|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
30.3.2009 23:01:59   
Majuska

pa kaj ga RR spet nekaj sračka user posted image user posted image user posted image

we are sorry ... user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 326
30.3.2009 23:12:34   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: populis

draga tims, join the clubuser posted image .Naša ma tud večerni entertainment program.Od nežnega ljaljlalja do cviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiljenja, vse , ni da ni. Da ne govorim da niti pod razno ni zaspana, čeprav sem jo pred začetkom gospodinj že skoraj uspavala.Ampak tako je, skor še ni nikol zajca ujeluser posted image

HD; Tx za odgovore. Kot je že Almera rekla, imamo v planu takoj ko se vreme zrihta prletet na obalo, in sicer sledeče cvetke; neboglasnica, almera,Tims(sam še tega ne veuser posted image user posted image ) in moja malenkost. 2 avtomobila smo nafilale, če se boste še katere odločile ni problema, za zment se je............................če nas bo 10+malčki  je že boljš da bus najamemouser posted image user posted image

spotoma še mene poberete, ker greste glih mimouser posted image , aja potem pa še mirjam, ker greste tudi mimo mirjamuser posted image , aja kam bomo pa šle - ja nič sej smo se vajeni stiskatuser posted image

almera
, končno mi je sedaj uspelo pogledat fotke - ful dobre, upam, da mi jutri uspe morje vplačatuser posted image

tims
, bravo za pravilno rešitev naloge, user posted image

neboglasnica
, ma saj sem imela rešitev - brez postopkauser posted image . Pa sem dala sem gor tudi bolj za zabavo drugimuser posted image . V glavnem povedali so mi, da to rešijo tisti, ki z lahkoto naredijo kengurujčka, no čeprav v Markovem razredu tudi taki niso znali. Ampak je pa fora kako mi začnemo takoj razmišljat po raznih enačbah z dvema spremenljivkama, pa take. 
A tole ste že dali čez:
http://www.ringaraja.net/forum/Ma_naloga_-_4%25_razred_-_pomagajte_re%C5%A1iti/m_3968278/tm.htm

rovar_ka lepo, da si se oglasila,

uf, jaz sem pa ta prave jagode (poudarek na ta prave) jedla že 14. marca, ko je bil pri nas v Logatcu Gregorjev sejem in sem jih tam kupila 5kg

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 327
   [Brisano sporočilo]
30.3.2009 23:13:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 328
30.3.2009 23:14:37   
glugluglu
butl, kupila sem 2,5 kg jagod in ne 5,

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 329
   [Brisano sporočilo]
30.3.2009 23:15:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 330
30.3.2009 23:24:01   
glugluglu
še to:
kopalnica: cilit ali ajax, cilit je takrat ko kopalnica že kriči po pravi generalkiuser posted image ,
ajax shower power je pa malo za sproti in pa takrat ko ti ta zahtevnejši obiski rečejo, da pridejo čez pol urce in rabiš na hitrco zrihtat kopalnico, tla po stanovanju spucat, cunje in igrače dat na svoje mesto, ta velik prah pobrisat ,... in še kaj - v cca 30 min.

Neposredna povezava do sporočila: 331
30.3.2009 23:45:52   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: populis

draga tims, join the clubuser posted image .Naša ma tud večerni entertainment program.Od nežnega ljaljlalja do cviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiljenja, vse , ni da ni. Da ne govorim da niti pod razno ni zaspana, čeprav sem jo pred začetkom gospodinj že skoraj uspavala.Ampak tako je, skor še ni nikol zajca ujeluser posted image

HD; Tx za odgovore. Kot je že Almera rekla, imamo v planu takoj ko se vreme zrihta prletet na obalo, in sicer sledeče cvetke; neboglasnica, almera,Tims(sam še tega ne veuser posted image user posted image ) in moja malenkost. 2 avtomobila smo nafilale, če se boste še katere odločile ni problema, za zment se je............................če nas bo 10+malčki  je že boljš da bus najamemouser posted image user posted image

Evo, Nina je zaspala. Ampak je kakšne pet minut predno je zaspala tako jokala, da so me ušesa bolela. Ne jok, prav cvilila je, kot da bi jo nekaj bolelouser posted image . Pol se je pa ulegla na bušija in zaspala. Pojma nimam kaj je to bilo.

Oooooo,user posted image user posted image user posted image , kok lepo da mislite name in da bova midve z Nino tud obalo vidle user posted image user posted image user posted image . Hvala. Se pa že veselim in zdaj komaj čakam, da bo lepo vremeuser posted image .

Almera, hvala za odgovor user posted image . Mater sem eno teslo. Vidiš, men grejo bolj matematične zadeve od rok.user posted image

Majuska, bom mojga Tima poslala k teb na palačinkeuser posted image . Je čist nor nanje. Evo, mu jih bom jutri spekla. Jaz pa že od treh nisem nič jedla. Ob osmih sem pojedla en košček kruha, pa še to tko, ko da bi igle malcala. Pa si bla res ful pridnauser posted image .

Sem pa prej pogledala rano in mislim, da je en košček notr ostaluser posted image . Tud z jezikom sem ga začutla. Upam, da ne bo še kakšna štala. Je moj reku, da čist možno, da bo šlo samo ven. Kaj pa vem, nouser posted image .

HD, ja, krumpiruša je pa zakon. Ko sem bila v Sarajevu, mi je ena to pekla non stop. Adijo pamet. Kakšni šnicliuser posted image .... krompiruša, sirnica, burek, zeljanica, čevapi user posted image .... Sej ni čudn, da mi je na FB pri enem testu pokazal, da sem 100%Bosankauser posted image

Glugluglu, tko kot pravi Populis - bomo najele avtobus z napisom Julijkeuser posted image . Tole drugo nalogo bom pa jutr rešila. Se moram počas navadit reševat take zadeve: gre Tim sept. v šolo. Pa tole z obiski: a ne kok se da na hitrco pospravt, če je panikauser posted image . Stvari kar frčijo okol, ampak pol pa vse zgleda tip-top. Sam bognedej da bi kdo omare odpruuser posted image user posted image user posted image

Jaz grem spat. Upam, da bo noč mirna v vseh pogledih.

Lahko noč vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 332
30.3.2009 23:53:43   
tims
Aja, ko je bilo govora o kanibalizmu. A tega poznate?

Se peljeta mamica in sinček z avtobusom. Za njim sedi starejša gospa. Mali se obrne k njej, in gospa reče malemu: "Ja, kok si pa ti luškan." Stegne prst, da bi ga pobožala po ličku, pa ji ga mali odgrizne in poje. Mama seveda vsa zgrožena, se hiti gospe opravičevat, malega pa kregat. Pa pravi gospa:" Joj, pa sej ni nič hudega, sej je samo en prst." Mama odgovori:" Ja, sej, en prst tuki, en prst tam, doma pa kosila noče jest."

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 333
30.3.2009 23:55:23   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Majuska, bom mojga Tima poslala k teb na palačinkeuser posted image . Je čist nor nanje. Evo, mu jih bom jutri spekla. Jaz pa že od treh nisem nič jedla. Ob osmih sem pojedla en košček kruha, pa še to tko, ko da bi igle malcala. Pa si bla res ful pridnauser posted image .

Sem pa prej pogledala rano in mislim, da je en košček notr ostaluser posted image . Tud z jezikom sem ga začutla. Upam, da ne bo še kakšna štala. Je moj reku, da čist možno, da bo šlo samo ven. Kaj pa vem, nouser posted image .

Tims, mene itak bolj redko prime za palačinke ... tako da ne vem, kaj je bilo to danes user posted image   so bile pa skutne, prav fajn so mi ratale.

Upam da bo vse v redu z rano ... te še boli? So ti dali kake tablete?

Nočko vsem user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 334
30.3.2009 23:59:57   
tims
Zdej pa res lahko noč.user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 335
31.3.2009 0:03:08   
tims
Majuska, ne, nič mi niso dal. Mi je rekla, da naj kakšen Lekadol popijem. Zaenkrat pomaga. Naj tako ostaneuser posted image

Zdej pa čist, čist zares. Lahko noč.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 336
31.3.2009 0:36:29   
ksenci
se sprašujete, kaj ob tekj uri jz počnem tu? no še sama ne vem točnuser posted image dans je ati spravu Aljaža spat od a do žuser posted image jz sm pa mojmu atiju pomagala neke fakture urejat, kr se je gospod dans spomnu, da smo jutr zadnga in mora papirje oddatuser posted image na sva pošlihtala, zdaj pa sm si še glavo oprala in grem počas v postlo.

neboglasnica- ja, le kje si jedla jagode s smetamo? a na možuuser posted image user posted image user posted image
rovarka- a res! za crknt je, ko gledaš kak  komira a neuser posted image
HD- kaj je že kropiruša? a je to krompirjeva pogačauser posted image
tims-joj,joj, naš aljaž tud noče včasih kosila jestuser posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 337
31.3.2009 8:38:32   
neboglasnica
Ne mi rečt, da sem kljub pozni uri prva??

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 338
31.3.2009 8:47:15   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

aja pa da mi je zal da nisem kjeblizje lj da bi na kako srečanje prisla

Hruška - saj ko se vreme zrihta prišibamo na tvoj konec

Pozabila si napisati, ko se meni taca zrihta. Sicer pa HD že puca flet, ker smo se že najavile. HD, pusti drgnenje, rajši šibni po cukr v trgovino. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Po mojem je Neboglasnica jedla jagode pri Populis - ta se je včeraj hvalila, da jih ima

Bravo, . Nagrada: izberi sama, kaj naj ti spečem, ko se najaviš.

Tims: upam,d a je noč minila brez pretiranih bolečin. In vic je 1A.

Glugluglu: velja, prva postaja je v Logatcu. Je mož včeraj še ves večer poskušal izračunati tole nalogo na način, ki ga delajo v šoli. Tudi njemu je šlo tole tik tak z x in y, ampak na ravni četrtošolcev mu pa ni in ni šlo. Pri Kengerujčku? Ma ja, tam so vedno zajebane naloge. V četrtek je pa Cankarjevo priznanje. To bo še zanimivo.

Nič, saj vas imam rada, ampak grem zajtrkovat, mali spi prvo jutranjo rundo.

Neposredna povezava do sporočila: 339
31.3.2009 8:48:30   
rovar_ka
Dobro jutro!

Spali smo super, dojili smo se spet komaj ob 4ihuser posted image Mi je všeč to, ZELO!

Drugače pa smo spali do 7ih, kaj češ, nekdo mora zgodaj vstajatuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 340
   [Brisano sporočilo]
31.3.2009 8:53:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 341
   [Brisano sporočilo]
31.3.2009 8:54:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 342
   [Brisano sporočilo]
31.3.2009 8:56:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 343
   [Brisano sporočilo]
31.3.2009 9:08:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 344
31.3.2009 9:11:52   
Tinky
Jutro,

mi smo pa danes spali rekordno...do 7:45!!! user posted image user posted image user posted image
Se je pa Teo tako tečen zbudil, da je imel glih čas se pretegnit, ker je ob 9 že spet zaspal user posted image .

Danes gre dat kri, ker ima jutri posvetovalnico. Pa tako se mi ne da it nikamor, ker zunaj šopa močna burja, pa full oblačno je.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 345
31.3.2009 9:13:54   
anikabd
Dobro jutro,

po dolgem času se vam spet javim.
Včeraj sem bila v Ikeji. Sem bila kar malo razočarana. Včasih so imel več izbire in lepih stvari. Tako, da nisem ne vem kaj kupila. Pa še izdelki niso več tako ugodni kot prej.
Mi je pa  pasalo iti malo v družbo (sem bila z kolegico in kolegom) in smo se imeli lepo. Filip in moj mož sta pa uživala celo popoldne doma.

Drugače pa ponoči imamo še vedno budnico na dve uri. Filip je pa zadnje čase prava čenča. Kar nekaj čebla po svoje mama mam, bababa, ooo...

Almera super slikice. Bor s Klobukom je prav fleten. Fotka je za v kakšno naslovnico

3jeMi - A si iz Trnovega doma? MI smo čez Ljubljanico iz Prul. S Filipom se večkrat sprehajava na vašem koncu. Lahko bi se kdaj dobile?

Palačink že dogo nismo jedli. Bom danes moža nahecala, da jih speče, ker jih res naredi zelo dobre.

HD - si opazila da nisi edina na RR.  Danes zjutraj sem opazila še eno HD pa sem mislila, da si zamenjala slikico.

Neposredna povezava do sporočila: 346
31.3.2009 9:30:19   
3jeMi
jutro!

be back a.s.a.p. ... samo tole...

jupiiiiiiiiii, še sem otrok in še rastem user posted image

http://bibaleze.si/clanek/malcek/odkrili-zakaj-imajo-otroci-tako-radi-sladkarije.html

(odgovor članu anikabd)
Neposredna povezava do sporočila: 347
   [Brisano sporočilo]
31.3.2009 9:38:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 348
31.3.2009 9:59:59   
lidija***
jutro, še od mene!

Mi smo pa spli do 6.40.user posted image  Seveda je bila ponoči budnica med 1.00 in 3.00, zaspala pa je nazaj.
Tudi jaz sem dobila teto iz krvavca. Ni tako močno, je pa le.
Almera- praviš, da se Bor noče dojiti. Ali mu daješ stekleničko?Kako pije ostale tekočine-vodo,.. Tudi jaz razmišljam, da bi jo počasi skenslala. Doji pa se ponoči in ene 3x čez dan.

burek in podobne dobrote- tudi od mojega soseda mama peče božanske stvari, tako, da je kar fajn, da je ni bolj pogosto tu, ker se temu res ne da odreči. Mi je kazala kako peče, ampak meni niti približno ne rata tako dobro.

Šolske naloge- Neža je dobila bronasto Vegovo priznanje. Glu3- kaj to pravzaprav pomeni za 1. razred? Ali pišejo vsi tudi kasneje?

Avtosedež- mi imamo še prvega obrnjenega kot jajčko. Ko bo imela 9kg pa bom nabavila novega, da bo potem držal do jahača. Imam pa problem, ker ne more biti ravno kraljevski-širok, ker imamo dva avtosedeža+jahača.

Nič grem malo pospravljat, ker tudi pri meni kopalnica in še kaj kliče po generalkiuser posted image

Pa treba bo zamenjat letno-zimsko garderobo za starejši punci. Zrastli sta od lani in je treba veliko stvari probat. Joj koliko butastega dela.

Ps. - Lex, če se bodo dobile v KP, bi si tudi midve lahko privoščile malo morskega zraka. user posted image  pa to sam z enimuser posted image . Kot v nebesihuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 349
31.3.2009 10:04:15   
lidija***
Še nekaj sem razmišljala, je še dolgo do tega, ampak... kaj, ko bi dodale na sezname tudi slikice. Mislim rojstvo, pa potem prvo leto, drugo leto. Lepo bi bilo videti čez pet let te naše user posted image sončke kako so rastli,...
Blacky- ali bi bilo preveč dela?

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Ime
daisy87

Katero ime za deklico bi vi izbrali?

Mia (25%)

Ema (42%)

Tereza (6%)

Kaja (27%)

Število vseh glasov: 175

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!