|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
31.3.2009 10:38:08   
sonček33
čuj sonček, a nimaš kej bl pametniga ponoč za početuser posted image user posted image

ulla jaz bi ponoč svašta naredila...mam ful volje in energije...sam kaj, ko bi zihr vse zbudila...čez dan pa pol ni pravega časa, k lovro bl mal spi

kako pa kej tašča

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
31.3.2009 10:39:56   
Anonimen
kako pa kej tašča

user posted image čuj bo....zdej k se bl vsak zase držimouser posted image čeprov še zmeri so priložnosti za izpadeuser posted image sam men se ne da več...bo žeuser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1877
31.3.2009 10:52:17   
snikolina
kako pa kej tašča

To pa je vprašanje!!!  Rajš ne bi nič rekla.... Sam to: izogibam se je, ko hudič križa!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
31.3.2009 11:41:42   
mimi30
kako pa kej tašča

še lahk jaz kaj odgovorimuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
31.3.2009 11:46:25   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image kake smo tud, nouser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1880
   [Brisano sporočilo]
31.3.2009 11:55:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1881
31.3.2009 12:07:11   
OLjica
pozdravljene punce,

internet mi ne dela, me skoz vrže venuser posted image

hvala za čestitke, kar se tiče praznovanja, bili so moji starši in prijateljice, malo smo pojedli in poklepatali. torte nisem pekla, ker ni časa. kar se pa tiče tašče, moja tašča ne živi v tujini, vidm jo 2x na letouser posted image  se pa kar štekava, po moje ker ne živiva skupaj, kot je rekla niia.

danes smo imeli ultrazvok kolkov, vse je bp. 6.. imamo posvetovalnico pa bom videli kaj je. a je mogoče da zobki matrajo v 3 mes starosti? ker naš grize dudouser posted image  
tole vreme je za pop..user posted image vpliva pa tudi na otroke, v ned je bilo katastrofa. nič spanja, zdej se je umirilo. k
karse tiče izpita, punce nimam dobr občutek, ni bi težak, sam pač smola. bo pa drugič.

vas preberem za nazaj, pa komentiram.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
31.3.2009 12:23:03   
mimi30
no mi smo danes res dooolgo spali

pa dobro, kaj še samo mi ne spimouser posted image

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
31.3.2009 12:23:52   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

kako pa kej tašča

še lahk jaz kaj odgovorimuser posted image

moja danes zadnjič dela, gre v penzijo

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
31.3.2009 12:38:53   
Anonimen
moja danes zadnjič dela, gre v penzijo

mimi a je to dobro al slabouser posted image

joj, mi spimo tud bl tko, sam zarad ule, neo je kuluser posted image on zvečer mal pojokca, mislim da ga mal zvija, sam ni hudga, pol pa zaspi okol devetih, ga kar v dnevni na kavč odložim, dokler sem jaz pokonci. pol pa preden grem spat, ga dam na joško, da on to v spanju zrihtauser posted image ga odložim v kinderpet in spi nekje do 3h, ga vzamem k seb, se naje in spi do zjutri, do 6ih, 7ih....ula....joj ulauser posted image dons se je trikrat zbudila, včeri petkratuser posted image jst ne vem kaj bo s tem otrokomuser posted image in pol je treba zravn nje sedet pa ji roko božat, tak dolg da zaspi nazajuser posted image

tako fajn blago sem dobila za zavese za v otroško, zdej morm še sam mašino kupituser posted image še nism, gledam mal....sej bo...tko da punce, če ktera ve za koga ki to ima, pa bi prodal, se priporočam...bagat slavica al pa višnjauser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1885
31.3.2009 13:05:08   
mimi30
mimi a je to dobro al slabouser posted image

če bo pol še bolj zapečkarskauser posted image ...že zdaj oni včasih doma počivajo mi pa otroke tja vozimo kazatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
31.3.2009 13:06:21   
Anonimen
.že zdaj oni včasih doma počivajo mi pa otroke tja vozimo kazatuser posted image

sej to je kuluser posted image jih pelješ takrat k teb pašeuser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1887
31.3.2009 13:13:01   
Anonimen
moj sine pa kr spi donsuser posted image

kok mi je dohcajt, k ni tamaleuser posted image user posted image sploh ne vem kaj nej počnem.....no, ajd, bi lohk kej najdla, sam tist se mi pa ne dauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1888
31.3.2009 13:14:58   
mimi30
ulla. jaz imam en star šivalni stroj doma in sem šla zdejle gledat kak sploh zgledauser posted image , pol sem pa še v gugla vpisala bagat slavica .... men se zdi, da je to touser posted image ...ne znam linka pripopat, da bi pisal samo npr. taleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
31.3.2009 13:15:31   
Soncnica
Hoj punce!

Sonček, Lovro je res luškan user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz se glede tašče ne morem pritoževat, pa živi v sosednji hiši. Obakrat mi je po porodu ful pomagala, pa še sedaj mi vsak dan popazi tamalčko, da grem lahko po Jaša v vrtec.

Tudi mi smo že imeli UZ kolkov in je bp, pa še UZ trebuščka so ji naredili, ker ima ob ušesku eno majhno znamenje, ki bi teoretično lahko pomenilo, da je kaj narobe z ledvičkami. Pa je vse OK user posted image user posted image user posted image

danes ponoči je moja pupika spala od polnoči in do sedmih, tako da sem čisto prespana. Uspelo mi je posesati stanovanje in spucati kopalnico in stranišče user posted image

mi imamo kengurujčka, pa ga skoraj nismo uporabljali, ker ga ni priporočljivo nosit do 4 meseca, takrat pa je bil Jaša že pretežek

kolikokrat na dan kakajo vaši sončki? Naša tamalčka je na začetku precej kakala (skoraj pri vsakem previjanju je bila pokakana), potem je kakala 2-3x na dan, potem 1x, včeraj pa cel dan ni bilo nič user posted image Od česa je odvisno koliko kakajo?

Lp

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
31.3.2009 13:16:27   
mimi30
sej to je kuluser posted image jih pelješ takrat k teb pašeuser posted image

al pa mojmu user posted image , ko mu ziher večkrat oz. ko rečem kaj ko bi nekam šli on reče lahk gremo pa k mamiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
31.3.2009 13:19:55   
mimi30
kok mi je dohcajt, k ni tamaleuser posted image user posted image sploh ne vem kaj nej počnem.

evo in si lahko malo več na rruser posted image . Si že skuhala kaj?

Nejc gre pa jutri dop. k taščiuser posted image ...jo bo spet nahecal, da ga hrani in mu lepo žlice v usta daje on pa samo lepo odpirauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
31.3.2009 13:31:23   
Anonimen
ulla. jaz imam en star šivalni stroj doma

a resno? dela? prodaš? user posted image

link nardiš pa tko, da v ta okvirček ko pišeš, napišeš TUKAJ, to osenčiš, pol maš pa desno un znakec, zemlja pa še nekiuser posted image , klikneš, se ti odpre oknček kamor pastaš kopiran link in potrdiš in to je touser posted image

kuhala? ja ko bi se mi ljublouser posted image grem pol špagete na brzino narestuser posted image madona, mi sam od testenin živimouser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1893
31.3.2009 13:32:13   
snikolina
Oj punce, dejte mi povedat neki; Anžetu se je pojavila za desnim ušeskom majhna bulica-sem jo otipala včeraj zvečer in danes je še vedni prisotna. Ko se jo dotaknem ga ne moti, predvidevam, da ga ne boli... Kaj naj naredim? Mislite, da je treba it k P??? Ne bi rada kar takoj zapaničarila.user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa malček nič ne spi in v tem trenutku uživa v igralnem centru in se "pogovarja" z igračami. Na hodniku pa muca zavija, tako da imam pravi direndaj.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
31.3.2009 13:34:28   
Anonimen
soncnica jst mam sralceuser posted image tko da ti ne vem povedat...

snikolina kaj pa vemuser posted image če ga ne boli, če se ne veča, če ne zgleda vneto....lohk do posvetovalnice počakašuser posted image pojma nimam...

(odgovor članu snikolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1895
31.3.2009 13:39:21   
snikolina
Ula sploh ni opazna na pogled, ni nč večja od učerej in kot sem rekla Anže ne reagira na dotik. Posvetovalnico imava šele 21.4. Sej bom vidla kako bo do konca tedna. Mogoče pa zgine...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
31.3.2009 13:40:17   
Anonimen
sm slike mal gledlauser posted image da vam tole pokažemuser posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1897
31.3.2009 14:02:29   
mimi30
TUKAJ

da vidim če je šlouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
31.3.2009 14:07:27   
Anonimen
jauser posted image to je to....ta je celo super slavica, jst bom že z navadno zadovoljnauser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1899
31.3.2009 14:13:58   
OLjica
ulla, ta mala je tko luštkana, navihana, pa kakšna faca jeuser posted image lepaslika

sonček lovro je pa čist teb podoben, luštkan. pr 2 - 3 mes so čist drugačni, men tko luštkani, sladke bombiceuser posted image

moj mali ima pa bele pikice v ustih, afte, in zgleda, da zaradi tega ima težave pri sesanjuuser posted image  
gorenjke kaj se pa mente? a gremo na kavico? sem gledala napoved, vikend bo sončenuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.