Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 31.3.2009 11:32:20
|
|
|
|
malaMravljica
|
ma seveda ti drzimo pesti, Soncek 25 Soncek mi je uteku in sedaj ne vem al naj gram v mesto al ne, ker sem ji hotla caj kupit in poslat. Pilotina, ma tako me je gledal, da nisem vedla pri cem sem. Mene pa zebe, bom sla kamin zakurit se mi zdi. Pa neko lepo vreme obljubljajo, za vikdend nad 20 stopinj. Bomo videli ce res. Bom pa verjetno ze danes sla malo hodit spet, Bi tako tekla, pa sem sedaj 2 mesca brez sporta in ne upam s tekom sedaj zacet
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 31.3.2009 11:47:20
|
|
|
|
zvesta
|
Punce moje zlate... Da vas po dolgem času spet malo pozdravim. Občasno vas preletim, a imam v življenju zdaj takšno gužvo, da enostavno ne zmorem vsega. Tu pa tam preberem vaše peripetije, se smejem z vami, pa jokam, ko vam ne gre dobro. Trenutno diham z našo Rižkoo in obujam spomine na najino poroko. Drugače pa imam trenutno spet bolestno željo po eni mali pikici. Pa toliko strahu pred ponovnim neuspehom. Pa še ta recesija/kriza. In niham med ja in ne... No, lepo mi bodite, pa ne zamerite, ker se ne javljam redno..
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 31.3.2009 12:10:36
|
|
|
|
pilotina
|
soncek_25...stiskamo pestke ...sporoči tkoj, ko boš lahko malaMravljica...mata kamin...ke lepo...to je tko fajn ...midva se pretežno grejeva na drva in kombinirava s klimo...prau paše ta toplota, edino kar je slabo, da je treba še bolj pucat zvesta...res te pogrešamo...le oglasi se, ko ti rata ...ko vidim te učke od tvojega sinčka mi je prou lepo
< Sporočilo je popravil pilotina -- 31.3.2009 12:11:05 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 31.3.2009 12:15:29
|
|
|
|
pilotina
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Bom pa verjetno ze danes sla malo hodit spet, Bi tako tekla, pa sem sedaj 2 mesca brez sporta in ne upam s tekom sedaj zacet pogrešaš tek ...te razumem...ampak maš pa prav, da ne začneš kar s tekom...morda s hojo in postopoma kaj več
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 31.3.2009 12:23:34
|
|
|
|
soncek_25
|
Res ste zlate Z vami je vse nekako lažje...hvala Sej vem da danes ne bo nič posebnega (včasih naredim iz muhe slona), imam samo pregled, ampak mi res veliko pomeni, da mi reče da je vse ok (sem malo bolj panične sorte)...pa sej razumete. Sporočim jutri zjutraj, ko bom spet v službi (dom nam internet nagaja)
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 31.3.2009 12:29:40
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 pilotina.kaj začetku aprila.Zdaj sem pa malo zgubljena ki si napisala, da so nekatere aprilčice rodile v marcu in da boste vi, ki imate na polovici aprila, rodile v začetku...a sm kej narobe zastopla ...zdej sem pa tudi jst zgubljenček ajaaaaaaaaaaaa mm:daners še grem v eno trg. pa bom videla če ga iamjo ,,ker ne vem kdaj ga bodo pa v LJ dobili.Ti sporočim,upam da sedaj k grem v CE da ga bojo imeli Sonček .držimo pesti
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 31.3.2009 12:40:22
|
|
|
|
tassika
|
Pilotina tukaj sem ,sem malo v gužvi, ker je konec meseca, pa moram vse pošlihtat, ker me jutri ni, sem šla pa vmes na malico, sem končno prišla do pomfrija in sira, pa ni blo tko dobro oziroma niti nisem mogla vsega pojest, zdaj mam pa spet kepo v želodcu. Rižko, veš da te bomo pogrešale, pa takoj hočemo foto reportažo. sonček kar malo še počakaj, ne še rodit, tam po 10 pa lahko Zvest recesija gor ali dol, če ga želita, ga imejta, saj mislim, da niste ne vem kako potratni, pa nekaj imaš še od malega pa bo šlo. JAz pravim, da je recesijo veliko prenapihnjena in da nikoli ne bo bolje, vse se draži in tako bo ostalo in moramo se naučiti živeti s tem, ker vse ostalo, da bo potem boljše je samo nakladanje.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 31.3.2009 14:09:27
|
|
|
|
pilotina
|
tassika..nam pa ekstremno počasi odpira internet danes...nekaj se je sesulo po mojem... ti kar vse poštimaj, da boš jutri bla v miru in uživala ob gledanju tvojega
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 31.3.2009 14:30:15
|
|
|
|
mariee
|
Živjo punce, jaz sem šla pa okol 11h domov, ker sem se slabo počutila in si ravnokat grejem govejo juhico in upam da bom čimprej spet zdrava.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 31.3.2009 14:36:22
|
|
|
|
pilotina
|
mariee...lepo počivaj, pojej juhico, čajčka si skuhaj in se uleži...upam, da ti bo kmalu bolje
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 31.3.2009 14:49:27
|
|
|
|
tassika
|
Evo mene, odštevam še zadnje minute, še malo več kot pol urce, dons sem prav utrujena, popoldne sem bila zmenjena z eno kolegico, pa upam, da bo pozabla, ker priznam se mi res ne da, rajši kakšen drug dan
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 31.3.2009 14:53:50
|
|
|
|
mariee
|
Hvala Pilotina!!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 31.3.2009 15:00:28
|
|
|
|
Nogavica
|
Dan! Jaz sem pa tako tečna in nataknjena in slabe volje, da je groza. Vse mi gre na živce, ampak res vse. Mala me takoj vrže s tira, če ne uboga, dragi me razp... parkrat na dan ... Potem pa še to zateženo vreme. Pa kaj je možno, da me tako hormoni dajejo?!? Ne vem, sploh se ne poznam take. Prav vse mi je odveč. Upam, da ne zapadem v kako depresijo.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 31.3.2009 15:14:29
|
|
|
|
mariee
|
Nogavica, meni gre tudi vse na živce in sama sebi grem že na živce in se čudim, da me še noben ni okregal.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 31.3.2009 15:20:03
|
|
|
|
pilotina
|
a ne ne, nosečk se pa ne krega mariee moja ...to pa jst ne dovolim hormoni so to nogavička...reci tvojima dvema naj te ubogata
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 31.3.2009 15:28:56
|
|
|
|
mariee
|
Sej zato me verjetno ne ampak mora bit pa grozno nosečke prenašat še meni je smešno, če pomislim kakšne govorim in delam
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 31.3.2009 15:31:14
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mariee Sej zato me verjetno ne ampak mora bit pa grozno nosečke prenašat še meni je smešno, če pomislim kakšne govorim in delam Menda res. Ampak samo bognedaj, da mi kdo reče, da sem tečna ali me celo okrega (čeprav se zavedam, da sem), sem takoj v luftu.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 31.3.2009 15:32:13
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina hormoni so to nogavička...reci tvojima dvema naj te ubogata Pa saj to trobim že skozi, ampak me noben ne upošteva.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 31.3.2009 15:34:58
|
|
|
|
Nogavica
|
Me je pa Živa prej nasmejala, ko je sredi ljubega miru med igro prijavila: "Ne morem verjet!" Dobra je, ko kar nekaj govori, pa za nekatere stvari sploh ne ve kaj in zakaj. Zgleda, da me je zadnje čase velikokrat slišala uporabiti ta stavek.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 31.3.2009 15:35:44
|
|
|
|
pilotina
|
moje nosečke lepe ste...se smejem ...prou, da se smejem ampak imate prau, vse
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 31.3.2009 15:42:56
|
|
|
|
pilotina
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika Evo mene, odštevam še zadnje minute, še malo več kot pol urce, dons sem prav utrujena, popoldne sem bila zmenjena z eno kolegico, pa upam, da bo pozabla, ker priznam se mi res ne da, rajši kakšen drug dan a greš domov, al ti ne bo ratalo
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 31.3.2009 18:06:43
|
|
|
|
sonček85
|
tassi:ja okol 10 bi tudi sama že rada. Evo sem dobila čajček v CE v eni trg. in ko pokličejo še iz LJ ga bom še tam vzela mogoče me pa res prime in gremo čez 11 dni evo sem nazaj iz MŠ ki sem jo imela danes in smo se učili kopat in povijat na široko če bi bilo potrebno mariee.pazi nase in počivaj ,da bo pikica lepo rastla nogavica: to presneti hormoni ,no pa saj bo minilo ,boš videla ,evo ti pošiljam za srečo
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 31.3.2009 18:06:45
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina moje nosečke lepe ste...se smejem ...prou, da se smejem ampak imate prau, vse saJ ti boš tudi kmalu naša nosečka,jaz bom rodila ti boš pa kmalu zatem zagledala debel in velik ++++++++
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 31.3.2009 18:09:37
|
|
|
|
tassika
|
Pilotina sem šla domov in imela že celo paniko, da sem vse izvide skupaj spravla, zdaj mi pa moj peče šmorn Sem ugotovila, da mi ni slabo samo takrat ko jem.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 31.3.2009 18:40:10
|
|
|
|
mariee
|
Jaz sem jedla pa gres, se mi ga je že tolk časa luštal, da sem ga mogla it dons kupit. Sonček85, saj ta moj prehlad al karkol že je, ne more škodovat pikici? Ali pač??
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?