Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 22:18:58
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sem vam hotela pokazat, kak je bila boga bubika: Ajoooj....ma je boljša zdej? Po kolikem času, od kar je jedla mlečne izdelke pa se ji je pojavilo? Lara zdej že dva dni to je... En dan sem ji tudi paštico dala, tako čist navadno za v juho... ja, je boljše. Ta slika je od sobote, zdaj pa ne vem točno, če sem ji v soboto dopoldan skuto dala al že v petek. Sem jo v petek tudi slikala, ampak ni bilo tak fejst (oz. se na slikah ne vidi). Danes je že ful boljše.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 22:20:44
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: tia Tukaj je ena najnovejša slika od moja dva. Lušna...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 22:22:00
|
|
|
|
tia
|
Kako luštna vabila petra in bubi. Tudi mi smo imeli bolj enostavna ,saj smo jih rabili samo 5 vabil Koliko obrokov pojedo čez celi dan ?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 22:23:08
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia Koliko obrokov pojedo čez celi dan ? 5-2x mleko, 1x mlečna kaša, 1x sadje, 1x zelenjava
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 22:23:47
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Ko smo ravno pri alergijah...A se lahko reakcija na gluten pojavi takoj ali lahko šele čez nekaj časa (let) ali oboje? Lovro zjutraj in zvečer še dobi flašo, ostalo na žličko. Ko vidi flašo se mu skoraj meša od veselja...kar smeje se in maha z vsemi štirimi. Zdaj me pa zanima, kdaj naj bi mu ukinila hranjenje po dudi oz. do kdaj se mislite ve rešit vseh dud? alergija se lahko prvič pojavi tudi pri ponovnem stiku z alergenom. Oz. običajno je tako. Da bi se na gluten šele po nekaj letih, mislim, da ni verjetno. Kdaj se rešiti dud? Težko vprašanje. Pri bubiju je šlo na easy. Flašo je dal vstran pred 2. RD, ker so mu jo v vrtcu na nek način ukinili in sem še jaz na hitro doma. Dudo pa je sam vrgel v školjko in potegnil vodo 2 naenkrat Star pa je bil 2 leti in 4m. Do drugega leta ne bom forsirala, da mora dat vstran. Potem pa že počasi
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 22:24:07
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Ko smo ravno pri alergijah...A se lahko reakcija na gluten pojavi takoj ali lahko šele čez nekaj časa (let) ali oboje? Lovro zjutraj in zvečer še dobi flašo, ostalo na žličko. Ko vidi flašo se mu skoraj meša od veselja...kar smeje se in maha z vsemi štirimi. Zdaj me pa zanima, kdaj naj bi mu ukinila hranjenje po dudi oz. do kdaj se mislite ve rešit vseh dud? Lara tudi - zjutraj in zvečer flaška.... no, pa če je kak obrok z atijem tudi, ker noče jest, če jo on futra.... verjetno ve, da bo dobila flašo??? In se je tudi ful razveseli.... tku da ne bom ji še tega ukinjala....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 22:24:38
|
|
|
|
meta21
|
Kupi katera leg magic? Zdaj ga zarad ščitnice ne smem uporabljat, pol bo poletje pol bom pa že našla kakšen izgovor, da bo stal v shrambi...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 22:25:39
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: tia Koliko obrokov pojedo čez celi dan ? 5-2x mleko, 1x mlečna kaša, 1x sadje, 1x zelenjava Tudi 5 - mleko, sadje, meso s prilogo, sadje ali zelenjava, mlečna kašica. Potem dobi v posteljo še malo mleka (70 ml), brez noče zaspat Ponoči pa.... kak kdaj, običajno nič, včasih 70 ml.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 22:26:58
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Kupi katera leg magic? Zdaj ga zarad ščitnice ne smem uporabljat, pol bo poletje pol bom pa že našla kakšen izgovor, da bo stal v shrambi... samo da ga kupim verjetno ni dovolj?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 22:28:36
|
|
|
|
*bubi*
|
a vam že kaj osle kažejo? nič niste videle
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 30.3.2009 22:30:47 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 22:28:54
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Kupi katera leg magic? Zdaj ga zarad ščitnice ne smem uporabljat, pol bo poletje pol bom pa že našla kakšen izgovor, da bo stal v shrambi... samo da ga kupim verjetno ni dovolj? Je, če ti dovolj visoko ceno postavim, da pol nimaš za hrano Se da vse zmenit
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 22:31:20
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dudo pa je sam vrgel v školjko in potegnil vodo 2 naenkrat Star pa je bil 2 leti in 4m. Ojoj! Pri nas bi pol soseske ostalo brez kanalizacije . Mi si še večjih kakcev ne moremo privoščit, ker mamo tolk kamna v ceveh.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 22:31:46
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* a vam že kaj osle kažejo? nič niste videle uf ,je dobra,včasih pa že
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 22:32:55
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* a vam že kaj osle kažejo? nič niste videle
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 22:33:48
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dudo pa je sam vrgel v školjko in potegnil vodo 2 naenkrat Star pa je bil 2 leti in 4m. Ojoj! Pri nas bi pol soseske ostalo brez kanalizacije . Mi si še večjih kakcev ne moremo privoščit, ker mamo tolk kamna v ceveh.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 22:34:46
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dudo pa je sam vrgel v školjko in potegnil vodo 2 naenkrat Star pa je bil 2 leti in 4m. Ojoj! Pri nas bi pol soseske ostalo brez kanalizacije . Mi si še večjih kakcev ne moremo privoščit, ker mamo tolk kamna v ceveh. saj nisem verjela, da bosta šli adijo Sploh ne vem, kaj ga je pičilo - prišel je iz vrtca, poiskal obe dudi in ju vrgel not. Meni je bilo najhuje, ker je enih 14 dni kasneje pristal v bolnici in me je prvi večer tak prosil za dudo . Bi mu jo naslednji dan verjetno kupila. Pa je pregural...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 22:35:41
|
|
|
|
*bubi*
|
Tak, zdaj pa jaz tudi Lahko noč!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 22:36:53
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia Koliko obrokov pojedo čez celi dan ? Zajtrk-mleko... marenda-sadje, kosilo-zelenjava+riž, kuskus, polenta, krompir ali paštica, marenda-jogurt, skuta ali mlečna kašica, večerja - mleko.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 22:40:38
|
|
|
|
tia
|
Hvala,vsem za odg. o hranjenju,namreč mi je zadnjč ena rekla ,da je 5 obrokov premalo,da njena je 7× ali kaj več
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 22:42:42
|
|
|
|
tia
|
nič grem tudi jaz ,bodite še naprej tako dobre čvekice
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 22:47:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* a vam že kaj osle kažejo? nič niste videle Nič nisem vidla, ne...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 6:04:18
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Aja, pa strokovnega sem naredila Čestitke!!! Čestitke.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 6:16:43
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Ko smo ravno pri alergijah...A se lahko reakcija na gluten pojavi takoj ali lahko šele čez nekaj časa (let) ali oboje? Lovro zjutraj in zvečer še dobi flašo, ostalo na žličko. Ko vidi flašo se mu skoraj meša od veselja...kar smeje se in maha z vsemi štirimi. Zdaj me pa zanima, kdaj naj bi mu ukinila hranjenje po dudi oz. do kdaj se mislite ve rešit vseh dud? Meta kar pusti mu še en čas zjutraj in zvečer flaško. Itak mora nekaj jest, po moje je še premajhen, da bi še takrat gosto mlatil. Sploh pa če vidiš, da je vesel, ko vidi mlekeca. Jaz sicer še dojim, pa še bom nekje do junija, potem pa ne več. Kaj in kako bom pa potem nadomestila ta dva obroka pa še ne vem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 6:22:49
|
|
|
|
pf
|
Drugače pa jutro. Sem mogla odtočiti, pa me je kar k računalniku zaneslo, ne več v spalnico spat. Norc sem, a ne? Lana pa tak lepo spi še. Nič grem kavico skuhat, če me bo pa potem metalo od nespanja, bova pa šle popoldne malo skup čorit v veliko posteljo. Vsakih štirinajst dni greva malo skupaj spat popoldne in takrat me tak občuduje in boža. Mi je všeč, njej pa tudi. Slatkec moj mali.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 7:52:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROILO: pf Drugače pa jutro. Sem mogla odtočiti, pa me je kar k računalniku zaneslo, ne več v spalnico spat. Norc sem, a ne? hi hi.. To poznam.. :):-) Pri nas tudi se vse spi..
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?