tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis draga tims, join the club .Naša ma tud večerni entertainment program.Od nežnega ljaljlalja do cviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiljenja, vse , ni da ni. Da ne govorim da niti pod razno ni zaspana, čeprav sem jo pred začetkom gospodinj že skoraj uspavala.Ampak tako je, skor še ni nikol zajca ujel HD; Tx za odgovore. Kot je že Almera rekla, imamo v planu takoj ko se vreme zrihta prletet na obalo, in sicer sledeče cvetke; neboglasnica, almera,Tims(sam še tega ne ve ) in moja malenkost. 2 avtomobila smo nafilale, če se boste še katere odločile ni problema, za zment se je............................če nas bo 10+malčki je že boljš da bus najamemo Evo, Nina je zaspala. Ampak je kakšne pet minut predno je zaspala tako jokala, da so me ušesa bolela. Ne jok, prav cvilila je, kot da bi jo nekaj bolelo . Pol se je pa ulegla na bušija in zaspala. Pojma nimam kaj je to bilo. Oooooo, , kok lepo da mislite name in da bova midve z Nino tud obalo vidle . Hvala. Se pa že veselim in zdaj komaj čakam, da bo lepo vreme . Almera, hvala za odgovor . Mater sem eno teslo. Vidiš, men grejo bolj matematične zadeve od rok. Majuska, bom mojga Tima poslala k teb na palačinke . Je čist nor nanje. Evo, mu jih bom jutri spekla. Jaz pa že od treh nisem nič jedla. Ob osmih sem pojedla en košček kruha, pa še to tko, ko da bi igle malcala. Pa si bla res ful pridna . Sem pa prej pogledala rano in mislim, da je en košček notr ostal . Tud z jezikom sem ga začutla. Upam, da ne bo še kakšna štala. Je moj reku, da čist možno, da bo šlo samo ven. Kaj pa vem, no . HD, ja, krumpiruša je pa zakon. Ko sem bila v Sarajevu, mi je ena to pekla non stop. Adijo pamet. Kakšni šnicli .... krompiruša, sirnica, burek, zeljanica, čevapi .... Sej ni čudn, da mi je na FB pri enem testu pokazal, da sem 100%Bosanka Glugluglu, tko kot pravi Populis - bomo najele avtobus z napisom Julijke . Tole drugo nalogo bom pa jutr rešila. Se moram počas navadit reševat take zadeve: gre Tim sept. v šolo. Pa tole z obiski: a ne kok se da na hitrco pospravt, če je panika . Stvari kar frčijo okol, ampak pol pa vse zgleda tip-top. Sam bognedej da bi kdo omare odpru Jaz grem spat. Upam, da bo noč mirna v vseh pogledih. Lahko noč vsem.
|