Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 31.3.2009 21:38:06
|
|
|
|
brigita23
|
halo punce a je še katera gor???? Jst ne vem ali imam prave popadke ali lažne....so pa vse bolj pogosti, zdej sem skoraj 100% da ni prebava Neki me zanima a čep gre vsaki pred porodom ali ni nujno??? Jst razen popadkov nič drugega nisem opazila...pa samo v spodnjem delu trebuha, huda bolečina JOJ kak naj vem ali je to to in kdaj naj grem v P??
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 31.3.2009 21:38:24
|
|
|
|
štorkljica
|
Pa res, pazite se jutri, da vas kdo redno ne naheca. Moj je danes prišo na idejo, da bi zjutrja ob 6h poklical taščo (mojo mamo) in bi ji povedal, da sem jaz rodila, pol bi pa za 15min klical nazaj in ji povedal, da je to prvoaprilska šala Njemu se je zdelo to blazno smešno in zabavno, ampak sem ga pol uspela prepričati, da to ni tak smešno, ker bi moji starši in še kaki svojci vzeli preveč zares in bi potem na koncu sledilo samo eno veliko razočaranje. Mislim tipi ej....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 31.3.2009 21:39:17
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Hvala Cveta! Sem si ga shranila kar na kompiča, bo sigurno prav prišlo. U R Welcome! Šibam jaz v posteljo. Aja,ker sem danes končno dvignila svoja nova očala, sem zopet v KR. In to pomeni spet nočko brez svojega kodra v postelji. Upajmo, da bom vsaj noč prespala z manj nočnimi izleti do WC-ja, bedenja in igranja igric.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 31.3.2009 21:41:49
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Jst ne vem ali imam prave popadke ali lažne....so pa vse bolj pogosti, zdej sem skoraj 100% da ni prebava Neki me zanima a čep gre vsaki pred porodom ali ni nujno??? Jst razen popadkov nič drugega nisem opazila...pa samo v spodnjem delu trebuha, huda bolečina JOJ kak naj vem ali je to to in kdaj naj grem v P?? Jaz sem totalni amater na tem področju tako, da če ti ni odveč se pojdi pokazat v P! Čep se ti je pa lahko odluščil ne da bi ti to kaj opazila. A si mogoče kaj karvavela prejšnje dni?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 31.3.2009 21:43:09
|
|
|
|
štorkljica
|
Brigitka hir aj em... Za enkrat se še ne sili v porodnišnico, počakaj, lahko, da so popadki ampak ni nujno, da bodo ostali. Lepo se vleži, se pomiri in počasi si zapisuj čas črvičenja (torej na koliko časa se začne) in koliko dolgo traja. Če bodo popadki na 5 minut ali manj - POTEM TAKOJ V PORODNIŠNICO isto ČE TI BO ODTEKLA VODA. Brez panike punca, lahko da je to to in boš kmalu že ponosna mami svojega otročka.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 31.3.2009 21:46:05
|
|
|
|
štorkljica
|
Brigitka sproti še kaj poročaj kake so ugotovitve, jaz ti držim pesti punca in mislim nate
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 31.3.2009 21:50:19
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Pa res, pazite se jutri, da vas kdo redno ne naheca. Moj je danes prišo na idejo, da bi zjutrja ob 6h poklical taščo (mojo mamo) in bi ji povedal, da sem jaz rodila, pol bi pa za 15min klical nazaj in ji povedal, da je to prvoaprilska šala Njemu se je zdelo to blazno smešno in zabavno, ampak sem ga pol uspela prepričati, da to ni tak smešno, ker bi moji starši in še kaki svojci vzeli preveč zares in bi potem na koncu sledilo samo eno veliko razočaranje. Mislim tipi ej.... ja bi bla morda res malce neprijetna šala za babice ko že itak komaj čakajo svoje vnučke oz. vnukinje ...no upam da ne bom jst res na 1.april rodila, ker mi itak ne bo noben vrjel ... Ne vem zdej sam čakam kdaj pride naslednji popadek od zadnjega je minilo že 20 min No lahko pa da se bo umirilo
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 31.3.2009 21:53:20
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Jst ne vem ali imam prave popadke ali lažne....so pa vse bolj pogosti, zdej sem skoraj 100% da ni prebava Neki me zanima a čep gre vsaki pred porodom ali ni nujno??? Jst razen popadkov nič drugega nisem opazila...pa samo v spodnjem delu trebuha, huda bolečina JOJ kak naj vem ali je to to in kdaj naj grem v P?? Jaz sem totalni amater na tem področju tako, da če ti ni odveč se pojdi pokazat v P! Čep se ti je pa lahko odluščil ne da bi ti to kaj opazila. A si mogoče kaj karvavela prejšnje dni? Ne nič, edino kar sem opazila je bilo to da mi je buši pogosteje otrdeval ...druga pa vse kot vedno . Pa sej klinc bom mnda ja vedla kdaj gre zares, doma ziher ne bom rodila . No glede tega čepa mi pa ni čist jasn a se mora prej odluščit al ne???
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 31.3.2009 21:56:15
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Brigitka hir aj em... Za enkrat se še ne sili v porodnišnico, počakaj, lahko, da so popadki ampak ni nujno, da bodo ostali. Lepo se vleži, se pomiri in počasi si zapisuj čas črvičenja (torej na koliko časa se začne) in koliko dolgo traja. Če bodo popadki na 5 minut ali manj - POTEM TAKOJ V PORODNIŠNICO isto ČE TI BO ODTEKLA VODA. Brez panike punca, lahko da je to to in boš kmalu že ponosna mami svojega otročka. joooooooo kak si me potolažla štorkljica...hvala ti 100x ...me je mal panika zagrabla veš...no pa sej se vidi a ne , če se je naš odločil da pride potem bom tudi jst vesela, lahko pa da me samo heca ....sej gledam zdej na uro tako da bom videla kako in kaj
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 31.3.2009 21:57:07
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Pa res, pazite se jutri, da vas kdo redno ne naheca. Moj je danes prišo na idejo, da bi zjutrja ob 6h poklical taščo (mojo mamo) in bi ji povedal, da sem jaz rodila, pol bi pa za 15min klical nazaj in ji povedal, da je to prvoaprilska šala Njemu se je zdelo to blazno smešno in zabavno, ampak sem ga pol uspela prepričati, da to ni tak smešno, ker bi moji starši in še kaki svojci vzeli preveč zares in bi potem na koncu sledilo samo eno veliko razočaranje. Mislim tipi ej.... ja bi bla morda res malce neprijetna šala za babice ko že itak komaj čakajo svoje vnučke oz. vnukinje ...no upam da ne bom jst res na 1.april rodila, ker mi itak ne bo noben vrjel ... Ne vem zdej sam čakam kdaj pride naslednji popadek od zadnjega je minilo že 20 min Nč hudga, ti sam lepo spremljaj tole zadevo, pa če danes izveni se bo ziher pojavlo 1x drugič Pa lepo še otrokove gibe spremljaj...ne med samimi popadki, zdaj zmes. No lahko pa da se bo umirilo
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 31.3.2009 21:57:14
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Brigitka sproti še kaj poročaj kake so ugotovitve, jaz ti držim pesti punca in mislim nate hvala še enkrat....zdej bom pa poskusila se malo umirit in se še javim kaj... NOČKO VSEM
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 31.3.2009 21:58:28
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Pa res, pazite se jutri, da vas kdo redno ne naheca. Moj je danes prišo na idejo, da bi zjutrja ob 6h poklical taščo (mojo mamo) in bi ji povedal, da sem jaz rodila, pol bi pa za 15min klical nazaj in ji povedal, da je to prvoaprilska šala Njemu se je zdelo to blazno smešno in zabavno, ampak sem ga pol uspela prepričati, da to ni tak smešno, ker bi moji starši in še kaki svojci vzeli preveč zares in bi potem na koncu sledilo samo eno veliko razočaranje. Mislim tipi ej.... ja bi bla morda res malce neprijetna šala za babice ko že itak komaj čakajo svoje vnučke oz. vnukinje ...no upam da ne bom jst res na 1.april rodila, ker mi itak ne bo noben vrjel ... Ne vem zdej sam čakam kdaj pride naslednji popadek od zadnjega je minilo že 20 min Nč hudga, ti sam lepo spremljaj tole zadevo, pa če danes izveni se bo ziher pojavlo 1x drugič Pa lepo še otrokove gibe spremljaj...ne med samimi popadki, zdaj zmes. No lahko pa da se bo umirilo bebi e full živahn...čudn ne
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 31.3.2009 22:01:21
|
|
|
|
štorkljica
|
OK, grem zdaj počasi nekaj gledat po TV...Brigita drži se! Jurei pa dopoldne še malo nakupovat za novega člana in našo tulipanko, potem greva z dragim nekaj pojest, pol pa greve popoldne z tulipanko v vrtec, da bomo tam barvali pirhe Komaj že čakam! Lepo in mirno noč vsem!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 31.3.2009 22:52:01
|
|
|
|
malapikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja a je mogoče danes katera na rr videla malopikico???? malapikica kje si? menda mi nisi pobegnila v rim ne danes se ni javila,kaj pa včeraj včeraj sve bli še skup na kavici...mi je pa res čudno, da je cel dan ne bi bilo na netu... upam ,da ni kaj hudega da je šla samo v Rim Še sem tukaj. Do petka moram obvezno počakat, ker takrat dobim karto. Ko bom tako daleč, te pa o tem obvestim Detelja. Sem bila pa danes res manj na netu. Malo dopoldne, potem pa sem pospravljala in posesala stanovanje. Popoldne pa sem kar na kavču zaspala. Mi je pa danes trebuh ful otrdeval, pa prvič me je spodaj nekaj šraufat začelo. Zdaj sem pa več kot eno uro rabla, da sem prebrala vse za nazaj. Upam, da vas bom jutri lahko bolj sproti spremljala.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 1.4.2009 6:59:29
|
|
|
|
srecka82
|
Jutri čveke moje. včeraj se nisem uspela oglasiti, ker sem ostala v Laškem pri moji mami tako, da sem šele zvečer prišla domov. Včerašnji pregled: imela sem samo CTG in naš Maks je itak, da zaspanec tako, da mi je sestra morala narediti 50 minutni CTG, ker je mali skoz spal . Sem se morala premetavati z enega boka na drugi, da se je ne koncu vendarle zbudil. Naslednji pregled imam ponovno jutri. Ravno sedaj se mi je na hlačke ulil gost bel izcedek . A mogoče katera ve kaj bi lahko to bilo. Čep je rjavkasto-rdeče barve ali to ni nujno? Mogoče ste se o tem pogovarjale v prešnjih debatah zato se vnaprej opravičujem, če ponovno načenajam to temo. Vas ne uspem slediti. Sonček85:grem sedaj prebrati ZS in ti odgovorim. Se tipkamo. Sedaj pa grem dati en pralni stroj prati pa grem še malo v posteljo.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 1.4.2009 7:14:42
|
|
|
|
matcar
|
Dobro jutro! Da se poslovim od vas,še ena na moj račun. Lepo mi bodite,bom pa itak javla,kak pa kaj. Pa kako slikico vam pošljem,da bote imele za album.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 1.4.2009 7:29:17
|
|
|
|
kpmk
|
ja meni je bilo prvič res mučno, ker so mi sprožili šele 12. dan (zvečer) po PDP..najbolj mi je šel pa na živce folk..zdej pa itak nisem nikomur povedala točnega PDP-ja ker se spet bojim, da bom čez rok in mi bodo vsi najedlai..pa sej štekate kaj mislim.. sam če bi mi pa že prej sprožil pa nevem če bi vse tako hitro potekalo kot je..ker zgleda res še ni bilo dosti pripravljeno... ma kaj pa vem.. No tudi zato se mi zdi mal zoprn, ker sem že malo sama neučakana in tudi me že vsak dan kličejo, si še doma , .... no pa sej veste,...... pa sej bom videla danes kakšna bo situacija in če bo akcija super, če pa ne, je pa že tko prav
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 1.4.2009 7:29:51
|
|
|
|
tinaaja
|
Jutro ... nasvet za CTGje - zmeraj pojete cokoaldo pred ctg -jem. Zbudi otrocka, da bolj giba in se tako izognes dolgim seansam ali dvakratnemu delanju ctg. Nasa je na zadnje tud spala in je sestra rekla, da G ne bo zadovoljna, da bom morala se enkrat delat. sem imela cokolado v torbici in cez 3 min je mala delala tak kraval Srecka - cep je kar ornk sluz, ne samo izcedek, je razpoznavna razlika.. zjutraj je pogosto, da se ti lahko ulije Metcar - srecno! pri nas stanje nespremenjeno sitno 4 (+) ahhh jaaa .. me pa tako sramna kost boli, da vsake tok komaj hodim.. prou bad je.. se malo
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 1.4.2009 7:31:13
|
|
|
|
detelja
|
01.04 Cveta28 ninaMM CTG matcar 1.4 v P Artičoka m...tina CTG kpmk CTG v P diti
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 1.4.2009 7:35:37
|
|
|
|
detelja
|
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 1.4.2009 7:35:53
|
|
|
|
Miška2006
|
Dobro jutro. Čestitam vsem aprilskim , da ste prišle do APRILA Jst vedno bolj spim kot angelček. Resnično ne vem kdaj sem tako dobro spala. Res vam ne zavidam neprespanih noči, odhodov na wc...to je bilo zame tudi nočna mora. Ko sem vas včeraj nazadnje brala ste ble na 112 strani...ma kam norite . Zdaj se lahko umirite, ker je april. 100% boste/mo prišle do naslednjega dela . Še en link vam pošiljam. Video baby: http://bimbomarket.it/product.asp?Id=6327&c_id=&cf_id=&cmpcode=nl310309it&video=true#video Zdaj pa grem počasu za nazaj brat.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 1.4.2009 7:38:19
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dobro jutro! Da se poslovim od vas,še ena na moj račun. Lepo mi bodite,bom pa itak javla,kak pa kaj. Pa kako slikico vam pošljem,da bote imele za album. Jutro,.... držim pesti da boš čimprej cartala svojega in da bo hitro mimo
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 1.4.2009 7:41:26
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja Jutro ... nasvet za CTGje - zmeraj pojete cokoaldo pred ctg -jem. Zbudi otrocka, da bolj giba in se tako izognes dolgim seansam ali dvakratnemu delanju ctg. Nasa je na zadnje tud spala in je sestra rekla, da G ne bo zadovoljna, da bom morala se enkrat delat. sem imela cokolado v torbici in cez 3 min je mala delala tak kraval Srecka - cep je kar ornk sluz, ne samo izcedek, je razpoznavna razlika.. zjutraj je pogosto, da se ti lahko ulije Metcar - srecno! pri nas stanje nespremenjeno sitno 4 (+) ahhh jaaa .. me pa tako sramna kost boli, da vsake tok komaj hodim.. prou bad je.. se malo O to je pa fajn vedet, ker jst sem morala tudi že 2* delat in vmes hodit,... super,..... Joj mene tud full boli,..... najhuje je ponoči,....
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 1.4.2009 7:44:06
|
|
|
|
kpmk
|
detelja - o super zajtrk,... po spet slabi noči,... se pa res prileže,.... tale zadnji meni me najbolj mika,.... hmmmm grem pa res nekaj pojest, pol pa mal še zadremat nazaj ( če bo šlo)
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 1.4.2009 8:02:36
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja a je mogoče danes katera na rr videla malopikico???? malapikica kje si? menda mi nisi pobegnila v rim ne danes se ni javila,kaj pa včeraj včeraj sve bli še skup na kavici...mi je pa res čudno, da je cel dan ne bi bilo na netu... upam ,da ni kaj hudega da je šla samo v Rim Še sem tukaj. Do petka moram obvezno počakat, ker takrat dobim karto. Ko bom tako daleč, te pa o tem obvestim Detelja. Sem bila pa danes res manj na netu. Malo dopoldne, potem pa sem pospravljala in posesala stanovanje. Popoldne pa sem kar na kavču zaspala. Mi je pa danes trebuh ful otrdeval, pa prvič me je spodaj nekaj šraufat začelo. Zdaj sem pa več kot eno uro rabla, da sem prebrala vse za nazaj. Upam, da vas bom jutri lahko bolj sproti spremljala. tebe bom pa po riti si me že prestrašla...sem skoz čakala, kdaj dobim sms...pol pa gledam tv pa mobitel zapiska pa si mislim sigurno si ti...pol pa mi ena prijatejlica poslala sms, če še nisem rodila meni je včeraj tudi ful otrdeval trebuh...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?