|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
30.3.2009 19:27:01   
sonček85
tassika:ja to je pa G res grdo rekel,včas si preveč dovolijo.user posted image
Ti znaki ki jih imaš ti so samo pozitivni in si lahko pomirjena

Ja res je več kot pol aprilčic je postalo mamic že v marcu (no 10 od 117user posted image )tko da sem kr vesela,če bo tko kot je sedaj bomo me ki smo v drugi polovici aprila bomo že rodile v zač.aprila user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
30.3.2009 19:38:07   
tassika
oh sonček saj ni več delč, veš kolk smo me za tabo, veš da se včasih vprašam, kakšen bi bil/bila moj/a, tko me ferbc matra, a bi mel veliko las, temne po meni ali svetle po mojmu, tko mal me zanima, no ja pa saj bova videla novembra. Ampak potem upam, da bo lepa zima, da ne bom ves čas notri zaprta, aprila rodit bi bilo ful fajn, greš že na morej, zima je pa le zima, ampak sprejmem vse samo da bo pikica zdrava

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
30.3.2009 20:09:44   
pilotina
nisem bila blizu pc-ja, da bi vas lahko brala in vam še kej napisala...sem rekla, da vas malo preletim, pa ste tolko načvekale, da sem sam na hitro in sem zagledala tole

Se Pilotinki sem hotla nekaj napisat, pa je prevec za sedaj, ker kuham pozno kosilo zame in ljubija. Povem kaj? Kanelone (panirane palacinke s kuhanim prsutom in sirom) grahovo omako, pire in cvetaco v solati. Cvetaca danes ni alla dente, ker sem brala nekaj od Pilotine prevec casa user posted image user posted image user posted image  in sem pozabila, da jo moram odstavit, bom pa ljubiju razlozila, da danes je taka cvetaca zelo in, ma samo danes user posted image  

ja malaMravljica...povej mu, da je to cvetača ala bluzenje od pilotine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
30.3.2009 20:26:31   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

oh sonček saj ni več delč, veš kolk smo me za tabo, veš da se včasih vprašam, kakšen bi bil/bila moj/a, tko me ferbc matra, a bi mel veliko las, temne po meni ali svetle po mojmu, tko mal me zanima, no ja pa saj bova videla novembra. Ampak potem upam, da bo lepa zima, da ne bom ves čas notri zaprta, aprila rodit bi bilo ful fajn, greš že na morej, zima je pa le zima, ampak sprejmem vse samo da bo pikica zdrava
to jee pa res vse kart si napisala,no pa saj zima če ni snega e lahko vseeno sprehjaš lepo.Ja aprila je pa res lepo user posted image
še malo še malo user posted image user posted image

lahko noč vsemmmmmmmmmmuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
30.3.2009 20:32:03   
tassika
Evo mene sita zaenkrat zdaj pa upam, da ostane v meni, ker je bilo dobro, bom šla hitro spatuser posted image

Pilotina od MM cvetača je razkuhana, moje bučke so ble pa ornk al denteuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
30.3.2009 20:58:32   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Ja res je več kot pol aprilčic je postalo mamic že v marcu (no 10 od 117user posted image )tko da sem kr vesela,če bo tko kot je sedaj bomo me ki smo v drugi polovici aprila bomo že rodile v zač.aprila user posted image user posted image

Zdaj sem se pa nasmejala, kot že dolgo ne. Hvala, sonček85. user posted image  user posted image  user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
30.3.2009 21:00:45   
tassika
Punce lahko noč tudi od mene.

papa

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
31.3.2009 7:44:40   
tassika
Jutro punce, jaz samo še jambram, meni je slabo, sem šla na trolo, ker ni blo vlaka in mi je en tako smrdel, da sem se prov matrala, da nisem bruhala. Pa sej pol v službi gre, ker sedim, sam do tukaj pridt je ka krizauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
31.3.2009 8:14:42   
Anonimen
Punce... sam še zjutraj se vam javljam... in danes tudi sporočam, da bom največji jokec, če se navadite bit brez mene in... če me ne bote niti mal pogrešale...
Zdej vas bom zapustila za neki časa.., sej vidite, da me nič ni, ne utegnem zaradi vseh teh pripravic na poroko. Enostavno ne gre.., pozno pridem in padem v pojstlo. Na šihtu pripravljam vse za seminarje... , ki me čakajo naslednja dva tedna. Skratka štala...
Vas mam rada, mislim na vas... ampak ne gre... časovno ne znam vse uskladiti.
Rižkoo vas ma tud rad... pa pogrešite me no...
Do ponedeljeka.., ko se vam javim z novim "statusom" vam nosečkam želim lepe dni... in čim manj slabosti oz. kakršnihkoli obremenitev... Ne nosečkam pa čim več cartanja... , nežnosti... in slabe misli stran.. user posted image
Moje ste skoz...
Upam na vašo podporo na moj dan "D". Čez 3 dni....
Pa, pa ... poljupček..

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4284
31.3.2009 8:17:08   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Zdaj sem se pa nasmejala, kot že dolgo ne. Hvala, sonček85. user posted image  user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če pa res tko ekspresno rojevajo ,še včeraj je ena rodilauser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
31.3.2009 8:18:39   
Nogavica
Rižkoo, user posted image .

Veš, da te bomo pogrešale in mislile nate na tvoj pomembni dan. Ti si kar vzemi čas za vse priprave, potem pa čakamo izčrpno poročilo. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
31.3.2009 8:19:03   
sonček85
tassi:ja tudi jaz imam zadnje sdni klavrne noči,krči pri krču ,tko da mislim ,da bom kmalu šla ,ali pa tudi ne user posted image user posted image user posted image

rižkoo.seveda te razumemo ,ti se kr lepo spedenaj in uredi vse akr moraš ,me pa itak vemo da nas pogrešaš tko k me tebe user posted image user posted image user posted image user posted image Še 4 dni pa boš gospa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej danes pokličem v lj ,če imajo ,pa v CE grem še za vsak slučaj pogledat ,da te ne bom preveč obremenjevala pa ti sporočim ,a velja

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
31.3.2009 8:33:50   
Anonimen
Nogavica, HVALA. Le mislite..., ker bo lažje...
Čuvi se ti nosečkica..., zdej si pa že deeleč.. user posted image

sonček85, hvala za razumevanje... user posted image  Ti kr pokliči v trgovino, sporoči, če majo.. in ti grem iskat. Dobiš pa v četrtek.. , mam dopust.. pa se kje zmeniva.. Lupčka

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4288
31.3.2009 8:40:15   
sonček85
bom poklicala ,samo v čet .sem pa bolj na knap vse a veš,zjutraj pregled,potem greva z mojim nekam,pa rd imam ,saj veš kako je to.Če bom pa imela čas pa sev eda,ni blema,z veseljem ,da te še vidim predno postaneš gospauser posted image user posted image
ti sporočim k dobim une v LJ hvala.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
31.3.2009 8:41:47   
Anonimen
Sonček85, če ne ti pa pošljem... Za r.d. pa ne boš letala naokol... user posted image  Ti sam pokliči, sporoči... in dobiš. Naslov tko mam.

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4290
31.3.2009 8:44:54   
pilotina
Rižkoo...pogrešale te bomo in to ful...veš kje je še ponedeljek...
no ampak z mislimi bomo s tabo in čakale bomo na ponedeljek, da vse poveš user posted image

lepo se imej rožica lepa in uživajta vajin dan...tebi tudi ljubčka user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
31.3.2009 8:45:44   
pilotina
dobro jutro

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
31.3.2009 8:45:51   
MAŠKA
Rižkoo naj bo dan D dan, ki bo eden najlepših dni v tvojem življenju in dan, ki ga ne boš nikoli obžalovala!

Drži se in uživaj!user posted image user posted image user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
31.3.2009 8:52:11   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Sonček85, če ne ti pa pošljem... Za r.d. pa ne boš letala naokol... user posted image  Ti sam pokliči, sporoči... in dobiš. Naslov tko mam.
oph se bomo pa na kaki kavici dobil ,kake maš boš zdaj na pošto devala.user posted image

maška,pilotina.jutrooooooooo.

Pri nas pa sonček sijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko malo ,a se kaže vedno več

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
31.3.2009 9:10:49   
pilotina
včeraj sem letala okoli bajte in vas nisem utegnila brati...pa bom sedaj

tassika...veš, si me lepo naučila kako urejati seznam...zakaj bi mogla samo ti za to skrbet...vsaka malo pa je super user posted image
jutri ob taki uri, boš že v nizkem štartu user posted image ...za srčka pa je tko kot je malaMravljica rekla...tukaj vse stiskamo pestke, da se bo jutri že slišal, če pa ne, ne skrbi, bo pa naslednjič user posted image
ampak ste bučke vseeno pojedli, ane user posted image

malaMravljica...zdej, ko berem kaj si včeraj skuhala, bi tudi jst prišla na kosilo pa tudi, če je cvetača razkuhana user posted image ...veš, če bi bilo preveč al dente, bi blo težko grist user posted image user posted image user posted image

sonček85...a v začetku aprila user posted image ...april je tak lep mesec (cel), ko se pomlad prebujauser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
31.3.2009 9:14:18   
sonček85
rižkoo:sem klicala in še niso dobili,za vsak slučaj grem danes pogledat v CE če ga imajo da ga začnem pit in če ga ta teden dobijo ga bom še v lj kupla ,čene pa ne.A velja ,da ti ne bom delala pota in da ne boš imela še 1 skrb več

pilotina.kaj začetku aprila.Zdaj sem pa malo zgubljenauser posted image

nč grem pod tuš pa na obisk h kolegici kki ima 3m starega  fantka user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
31.3.2009 9:23:34   
pilotina

pilotina.kaj začetku aprila.Zdaj sem pa malo zgubljenauser posted image

ki si napisala, da so nekatere aprilčice rodile v marcu in da boste vi, ki imate na polovici aprila, rodile v začetku...a sm kej narobe zastopla user posted image user posted image user posted image ...zdej sem pa tudi jst zgubljenček user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
31.3.2009 10:00:12   
malaMravljica
Rizkoo, jaz te itak vedno pogresam, samo imas tudi moje dovoljenje, da se posvetis par dni samo tebi, gospodicna Rizkoo user posted image , potem bo pa gospa Rizkoo porocala kako je z rinko okol hodit, kako je bilo, ko je JA rekla in sploh, ce moram it tuid jaz v eno hitro poroko, ker je to tako fajn pol.

Tassika, ojoj, a si v fazi, ko se ti je vonj izostril. Pol ti pa res vse smrdi, neverjetno je to, ko zavonjas cisto vse in tako mocno. Jaz nisem smela vec kot en mesec sploh v kuhinjo it, v spajzo se manj, to sta bila prepovedano prostora. Pol je pa tasca kaj spodaj kuhala in mi je tako smrdelo zgoraj. Ha, pa v piceriji sem zavohala kaj so za natakarja zadaj v kuhinji pripravili in sem ga poklicala in rekla kaj je to, da bi jaz tudi, ker tako disi. So me vsi gledali kaj je z mano.

Ej Soncek, jaz sem hotla danes it v mesto in sm se sedaj spomlna, ker ne dobis tistega caja. kaj ti ga jaz tukaj kupim in posljem. Ce dam danes na posto dobis pojutrisnjem ( vsaj naceloma gre tako hitro).

Pilotina, sem mu rekla, da je 30. marec edini dan v letu, ko je cvetaco dovoljeno malo bolj skuhati. In me je gledal in vprasala, ce je to kaj z luno povezano. Pol nisem bila vec zihr al me heca al ne in sem mu rekla, da sem jo sam mal prevec skuhat pustila. No, pa ni bila razkuhana, sam ne tako skuhana kot ponavadi.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
31.3.2009 10:49:49   
pilotina
tassi, tassika...a si tuki...jst se počutim osamljeno user posted image

malaMravljica...mam na sumu, da te je dragi malo hecal user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
31.3.2009 11:22:12   
soncek_25
Drage moje...
Spet ni sončka (vsaj tukaj v lj), ampak menda bo pa vikend toliko lepšiuser posted image
Danes držte pestke zame, da bo na pregledu vse okuser posted image in da bomo mogoče čez nekaj dni že lahko začekl delat na +
user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......