Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 11:39:48
|
|
|
|
gala
|
Joj Blueeyes, spet nam ki ne smemo , sline cediš. No ja, vsaj gledat še smemo. Še dobro, da mam nizek pritisk . Moj najdražji je bolj okrogel (kar se od dobrega kuharja tudi pričakuje) pa moram priznat, da se je veliko bolj prijetno h šlaufkom stisnit kot pa na take radiatorčke, sej bi bila vsa ožuljena . Copate sem jaz v prordnišnici imela kar navadne (tiste ta cotkane z medvedki od Alenke), pa so bili čisto ok, tuši pa nikoli niso bili krvavi ali kako drugače umazani. Odvisno je tudi od žensk, ki so tedaj v porodnišnici, saj je logično, da za sabo počistiš. Kje pa je KatMat danes? Je včeraj preveč proslavljala?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 11:40:05
|
|
|
|
vanilla
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat maja1488 sem kr pogledala se enkrat ko sem brala tvoj post!2.770g???moja piska je mela zanc se manj kot 1,5kg kako je to mozno???? , hehe, to sm tut jaz pogledla debelo . Moja je prejšn teden na pregledu mela nekje med 2300 in 2400 grami - bila pa sem noseča 34 tednov.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 11:40:34
|
|
|
|
KatMat
|
o jest pa ga zrentam za dobr dnar!!! sam bi mogle bit fajn bogate...to je dobra roba
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 11:42:40
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: gala Joj Blueeyes, spet nam ki ne smemo , sline cediš. No ja, vsaj gledat še smemo. Še dobro, da mam nizek pritisk . Moj najdražji je bolj okrogel (kar se od dobrega kuharja tudi pričakuje) pa moram priznat, da se je veliko bolj prijetno h šlaufkom stisnit kot pa na take radiatorčke, sej bi bila vsa ožuljena . Copate sem jaz v prordnišnici imela kar navadne (tiste ta cotkane z medvedki od Alenke), pa so bili čisto ok, tuši pa nikoli niso bili krvavi ali kako drugače umazani. Odvisno je tudi od žensk, ki so tedaj v porodnišnici, saj je logično, da za sabo počistiš. Kje pa je KatMat danes? Je včeraj preveč proslavljala? jest sem tud bolj za mejcken bolj oblazinjeno pohistvo...raje kavc kot pa lesena klopca...prej je bil trlica moj...zdej pa glih prav
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 11:45:09
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat o jest pa ga zrentam za dobr dnar!!! sam bi mogle bit fajn bogate...to je dobra roba Ti ga bo katera znucala kaj boš pa pol,jaz mojega ne dam...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 11:45:21
|
|
|
|
gala
|
O KatMat, dobro jutro. A si dobro praznovala včerej? Te je najdražji kaj posebej pocrkljal?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 11:46:02
|
|
|
|
KatMat
|
ucer se je pa dan tako fajn odvil do konca (ce odstejem glavobol) sem se sla ulect mal pol je pa moj dragi prav potihem prisel do postelje in mi nezno polozil cvetje okoli in okoli mene pa se stisnil k meni (obozujem ga) in ko sem se zbudila sva bila sredi rozic in sva se crkljala se dve uri...nic ampak je blo tako lepo... pol nama je pa večerjo naredu in sva sla spat...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 11:47:02
|
|
|
|
gala
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: KatMat o jest pa ga zrentam za dobr dnar!!! sam bi mogle bit fajn bogate...to je dobra roba Ti ga bo katera znucala kaj boš pa pol,jaz mojega ne dam... Jest tudi mojega ne. Čeprav ga je malo več skupej pa ne bi bilo nič hudega, če bi ga katera malo, ampak res malo znucala
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 11:47:37
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: KatMat o jest pa ga zrentam za dobr dnar!!! sam bi mogle bit fajn bogate...to je dobra roba Ti ga bo katera znucala kaj boš pa pol,jaz mojega ne dam... jah sej ga nebi od vrat do vrat posiljala...!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 11:47:52
|
|
|
|
OliveOyl
|
Rota virus mnde razsaja v vrtcu,jih je dosti bolnih..komaj čakam Tako vse poberem,ko sem bila z Lauro noseča sem ga dobila ,mi je popadke sprožil v 38.t,sam se je umirilo HB. Grem si makarone skuhat,da ne bom sam ob sladkem.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 11:48:04
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: gala IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: KatMat o jest pa ga zrentam za dobr dnar!!! sam bi mogle bit fajn bogate...to je dobra roba Ti ga bo katera znucala kaj boš pa pol,jaz mojega ne dam... Jest tudi mojega ne. Čeprav ga je malo več skupej pa ne bi bilo nič hudega, če bi ga katera malo, ampak res malo znucala
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 11:48:44
|
|
|
|
Masi
|
Ja sej moja žverca je tut mela včeraj svoj dan. Ne vem če je sploh kaj počivala. pa tut krogce od ctg je hotla zbrcat stran. More že zdej bit vse po njeno . No če bo tko tut zuni zna bit pa res bikica k je tok odločna. Vsaj ponoč je pa spala. Upam da ji je že zdej jasn da se ponoč spi, k Maksu še dons skor pr dveh letih ni .
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 11:49:23
|
|
|
|
KatMat
|
jest bom pa dons kalorijsko bombo (k ze tttoooookkkk casa nisem nic kej redilnega pojedla ) danes bo vse v olju pomfri pa pohan mesek pa pesa
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 11:50:08
|
|
|
|
KatMat
|
nasa je tud po tistih krogcih brcala zanc...a jih moti??
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 11:50:19
|
|
|
|
Anonimen
|
no končno, danes mi že cel dopoldne neki internet nagaja no tako da upam da so zrihtal, mal sem preletela ampak nimam pojma kaj se dogaja chiara82 vse najboljše ostalim k ste mele pa pregled pa čestitke za dober pregled petrazg: še mal bo mogu potrpet, kaj pa mu je a noče bit majček no ja držim pesti da bo vse o.k.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 11:50:20
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 blueeyes sej bo vse ok pomoje če bi blo plodovnice res premal bi ti kej rekla...pa kej pregledala al kaj...te ne bi kar tako domov poslala... sam ne vem zakaj me je pa pol že kr čez 3 dni naročila na pregled... že zadnjič mi je rekla da sem bolj slabo s plodovnico, da ne bo dobre če se nivo še zniža... oliveoyl plodovnica mi ne odteka... nikol nimam mokrih hlačk... tko da res ne vem
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 11:51:09
|
|
|
|
KatMat
|
MODROOKICA!!! jest bi pa se enkrat tistga mela z cokoladnimi prsti!!!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 11:52:17
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 blueeyes sej bo vse ok pomoje če bi blo plodovnice res premal bi ti kej rekla...pa kej pregledala al kaj...te ne bi kar tako domov poslala... sam ne vem zakaj me je pa pol že kr čez 3 dni naročila na pregled... že zadnjič mi je rekla da sem bolj slabo s plodovnico, da ne bo dobre če se nivo še zniža... oliveoyl plodovnica mi ne odteka... nikol nimam mokrih hlačk... tko da res ne vem ga vasa tok vec pije...joj kaj sele bo v najstniskih casih!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 11:52:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Masi Ja sej moja žverca je tut mela včeraj svoj dan. Ne vem če je sploh kaj počivala. pa tut krogce od ctg je hotla zbrcat stran. More že zdej bit vse po njeno . No če bo tko tut zuni zna bit pa res bikica k je tok odločna. Vsaj ponoč je pa spala. Upam da ji je že zdej jasn da se ponoč spi, k Maksu še dons skor pr dveh letih ni . a si bla v P. LJ: na ctg, k jz sem bla, matr je bla gužva
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 11:53:14
|
|
|
|
gala
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ucer se je pa dan tako fajn odvil do konca (ce odstejem glavobol) sem se sla ulect mal pol je pa moj dragi prav potihem prisel do postelje in mi nezno polozil cvetje okoli in okoli mene pa se stisnil k meni (obozujem ga) in ko sem se zbudila sva bila sredi rozic in sva se crkljala se dve uri...nic ampak je blo tako lepo... pol nama je pa večerjo naredu in sva sla spat... O kolk lepo. Kakšna romantika. So mi kar solze v oči stopile. To je pa bil lep rojstni dan.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 11:54:58
|
|
|
|
Masi
|
Ledenka jest sm glede na včerišnjo prigodo že torbe kar pripravla. Za Mio mam vse, zase pa dodam še sam take stvari k jih še uporabljam. Naprimer gsm pa pilco za nohte pa krtačo za česat pa seveda fotko. Ostalo me že kr čaka v torbi. So mi pa včeraj rekle ko sem glih ležala na ctg da naj sigurno vzamemo svoje copate od doma, ker je pri njih mal kriza z njimi. Ne folgajo jih prat ko nas je tolk velik . Tko da punce z lj, to je kar obvezna oprem.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 11:55:07
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat MODROOKICA!!! jest bi pa se enkrat tistga mela z cokoladnimi prsti!!!!! ...al pa še kakšnga druzga...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 11:55:25
|
|
|
|
KatMat
|
najlepsi roj dan do sedaj...pa sam je naredu cestitko... pa ful posreceno posvetilo not napisu...ga morm prepisat!! naj ti to leto v spominu ostane,z mislijo na najino tio in name. to leto bo najlepse zame, zaradi tie in mame....
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 11:56:03
|
|
|
|
lananai
|
Tisti krogci od CGTja so zlo moteči zgleda, ja. Naš rata kar malo živčen, se mi zdi. Sem imela CTG okrog 16h, pa se do zvečer ni umiril.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 11:57:54
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat naj ti to leto v spominu ostane,z mislijo na najino tio in name. to leto bo najlepse zame, zaradi tie in mame.... o kok lepo ...res lepo... pohvali ga z naše strani!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?