|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
31.3.2009 11:58:51   
petrazg
Najprej hvala vsem za pestke... so pomagale, da se stvar ni še bolj razvila.

Flaska -
ja, meni je tudi rekel, da sem lahko do konca odprta 2 cm, pa ne bo nič in bo na koncu še zamujal. No, zamujat mu glih ni treba, na maj pa le neaj počaka...

KatMat
kako si praznovala včeraj? Sem si vas g včeraj res želela videt, ampak ta moj lumpek nagaja in postavlja stvari na glavo...user posted image Upam, da še organizirate kakšen zmenek v aprilu, da vas vidim nosečkice...

No, punčice pridne bodite, pobožajte svoje bušije...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 751
31.3.2009 11:59:13   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

najlepsi roj dan do sedaj...pa sam je naredu cestitko...
pa ful posreceno posvetilo not napisu...ga morm prepisat!!

naj ti to leto v spominu ostane,z mislijo na najino tio in name.
to leto bo najlepse zame, zaradi tie in mame....

Joj, kolk lepo! user posted image
Nas pa res ni težko razveselit, naj fantje trdijo karkoli! user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 752
31.3.2009 12:01:12   
KatMat
[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.starboo.com/hot/funnypictureformyspaceonehundredsix.jpg&imgrefurl=http://www.myspace.com/brokenmisterman&usg=__eM8OzSW3tc2GJUq-LRRDgUnFcmY=&h=366&w=425&sz=28&hl=sl&start=45&tbnid=ZVdr4QjETOFLkM:&tbnh=109&tbnw=126&prev=/images%3Fq%3Dsexy%2Bboys%26gbv%3D2%26ndsp%3D18%26hl%3Dsl%26sa%3DN%26start%3D36][/link]

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 753
31.3.2009 12:01:12   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

iiii.... sam se je pa res potrudil... Vse pohvale očkotu!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 754
31.3.2009 12:01:42   
Masi
KatMat pomoje majo mal premal placa k jih krogci mal stisnejo pa si hočjo z brcami plac narest. Tko jest mislm, ker je blo pri sinu tut takrat največ kravala v trebuhu. Dons vem, da ko ležim na boku in če ma Mia slučajno na tisti strani nogice na katero se uležem, me tok zbrca da se moram obrnt na drug bok. Pol da pa mir in zaspi. A ni fino k že tko po malem komunicirajo z namiuser posted image . Men je tut fino ko recimo izboči nogico in jo na tistem mestu pobožam, jo hitro umakne, pa spet čez par sekund porine ven in čaka. Kot da se mal pogovarja. Majo že kar karakterčke teli mini človečkiuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 755
31.3.2009 12:02:45   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

se strinjam...sam spravt se morjo..pa se taka malenkost naredi cudeze

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 756
31.3.2009 12:03:45   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: Masi

KatMat pomoje majo mal premal placa k jih krogci mal stisnejo pa si hočjo z brcami plac narest. Tko jest mislm, ker je blo pri sinu tut takrat največ kravala v trebuhu. Dons vem, da ko ležim na boku in če ma Mia slučajno na tisti strani nogice na katero se uležem, me tok zbrca da se moram obrnt na drug bok. Pol da pa mir in zaspi. A ni fino k že tko po malem komunicirajo z namiuser posted image . Men je tut fino ko recimo izboči nogico in jo na tistem mestu pobožam, jo hitro umakne, pa spet čez par sekund porine ven in čaka. Kot da se mal pogovarja. Majo že kar karakterčke teli mini človečkiuser posted image

medve se tud ze tko hecaveuser posted image user posted image

(odgovor članu Masi)
Neposredna povezava do sporočila: 757
31.3.2009 12:04:33   
KatMat
petra manjkala si...pa drugic

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 758
31.3.2009 12:07:59   
KatMat
ja kaj pa dela nasa modrookica...dej no prlep nam se kaksnga cokoladnega zajcka¨!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 759
31.3.2009 12:08:06   
pokica_

jest bom pa dons kalorijsko bombo (k ze tttoooookkkk casa nisem nic kej redilnega pojedlauser posted image user posted image user posted image )
danes bo vse v olju pomfri pa pohan mesek pa pesa

Jaz sem pa prebrala, da bote danes mel kolonjsko bombo...pa tuhtam, kaj je to....ko preberem, da bo vse v olju, grem še 1x brat in pol šele vidim da piše KALORIJSKA bombauser posted image user posted image user posted image  . Kavo pijem, pa še kr se nisem predramilauser posted image .

KatMat,....tvoj se je pa tako cotkano potrudo zate z tole prelepo čestitko, da so mi kr solze stopile v očkeuser posted image !
Masi, pol je vaša user posted image ista kot naš user posted image . Edino na levem boku smem ležat zarad ledvice,...pol pa zmeraj ko se vležem, začne z tačkami brcat, da se morm obrnit na hrbet, ...pa spet pojenja,...grem spet na levi bok...in se spet obračam...sem ko na ražnjuuser posted image . So pametna že tale micena bitjeca, res!

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 760
31.3.2009 12:09:28   
gala
Grem raje nazaj za knjige, drugače mi bo spet cel dan brez učenja stekel mimo. Punce, lepo se imejte pa pazite nase in na svoje malčke!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 761
31.3.2009 12:09:58   
Masi
Blueeyes sej tole s plodovnico je itak višja matematika. Lahko da ti uhaja po malem ko greš lulat, pa recimo ne veš tega. Rada se izteka tudi ko se tuširaš. tko da res ne moremo vsega vedet. Bodi vesela da je g to opazla in te bo zdej malo bolj kontrolirala. To ni nič strašnega. Če si jo zadnjič mela malo to ne pomeni da boš kmal brez. Če pa pride do tega da jo bo res zmankovalo pa ti itak ne čakajo s porodom. Če boš redno na kontrolah sploh ni panike ker boš na tekočem. Pri enih sploh niso pozorni na plodovnico glede na to da ni več uz od morf dalje. Pol je pa na konc bebika čist na suhem pa se mudi rodit. Smo mel že v družbi tak primer da se je pred porodom ugotovilo da plodovnice skoraj ni več. Na srečo je blo vse okej. Sej važn je tudi da čutiš brcike. To pomeni da se user posted image  še dobro počuti.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 762
31.3.2009 12:14:35   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: gala

Grem raje nazaj za knjige, drugače mi bo spet cel dan brez učenja stekel mimo. Punce, lepo se imejte pa pazite nase in na svoje malčke!

pridno se uci!

(odgovor članu gala)
Neposredna povezava do sporočila: 763
31.3.2009 12:18:51   
Masi
grem mal počivat. Me je zdele tok uščipnl pri desnem jajčniku da sm kar zvezde vidla. Pomoje od sedenja tuki. Sm rabla par sekund da sm sploh lohk nogo premaknla. Je bolš da se mal uležem. Lepo bodte pa se tipkamo mal kasnejuser posted image

(odgovor članu Masi)
Neposredna povezava do sporočila: 764
31.3.2009 12:20:27   
KatMat
papa masi!!!

kje pa ste ostale???kaj ze kuhate??

(odgovor članu Masi)
Neposredna povezava do sporočila: 765
31.3.2009 12:23:33   
Dudica1
tud jaz grem mal počivat dikler sm še sama

se slišmo kasnej...pa-pa

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 766
31.3.2009 12:25:26   
maja1488
KatMat - je baje kr konkreten otroček ja, je bla pava tudi velika. Sem pa v 34 tednu in me čaka samo še 1 pregled user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 767
31.3.2009 12:27:31   
KatMat
pa kako v 34 ce sem jaz v 33!!!pa taka razlika??!?!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 768
31.3.2009 12:29:41   
petra a
jaz sem lihkar skuhala zrezke v omaki, popoldne samo še kruhove cmoke naredim in solato...a se kera spomne za tist recept od včeraj??? na keri strani je,za spečt biskvit z pudingom?????

men ni pa nič rekel glede brisa, vedno mi sam to ponavja da se ga dela na 3 leta že nekaj let, pa vsak pregled že nekaj let plačujem, tko da...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 769
31.3.2009 12:30:42   
petra a
katmat-ja tvoj je pa res romantik, pohvalnouser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 770
31.3.2009 12:40:07   
maja1488
KatMat, pojma nimam. Moj je take velke sorte očitno. Sej tudi vprašanje kolko natančno to izmerijo.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 771
31.3.2009 12:41:01   
buterffly
Danes sem bila na pregledu in je vse ok. Tega sem najbolj vesela.

Berem, da ste vse full neki pridne. Men se pa nič ne da, ne vem al me daje premik ure al pa je krivo to, da že nekaj časa ponoči ne spim kot je treba. Ima katera kak recept, nasvet. Namreč ne najdem položaja, ki bi mi ustrezal, me vedno nekje nakaj boli al pa tišči....

Zdej grem pa diplomo pisat.

Uživejte user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 772
31.3.2009 12:43:47   
lake
Nisi edina, jst tud po dve uri ponoč nenajdem položaja, na boku user posted image nori, na hrbtu me pa križ boli, tko da se premetavam, dokler ne omagam. user posted image

Sm zdele glih brala revijo mama, o porodnem načrtu. A ga misl kera pisat. Jst sm mislna samo želje napisat, kaj želim in kaj ne, tuki pa piše kot da bi mogle skor dve strani tega napisat. Komu se pa da.

(odgovor članu buterffly)
Neposredna povezava do sporočila: 773
31.3.2009 12:47:37   
KatMat
jaz ga bom zrecitirala ko bom v p prsla!user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 774
31.3.2009 12:55:06   
Anonimen
no evo mene mi neki net nagaja, no ja zdejle sem mela pa očija na obisku mi je prnesu ful regrada, njami tako da bo danes regrat, pa jutr tuduser posted image user posted image

no mi ni še nobena odgovorila na vprašanje:  A JE BLA KERA V lj.p. V DNEVNI AMBULANTI V 4 NASTROPJU, nujno rabm vedit, če moram met kaj samo, glede oblačil, čene bom mogla glih dol poklicatuser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?