Krysia
|
Dobro jutro. Najprej čestitke, da ne pozabim: TEJA (bell02), čestitke za 8ko! Bella02, jah, sej veš, otroci rečejo marsikaj ... jst nikol ne bom pozabla, ko sem svoji mamici pribila, da nočem sestrice, ker se mi bodo vsi smejal pa ker je itak že tko stara ... Grozna sem in še vedno, ko pomislim na to, me kr strese ... pa v bistvu nisem tega mislila, sam mal sem bla presenečena pa mal me je že puberteta začela metat verjetn. Drugač pa ... ko kupuješ rabljen avto, moraš bit pripravljen na vse ... upam pa, da kmal najdeta kaj ustreznega. Za izpit pa jutri držim pesti. Ninaaa, a si ti kje blizu mene doma ? jst sm tud včeraj gledala, kako Ljubljanica narašča ... tko visoko je še nisem vidla ... ampak mi smo vseen kr dost nad nivojem vode, čeprav mamo bajto tik ob Ljubljanici. Sam preden nas poplavi, bo cela Črna vas pod vodo pa še pol Ljubljane zraven ... Tejkaz, bravo za ploskanje pa upam, da boste zrihtal to spanje ... pa jutr bom s kozarcem vode čist zadovoljna, glavno, da se mal načvekamo cebrca, si bla že pogrešana ... dobr, da is se javla, drugač bi kakšno ekspedicijo organiziral pa te šli iskat ... tud jst pogrešam PABLO, pa gajka je nekam izginila, pa buhtlčk bi tud že mogla bit doma ... Aja, Erin, glede krsta: ne rabiš hodit eno leto pa pol na priprave, to je odvisno od župnije do župnije ... je pa res, da če se odrasla oseba odloči za krst, ima večina župnij kr celoletno "uvajanje" oziroma katehumenat ... zato, ker tm določene stvari obljubiš in hočejo, da veš, kaj obljubljaš ... Kar se pa tiče tega, da nekrščeni ne morejo v nebesa - tega pa še nikol nisem slišala in definitivno krščanska miselnost ni taka al pa vsaj naj ne bi bla ... eh, pa bom nehala predavat, da se ne bomo še zarad tega skregale Zoja Miša, kaj pa je zdej z vašo princesko? Tale vaša noč ni bla nič preveč prijetna ... upam, da bo boljše. MATEJKA_, kaj pa če probaš kakšno drugo sadje - hruško al pa banano? Mogoče ji okus jabolka ne paše ... al pa drugo vrsto jabolk? Al pa mogoče pač sam rabi mal več časa, da sprejme sadje ... ne vem, kr neki pametujem, ne mi zamert, sam ideje dajem ... Mi smo pa včeraj jedli žemljo ... OMG, komaj sem ga umila potem, tista žemlja je bla pa itak povsod Ampak njemu je blo očitno ful zabavno ... pa par žličk jogurta je pojedel - tud to mu očitno paše ... upam, da bo tud ko bo večji tko priden .. sam če bo po men, pol bo ful izbirčen ... (jst do 5. leta nisem jedla nič rdečega razen surovega paradižnika pa kakšnih bonbonov, ker sem bla prepričana, da ma vse notr papriko in da peče ) Ok, že celo večnost tole pišem, bi morala že dober dan na začetku napisat ... pridne bodte pa se tipkamo
|