|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
31.3.2009 15:10:12   
metuljcek321
Daaaaaan!

What's up? Midve sva bili potepinki - sli sva do sestricne-brucke v Lj & je bilo mega lustno, polno smeha, vriskanja & igranjauser posted image  Pa Anja je dobila tako lepo plisasto zirafico, da sem ji kar en mal fovsuser posted image

Potem pa vijaaaa domov & na en giro tule okoli - je pasalo it na zrak - zelouser posted image

Sicer pa danes praznujemo - oci ima 50 let vozniskega izpita - oujeuser posted image  Dobil je pa nove prevleke za avto & gumaste predpraznike - je bil vesel k radiouser posted image  Zdaj pa casti pice --- ups, moram poklicat nasega lokalca, da jih pripelje ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 401
31.3.2009 15:11:16   
metuljcek321
Je miting ju3 v Comidi at 11 o'clock?

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 402
31.3.2009 15:13:46   
pigama
Punce lep pozdrav!!

Končno malo miru v hiši. Pridne ste s pisanjem, ni kaj. Občasno vas malo preletim, za kak post pa potem že zmanjka časa. Grem si eno kavico skuhat pa pol mal vaše novičke preletet!!

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 403
31.3.2009 15:14:22   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Lidija - saj vem, da imam čas za trebušček; samo se mi ne da nazaj v službo, bi kar še eno porodniško potegnila. Ampak pri nas dolgo jagode obiramo, da košarico napolnemo

hehe ... razmišljaš kot jaz user posted image

user posted image user posted image user posted image  tudi jaz... samo... nene bomo počakali vsaj še dve leti...

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 404
31.3.2009 15:16:27   
3jeMi
metuljcek... čestitke očitu za tak dolg vozniški staž... user posted image  in dober tek...

za jutri... jaz grem v MC Šiška v vsakem primeru... sem se že tako odločila... je treba malo v šoping... ob 11h pa zavijem mimo Comida... upam, da bo katera tam... user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 405
   [Brisano sporočilo]
31.3.2009 15:22:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 406
31.3.2009 15:26:59   
ksenci
jz sm dans tako lena in sitna, pa sploh ne vem zakaj- vremeuser posted image pa skoz hodim do hladilnika in neki melem. Aljaž spi, jz grem pa tud mal zlegnat pred tv. bila na prevezu in se lepo celi, imama pa čez 2 tedna pregled v bolnci, da vidjo če je vse ok. lepih čevljev pa še vseen en cajt ne bom  noslauser posted image
cartanje- ja se kr rad za kakšno minutko dve, pol pa ima dostuser posted image najboljši je zjutraj ko se zbudi in ga vzamem k sebi in se tak lepo stiska k meni in me lubčka - no je me po ličku
grizenje- je šele zdaj dobu prvi zob zgoraj, tako da do zdaj ni blo sile in upam, da tud ne bo
kače- zame najgrša bitja na svtu. fuj jih res ful sovražim. mi je še miš al pa podgana boljša
almera- če ti rata, da se bo kaj samo nardilo, daj prooooosimmm povej kakouser posted image

< Sporočilo je popravil ksenci -- 31.3.2009 15:29:26 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 407
31.3.2009 15:30:43   
metuljcek321
user posted image  za vse dobro spece & jedoce & igrajoce malcke!ž

user posted image user posted image  za vse bolehne, neprespane, nejesce, teckaste, ...

Almera - yummy, yummy, yummy slikice - me je kar malo zamikal, da bi dvignila rit & si privoscila eno tako mega popotovanje s familijo, ej, res ... pogresam le zivega kivija ---- ga imas morda na kaksni fotkici?

kopalnica - Cillit Bang, rumeni Trim (prima za ploscice & emajl), za WC imam Domestos (ki smrdi po kloru, a precej dobro opravi svoje delouser posted image )

rovarka, bejbi, WB!

tims, kaj boli? Upam, da ne.

populis, kako spi mala miss?

hd, kako je bilo spanje v vreci? Did Kali like it? Nasa se kar rezi, k jo zagleda, potem si jo pa vlece v vse smeri & si jo skusa povlect dol z nog oz. kolen - je prav smesna. Sicer pa: vreco je ful dobr sprejela.

Aja, zadnjic sem vas sprasevala o sencnikih za v avto - kupila v BC-ju, ja. Vzela sem misko Mini in Plutona za v moj avto ter muckine glave za v mozevo karo. Zdaj rabmo samo se sonceuser posted image  user posted image  To je skor tko kot pri norckih, ki eno leto dobijo bazen - prihodnje leto pa (ce bojo pridni) se vodouser posted image

user posted image  Lanu za dobre mere. Ko smo glih pri kilazi - naso sva danes zjutraj zvagala & nama je mal shujsala (200 gr) ter padla majcken pod 9 kg, dolga je pa 72 cm - ampak to so cist domace mere, tko da ... pa tooooolk poje ta nasa fraca, a ocitno tudi skuri in pokaka/polula.

hd, zna bit, da se tko uspava ... veliko otrok ima nek svoj ritual - nasa se pa dostikrat z rokami po celu buta & potem jo zmanjka. Hja, takle mamo, ja.

Tinky, kamin ste spucali ze ob koncu sezone al kar tako vmes, ker se je zapacal?

lili, vceraj je bil res en ornk zaspan dan, ja.

sladoled v ne-poletnih mesecih - ej, face ste, babe, k jeste sladoled cez celo leto. Meni je pa to tko tuje - mi smo se z ice-creamom sladkali izkljucno poleti, na morju, pa doma, k nam je svic tekel v potokih, tko da je meni se vedno kar malo tuje tole sladkanje s sladoledom preko leta ... ceprav zveni pa mamljivo, moram priznatuser posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 408
31.3.2009 15:31:45   
pigama
almera ubogi tvoj mali! naj se hitrooo pozdravi!! user posted image

Vse naj, naj mojcek in Živa!!!! user posted image  
Tvoja je pa pravi živc. Moja je 3 dni starejša pa mi nikamor ne pobegne- še ne! Sedi med igračami kot en božji volek!! Pol bo pa kar naenktar eksplodirala in jo bo povsod polno. Pol bom pa lahka jz tud jamrala!!!!

glu3 urejaš dopust? Kam jo boste mahnili?

metuljček čestitke očetuuser posted image , Anja pa naj žirafo skrije pred mamico, da ji jo ne speljeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 409
31.3.2009 15:32:04   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Lepo se načvekajte še zame ju3.

Kako? Vaju ne bo al kaj? Sori, sem se na strani 13 in rahlo izgubljena v vesolju ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 410
31.3.2009 15:40:48   
pigama
 ksenci imaš tudi ti zračenje hladilnika. Mormo skrbet da se roba ne pokvari, kajne user posted image  

Kavico sem spila, sine me fehta za ven, mala spi, tavečja je ...hmm... mislim da se carta v spodnjem štuku. Nč grem mal na luft.

Ju3 pa fajn čvekajte!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 411
   [Brisano sporočilo]
31.3.2009 15:45:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 412
31.3.2009 15:50:19   
metuljcek321
tims, kaksna je bila noc?

izlet na Primorsko-obisk hd & uzivancija v sprehodih ob obali - jaz bi tuduser posted image , pa glugluglu & Tiana lahko poberem usputuser posted image  Does it sound OK?

Majuska, pridna si bla s ciscenjem - well done, baby! Zdaj, k je vse tipi-topi, pa uzivaaaaj & pacaj naprejuser posted image  user posted image  user posted image  Pol pa jovo na novo ---- hja, tkole je zmeri, ne?

glugluglu, kako pa je na simpl nacin mogoce narest tisto tvojo nalogo? Daj, zaupaj nam. Ker jaz bi se kar s spremenljivkami igrala in jih racunala.

krompirusa? Kaj pa je to za ena specialiteta? Aha, ze vidim - sounds yummy - perfectly fit for our yummy-mummy clubuser posted image

Tims, kolk fleten un stos, ej. Res je stosen.

GR, kako noga? In ksenci, tvoja?

rebeca, thank God, da teta s Krvavca nikoli ne ostane dolgo, a ne?

A res, populis, tko redko naredis palacinke? Jaz jih kar na ene 10 dni, moram rect - simpl, pa dobr. Delam pa take iz sojine moke, pa sem se jih ze cist navadla.

anika, WB! Daj, javljaj se se kaj & nam porocaj o tvojem Filipu.
lidija, user posted image  Nezi za bronastega kengurujcka! Daj, njej pokazi tisto nalogo z goskami in ostalo perutninouser posted image  Slikca zraven - a to mislis, da ena fotka/otroka pri enem letu, pa potem pri dveh letih ena fotkica, ...?

3jemi, a to mislis slemanje - tko k smo vcasih na Gunse stresali z glavo in bli blazno in?user posted image  Pa thanks za linka.

glugluglu, saj pravim, da kace niso fajn, no! Na, zdaj ga je pa ena picla, ampak zanj to itak najbrz ni nic kaj takega.

crkljanje - ko jo dvignem v narocje, se stisne k meni ko ena mala pupika (in meni je to tkooooooo oh in sploh, da je sploh ne bi nikoli vec spustila iz rokuser posted image ), sicer je pa na on & off - enkrat ja, drugic ne & me odriva - ces, mami, no, jaz sem velika punca, ne me tko crkljat, no, da ne bo kdo videluser posted image

Inigo, kar osamosvojit poba - ocitno je ready to go to his own room.

He, he, neboglasnica - s tistim tvojim "pustimo se presenetiti" si me pa spomnila na showe Rudija Carella, ko je vedno rekel: "Lass sich ueberraschen" --- ma, smo uzival, k smo ga gledal & je pripravljal taka fina presenecenja. Vedno sem se en mal zjokala - ah, to so bli cajti ...

ilatic, zimska, AAA, ... pridete na miting tomorrow?

(author unknown)

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 413
31.3.2009 15:52:52   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Metuljček, eno vprašanje - je tvoja mami mogoče "tršica"? Si mi ful podobna eni iz OŠuser posted image  

Ne, mami ni v solskih vodah ... a, da sem eni podobna - ej, to se mi zid pa tko noro - a mas kaksno slikico te osebe? Al pa njeno ime? Daj, poslji mi na ZS magar, se mi zdi ful zanimivo!

(author unknown)

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 414
31.3.2009 16:01:55   
metuljcek321

stanje - vstane se ne sama, stoji pa v stajici tudi po 10 minut in se drzi za krogce, mal preprijema, gre v pocep in gor - tolk je smesna, da je joj. Problem je samo v tem, da se madam potem kar na 1, 2, 3 spusti & poka ... zato mora biti mami non-stop na prezi ...

hd, si uspela skoordinirat dopis?

mojcek, tko kot so ze punce svetovale - stajca je zakon - priporocam. Speaking of which, rebeca, ste ze nabavili tisto ultra dobro veliko ograjo, da bosta tvoja cmrlja notri?

user posted image  Lanu za postavitev na nogice!

O, drek, Almera, vnetje usesk se pa ne slisi nic kaj spodbudno. Ubogi malcek tvoj! Pa tko fantasticno se je drzal celo pot, potem pa pridete domov & hopa tale nadloga - shit, no!! Posiljam objemckov cel kup v vaso smer, prav? Pa skoda za minusek ... ti privoscim plusek prav kmalu.

glugluglu, morski dopust to mislis? Kam jo boste mahnili?

24julij, kako to mislis glede lulanja v kokosov jogi? Nimas zascite pod rjuho al kako?

O, mala praznovalka Ziva, happy mini b'day & cestitke za tak napredek!!!:
user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 415
31.3.2009 16:04:41   
metuljcek321

Lan, revcek, previdno!

pigama, hello, hello. Kako kaj?

Prisla pica ... caaaaaauuuuu ... pa hvala za cestitke za ocija - pismu, ej, 50 let za volanom, to je v bistvu zlata poroka - he, he.

PS: A ste opazile, da je metulj po dolgem casu rezerviral stran? Dobr, ne?

(author unknown)

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 416
   [Brisano sporočilo]
31.3.2009 16:11:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 417
31.3.2009 16:13:22   
Netta
takole,
moja deklica že sladko spančka, jaz pa sem imela dve izbiri...pucanje našega gnezda ali RR...no kaj sem izbrala je verjetno jasnouser posted image

nam je pa avto popolnoma odpovedal, tudi glasu ni dal od sebe...pa ne vem ali ga je ta presneti dež tako namočil al kaj...no trenutno v popravilu - očka z busom na šiht, jaz pa zopet priklenjena na domuser posted image

sladoled - sem ga prvič danes ponudila Ani in mislim, da je ob njem punca pozabila kako se usta zapirauser posted image   bil všeč ful...mami pa tudi sevedauser posted image

stajica - kaj jo imate vse? jaz imam pa že od otroštva travme zaradi nje, tak da sem si rekla, da jo Ana ne bo imela...stvar je bila namreč taka, da je moja mami v stajico dala bratca, da ga ne bi kaj poškodovala, kot preveč nadobudna starejša sestra in se mi je mali tako smilil noter, da sem jo zasovražila iz dna srca...kar ne morem verjeti včasih, da se me ta čustva še vedno držijouser posted image

ideje za 50.letnico - darilo - please!!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 418
   [Brisano sporočilo]
31.3.2009 16:23:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 419
31.3.2009 16:32:16   
nanka
dan
me tri smo se danes potepale in smo spremljale očka v prekmurje, ustavili smo se še v Rušah pri sorodnikih, zdaj smo pa doma. Natka je že dva dni sitna, danes v avtu pa je začela kihat, tako da je od Zoje staknila prehlad.

Tako tudi naju jutri ne bo. Upam da danes ne bo preveč sitna, da bom lahko šla na plavanje. Ji bom kar operil dala v nosek.

Neposredna povezava do sporočila: 420
   [Brisano sporočilo]
31.3.2009 16:40:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 421
   [Brisano sporočilo]
31.3.2009 16:43:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 422
31.3.2009 16:52:35   
pigama
stajica jo imamo. Vanjo jo dam, da ima vsaj nekaj miru pred svojim starejšim bratomuser posted image
Ti je mirjam to kaj znano??user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 423
31.3.2009 16:52:58   
lidija***
Mojcek- če ne želiš stajice je pač ne uporabljaj. Jaz sem samo povedala kako je nam lažje, ker jo imamo in... moji otroci niso takooo pridni. Saj so tudi pridne, predvsem pa so živeuser posted image . Pridi zdajle pogledat pa da vidim, kakšni so tvoji živciuser posted image user posted image . Smo namreč doma in so naredile bunkeruser posted image user posted image z Mojco vred. Pa še to, tudi ti boš enkrat morala Živi rečt NE, pa naj bo sprejela še tako slabo, ko boš to morala narediti. Ni ti treba danes, ko ravno praznujeuser posted image
Živa- vse najlepše ob obmesečniciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem, ki ste dobili medvedka-user posted image user posted image user posted image

Mirjam- darilo za 50.letnico- mogoče kaj skupnega, da se nabere več denarja.
Upam, da Neža ne bo imela travm zaradi stajiceuser posted image , ker drugače pa jih bo imela Mojca zarade Neže, jo vlači kot malega kužkauser posted image

h9mn      gg

Mojca vas pozdravlja.

Neposredna povezava do sporočila: 424
31.3.2009 16:56:09   
pigama
To vam moram povedati... Prejlle me je klicala bivša sodelavka, spet so 4 sodelavke, no bivše ostale brez službe. Tri imajo majhne otroke. Naj gre vse k user posted image !!!! Ritolizniki ostajajo..........

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Vrtec Radlje ob Dravi

Mamice katerih otroci obiskujejo ta vrtec, kako ste zadovoljne z njim, z delom,..?

Zelo sem zadovoljna, vse se mi zdi super. Ne bi ga menjala. (54%)

Sem zadovoljna. (24%)

Je kar v redu, vend (22%)

Število vseh glasov: 41

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!