|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
31.3.2009 11:39:48   
gala
Joj Blueeyes, spet nam ki ne smemo user posted image , sline cediš. No ja, vsaj gledat še smemo. Še dobro, da mam nizek pritiskuser posted image user posted image user posted image . Moj najdražji je bolj okrogel (kar se od dobrega kuharja tudi pričakuje) pa moram priznat, da se je veliko bolj prijetno h šlaufkom stisnit kot pa na take radiatorčke, sej bi bila vsa ožuljena user posted image user posted image user posted image .
Copate sem jaz v prordnišnici imela kar navadne (tiste ta cotkane z medvedki od Alenke), pa so bili čisto ok, tuši pa nikoli niso bili krvavi ali kako drugače umazani. Odvisno je tudi od žensk, ki so tedaj v porodnišnici, saj je logično, da za sabo počistiš.
Kje pa je KatMat danes? Je včeraj preveč proslavljala?

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 726
31.3.2009 11:40:05   
vanilla
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
maja1488 sem kr pogledala se enkrat ko sem brala tvoj post!2.770g???moja piska je mela zanc se manj kot 1,5kg kako je to mozno????

user posted image , hehe, to sm tut jaz pogledla debelo user posted image . Moja je prejšn teden na pregledu mela nekje med 2300 in 2400 grami - bila pa sem noseča 34 tednov.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 727
31.3.2009 11:40:34   
KatMat
o jest pa ga zrentam za dobr dnar!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
sam bi mogle bit fajn bogate...to je dobra roba

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 728
31.3.2009 11:42:40   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: gala

Joj Blueeyes, spet nam ki ne smemo user posted image , sline cediš. No ja, vsaj gledat še smemo. Še dobro, da mam nizek pritiskuser posted image user posted image user posted image . Moj najdražji je bolj okrogel (kar se od dobrega kuharja tudi pričakuje) pa moram priznat, da se je veliko bolj prijetno h šlaufkom stisnit kot pa na take radiatorčke, sej bi bila vsa ožuljena user posted image user posted image user posted image .
Copate sem jaz v prordnišnici imela kar navadne (tiste ta cotkane z medvedki od Alenke), pa so bili čisto ok, tuši pa nikoli niso bili krvavi ali kako drugače umazani. Odvisno je tudi od žensk, ki so tedaj v porodnišnici, saj je logično, da za sabo počistiš.
Kje pa je KatMat danes? Je včeraj preveč proslavljala?

jest sem tud bolj za mejcken bolj oblazinjeno pohistvo...raje kavc kot pa lesena klopca...prej je bil trlica moj...zdej pa glih prav

(odgovor članu gala)
Neposredna povezava do sporočila: 729
31.3.2009 11:45:09   
OliveOyl

o jest pa ga zrentam za dobr dnar!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti ga bo katera znucala kaj boš pa pol,jaz mojega ne dam...user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 730
31.3.2009 11:45:21   
gala
O KatMat, dobro jutro. A si dobro praznovala včerej? Te je najdražji kaj posebej pocrkljal?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 731
31.3.2009 11:46:02   
KatMat
ucer se je pa dan tako fajn odvil do konca (ce odstejem glavobol) sem se sla ulect mal pol je pa moj dragi prav potihem prisel do postelje in mi nezno polozil cvetje okoli in okoli mene pa se stisnil k meni (obozujem ga)

in ko sem se zbudila sva bila sredi rozic in sva se crkljala se dve uri...nic user posted image user posted image  ampak je blo tako lepo...

pol nama je pa večerjo naredu in sva sla spat...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 732
31.3.2009 11:47:02   
gala
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Ti ga bo katera znucala kaj boš pa pol,jaz mojega ne dam...user posted image user posted image

Jest tudi mojega ne. Čeprav ga je malo več skupej pa ne bi bilo nič hudega, če bi ga katera malo, ampak res malo znucalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 733
31.3.2009 11:47:37   
KatMat

jah sej ga nebi od vrat do vrat posiljala...!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 734
31.3.2009 11:47:52   
OliveOyl
Rota virus mnde razsaja v vrtcu,jih je dosti bolnih..komaj čakam user posted image
Tako vse poberem,ko sem bila z Lauro noseča sem ga dobila user posted image ,mi je popadke sprožil v 38.t,sam se je umirilo HB.

Grem si makarone skuhat,da ne bom sam ob sladkem.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 735
31.3.2009 11:48:04   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: gala

Jest tudi mojega ne. Čeprav ga je malo več skupej pa ne bi bilo nič hudega, če bi ga katera malo, ampak res malo znucalauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gala)
Neposredna povezava do sporočila: 736
31.3.2009 11:48:44   
Masi
Ja sej moja žverca je tut mela včeraj svoj dan. Ne vem če je sploh kaj počivala. pa tut krogce od ctg je hotla zbrcat stran. More že zdej bit vse po njenouser posted image . No če bo tko tut zuni zna bit pa res bikica k je tok odločna. Vsaj ponoč je pa spala. Upam da ji je že zdej jasn da se ponoč spi, k Maksu še dons skor pr dveh letih niuser posted image .

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 737
31.3.2009 11:49:23   
KatMat
jest bom pa dons kalorijsko bombo (k ze tttoooookkkk casa nisem nic kej redilnega pojedlauser posted image user posted image user posted image )
danes bo vse v olju pomfri pa pohan mesek pa pesa

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 738
31.3.2009 11:50:08   
KatMat
nasa je tud po tistih krogcih brcala zanc...a jih moti??

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 739
31.3.2009 11:50:19   
Anonimen
no končno, danes mi že cel dopoldne neki internet nagajauser posted image no tako da upam da so zrihtal, mal sem preletela ampak nimam pojma kaj se dogajauser posted image

chiara82 vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

ostalim k ste mele pa pregled pa čestitke za dober pregleduser posted image user posted image user posted image

petrazg: še mal bo mogu potrpet, kaj pa mu je a noče bit majčekuser posted image user posted image no ja držim pesti da bo vse o.k.user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 740
31.3.2009 11:50:20   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

blueeyes sej bo vse ok pomoje če bi blo plodovnice res premal bi ti kej rekla...pa kej pregledala al kaj...te ne bi kar tako domov poslala...

sam ne vem zakaj me je pa pol že kr čez 3 dni naročila na pregled... že zadnjič mi je rekla da sem bolj slabo s plodovnico, da ne bo dobre če se nivo še zniža...

oliveoyl plodovnica mi ne odteka... nikol nimam mokrih hlačk... tko da res ne vem

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 741
31.3.2009 11:51:09   
KatMat
MODROOKICA!!!   jest bi pa se enkrat tistga mela z cokoladnimi prsti!!!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 742
31.3.2009 11:52:17   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

blueeyes sej bo vse ok pomoje če bi blo plodovnice res premal bi ti kej rekla...pa kej pregledala al kaj...te ne bi kar tako domov poslala...

sam ne vem zakaj me je pa pol že kr čez 3 dni naročila na pregled... že zadnjič mi je rekla da sem bolj slabo s plodovnico, da ne bo dobre če se nivo še zniža...

oliveoyl plodovnica mi ne odteka... nikol nimam mokrih hlačk... tko da res ne vem

ga vasa tok vec pije...joj kaj sele bo v najstniskih casih!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 743
31.3.2009 11:52:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Masi

Ja sej moja žverca je tut mela včeraj svoj dan. Ne vem če je sploh kaj počivala. pa tut krogce od ctg je hotla zbrcat stran. More že zdej bit vse po njenouser posted image . No če bo tko tut zuni zna bit pa res bikica k je tok odločna. Vsaj ponoč je pa spala. Upam da ji je že zdej jasn da se ponoč spi, k Maksu še dons skor pr dveh letih niuser posted image .

a si bla v P. LJ: na ctg, k jz sem bla, matr je bla gužvauser posted image

(odgovor članu Masi)
  Neposredna povezava do sporočila: 744
31.3.2009 11:53:14   
gala

ucer se je pa dan tako fajn odvil do konca (ce odstejem glavobol) sem se sla ulect mal pol je pa moj dragi prav potihem prisel do postelje in mi nezno polozil cvetje okoli in okoli mene pa se stisnil k meni (obozujem ga)

in ko sem se zbudila sva bila sredi rozic in sva se crkljala se dve uri...nic user posted image user posted image  ampak je blo tako lepo...

pol nama je pa večerjo naredu in sva sla spat...

O kolk lepo. Kakšna romantika. So mi kar solze v oči stopile. To je pa bil lep rojstni dan.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 745
31.3.2009 11:54:58   
Masi
Ledenka jest sm glede na včerišnjo prigodo že torbe kar pripravla. Za Mio mam vse, zase pa dodam še sam take stvari k jih še uporabljam. Naprimer gsm pa pilco za nohte pa krtačo za česat pa seveda fotko. Ostalo me že kr čaka v torbi. So mi pa včeraj rekle ko sem glih ležala na ctg da naj sigurno vzamemo svoje copate od doma, ker je pri njih mal kriza z njimi. Ne folgajo jih prat ko nas je tolk velik user posted image . Tko da punce z lj, to je kar obvezna oprem.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 746
31.3.2009 11:55:07   
Dudica1

MODROOKICA!!!   jest bi pa se enkrat tistga mela z cokoladnimi prsti!!!!!

user posted image user posted image user posted image ...al pa še kakšnga druzga...user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 747
31.3.2009 11:55:25   
KatMat
najlepsi roj dan do sedaj...pa sam je naredu cestitko...
pa ful posreceno posvetilo not napisu...ga morm prepisat!!

naj ti to leto v spominu ostane,z mislijo na najino tio in name.
to leto bo najlepse zame, zaradi tie in mame....

(odgovor članu gala)
Neposredna povezava do sporočila: 748
31.3.2009 11:56:03   
lananai
Tisti krogci od CGTja so zlo moteči zgleda, ja. Naš user posted image  rata kar malo živčen, se mi zdi. Sem imela CTG okrog 16h, pa se do zvečer ni umiril.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 749
31.3.2009 11:57:54   
Dudica1

naj ti to leto v spominu ostane,z mislijo na najino tio in name.
to leto bo najlepse zame, zaradi tie in mame....

o kok lepo ...res lepo...user posted image   pohvali ga z naše strani!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?