Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 31.3.2009 7:48:16
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 detelja-joj detelja upam da boš hit ustala pa nam zajtrk naredla, ker jst sem že tak lačna .....pa kavice se mi že tudi lušta . A vi v MS nimate meka??? No lej drugič povej, ti bom jst po hitri pošti poslala ok? ne nimamo meka...so ga delal in to v neki zgradbi, ki je ne vem kulturno ali kako se reče zaščitena in ne smejo zamenjat oken in ne vem česa vse ne...in tako smo ostali brez zajtrk pa si že dobila ja ja detelja hvala sem pol videla, da si bila kr kmalu za mano ....pridna punca
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 31.3.2009 7:49:23
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Punci, a mislita, da bo dane skatera zgasnila v Rim? eh, danes je tak čudn vreme...ne vem če se bo kateri dal it
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 31.3.2009 7:49:45
|
|
|
|
*Junona*
|
Zdej se grem pa počas uredit, mam v Celju še za zrihtat par stvari. Brigitka, če boš kaj v City centru mi javi. Js bom tam, grem v Limonija, H&M-a... Lahk grema na brezkofeinsko.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 31.3.2009 7:50:14
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Punci, a mislita, da bo dane skatera zgasnila v Rim? eh, danes je tak čudn vreme...ne vem če se bo kateri dal it Prepozno... že imamo malega Jakoba.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 31.3.2009 7:51:33
|
|
|
|
sonček85
|
Jutro pupike moje.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 31.3.2009 7:51:35
|
|
|
|
sonček85
|
angelito.držimo pesti in saj bo.Držim pesti ,da se bebi sam obrne in da bo porod čim lažji simonaa:welcome home,kako je cartanje,dojenje,?ko bo pa čas pa lahko porodno zgodbo brigita.a čiken je bil še zame mal ,a ne? katera te je pa včeraj stregla?Ti kr delaj lušte bom probala posijat tabletka.jaz sem kupila nalepke v BC in jih imajo posamezno,vem pa da so jih puncve kupovale tudi v kik trgovin.Jaz sem dala v BC za 43 nalepk 16e štorkljicca.u si se pa spedenala ,če o potrebno v P že? Saj prav jaz sem si tudi včeraj glavo oprala,zlikala,noge si pa še moram pobrit ,da ne bom imela kosmate čestitke za 36t junona.aha ,kaj pa v Sparu,grem jaz danes pogledat pa te pokličem ,pa še v LJ pokličem ,včeraj se niso javili mmmmm dragi ti je kupil rum ploščico super ,pa še do trenerke si prišla Kako lep trebušček že imaš,se vidi da se že dolgo nisva vidle. plenice.vse ste govorile o plenicah kako so slabe,no jaz sem včeraj šla potipat te moje ,sem se le spravla ki sem jih kupila v mullerju in so mehke ,robovi so pa tudi super,ni mi žal da sem jih kupila,jih bom pa še vseeno kak paket v kik-u ,nikoli jih ni preveč-. anca.vem samo da jabolka nekatere otročke spravijo do krčkov in mleko. Ne veliko kislih stvari in začinjenih detelja :hvala za zajtrk brigita.u kaki pomočniki bravo
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 31.3.2009 7:51:37
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Kaj že vse spite? Jaz ne morem, me tako zvija v spodnjem delu trebuha kot da bi imela menstruacijo. Pa v križu istočasno. Pa spusti in spet. Ampak zelo neredno in niti ne zelo močno, ampak ravno toliko, da mi ne da miru. Buši je takrat tud trd. Nič, grem poskusit zaspat. Lepo spite. Nočko. jaz imam tako vsako noč ponoči in mislim ,da bomo me res kmalu šle,komaj čakam v čet.da imam pregled in da vidim kaj bo G rekla.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 31.3.2009 7:51:51
|
|
|
|
sonček85
|
evo sem brala sedaj pol ure vse šele sedaj lahko odpišem čveke,ja junona evo od malcekvite in še slikca od malčka
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 31.3.2009 7:52:00
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 junonca-jutro ...jo ne morem spat, jst ne vem kaj je to...pa čist sem zmozgana, budna pa kot da bi bla full naspana Upam da se bom danes popoldan lahko šla mal spočit. Ne bušija še nisem slikala...jo kok sem lena kr prelagam si stvari na druge dni Pa ti si ga že slikala? čuj večina nas je takih...in mislim, da je to posledica pomanjkanja VITAMINOV K IN 2XJ ja sam res ej....sej ko maš slabo kri, ti tudi ponavadi vitaminov primankuje...pa si takrat cel adijo , sej danes bom pa seksala pa pika. Sem se kr odločla, če ne bomo pač lisice uporabl
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 31.3.2009 7:52:18
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 detelja-mmmmmmmmmmmmm kak dober zajtrk....mmmmmmmmmm kaka fina kavica ...čuje kje pa delajo tako???? ja, kje v MS zato morate nujno prit na kavico in gibanico Brigitka, obleč se, čez 30 min sem pri tebi, grema v MS. hehehe...junonca poglej če je na tvoj mail prišel paket iz MS...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 31.3.2009 7:52:28
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Zdej se grem pa počas uredit, mam v Celju še za zrihtat par stvari. Brigitka, če boš kaj v City centru mi javi. Js bom tam, grem v Limonija, H&M-a... Lahk grema na brezkofeinsko. jaz tudi grem tja,a mene pa nočeta.Prav
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 31.3.2009 7:53:21
|
|
|
|
sonček85
|
junona.previjalna mi je pa svetovno dobra
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 31.3.2009 7:53:27
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Punci, a mislita, da bo dane skatera zgasnila v Rim? ne vem, sam mene pustite še na miru...če že grem 4.4. pa malapikica gre z mano...se bova skup drli....če pa 4.4. ne rata pa grem 10.4. ...6.4. pa grem še na pregled... Ti boš za praznike že doma. pazi kaj govoriš bom huda... daj bodi fer pa mi privošči, da se mi želja glede roka uresniči
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 31.3.2009 7:54:21
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 angelito.držimo pesti in saj bo.Držim pesti ,da se bebi sam obrne in da bo porod čim lažji simonaa:welcome home,kako je cartanje,dojenje,?ko bo pa čas pa lahko porodno zgodbo brigita.a čiken je bil še zame mal ,a ne? katera te je pa včeraj stregla?Ti kr delaj lušte bom probala posijat tabletka.jaz sem kupila nalepke v BC in jih imajo posamezno,vem pa da so jih puncve kupovale tudi v kik trgovin.Jaz sem dala v BC za 43 nalepk 16e štorkljicca.u si se pa spedenala ,če o potrebno v P že? Saj prav jaz sem si tudi včeraj glavo oprala,zlikala,noge si pa še moram pobrit ,da ne bom imela kosmate čestitke za 36t junona.aha ,kaj pa v Sparu,grem jaz danes pogledat pa te pokličem ,pa še v LJ pokličem ,včeraj se niso javili mmmmm dragi ti je kupil rum ploščico super ,pa še do trenerke si prišla Kako lep trebušček že imaš,se vidi da se že dolgo nisva vidle. plenice.vse ste govorile o plenicah kako so slabe,no jaz sem včeraj šla potipat te moje ,sem se le spravla ki sem jih kupila v mullerju in so mehke ,robovi so pa tudi super,ni mi žal da sem jih kupila,jih bom pa še vseeno kak paket v kik-u ,nikoli jih ni preveč-. anca.vem samo da jabolka nekatere otročke spravijo do krčkov in mleko. Ne veliko kislih stvari in začinjenih detelja :hvala za zajtrk brigita.u kaki pomočniki bravo Sonček, res se nisva že dolgo videle. Buši in rita sta mi pa zrasla od takrat.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 31.3.2009 7:54:40
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Kaj že vse spite? Jaz ne morem, me tako zvija v spodnjem delu trebuha kot da bi imela menstruacijo. Pa v križu istočasno. Pa spusti in spet. Ampak zelo neredno in niti ne zelo močno, ampak ravno toliko, da mi ne da miru. Buši je takrat tud trd. Nič, grem poskusit zaspat. Lepo spite. Nočko. jaz imam tako vsako noč ponoči in mislim ,da bomo me res kmalu šle,komaj čakam v čet.da imam pregled in da vidim kaj bo G rekla. Js pa prvič tako močne. Zdaj pa nič, kot da bi odrezal.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 31.3.2009 7:54:57
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 detelja-mmmmmmmmmmmmm kak dober zajtrk....mmmmmmmmmm kaka fina kavica ...čuje kje pa delajo tako???? ja, kje v MS zato morate nujno prit na kavico in gibanico čuj junonca, pol ko bova midve rodile bova šle k detelji v MS na tako fajn kavico a ne?? Pa še učke si bova mal spočile, ko po MS baje sami žrebci hodijo , ja sej moj je tudi na pol medžimurec...no to pa ni tak daleč
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 31.3.2009 7:55:37
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Zdej se grem pa počas uredit, mam v Celju še za zrihtat par stvari. Brigitka, če boš kaj v City centru mi javi. Js bom tam, grem v Limonija, H&M-a... Lahk grema na brezkofeinsko. jaz tudi grem tja,a mene pa nočeta.Prav Itak da. Js tudi grem po čajčeka. V tisto zeliščno... ti tudi tja?
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 31.3.2009 7:55:41
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Jutro pupike moje. iiiiiiiiiiiiiiiiiiii iskrene čestitke
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 31.3.2009 7:55:42
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 detelja-mmmmmmmmmmmmm kak dober zajtrk....mmmmmmmmmm kaka fina kavica ...čuje kje pa delajo tako???? ja, kje v MS zato morate nujno prit na kavico in gibanico Brigitka, obleč se, čez 30 min sem pri tebi, grema v MS. sej se moram it res oblečit počas
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 31.3.2009 7:55:44
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 junona.previjalna mi je pa svetovno dobra Hvala.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 31.3.2009 7:56:26
|
|
|
|
sonček85
|
JAKOB: je pa še danes napisal sledeče : hVALA ZA POZDRAVE,KO PRIDEM DOMOV VAM NAPIŠEM svojo lepo izkušnjo,ki jo privošćim še vam,ki čakate svoje kfrofke.Tudi ona nas vse nas aprilčice pozdravlja
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 31.3.2009 7:56:28
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Punci, a mislita, da bo dane skatera zgasnila v Rim? ne vem, sam mene pustite še na miru...če že grem 4.4. pa malapikica gre z mano...se bova skup drli....če pa 4.4. ne rata pa grem 10.4. ...6.4. pa grem še na pregled... Ti boš za praznike že doma. pazi kaj govoriš bom huda... daj bodi fer pa mi privošči, da se mi želja glede roka uresniči Sej ti privoščim... ... ampak občutek mam tak. No, ampak bom držala pestke, da rodiš takrat, ko si želiš.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 31.3.2009 7:57:23
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Zdej se grem pa počas uredit, mam v Celju še za zrihtat par stvari. Brigitka, če boš kaj v City centru mi javi. Js bom tam, grem v Limonija, H&M-a... Lahk grema na brezkofeinsko. kdaj boš tam Junonca??
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 31.3.2009 7:58:39
|
|
|
|
sonček85
|
junona:saj bo šlo po porodu vse dol ,ne sekiraj se ,evo sem ti slikco dala in lahko daš Jakob-a gor nam je maslcekvita dovolila Ja če si rekla da ga v Saniju nimajo ,grem pa tja k mi je ena kolegica povedala da ga majo tam.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 31.3.2009 7:58:44
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Punci, a mislita, da bo dane skatera zgasnila v Rim? eh, danes je tak čudn vreme...ne vem če se bo kateri dal it Prepozno... že imamo malega Jakoba. ja zdle sem vidla ČESTITKE MALAPIKICA ZA FANTKA
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?