|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008- 5.del
31.3.2009 8:09:45   
Alenka_
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: tia

Tukaj je ena najnovejša slika od moja dva.

user posted image  

user posted image user posted image

Lušna... user posted image user posted image

prav res sta fletkana cukra user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 776
31.3.2009 8:13:19   
Alenka_
joooj kok si fajn naredila user posted image

meni sploh ni padlo na pamet, da bi za krst poslala vabila... sem mislila čisto enostavno po telefonu povabiti user posted image  Pa si mi zdej dala malo misliti pa se bom sama tudi lotila vabil.

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 777
31.3.2009 8:15:13   
Alenka_
IZVIRNO SPOROČILO: AinB

Lara Croft

Ma meni je tok lepa na tej fotki... user posted image

user posted image

Prava mala princeska! user posted image user posted image

luškano bejbo imaš user posted image  lepi geni-še lepši otroček!!! user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 778
31.3.2009 8:19:52   
Alenka_
hvala! sedaj  sva uradno tudi midve v vašem krogu user posted image
feels good!

punce dajte mi povedat, če katera obiskuje vodeno plavanje/telovadbo v vodi za malčke?
meni se sliši ful dobro, ker je baje to tud fino za splošen razvoj malčka,  pa še mal bi se Sara pred morjem navadla na vodo.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 779
31.3.2009 8:53:59   
Marsy
ma kakšne razlike nastanejo med dojenčki. Kaja je bla ob rojstvu tud 56 cm. In v primerjavi s tvojo Saro, Alenka_, je velika isto, je pa imela pred dvema tednoma samo 6.600g. Ravno zato greva dons po dveh tednih spet na tehtanje. Tvoja pa 8 kg pri isti velikosti... S tem, da mi je še kakat nehala. Prej so me nekak mirili, da je enkrat na teden še čist normalno, sam prej je pa skos kakala vsak dan vsaj 1x. Mislim, da je uvajanje GH svoje naredilo in da zato manj kaka. Poje pa ful in skos je v gibanju, tko da manjka ji sigurno ne.

Sem se namenila, da ji pripravim kašico s suho marelico, pa je oči že odpeljal palični mešalnik na morje, tko da ga nimam doma.

Zajemite zdravje z veliko žlico!
www.zdravje-zabava.com

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 780
31.3.2009 8:58:06   
Marsy
Aja, pa še tale problem zadnji teden. Previjanje postaja prava mora... Prej je blo tko luštn, zdej pa sam da jo položim na previjalno, se obrne na trebuh. In ko jo obračam, vleče vse za sabo, vse prebrneva, preden je oblečena, je treba plenico 5x popravljat. Pa ji dam kaj zanimivega v roke, da bi jo zamotilo, pa se s tem vred obrne na trebuh. Plenice, ki se zadaj zapenjajo, pa ne obstajajo, a neuser posted image

Zajemite zdravje z veliko žlico!
www.zdravje-zabava.com

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 781
31.3.2009 9:00:46   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Zajtrk-mleko... marenda-sadje, kosilo-zelenjava+riž, kuskus, polenta, krompir ali paštica, marenda-jogurt, skuta ali mlečna kašica, večerja - mleko.

Hehe...kako mi je lušten izraz marenda. Enkrat, nekoč, dolgo tega,,,,,sem se mal italijanščine učila, ampak tale izraz mi je pa čist ušel s spomina. Je sploh italijanski??

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 782
31.3.2009 9:02:23   
Jazzy1

Ko smo ravno pri alergijah...A se lahko reakcija na gluten pojavi takoj ali lahko šele čez nekaj časa (let) ali oboje?

Ma pri teh alergijah je tako, da lahko dobi v parih urah, če je hud alergen oz. če je otrok tolk občutljiv nanj, ali pa v parih dneh. Določene stvari tudi po parih tednih. Tako da je najbolje (če se kaj sumi), da se seveda takoj skensla, kot je to naredila bubi. Bubi, držim pesti, da bo karkoli je že blo popolnoma izzvenelo. user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 783
31.3.2009 9:04:01   
Jazzy1
Drugače pa dobro jutro vsem: user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 784
31.3.2009 9:28:07   
Alenka_
ja res so kr velike razlike ja. itak je pa vsak otrok drugačen-kot tudi mi odrasli- nekomu se bo na stegnih poznal en sam piškot, medtem ko se drugemu cela škatla piškotov ne bo poznala nič. jaz sem seveda med tistimi prvimi user posted image  verjetno je tvoje dete med temi drugimi user posted image  če fajn je in je razigrana, ti ni treba nič skrbeti!
Sara je u bistvu 4x na dan. od tega je še vedno v večini aptamil in gosta hrana 2x dnevo.
moja mala se tudi non-stop premika. ni minutke da bi bila pri miru. imamo tudi podoben problem pri previjanju! bog ne daj, da bi jo spustila, ko se obrnem po kremco in pleničko. bo zgrabila zaveso ob banji z obema rokama in se seveda prevalila na trebuh, bo prevleko čez previjalno povlekla nase... ampak medvedek, ki pa ji visi nad glavo ravno zato, da bi se z njim igrala in bila pri miru- pa seveda ni zanimiv!user posted image
jo zadnje čase raje kar na postelji ali pa na tleh previjam. je bolj zihr!

kar se pa kakanja tiče pa jaz nisem ravno strokovnjak na tem področju, ker hvala Bogu zaenkrat še nismo imeli problemov.  naša kar fajn kaka tudi 4x na dan. pa čeprav sedaj jeva korenček, ki naj bi zapiral. za pit ji dajem čaj za prebavo od hipp-a(komarček ipd), za dopoldansko malico pa jeva jabolko v riževi kašici.

upam da ti bo p kak dober masvet dala glede kakanja. držim pesti, da bo čimprej polna plenička!!!!

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 785
31.3.2009 9:29:46   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Aja, pa strokovnega sem naredila user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 786
31.3.2009 9:29:56   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

aha... ojoj... hvala za pojasnilo! meni lahko zaupate user posted image  

punce hvala za dobrodošlice! sem gledala kako vaši mali cukrčki fino rasejo in koliko nas je, ko smo rodile 8.9 user posted image  to pa je bil ploden dan a?

pa naj še napišem podatke moje bejbe (upam da ni nič narobe, ko ne pišem direkt Me to you, če pa je to treba mi pa prosim povejte, pa bom še enkrat napisala)

Sara, 8.9.2008 ob 1.57 zjutraj (4310g, 56cm)
1.mesec: 5600g, 58cm
2.mesec: 6125g, 59cm
3.mesec: 7580g, 65cm
4.mesec: 8000g, 68cm
5.mesec: 8450g, 69cm
6.mesec: 8700g, 70cm
naslednje cepljenje/posvetovalnica: 11.6.2009

Evo sem kar jaz tvoje podatke dala gor. Ni ti treba MTY pisat, ona sama najde in ponavadi ureja seznamček, ker ji me znamo tud kakšno zmešnjavo naredituser posted image . Drugače pa lahko tudi ti urejaš seznamček, če ti greuser posted image

Vidim, da si Gorenjka. Lana luna te bo ful vesela...je skoz iskala kakšne gorenjke tle gor samo zdaj bolj poredko prideuser posted image

smotka.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .............2 strani nazaj sem že jaz to uštimala.............user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 787
31.3.2009 9:30:01   
ključek

Joj, smotka jaz! Šele zdaj vidim, da je že MTY uredila seznamček. No saj sem rekla, da pol kakšno zmešnjavo naredimo...no, naredimuser posted image

aha, si porajtala............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........jaz pa sproti odgovarjam.........user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 788
31.3.2009 9:30:05   
petra1978
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Drugače pa dobro jutro vsem: user posted image

Tukaj se pa jaz kar podpišem.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 789
31.3.2009 9:30:09   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Evo, zdaj pa se spravim vabilo za krst delat user posted image

Sem vam že zadnjič hotela moje vabilo pokazat. Zdaj bom pa res. Samo naj ga naložim na shrani.si in vam ga pokažem

evo, čakam.... mogoče mi daš kako fajn idejo user posted image

meni tudi.............no, če bomo po vsej zmešnjavi zdej sploh imeli krst.......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 790
31.3.2009 9:30:16   
ključek

Evo, vabilo 1. stran:

user posted image

in še vabilo noter:

user posted image

meni pa noče odpreti.............user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 791
31.3.2009 9:30:19   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: tia

Tukaj je ena najnovejša slika od moja dva.

user posted image  

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 792
31.3.2009 9:30:20   
ključek

feels good!

punce dajte mi povedat, če katera obiskuje vodeno plavanje/telovadbo v vodi za malčke?
meni se sliši ful dobro, ker je baje to tud fino za splošen razvoj malčka,  pa še mal bi se Sara pred morjem navadla na vodo.

mi začnemo naslednji torek........user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 793
31.3.2009 9:31:20   
Alenka_
mmmm... hvala! user posted image  dobro jutro tudi z moje strani! lep dan z malčki vsem!

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 794
31.3.2009 9:33:03   
Alenka_
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Aja, pa strokovnega sem naredila user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 795
31.3.2009 9:33:13   
petra1978
Aja pa moram pohvalit mojega pikeca. Danes je bila druga noč, ko sma midva sami 1x jedla in neprimerno boljše spala. Ampak zjutraj se pa še vedno mora prit pocartat k mamici in se tako stisne k meni kot en polhek. Pa saj če sem iskrena, mi celo paše to user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 796
31.3.2009 9:34:32   
petra1978

meni pa noče odpreti.............user posted image

Če bi res rada videla, ti lahko na mail pošljem. Samo napiši mi ga

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 797
31.3.2009 9:35:04   
Alenka_

feels good!

mi začnemo naslednji torek........user posted image

super! sporoči kako je bilo!  mi2 bova tudi počasi poklicali in se vpisali.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 798
31.3.2009 9:37:48   
Alenka_

Aja pa moram pohvalit mojega pikeca. Danes je bila druga noč, ko sma midva sami 1x jedla in neprimerno boljše spala. Ampak zjutraj se pa še vedno mora prit pocartat k mamici in se tako stisne k meni kot en polhek. Pa saj če sem iskrena, mi celo paše to user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 799
31.3.2009 9:45:11   
Jazzy1

iiiii, a ne kolk je to luštno!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?