|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
31.3.2009 7:48:16   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

detelja-joj detelja upam da boš hit ustala pa nam zajtrk naredla, ker jst sem že tak lačnauser posted image .....pa kavice se mi že tudi luštauser posted image . A vi v MS nimate meka??? No lej drugič povej, ti bom jst po hitri pošti poslala ok?user posted image

ne nimamo meka...so ga delal in to v neki zgradbi, ki je ne vem kulturno ali kako se reče zaščitena in ne smejo zamenjat oken in ne vem česa vse ne...in tako smo ostali brezuser posted image user posted image user posted image  

zajtrk pa si že dobilauser posted image

ja ja detelja hvala sem pol videla, da si bila kr kmalu za manouser posted image user posted image user posted image user posted image ....pridna puncauser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
31.3.2009 7:49:23   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Punci, a mislita, da bo dane skatera zgasnila v Rim?user posted image

eh, danes je tak čudn vreme...ne vem če se bo kateri dal ituser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
31.3.2009 7:49:45   
*Junona*
Zdej se grem pa počas uredit, mam v Celju še za zrihtat par stvari. Brigitka, če boš kaj v City centru mi javi. Js bom tam, grem v Limonija, H&M-a... Lahk grema na brezkofeinsko.user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
31.3.2009 7:50:14   
*Junona*

Prepozno... že imamo malega Jakoba.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
31.3.2009 7:51:33   
sonček85
Jutro pupike moje.

Včeraj sem okoli 23.15 h dobila prelepo sporočilo od naše malcekvite:

Rodil se je naš car.Imne mu je JAKOB,tehta 3180g ,dolg je pa že 51 cm.Zelo je prijazen,mehak in ves dišeč.Ljubezen na prvi pogled.

lp,malcekvita

čestitkeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
31.3.2009 7:51:35   
sonček85
angelito.držimo pesti in saj bo.Držim pesti ,da se bebi sam obrne  in da bo porod čim lažji
simonaa:welcome home,kako je cartanje,dojenje,?ko bo pa čas pa lahko porodno zgodbo
brigita.a čiken je bil še zame mal ,a ne?user posted image user posted image katera te je pa včeraj stregla?Ti kr delaj lušte user posted image user posted image user posted image user posted image bom probala posijat user posted image
tabletka.jaz sem kupila nalepke v BC in jih imajo posamezno,vem pa da so jih puncve kupovale tudi v kik trgovin.Jaz sem dala v BC za 43 nalepk 16e
štorkljicca.u si se pa spedenala ,če o potrebno v P že?user posted image Saj prav jaz sem si tudi včeraj glavo oprala,zlikala,noge si pa še moram pobrit ,da ne bom imela kosmate user posted image user posted image čestitke za 36tuser posted image user posted image user posted image
junona.aha ,kaj pa v Sparu,grem jaz danes pogledat pa te pokličem ,pa še v LJ pokličem ,včeraj se niso  javiliuser posted image mmmmm dragi ti je kupil rum ploščico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super ,pa še do trenerke si prišla user posted image user posted image user posted image Kako lep trebušček že imaš,se vidi da se že dolgo nisva vidle.
plenice.vse ste govorile o plenicah kako so slabe,no jaz sem včeraj šla potipat te moje ,sem se le spravla ki sem jih kupila v mullerju in so mehke ,robovi so pa tudi super,ni mi žal da sem jih kupila,jih bom pa še vseeno kak paket v kik-u ,nikoli jih ni preveč-.user posted image
anca.vem samo da jabolka nekatere otročke spravijo do krčkov in mleko.
Ne veliko kislih stvari in začinjenih

detelja :hvala za zajtrk user posted image user posted image user posted image user posted image
brigita.u kaki pomočniki bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
31.3.2009 7:51:37   
sonček85

Kaj že vse spite?user posted image

Jaz ne morem, me tako zvija v spodnjem delu trebuha kot da bi imela menstruacijo. Pa v križu istočasno. Pa spusti in spet. Ampak zelo neredno in niti ne zelo močno, ampak ravno toliko, da mi ne da miru. Buši je takrat tud trd.

Nič, grem poskusit zaspat.

Lepo spite.

Nočko.user posted image

jaz imam tako vsako noč ponoči in mislim ,da bomo me res kmalu šle,komaj čakam v čet.da imam pregled in da vidim kaj bo G rekla.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
31.3.2009 7:51:51   
sonček85
evo sem brala sedaj pol ure vse šele sedaj lahko odpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image čveke,ja junona evo od malcekvite  in še slikca od malčka user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
31.3.2009 7:52:00   
brigita23

junonca-jutrouser posted image ...jo ne morem spat, jst ne vem kaj je to...pa čist sem zmozgana, budna pa kot da bi bla full naspanauser posted image  Upam da se bom danes popoldan lahko šla mal spočit. Ne bušija še nisem slikala...jo kok sem lena kr prelagam si stvari na druge dniuser posted image user posted image user posted image

Pa ti si ga že slikala?

čuj večina nas je takih...in mislim, da je to posledica pomanjkanja VITAMINOV K IN 2XJuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam res ej....sej ko maš slabo kri, ti tudi ponavadi vitaminov primankuje...pa si takrat cel adijouser posted image user posted image user posted image user posted image , sej danes bom pa seksala pa pika. Sem se kr odločla, če ne bomo pač lisice uporabluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
31.3.2009 7:52:18   
detelja

detelja-mmmmmmmmmmmmm kak dober zajtrk....mmmmmmmmmm kaka fina kavicauser posted image user posted image user posted image ...čuje kje pa delajo tako????user posted image user posted image user posted image

ja, kje v MSuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zato morate nujno prit na kavico in gibanicouser posted image user posted image user posted image

Brigitka, obleč se, čez 30 min sem pri tebi, grema v MS.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hehehe...junonca poglej če je na tvoj mail prišel paket iz MS...user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
31.3.2009 7:52:28   
sonček85

Zdej se grem pa počas uredit, mam v Celju še za zrihtat par stvari. Brigitka, če boš kaj v City centru mi javi. Js bom tam, grem v Limonija, H&M-a... Lahk grema na brezkofeinsko.user posted image
jaz tudi grem tja,a mene pa nočeta.Prav user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
31.3.2009 7:53:21   
sonček85
junona.previjalna mi je pa svetovno dobra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
31.3.2009 7:53:27   
detelja

ne vem, sam mene pustite še na miru...če že grem 4.4. pa malapikica gre z mano...se bova skup drli....če pa 4.4. ne rata pa grem 10.4. ...6.4. pa grem še na pregled...user posted image user posted image user posted image

Ti boš za praznike že doma.user posted image user posted image user posted image

pazi kaj govorišuser posted image user posted image user posted image user posted image  bom huda...user posted image  daj bodi fer pa mi privošči, da se mi želja glede roka uresničiuser posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
31.3.2009 7:54:21   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

angelito.držimo pesti in saj bo.Držim pesti ,da se bebi sam obrne  in da bo porod čim lažji
simonaa:welcome home,kako je cartanje,dojenje,?ko bo pa čas pa lahko porodno zgodbo
brigita.a čiken je bil še zame mal ,a ne?user posted image user posted image katera te je pa včeraj stregla?Ti kr delaj lušte user posted image user posted image user posted image user posted image bom probala posijat user posted image
tabletka.jaz sem kupila nalepke v BC in jih imajo posamezno,vem pa da so jih puncve kupovale tudi v kik trgovin.Jaz sem dala v BC za 43 nalepk 16e
štorkljicca.u si se pa spedenala ,če o potrebno v P že?user posted image Saj prav jaz sem si tudi včeraj glavo oprala,zlikala,noge si pa še moram pobrit ,da ne bom imela kosmate user posted image user posted image čestitke za 36tuser posted image user posted image user posted image
junona.aha ,kaj pa v Sparu,grem jaz danes pogledat pa te pokličem ,pa še v LJ pokličem ,včeraj se niso  javiliuser posted image mmmmm dragi ti je kupil rum ploščico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super ,pa še do trenerke si prišla user posted image user posted image user posted image Kako lep trebušček že imaš,se vidi da se že dolgo nisva vidle.
plenice.vse ste govorile o plenicah kako so slabe,no jaz sem včeraj šla potipat te moje ,sem se le spravla ki sem jih kupila v mullerju in so mehke ,robovi so pa tudi super,ni mi žal da sem jih kupila,jih bom pa še vseeno kak paket v kik-u ,nikoli jih ni preveč-.user posted image
anca.vem samo da jabolka nekatere otročke spravijo do krčkov in mleko.
Ne veliko kislih stvari in začinjenih

detelja :hvala za zajtrk user posted image user posted image user posted image user posted image
brigita.u kaki pomočniki bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček, res se nisva že dolgo videle.user posted image Buši in rita sta mi pa zrasla od takrat.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
31.3.2009 7:54:40   
*Junona*

Kaj že vse spite?user posted image

Jaz ne morem, me tako zvija v spodnjem delu trebuha kot da bi imela menstruacijo. Pa v križu istočasno. Pa spusti in spet. Ampak zelo neredno in niti ne zelo močno, ampak ravno toliko, da mi ne da miru. Buši je takrat tud trd.

Nič, grem poskusit zaspat.

Lepo spite.

Nočko.user posted image

jaz imam tako vsako noč ponoči in mislim ,da bomo me res kmalu šle,komaj čakam v čet.da imam pregled in da vidim kaj bo G rekla.user posted image

Js pa prvič tako močne. Zdaj pa nič, kot da bi odrezal.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
31.3.2009 7:54:57   
brigita23

detelja-mmmmmmmmmmmmm kak dober zajtrk....mmmmmmmmmm kaka fina kavicauser posted image user posted image user posted image ...čuje kje pa delajo tako????user posted image user posted image user posted image

ja, kje v MSuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zato morate nujno prit na kavico in gibanicouser posted image user posted image user posted image

čuj junonca, pol ko bova midve rodile bova šle k detelji v MS na tako fajn kavico a ne??user posted image  Pa še učke si bova mal spočile, ko po MS baje sami žrebci hodijouser posted image , ja sej moj je tudi na pol medžimurec...no to pa ni tak dalečuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
31.3.2009 7:55:37   
*Junona*

jaz tudi grem tja,a mene pa nočeta.Prav user posted image

Itak da.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Js tudi grem po čajčeka. V tisto zeliščno... ti tudi tja?user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
31.3.2009 7:55:41   
detelja

Jutro pupike moje.

Včeraj sem okoli 23.15 h dobila prelepo sporočilo od naše malcekvite:

Rodil se je naš car.Imne mu je JAKOB,tehta 3180g ,dolg je pa že 51 cm.Zelo je prijazen,mehak in ves dišeč.Ljubezen na prvi pogled.

lp,malcekvita

čestitkeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiii iskrene čestitkeuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
31.3.2009 7:55:42   
brigita23

Brigitka, obleč se, čez 30 min sem pri tebi, grema v MS.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej se moram it res oblečit počasuser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
31.3.2009 7:55:44   
*Junona*

junona.previjalna mi je pa svetovno dobra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
31.3.2009 7:56:26   
sonček85
JAKOB:
user posted image je pa še danes napisal sledeče :
hVALA ZA POZDRAVE,KO PRIDEM DOMOV VAM NAPIŠEM svojo lepo izkušnjo,ki jo privošćim še vam,ki čakate svoje kfrofke.Tudi ona nas vse nas aprilčice pozdravlja

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
31.3.2009 7:56:28   
*Junona*

ne vem, sam mene pustite še na miru...če že grem 4.4. pa malapikica gre z mano...se bova skup drli....če pa 4.4. ne rata pa grem 10.4. ...6.4. pa grem še na pregled...user posted image user posted image user posted image

Ti boš za praznike že doma.user posted image user posted image user posted image

pazi kaj govorišuser posted image user posted image user posted image user posted image  bom huda...user posted image  daj bodi fer pa mi privošči, da se mi želja glede roka uresničiuser posted image user posted image

Sej ti privoščim...user posted image user posted image user posted image ... ampak občutek mam tak. No, ampak bom držala pestke, da rodiš takrat, ko si želiš.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
31.3.2009 7:57:23   
brigita23

kdaj boš tam Junonca??

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
31.3.2009 7:58:39   
sonček85
junona:saj bo šlo po porodu vse dol ,ne sekiraj se user posted image user posted image user posted image user posted image ,evo sem ti slikco dala in lahko daš Jakob-a gor nam je maslcekvita dovolila

Ja če si rekla da ga v Saniju nimajo ,grem pa tja k mi je ena kolegica povedala da ga majo tam.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
31.3.2009 7:58:44   
brigita23

Prepozno... že imamo malega Jakoba.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja zdle sem vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE MALAPIKICA ZA FANTKAuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?