malaMravljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mariee Mala mravljica, Sonček 85, Nogavica : moja sestra ima pa brezkasetni koš za plenice http://nakup.pikapolonica.com/nega-in-kozmetika/brezkasetni-koS-za-plenice/201108715834020118 Je zelo zadovoljna z njim, pa nič ne smrdi in navadne vrečke za smeti daš noter. Ok, mariee, a ti sploh ves, da si zlata al se ne ves? To rabmo, da nam kdo kaj pove. Sem tudi o brezkasetnem brala, sam noben ni nic napisal pametnega. Ko bos govorila s sestro, vprasaj se mal o kosu, se naredis cist neumno, da kar mal sprasujes in pol vse porocaj. Tassika, se tebi odgovor. Verjetno se bo srcek videl, sploh ce si res zanosila takrat kot racunas, moras pa vedet, da je mozno, da si kasneje zanosila in mozno tudi, da se se ne bo videl, se mi zdi, da si tam na meji, ko se ali vidi ali ne. Nobene panike, ce se ne bo. tako sem rekla jaz na tistem prvem urgentnem pregledu. Se Pilotinki sem hotla nekaj napisat, pa je prevec za sedaj, ker kuham pozno kosilo zame in ljubija. Povem kaj? Kanelone (panirane palacinke s kuhanim prsutom in sirom) grahovo omako, pire in cvetaco v solati. Cvetaca danes ni alla dente, ker sem brala nekaj od Pilotine prevec casa in sem pozabila, da jo moram odstavit, bom pa ljubiju razlozila, da danes je taka cvetaca zelo in, ma samo danes Punce, pa-pa od mene za danes. Najprej skuham, potem imava vecerjo pred TV in tam ostaneva in se crkljava dokler ne greva pod tus in spat. Pa ce so nam odklenil ORF bova gospodinje gledala, drugac so pa v sredo. Cmok cmok za vse od velikemaleMravljice in malemaleMravljice
|