malaMravljica
|
Rizkoo, jaz te itak vedno pogresam, samo imas tudi moje dovoljenje, da se posvetis par dni samo tebi, gospodicna Rizkoo , potem bo pa gospa Rizkoo porocala kako je z rinko okol hodit, kako je bilo, ko je JA rekla in sploh, ce moram it tuid jaz v eno hitro poroko, ker je to tako fajn pol. Tassika, ojoj, a si v fazi, ko se ti je vonj izostril. Pol ti pa res vse smrdi, neverjetno je to, ko zavonjas cisto vse in tako mocno. Jaz nisem smela vec kot en mesec sploh v kuhinjo it, v spajzo se manj, to sta bila prepovedano prostora. Pol je pa tasca kaj spodaj kuhala in mi je tako smrdelo zgoraj. Ha, pa v piceriji sem zavohala kaj so za natakarja zadaj v kuhinji pripravili in sem ga poklicala in rekla kaj je to, da bi jaz tudi, ker tako disi. So me vsi gledali kaj je z mano. Ej Soncek, jaz sem hotla danes it v mesto in sm se sedaj spomlna, ker ne dobis tistega caja. kaj ti ga jaz tukaj kupim in posljem. Ce dam danes na posto dobis pojutrisnjem ( vsaj naceloma gre tako hitro). Pilotina, sem mu rekla, da je 30. marec edini dan v letu, ko je cvetaco dovoljeno malo bolj skuhati. In me je gledal in vprasala, ce je to kaj z luno povezano. Pol nisem bila vec zihr al me heca al ne in sem mu rekla, da sem jo sam mal prevec skuhat pustila. No, pa ni bila razkuhana, sam ne tako skuhana kot ponavadi.
|