metuljcek321
|
tims, kaksna je bila noc? izlet na Primorsko-obisk hd & uzivancija v sprehodih ob obali - jaz bi tud , pa glugluglu & Tiana lahko poberem usput Does it sound OK? Majuska, pridna si bla s ciscenjem - well done, baby! Zdaj, k je vse tipi-topi, pa uzivaaaaj & pacaj naprej Pol pa jovo na novo ---- hja, tkole je zmeri, ne? glugluglu, kako pa je na simpl nacin mogoce narest tisto tvojo nalogo? Daj, zaupaj nam. Ker jaz bi se kar s spremenljivkami igrala in jih racunala. krompirusa? Kaj pa je to za ena specialiteta? Aha, ze vidim - sounds yummy - perfectly fit for our yummy-mummy club Tims, kolk fleten un stos, ej. Res je stosen. GR, kako noga? In ksenci, tvoja? rebeca, thank God, da teta s Krvavca nikoli ne ostane dolgo, a ne? A res, populis, tko redko naredis palacinke? Jaz jih kar na ene 10 dni, moram rect - simpl, pa dobr. Delam pa take iz sojine moke, pa sem se jih ze cist navadla. anika, WB! Daj, javljaj se se kaj & nam porocaj o tvojem Filipu. lidija, Nezi za bronastega kengurujcka! Daj, njej pokazi tisto nalogo z goskami in ostalo perutnino Slikca zraven - a to mislis, da ena fotka/otroka pri enem letu, pa potem pri dveh letih ena fotkica, ...? 3jemi, a to mislis slemanje - tko k smo vcasih na Gunse stresali z glavo in bli blazno in? Pa thanks za linka. glugluglu, saj pravim, da kace niso fajn, no! Na, zdaj ga je pa ena picla, ampak zanj to itak najbrz ni nic kaj takega. crkljanje - ko jo dvignem v narocje, se stisne k meni ko ena mala pupika (in meni je to tkooooooo oh in sploh, da je sploh ne bi nikoli vec spustila iz rok ), sicer je pa na on & off - enkrat ja, drugic ne & me odriva - ces, mami, no, jaz sem velika punca, ne me tko crkljat, no, da ne bo kdo videl Inigo, kar osamosvojit poba - ocitno je ready to go to his own room. He, he, neboglasnica - s tistim tvojim "pustimo se presenetiti" si me pa spomnila na showe Rudija Carella, ko je vedno rekel: "Lass sich ueberraschen" --- ma, smo uzival, k smo ga gledal & je pripravljal taka fina presenecenja. Vedno sem se en mal zjokala - ah, to so bli cajti ... ilatic, zimska, AAA, ... pridete na miting tomorrow?