Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 31.3.2009 10:12:55
|
|
|
|
3jeMi
|
evo, Lovro je koma... ksenci... jaz pa kar z Brefom čistim, sicer mi smrdi, samo lepo ventilacijo vklopim, pa vse skupaj pošljem k sosedom ... saj tudi oni meni kdaj kake lepe vonjave spustijo miganje z glavo... naš je pa začel s Head Banging-om... mojcek... za očkove ugotovitve, da ga dete ne porajta in se zdaj trudi, da bi ga... mojmu je na dopustu potegnil, da ga mali full porajta in je zdaj ves srečen, ko malega zanima vse kar on počne... se mi pa zdi, da bi ga lahko BP dal spat sam, samo imamo pred spanjem kar en tak obred kaj kdo naredi, da zaenkrat ne rabimo sprememb... populis... najprej petarda, zdaj že raketa... anikabd... pa si res blizu... lahko bi se kje ujele... enkrat, ko bo lepo vreme, bi spet z veseljem šla malo ob Ljubljanico posedet, čeprav ne vem, če mi bo moj ljubi sine to dovolil... aja, Blacky... a si se ti v papirjih utopil, da te nič ni?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.3.2009 10:35:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 31.3.2009 10:38:53
|
|
|
|
Netta
|
jutro, sva bili z ano že an hitrem sprehodu, sedaj pa spet dežuje. pol kufar mam tega vremena...da ne omenim kak nas je močil včeraj na pogrebu je bila pa ana včeraj zelo pridna, kot da bi vedela, da so ljudje žalostni okrog, se je k vsakemu stisnila in nikogar bala. pa nobene tečke. prav neverjetno kako otroci čutijo kaj se dogaja okrog njih. HD - kaj je to krompiruša? pa sirnica? madonca, kaj jaz res na luni živim??? aha - berem dalje...a je kje kak recept za to reč? grizenje - se pridružujem klubu pogrizenih in mamic, ki bodo vsak čas plešaste...kak nasvet bi bil dobrodošel! almera - danes sem te pa sanjala in sicer, da si prišla na eno srečanje julijk z velikim trebuščkom ...sem si včeraj zvečer le na hit prebrala RR in videla tudi tvoje slike iz NZ (čudovite mimogrede) in se mi je potem celo noč o tebi bledlo miganje z glavo - tudi Ana to počne tik preden zaspi...po moje ni nič narobe s tem!
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 31.3.2009 10:43:00
|
|
|
|
Inigo
|
Brin je začel tk lepo sapt ponoč, da že razmišljam, da bi ga preselila v svojo sobico. mislim, da bomo začel počas z rihtanjem, ja... no, pa bom spet v beljenju, opremljanju... dojenje - naš dojke sicer ne zavrača, ampak enostavno se ne dojiva več neki dost. podnevi mogoče 2x in ponoči 1x. to je vse. navala mleka in izcejalnega refleksa sploh ne čutim več. skratka mleka je izredno malo. bolj za carto (par požirkov) kot pa da bi se najedu. tk, da mislim, da se ma počas čist odklopla. cartanje - naš se pa kr rad pocarta. ne zdj, da bi pol ure sedel pri meni in se cartal, ampak se uležem k njemu in se božama, in on mene gleda pa me ščipa pa grize, jst pa njega lupčkam in tko in se pol ponavad ful umiri. to pali sam pr men. da bi se pa pr atiju tk cartal... to pa ne.
< Sporočilo je popravil Inigo -- 31.3.2009 10:45:54 >
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 31.3.2009 10:43:16
|
|
|
|
Netta
|
jutro nimam dosti časa, samo tole sem pa rekla, da morm vprašat. a se vaši malečki kaj crkljajo? da jih vzamete v naročje in crkljate, božate, pa se objemate itd? ker naš ne zdrži v naročju niti pol sekunde, pa je rekel moj naj vprašam, če se pri tej starosti še ne znajo crkljat ali je pač naš tak, ki mu to ne paše? no tako je pri nas: naša bi se crkljala le ko je zaspana in utrujena, ampak to ne v ležečem položaju, ampak sedi v naročju in ponavadi z roko kaže kaj vse bi želela imeti, videti itd. sicer pa je tudi bolj na akcijo udarjena: tudi če jo stisnem k sebi, me največkrat kar odriva stran. tak da če lukca primerjam z ano, je čisto ok!
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 31.3.2009 10:45:10
|
|
|
|
Inigo
|
še glede grizenja... naš je pravi kuža. vsi okoli njega smo čist pogriženi. in nemalokrat me ugrizne do krvi... tak ma ostre zobke. in če se zanem dret na njega, da to ne sme, da sm huda, se mi pa smeje in nadaljuje. skratka ne razume. tko da se čist brezveze pizdimo na tak male, ker itak nima pojma kaj mu praviš...
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 31.3.2009 10:51:34
|
|
|
|
3jeMi
|
grizenje... tole fazo smo upam že dali skozi... ker zdaj že lep čas ni ugriznil... se mi je pa poznalo že vseh 6 zob... crkljanje... naš se najraje crklja zjutraj in zvečer, pred spanjem... drugače pa ne kaj dosti... med igro se sicer spomni, da bi se malo stiskal, prileze k nama, se pocrklja par minutk in gre nazaj med igrače...
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 31.3.2009 10:56:08
|
|
|
|
Majuska
|
'jutro drage dame, kako ste kaj danes? Jaz sem u iber zaspana, ne vem, kaj me je pičilo ... tako da je Aleksander na hitro pojedel in zaspal na moji postelji, ga moram it malo pogledat. Medtem pa za vas:
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 31.3.2009 10:57:20
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Doobr jutr. majuska; že od sinoči razmišljam o palačinkah, kako dobre so in da jih že celooooooooooo večnost nisem pekla, kar je Lara pri hiši sigurno ne. Sicer je v hladilniku samo eno jajce pa jih bom vseen naredila, jih bo pa manj . Kaj še vse spite, zgleda da samo mi sredi noči vstajamo, danes je naša miss že ob 07 rogovilila, mama pa zalimana ko opica , ko bi vsaj jagode včeraj obirala,da bi vedela zakaj sem koma. matr sem pa naredila lušte populis, jaz sem palačinke naredila samo iz enega jajca, ratalo jih je pa glih 9. Notri pa skutni namaz
|
|
[Brisano sporočilo] 31.3.2009 10:58:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.3.2009 10:58:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 31.3.2009 11:00:55
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa jutro nimam dosti časa, samo tole sem pa rekla, da morm vprašat. a se vaši malečki kaj crkljajo? da jih vzamete v naročje in crkljate, božate, pa se objemate itd? ker naš ne zdrži v naročju niti pol sekunde, pa je rekel moj naj vprašam, če se pri tej starosti še ne znajo crkljat ali je pač naš tak, ki mu to ne paše? O ja, se pride pocrkljat. Po jutranjem obroku se crklja in potem kmalu zaspi, vsaj v večini primerov. Mu je pa itak všeč, da ga mami poboža in polupčka, nič se ne brani, le smeji se. Včasih ko leživa na postelji in se on zraven igra (jaz pa se delam, da spim!), se prevali čisto k meni in se stisne, včasih ga celo zmanjka. Če je v naročju, se pa že stisne in se gremo igrico "moj moj". Pravzaprav se pri tej starosti crkljanje začne ... dojenčkom je dotik pomemben.
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 31.3.2009 11:09:16
|
|
|
|
tims
|
Dan, midve sva se pa dons dvignile ob pol destih , ampak mislim, da je čas za drugo rundo. Naša noč je bila mirna. Rana me ni nič bolela in tudi zdaj je ok, mi ni bilo treba nobenga tableta še vzet, razen tistih dveh Lekadolov včeraj. Nina pa se je sicer zbudila ob pol dveh, ampak je potem zaspala nazaj pri nama v postelji. Jooooj, se vrnem, grem dat žverco spat.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 31.3.2009 11:11:33
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidija*** Šolske naloge- Neža je dobila bronasto Vegovo priznanje. Glu3- kaj to pravzaprav pomeni za 1. razred? Ali pišejo vsi tudi kasneje? Bronasto priznanje: v vsakem razredu oz. letniku na isti šoli določen % dobi priznanje. Se pravi, da je bila med boljšimi in v tistem odstotku. V višjih razredih se otroci sami odločajo ali bodo pisali, so pa naloge prav pasje težke. Vidim, da si optimist, da bomo čez pet let še klofale sem gor. Mogoče pa? Pustimo se presenetiti.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.3.2009 11:16:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 31.3.2009 11:19:37
|
|
|
|
netki
|
umpalumpa......žiga se nikoli ni maral crkljati ko je bil še mali....smo ga vzeli v naročje pa se je spulil in ni šans da bi se cartal....hihi, kaj pa sedaj ko je star 3 leta...je navečji cartek in prav rad skoči v naročje
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 31.3.2009 11:20:26
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška hm...sem bolj slaba v pisanju dopisov, ker sem preveč nagle jeze in reklamacijski dopisi mi niso glih neka jaka stran...a ima kera kako idejo, kako naj lepo, vljudno, diplomatsko napisem reklamacijski dopis tistemu ki nam je prodal stanovanje, ker nam očitno zunaj stena zamaka in nam omet dol odpada....in to sam na enem mestu in ze 2x smo popravljali in se skos ponavlja... Tudi jaz nisem pravi naslov, iz enakih razlogov kot ti.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.3.2009 11:24:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 31.3.2009 11:27:50
|
|
|
|
3jeMi
|
joj, jaz tudi... je pa tako, da ponavadi v nagli jezi napišem... grem za pol urce zajet zrak, pridem nazaj in malo sfiriziram napisano, pa spet malo zajet zrak in spet malo sfrizirat... najboljše stavke ven spravim v jezi, ampak rabijo lepotne popravke... HD, pa probaj tako...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.3.2009 11:31:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 31.3.2009 11:35:13
|
|
|
|
tims
|
Misija spanje neuspela. Bom probala mal kasnej. HD, a je to staro stanovanje al novo? Ker če je staro, mislim, da ne boš nič dosegla. To smo imeli mi na Vrhniki problem. Je sosedi tko zamakal notr, da je imela steno čist gnilo, pa se s prejšnjim lastnikom ni dalo nič zment. Če pa je stanovanje novo, pa imaš vso pravico do povrnitve stroškov s strani prodajalca, ker je to skita napaka. Metuljček, eno vprašanje - je tvoja mami mogoče "tršica"? Si mi ful podobna eni iz OŠ Cartanje - naša Nina se kar rada stisne k meni, se objameva, mi ona da kakšen liz (beri - lupčka )... Sploh je navdušena, ko jo dam na najino posteljo in jo žgečkam, pa prevračam,...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.3.2009 11:37:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.3.2009 11:38:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.3.2009 11:45:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Imeni za punčkoAjPuKateri dve imeni sta vam najbolj všeč? Ela Anika (
13%)
Ela Zara (
39%)
Ela Klara (
48%)
Število vseh glasov: 541Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!