Jst razen popadkov nič drugega nisem opazila...pa samo v spodnjem delu trebuha, huda bolečinauser posted image user posted image user posted image

JOJ kak naj vem ali je to to in kdaj naj grem v P??

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
31.3.2009 21:38:24   
štorkljica
Pa res, pazite se jutri, da vas kdo redno ne naheca.
Moj je danes prišo na idejo, da bi zjutrja ob 6h poklical taščo (mojo mamo) in bi ji povedal, da sem jaz rodila, pol bi pa za 15min klical nazaj in ji povedal, da je to prvoaprilska šalauser posted image  Njemu se je zdelo to blazno smešno in zabavno, ampak sem ga pol uspela prepričati, da to ni tak smešno, ker bi moji starši in še kaki svojci vzeli preveč zares in bi potem na koncu sledilo samo eno veliko razočaranje.
Mislim tipi ej....user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
31.3.2009 21:39:17   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica
Hvala Cveta!user posted image user posted image  Sem si ga shranila kar na kompiča, bo sigurno prav prišlo.

U R Welcome!
Šibam jaz v posteljo. Aja,ker sem danes končno dvignila svoja nova očala, sem zopet v KR. In to pomeni spet nočko brez svojega kodra v postelji. Upajmo, da bom vsaj noč prespala z manj nočnimi izleti do WC-ja, bedenja in igranja igric.

Neposredna povezava do sporočila: 2903
31.3.2009 21:41:49   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23
Jst ne vem ali imam prave popadke ali lažne....so pa vse bolj pogosti, zdej sem skoraj 100% da ni prebavauser posted image
Neki me zanima a čep gre vsaki pred porodom ali ni nujno??? Jst razen popadkov nič drugega nisem opazila...pa samo v spodnjem delu trebuha, huda bolečinauser posted image user posted image user posted image

Jaz sem totalni amater na tem področju tako, da če ti ni odveč se pojdi pokazat v P! Čep se ti je pa lahko odluščil ne da bi ti to kaj opazila. A si mogoče kaj karvavela prejšnje dni?

Neposredna povezava do sporočila: 2904
31.3.2009 21:43:09   
štorkljica
Brigitka hir aj em...

Za enkrat se še ne sili v porodnišnico, počakaj, lahko, da so popadki ampak ni nujno, da bodo ostali. Lepo se vleži, se pomiri in počasi si zapisuj čas črvičenja (torej na koliko časa se začne) in koliko dolgo traja. Če bodo popadki na 5 minut ali manj - POTEM TAKOJ V PORODNIŠNICO isto ČE TI BO ODTEKLA VODA.
Brez panike punca, lahko da je to to in boš kmalu že ponosna mami svojega otročka.

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
31.3.2009 21:46:05   
štorkljica
Brigitka sproti še kaj poročaj kake so ugotovitve, jaz ti držim pesti punca in mislim nateuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2906
31.3.2009 21:50:19   
brigita23

Moj je danes prišo na idejo, da bi zjutrja ob 6h poklical taščo (mojo mamo) in bi ji povedal, da sem jaz rodila, pol bi pa za 15min klical nazaj in ji povedal, da je to prvoaprilska šalauser posted image  Njemu se je zdelo to blazno smešno in zabavno, ampak sem ga pol uspela prepričati, da to ni tak smešno, ker bi moji starši in še kaki svojci vzeli preveč zares in bi potem na koncu sledilo samo eno veliko razočaranje.

ja bi bla morda res malce neprijetna šala za babice ko že itak komaj čakajo svoje vnučke oz. vnukinjeuser posted image user posted image user posted image ...no upam da ne bom jst res na 1.april rodila, ker mi itak ne bo noben vrjeluser posted image user posted image user posted image ...

Ne vem zdej sam čakam kdaj pride naslednji popadekuser posted image  od zadnjega je minilo že 20 minuser posted image

No lahko pa da se bo umirilouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2907
31.3.2009 21:53:20   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

Jst ne vem ali imam prave popadke ali lažne....so pa vse bolj pogosti, zdej sem skoraj 100% da ni prebavauser posted image

Jaz sem totalni amater na tem področju tako, da če ti ni odveč se pojdi pokazat v P! Čep se ti je pa lahko odluščil ne da bi ti to kaj opazila. A si mogoče kaj karvavela prejšnje dni?

Ne nič, edino kar sem opazila je bilo to da mi je buši pogosteje otrdevaluser posted image ...druga pa vse kot vednouser posted image .

Pa sej klinc bom mnda ja vedla kdaj gre zares, doma ziher ne bom rodilauser posted image user posted image . No glede tega čepa mi pa ni čist jasn a se mora prej odluščit al ne???

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
31.3.2009 21:56:15   
brigita23

Brigitka hir aj em...

Za enkrat se še ne sili v porodnišnico, počakaj, lahko, da so popadki ampak ni nujno, da bodo ostali. Lepo se vleži, se pomiri in počasi si zapisuj čas črvičenja (torej na koliko časa se začne) in koliko dolgo traja. Če bodo popadki na 5 minut ali manj - POTEM TAKOJ V PORODNIŠNICO isto ČE TI BO ODTEKLA VODA.
Brez panike punca, lahko da je to to in boš kmalu že ponosna mami svojega otročka.

joooooooo kak si me potolažla štorkljica...hvala ti 100x user posted image user posted image user posted image ...me je mal panika zagrabla veš...no pa sej se vidi a neuser posted image user posted image user posted image , če se je naš user posted image  odločil da pride potem bom tudi jst vesela, lahko pa da me samo hecauser posted image ....sej gledam zdej na uro tako da bom videla kako in kajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2909
31.3.2009 21:57:07   
štorkljica

ja bi bla morda res malce neprijetna šala za babice ko že itak komaj čakajo svoje vnučke oz. vnukinjeuser posted image user posted image user posted image ...no upam da ne bom jst res na 1.april rodila, ker mi itak ne bo noben vrjeluser posted image user posted image user posted image ...

user posted image user posted image

Ne vem zdej sam čakam kdaj pride naslednji popadekuser posted image  od zadnjega je minilo že 20 minuser posted image

Nč hudga, ti sam lepo spremljaj tole zadevo, pa če danes izveni se bo ziher pojavlo 1x drugič Pa lepo še otrokove gibe spremljaj...ne med samimi popadki, zdaj zmes.

Neposredna povezava do sporočila: 2910
31.3.2009 21:57:14   
brigita23

Brigitka sproti še kaj poročaj kake so ugotovitve, jaz ti držim pesti punca in mislim nateuser posted image

hvala še enkrat....zdej bom pa poskusila se malo umirit in se še javim kaj...

NOČKO VSEM

Neposredna povezava do sporočila: 2911
31.3.2009 21:58:28   
brigita23

user posted image user posted image

Nč hudga, ti sam lepo spremljaj tole zadevo, pa če danes izveni se bo ziher pojavlo 1x drugič Pa lepo še otrokove gibe spremljaj...ne med samimi popadki, zdaj zmes.

bebi e full živahn...čudn neuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2912
31.3.2009 22:01:21   
štorkljica
OK, grem zdaj počasi nekaj gledat po TV...Brigita drži se!

Jurei pa dopoldne še malo nakupovat za novega člana in našo tulipanko, potem greva z dragim nekaj pojest, pol pa greve popoldne z tulipanko v vrtec, da bomo tam barvali pirheuser posted image  Komaj že čakam!

Lepo in mirno noč vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 2913
31.3.2009 22:52:01   
malapikica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

a je mogoče danes katera na rr videla malopikico???? malapikica kje si? menda mi nisi pobegnila v rimuser posted image
ne danes se ni javila,kaj pa včeraj user posted image

včeraj sve bli še skup na kavici...mi je pa res čudno, da je cel dan ne bi bilo na netu...
upam ,da ni kaj hudega user posted image da je šla samo v Rim 

Še sem tukaj. Do petka moram obvezno počakat, ker takrat dobim karto. Ko bom tako daleč, te pa o tem obvestim Detelja.
Sem bila pa danes res manj na netu. Malo dopoldne, potem pa sem pospravljala in posesala stanovanje. Popoldne pa sem kar na kavču zaspala. Mi je pa danes trebuh ful otrdeval, pa prvič me je spodaj nekaj šraufat začelo.
Zdaj sem pa več kot eno uro rabla, da sem prebrala vse za nazaj. Upam, da vas bom jutri lahko bolj sproti spremljala.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
1.4.2009 6:59:29   
srecka82
Jutri čveke moje.

včeraj se nisem uspela oglasiti, ker sem ostala v Laškem pri moji mami tako, da sem šele zvečer prišla domov.

Včerašnji pregled: imela sem samo CTG in naš Maks je itak, da zaspanec tako, da mi je sestra morala narediti 50 minutni CTG, ker je mali skoz spaluser posted image . Sem se morala premetavati z enega boka na drugi, da se je ne koncu vendarle zbudil. Naslednji pregled imam ponovno jutri.

Ravno sedaj se mi je na hlačke ulil gost bel izcedekuser posted image . A mogoče katera ve kaj bi lahko to bilo. Čep je rjavkasto-rdeče barve ali to ni nujno? Mogoče ste se o tem pogovarjale v prešnjih debatah zato se vnaprej opravičujem, če ponovno načenajam to temo. Vas ne uspem slediti.

Sonček85:grem sedaj prebrati ZS in ti odgovorim.

Se tipkamo. Sedaj pa grem dati en pralni stroj prati pa grem še malo v posteljo.

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
1.4.2009 7:14:42   
matcar
Dobro jutro!
Da se poslovim od vas,še ena user posted image na moj račun. Lepo mi bodite,bom pa itak javla,kak pa kaj. Pa kako slikico vam pošljem,da bote imele za album.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
1.4.2009 7:29:17   
kpmk

ja meni je bilo prvič res mučno, ker so mi sprožili šele 12. dan (zvečer) po PDP..najbolj mi je šel pa na živce folk..zdej pa itak nisem nikomur povedala točnega PDP-ja ker se spet bojim, da bom čez rok in mi bodo vsi najedlai..pa sej štekate kaj mislim..
sam če bi mi pa že prej sprožil pa nevem če bi vse tako hitro potekalo kot je..ker zgleda res še ni bilo dosti pripravljeno...user posted image ma kaj pa vem..

No tudi zato se mi zdi mal zoprn, ker sem že malo sama neučakana in tudi me že vsak dan kličejo, si še domauser posted image , .... no pa sej veste,......   pa sej bom videla danes kakšna bo situacija in če bo akcija super, če pa ne, je pa že tko prav user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
1.4.2009 7:29:51   
tinaaja
Jutro ...

nasvet za CTGje
- zmeraj pojete cokoaldo pred ctg -jem. Zbudi otrocka, da bolj giba in se tako izognes dolgim seansam ali dvakratnemu delanju ctg. Nasa je na zadnje tud spala in je sestra rekla, da G ne bo zadovoljna, da bom morala se enkrat delat. sem imela cokolado v torbici in cez 3 min je mala delala tak kraval user posted image

Srecka - cep je kar ornk sluz, ne samo izcedek, je razpoznavna razlika.. zjutraj je pogosto, da se ti lahko ulijeuser posted image

Metcar - srecno!

pri nas stanje nespremenjeno user posted image sitno 4 (+) ahhh jaaa .. me pa tako sramna kost boli, da vsake tok komaj hodim.. prou bad je.. user posted image se malo user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
1.4.2009 7:31:13   
detelja
user posted image
user posted image

01.04
Cveta28
ninaMM CTG
matcar 1.4  v P
Artičoka
m...tina CTG
kpmk CTG v P
diti

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
1.4.2009 7:35:37   
detelja
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
1.4.2009 7:35:53   
Miška2006
Dobro jutro.
user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitam vsem aprilskim user posted image , da ste prišle do APRILAuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jst vedno bolj spim kot angelček. Resnično ne vem kdaj sem tako dobro spala. Res vam ne zavidam neprespanih noči, odhodov na wc...to je bilo zame tudi nočna mora.

Ko sem vas včeraj nazadnje brala ste ble na 112 strani...ma kam noriteuser posted image . Zdaj se lahko umirite, ker je april. 100% boste/mo prišle do naslednjega delauser posted image .

Še en link vam pošiljam. Video baby: http://bimbomarket.it/product.asp?Id=6327&c_id=&cf_id=&cmpcode=nl310309it&video=true#video

Zdaj pa grem počasu za nazaj brat.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
1.4.2009 7:38:19   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Dobro jutro!
Da se poslovim od vas,še ena user posted image na moj račun. Lepo mi bodite,bom pa itak javla,kak pa kaj. Pa kako slikico vam pošljem,da bote imele za album.user posted image

Jutro,.... user posted image user posted image user posted image držim pesti da boš čimprej cartala svojega user posted image  in da bo hitro mimo user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
1.4.2009 7:41:26   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Jutro ...

nasvet za CTGje
- zmeraj pojete cokoaldo pred ctg -jem. Zbudi otrocka, da bolj giba in se tako izognes dolgim seansam ali dvakratnemu delanju ctg. Nasa je na zadnje tud spala in je sestra rekla, da G ne bo zadovoljna, da bom morala se enkrat delat. sem imela cokolado v torbici in cez 3 min je mala delala tak kraval user posted image

Srecka - cep je kar ornk sluz, ne samo izcedek, je razpoznavna razlika.. zjutraj je pogosto, da se ti lahko ulijeuser posted image

Metcar - srecno!

pri nas stanje nespremenjeno user posted image sitno 4 (+) ahhh jaaa .. me pa tako sramna kost boli, da vsake tok komaj hodim.. prou bad je.. user posted image se malo user posted image

O to je pa fajn vedet, ker jst sem morala tudi že 2* delat in vmes hodit,...  super,.....user posted image  
Joj mene tud full boli,..... najhuje je ponoči,.... user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
1.4.2009 7:44:06   
kpmk
detelja - o super zajtrk,... po spet slabi noči,... se pa res prileže,....  tale zadnji meni me najbolj mika,.... hmmmm grem pa res nekaj pojest, pol pa mal še zadremat nazaj ( če bo šlo)

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
1.4.2009 8:02:36   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica

a je mogoče danes katera na rr videla malopikico???? malapikica kje si? menda mi nisi pobegnila v rimuser posted image
ne danes se ni javila,kaj pa včeraj user posted image

včeraj sve bli še skup na kavici...mi je pa res čudno, da je cel dan ne bi bilo na netu...
upam ,da ni kaj hudega user posted image da je šla samo v Rim 

Še sem tukaj. Do petka moram obvezno počakat, ker takrat dobim karto. Ko bom tako daleč, te pa o tem obvestim Detelja.
Sem bila pa danes res manj na netu. Malo dopoldne, potem pa sem pospravljala in posesala stanovanje. Popoldne pa sem kar na kavču zaspala. Mi je pa danes trebuh ful otrdeval, pa prvič me je spodaj nekaj šraufat začelo.
Zdaj sem pa več kot eno uro rabla, da sem prebrala vse za nazaj. Upam, da vas bom jutri lahko bolj sproti spremljala.

tebe bom pa po ritiuser posted image user posted image user posted image user posted image  si me že prestrašla...sem skoz čakala, kdaj dobim sms...pol pa gledam tv pa mobitel zapiska pa si mislim sigurno si ti...pol pa mi ena prijatejlica poslala sms, če še nisem rodilauser posted image  meni je včeraj tudi ful otrdeval trebuh...

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?