|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
31.3.2009 11:32:20   
malaMravljica
ma seveda ti drzimo pesti, Soncek 25

Soncek mi je uteku in sedaj ne vem al naj gram v mesto al ne, ker sem ji hotla caj kupit in poslat.

Pilotina, ma tako me je gledal, da nisem vedla pri cem sem.

Mene pa zebe, bom sla kamin zakurit se mi zdi. Pa neko lepo vreme obljubljajo, za vikdend nad 20 stopinj. Bomo videli ce res. Bom pa verjetno ze danes sla malo hodit spet, Bi tako tekla, pa sem sedaj 2 mesca brez sporta in ne upam s tekom sedaj zacet user posted image

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
31.3.2009 11:47:20   
zvesta
Punce moje zlate...

Da vas po dolgem času spet malo pozdravim. Občasno vas preletim, a imam v življenju zdaj takšno gužvo, da enostavno ne zmorem vsega.

Tu pa tam preberem vaše peripetije, se smejem z vami, pa jokam, ko vam ne gre dobro. Trenutno diham z našo Rižkoo in obujam spomine na najino poroko.

Drugače pa imam trenutno spet bolestno željo po eni mali pikici. Pa toliko strahu pred ponovnim neuspehom. Pa še ta recesija/kriza. In niham med ja in ne...

No, lepo mi bodite, pa ne zamerite, ker se ne javljam redno..

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
31.3.2009 12:10:36   
pilotina
soncek_25...stiskamo pestke user posted image ...sporoči tkoj, ko boš lahko user posted image

malaMravljica...mata kamin...ke lepo...to je tko fajn user posted image ...midva se pretežno grejeva na drva in kombinirava s klimo...prau paše ta toplota, edino kar je slabo, da je treba še bolj pucat user posted image

zvesta...res te pogrešamo...le oglasi se, ko ti rata user posted image  ...ko vidim te učke od tvojega sinčka mi je prou lepo user posted image

< Sporočilo je popravil pilotina -- 31.3.2009 12:11:05 >

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
31.3.2009 12:15:29   
pilotina
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Bom pa verjetno ze danes sla malo hodit spet, Bi tako tekla, pa sem sedaj 2 mesca brez sporta in ne upam s tekom sedaj zacet user posted image

pogrešaš tek user posted image ...te razumem...ampak maš pa prav, da ne začneš kar s tekom...morda s hojo in postopoma kaj več

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
31.3.2009 12:23:34   
soncek_25
Res ste zlateuser posted image user posted image user posted image
Z vami je vse nekako lažje...hvalauser posted image

Sej vem da danes ne bo nič posebnega (včasih naredim iz muhe slona), imam samo pregled, ampak mi res veliko pomeni, da mi reče da je vse ok (sem malo bolj panične sorte)...pa sej razumete.

Sporočim jutri zjutraj, ko bom spet v službi (dom nam internet nagaja)user posted image
user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
31.3.2009 12:29:40   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

pilotina.kaj začetku aprila.Zdaj sem pa malo zgubljenauser posted image

ki si napisala, da so nekatere aprilčice rodile v marcu in da boste vi, ki imate na polovici aprila, rodile v začetku...a sm kej narobe zastopla user posted image user posted image user posted image ...zdej sem pa tudi jst zgubljenček user posted image
ajaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mm:daners še grem v eno trg.  pa bom videla če  ga iamjo ,,ker ne vem kdaj ga bodo pa v LJ dobili.Ti sporočim,upam da sedaj k grem v CE da ga bojo imeli user posted image user posted image user posted image
Sonček .držimo pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
31.3.2009 12:40:22   
tassika
Pilotina tukaj sem ,sem malo v gužvi, ker je konec meseca, pa moram vse pošlihtat, ker me jutri ni, sem šla pa vmes na malico, sem končno prišla do pomfrija in sira, pa ni blo tko dobro oziroma niti nisem mogla vsega pojest, zdaj mam pa spet kepo v želodcu.

Rižko, veš da te bomo pogrešale, pa takoj hočemo foto reportažo.

sonček kar malo še počakaj, ne še rodit, tam po 10 pa lahkouser posted image

Zvest recesija gor ali dol, če ga želita, ga imejta, saj mislim, da niste ne vem kako potratni, pa nekaj imaš še od malega pa bo šlo. JAz pravim, da je recesijo veliko prenapihnjena in da nikoli ne bo bolje, vse se draži in tako bo ostalo in moramo se naučiti živeti s tem, ker vse ostalo, da bo potem boljše je samo nakladanje.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
31.3.2009 14:09:27   
pilotina
tassika..nam pa ekstremno počasi odpira internet danes...nekaj se je sesulo po mojem...
ti kar vse poštimaj, da boš jutri bla v miru in uživala ob gledanju tvojega user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
31.3.2009 14:30:15   
mariee
Živjo punce, jaz sem šla pa okol 11h domov, ker sem se slabo počutila in si ravnokat grejem govejo juhico in upam da bom čimprej spet zdrava.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
31.3.2009 14:36:22   
pilotina
mariee...lepo počivaj, pojej juhico, čajčka si skuhaj in se uleži...upam, da ti bo kmalu bolje user posted image

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
31.3.2009 14:49:27   
tassika
Evo mene, odštevam še zadnje minute, še malo več kot pol urce, dons sem prav utrujena, popoldne sem bila zmenjena z eno kolegico, pa upam, da bo pozabla, ker priznam se mi res ne da, rajši kakšen drug dan

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
31.3.2009 14:53:50   
mariee
Hvala Pilotina!! 

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
31.3.2009 15:00:28   
Nogavica
Dan!

Jaz sem pa tako tečna in nataknjena in slabe volje, da je groza. Vse mi gre na živce, ampak res vse. Mala me takoj vrže s tira, če ne uboga, dragi me razp... parkrat na dan ... user posted image  Potem pa še to zateženo vreme. Pa kaj je možno, da me tako hormoni dajejo?!? user posted image
Ne vem, sploh se ne poznam take. Prav vse mi je odveč. Upam, da ne zapadem v kako depresijo.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
31.3.2009 15:14:29   
mariee
Nogavica, meni gre tudi vse na živceuser posted image in sama sebi grem že na živce in se čudim, da me še noben ni okregal.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
31.3.2009 15:20:03   
pilotina
a ne ne, nosečk se pa ne krega mariee moja user posted image ...to pa jst ne dovolim user posted image

hormoni so to nogavička...reci tvojima dvema naj te ubogata user posted image

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
31.3.2009 15:28:56   
mariee
Sej zato me verjetno neuser posted image ampak mora bit pa grozno nosečke prenašatuser posted image še meni je smešno, če pomislim kakšne govorim in delamuser posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
31.3.2009 15:31:14   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: mariee

Sej zato me verjetno neuser posted image ampak mora bit pa grozno nosečke prenašatuser posted image še meni je smešno, če pomislim kakšne govorim in delamuser posted image

Menda res.
Ampak samo bognedaj, da mi kdo reče, da sem tečna ali me celo okrega (čeprav se zavedam, da sem), sem takoj v luftu.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
31.3.2009 15:32:13   
Nogavica

hormoni so to nogavička...reci tvojima dvema naj te ubogata user posted image  

Pa saj to trobim že skozi, ampak me noben ne upošteva. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
31.3.2009 15:34:58   
Nogavica
Me je pa Živa prej nasmejala, ko je sredi ljubega miru med igro prijavila: "Ne morem verjet!" Dobra je, ko kar nekaj govori, pa za nekatere stvari sploh ne ve kaj in zakaj. Zgleda, da me je zadnje čase velikokrat slišala uporabiti ta stavek. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
31.3.2009 15:35:44   
pilotina
moje nosečke lepe ste...se smejem user posted image user posted image user posted image ...prou, da se smejem user posted image user posted image user posted image

ampak imate prau, vse user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
31.3.2009 15:42:56   
pilotina
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Evo mene, odštevam še zadnje minute, še malo več kot pol urce, dons sem prav utrujena, popoldne sem bila zmenjena z eno kolegico, pa upam, da bo pozabla, ker priznam se mi res ne da, rajši kakšen drug dan

a greš domov, al ti ne bo ratalo

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
31.3.2009 18:06:43   
sonček85
tassi:ja okol 10 bi tudi sama že rada.

Evo sem dobila čajček v CE v eni trg. in ko pokličejo še iz LJ ga bom še tam vzelauser posted image user posted image mogoče me pa res prime in gremo čez 11 dni user posted image user posted image user posted image user posted image

evo sem nazaj iz MŠ ki sem jo imela danes in smo se učili kopat in povijat na široko če bi bilo potrebno user posted image user posted image user posted image
mariee.pazi nase in počivaj ,da bo pikica lepo rastla user posted image
nogavica:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to presneti hormoni ,no pa saj bo minilo ,boš videla ,evo ti pošiljam user posted image za srečo 

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
31.3.2009 18:06:45   
sonček85

moje nosečke lepe ste...se smejem user posted image user posted image user posted image ...prou, da se smejem user posted image user posted image user posted image

ampak imate prau, vse user posted image user posted image user posted image
saJ ti boš tudi kmalu naša nosečka,jaz bom rodila ti boš pa kmalu zatem zagledala debel in velik ++++++++user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
31.3.2009 18:09:37   
tassika
Pilotina sem šla domov in imela že celo paniko, da sem vse izvide skupaj spravla, zdaj mi pa moj peče šmornuser posted image

Sem ugotovila, da mi ni slabo samo takrat ko jem.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
31.3.2009 18:40:10   
mariee
Jaz sem jedla pa gres, se mi ga je že tolk časa luštal, da sem ga mogla it dons kupit.user posted image

Sonček85, saj ta moj prehlad al karkol že je, ne more škodovat pikici? Ali pač??user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?