brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja ja ja se še ne zavedajo, da po porodu ne bo skoz akcije, da bo vedno kdo še prej na vrsti pa pol oni pol pa, da smo tečne...sploh me ne čudi, če imajo nosečnice nek predznak kao, da so tečne in da jim nagajajo hormoni...zdaj nam je lahk čist jasno zakaj so krivi "hormoni"...najhujše je ko ti primanjkujejo vitamini K in 2xJ ja res je ,joj nam res manjka K in 2xJ sej pol si bojo pa sami krivi k bojo na drugem mestu ,sedaj so še na prvem potem pa k bo otroček zajokal ne bomo mele časa zanje ,pa četudi bo sredi akcije a veš, da je meni enkrat ne dolgo nazaj moj rekel nekako tako "ja, ko bo otrok me itak več ne boš potrebovala in ti ne bom več nič pomenil"...jaz sem ga samo pogledala pa sem vpr., če je z njim vse v redu...sem rekla, da pač otrok bo res prvi na vrsti, ampak, da bo najin čas tudi...in da bomo šli skup na sprehod, kavico,...in da bomo tako tim...sam tisto je tako čudno rekel...imajo tile naši moški včasih prebliske a veš da je moj tudi to rekel ....sam baje da je to normalno da se naši lubčeki ustrašijo ker bojo zdej kao konkurenco dobil... bučkoti tile naši dragi...jah radi se cartajo, pa se bojijo da jih bomo zapostavile ja, opažam zadnje čase kako radi se cartajo-NEM SEX samo veš moja prijateljica je rodila 14.2. pa tudi ugotavljam, da je mal ljubosumna na dragega, ker cel dan je v službi pol pa ima treninge...ona pa skoz z otrokom pa jo to mal daje...mal je jezna na njega...saj sama nič ne reče...sam tko ko jo slišim jo med vrsticami berem...sicer pa je bila ona navajena do 11 spat pa cel dan nekje lutat...saj zdaj lahko gre z otrokom tudi sam ne vem zakaj ne gre... mi je baterije na notesniku zmanjkal .... jah pri nas je tudi nem sex, sam ljubusumna pa nimam bit na kaj...mislim jo razumem če cel dan dela pa pol trenira pa ni nič z njo in otrokom , je mal zaj ....sam kar se tega tiče je po moje čist odvisn od posameznikov. Midva kljub temu da pač ne seksava, sva dovolj intimna...pač na drug način ...ne vem no, nimam bit na kaj ljubosumna pa upam da tudi ne bom oz. mi ne bo treba. Je pa moj tak mal ljubosumen ko se včasih pogovarjam z bebijem, pa se on pol mal tak odrinjen počuti ....mislim ej, res je otrok, se rad carta in sem mu morala obljubiti, da ko pride otrok nanjga ne bom pozabla ...bučko moj.