|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
30.3.2009 14:51:06   
baby blue
jst tvoj nick preberem kar Pikabuuser posted image

joj se mi nič ne da zadnje tedne... na faks nisem šla že tri tedne pa nič se mi ne dauser posted image ... o ta moja lenoba pa hormoni... user posted image

(odgovor članu Picabo)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
30.3.2009 15:24:45   
Picabo
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

jst tvoj nick preberem kar Pikabuuser posted image

joj se mi nič ne da zadnje tedne... na faks nisem šla že tri tedne pa nič se mi ne dauser posted image ... o ta moja lenoba pa hormoni... user posted image

ha ha tudi prav user posted image

Meni prav paše tale nosečnost, ker lahko bolj mirujem, drugače sem bila zelo aktivna, zdej pa imam 1001 razlog, da se ne mudi, da bo že... in da se malo pocrkljam. Potem pa me moj spomni, da nosečnost ni bolezen in potem ...

Človek je trši od kamna in krhkejši od jajca.
(hrvaški pregovor)

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
30.3.2009 16:55:13   
Logi1
IZVIRNO SPOROČILO: _melody_

Aha, pa še nekaj! Zanima me, če je tukaj katera, ki ji je odstopla mrežnica na očesu in je imela zaradi tega CR? To se je meni zgodilo, imela operacijo (lasersko) ter dve leti nič smela dvigovat stvari težke nad 5kg, se napenjat in delat kakršne koli gibe, ki bi povzročili napenjanje. Koliko sem zasledila so zaradi tega ženske imele CR... Ne vem, kdaj je pravi čas, da se pogovorim s svojim okolistom in G okoli poroda v mojem primeru?

Dan!

Evo mene, jaz sem ena tistih, ki je imela v prejšni nosečnosti CR zaradi odstopa mrežnice.
Šla sem k svojemu oftamologu in ta mi je napisal mnenje, da priporoča porod s CD in so to upoštevali brez problema.
V drugo bom rabila ponovno potrdilo, samo se še nisem odločila, da če bo z očmi vse OK ali bi raje po naravni poti rodila, ker to bi potem povečalo možnost roditi večkrat. Rada bi namreč imela njmanj tri otročke user posted image

Papa zaenkrat

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
30.3.2009 17:04:17   
tulpek
Danes vas pa ne bom brala, ste preveč napisale. MOgoče kasneje, če bom boljše...Že nekaj dni se slabo počutim in mi je malo slabo, danes sem pa že 2 krat bruhala in želodec me grozno boli. Apetita pa spet nimam več... sem že obupala, da se bom med nosečnostjo fajn počutila, ali pa vsaj za silo...

Upam, da gre vam boljše.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 30.3.2009 17:05:16 >

(odgovor članu Logi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
30.3.2009 17:21:03   
Lubenička
Bogica...user posted image
Res, ste bogice, tiste, ki vam slabost dlje časa traja...
Upam, da bo kmalu bolje...

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
30.3.2009 17:54:24   
veselka
picabo, jaz se večino dni vračam iz službe precej slabe volje, utrujena in s prenajedena vsega. preveč dela, sodelovanje z ljudmi, ki nočejo sodelovat, z ljudmi, ki ti nalagajo svoje delo, jezna na šefico, ker se za nas ne zavzame,... poln kufer imam vsega, pa sem imela od začetka rada svoje delavno mesto in delo ampak zadnje pol leta je pa preseglo vse. nenaspanost, nespečnost, živci na koncu, slaba volja,....in komaj čakam porodniško. želim si službo menjat, ker je v takšnem okolju s takšnimi ljudmi nemogoče delat. samo trenutno ni ravno čas za menjavo. upam, pa da po porodniški ne pridem več za dolgo nazaj.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
30.3.2009 18:38:04   
veselka
vsaj vreme pri nas je lepo sončno, če še burja ne bi pihala...

sm pa učer se mi zdi user posted image začutla user posted image ... vsaj kej lepga v zadnjem času.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
30.3.2009 19:07:47   
indy0024
pozdravljeneuser posted image kako ste kaj?evo javljam se vam po dougem cajtu,nisem imela casa niti odpisat,ker imam tok stvari za poslihtat.Aja jaz sem nedolgo cajta nazaj zacutila nezne brcike,bravvvvoooouser posted image zame in za vse in tudi za tiste,ki jih se ne cutite.Najbolj smesno mi je bilo,ko sem mojega mal bozala po laseh,mali-a pa kar brcne,user posted image user posted image jahhh mal je ljubosumje zganju,hahahauser posted image user posted image .Jaz se zaenkrat dobr pocutim,samo malo me pri maternici zaboli,ko cutim kako se premika,kako je to lep obcutek,BOZANSKIIIIIIIuser posted image !!!!!Naj vas pohvalim zelo lepe busije imate,ko bom imela vec casa vam posljem pokazat se moj busi,je res ogromenuser posted image user posted image .Zadnjic sem se po centru sprehajala z mojimuser posted image in mi je zapasal sladoled z jagodo,sem ga takoj zmaznila,po cesti me pa folk opazuje,kako se basem z sladoledom,pa se mislijo si poglejte to debelo dondouser posted image user posted image ,sem kar mojega vprasala,ali je videti nosecniski trebuh,se je kar zasmejal.hahahahauser posted image user posted image da vas se mal v smeh spravim.user posted image No uzivajte v nosecnosti in v brcanjuuser posted image .PAPA

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
30.3.2009 19:21:30   
mancag
Pozdravljena Veselka!

Ne skrbi zaradi službe, saj bo bolje. Jaz sem tudi na začetku nekaj dni delala, potem  sem šla v bolniško.
(slabo počutje visok pritisk,.....)
Sem v 14. tednu n. in imam jutri pregled. Upam, da bo vse OK.user posted image

LP!

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
30.3.2009 20:33:56   
mancag
HAY!

Jaz sem zaenkrat OK. Imam en problem (koža me zelo srbi). Opažam drobne mozolje po telesu, največ po rokah in nogah.
ALI JE IMELA KATERA PODOBNE  TEŽAVE?
Prej nisem nikoli imela problemov z kožo. Nehala sem se tudi mazati z kremami po telesu. Bom videla, če bo kaj bolje. Jutri bom vpr. g. , ko imam pregleduser posted image .

-Jaz tudi komaj čakam, da bom čutila prve brce.user posted image user posted image user posted image
Meni se še nič ne pozna (buši,buši, buši).
Sem videla vstale že imate lepe bušije.

Komaj čakam sep.user posted image

(odgovor članu mancag)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
30.3.2009 20:39:36   
Rubin.
Evo še moj raport. Z pikicami je vse o.k. veliki sta 8cm, zelo nežni user posted image , sva jih danes z g. občudovali celih 15 minut. user posted image

Naslednji pregled imam 4.5.2009. Pa še PDP bi spremenila v 26.9.2009.

Sicer je moja g. rekla naj pričakujem vsaj 14 dni prej ker sta enojajčna dvojčka. V kar sploh ne dvomim, ker očitno imam otroke, ki čimmprej želijo spoznati svoje starše, tudi Mala miss je prehitevala za 9 dni.

Imejte se lepo in čimmanj težav in čimmveč radosti vam želim.

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 30.3.2009 20:40:40 >

(odgovor članu mancag)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
31.3.2009 7:29:50   
sontschica

user posted image

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  (?user posted image . ,?user posted image .)   NAS. PREGLED    SPOL

28.08. 
altaja (27)             (1. user posted image , 0.user posted image )      14.04.MF 

30.08. 
Lorian (37)            (3. user posted image , 2.user posted image       ?.?.      
tulpek (26)            (1.user posted image , 0. user posted image )      14.04.MF    

31.08.  
veselka (27)          (1.user posted image , 0.user posted image )      ?.?.   

01.09.
binči (24)                ( 4. user posted image , 3.user posted image  07.04.
Tanchy (?)               ( 2. user posted image , 1.user posted image  ?.?.

02.09. 
eva Ana (27)           (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?. 
Lenck (25)               (1.user posted image , 0.user posted image   ?.?.
tinec78 (30)            (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
vila MaLiNa (26)     (1.user posted image , 0.user posted image )     01.04.  04.05.MF
koss (25)                 (1.user posted image , 0.user posted image )     24.04. MF

03.09. 
barika (24)              (2.user posted image , 1.user posted image )     06.05. MF 
cembi (28)               (2.user posted image , 0.user posted image )     ?.?..
TiaŽan (23)              (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?. 

04.09.  
Kruce Fiks (37)        (2 user posted image . , 1.user posted image )  07.04. 31.03.(AC)
ne vem (29)             (3.user posted image , 1.user posted image )     ?.?. user posted image

05.09. 
enaS (32)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.
jasmina (22)            (1.user posted image , 0.user posted image )     31.03.

06.09.  
aromaja (30)           (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
pingi (29)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     22.04. MF
teta tulpa (29)         (3.user posted image , 2.user posted image )      ?.?.    

07.09.  
Erdbeere (29)          (4. user posted image , 2.user posted image )   21.04.MF user posted image
oktavija (28)           (2user posted image . , 1.user posted image )    08.05. MF
škorpijončica (20)   (1 .user posted image , 0.user posted image )   16.04.   user posted image
Tamika87 (21)        (1. user posted image , 0.user posted image )    ?.?.  

08.09. 
draja (29)               (2user posted image . , 1.user posted image )    16.04. MF  

09.09. 
cukr07 (27)             (1.user posted image , 0. user posted image )    21.04. MF 
kepica (27)              (4.user posted image , 1.user posted image )     06.05. MF user posted image
S1902 (29)              (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.
sontschica (24)        (1.user posted image , 0.user posted image )    06.04.  
zadovoljnalana(?)    (?.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.

10.09.  
baja* (29)               (2. user posted image , 1.user posted image   08.04.  user posted image
kdusic (?)                 (1.user posted image , 0.user posted image    ?.?.
lubenička (20)         (1.user posted image , 0.user posted image    10.04. 
JaLuca (32)             (3.user posted image , 2.user posted image    ?.?. 
Pupček (28)             (1.user posted image , 0. user posted image )    ?.?. 
tejabrina (?)             (?.user posted image , 2.user posted image )      ?.?.

11.09.  
jpnincy (25)              (1. user posted image , 0.user posted image )   01.04. 
mayathebee (22)      (1. user posted image , 0.user posted image )   ?.?.

12.09.  
Chebelzza (28)           (2.user posted image , 2.user posted image )    01.04. 
darjau (28)                 (3.user posted image , 2.user posted image )    ?.?.  

13.09. 
baby blue (26)            (1.user posted image , 0. user posted image )   08.04.  
indy0024 (26)            (1.user posted image , 0.user posted image )    04.05.  user posted image
majra (30)                  (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.      
mojgal (30)                 (2.user posted image , 1.user posted image )    ?.?.     
Sarchi (28)                 (1. user posted image , 0.user posted image  ?.?
pika_nogavicka (22)  (1.user posted image , 0.user posted image )    ?.?.

15.09.  
Barbka26 (25)            (1. user posted image , 1. user posted image )   ?.?.     

16.09. 
majica (?)                    (?.user posted image , ?.user posted image )     ?.?. 

17.09.
noa1  (33)                   (2. user posted image , 1.user posted image )    ?.?.   
nussy (28)                   (?. user posted image , 1.user posted image )    05.05. MF

18.09.  
BBP(26)                       (1.user posted image , 0.user posted image )    ?.?. 

19.09.  
Logi1 (29)                   (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.  
miki_miska83 (?)       (?.user posted image , ?. user posted image )      ?.?.  
zorion  (30)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.   

20.09. 
Casiopea (28)              (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
larilu (23)                    (3. user posted image , 1.user posted image )     03.04
yenny (34)                   (2. user posted image , ?.user posted image )     20.04.   

21.09.  
laraa (24)                    (2. user posted image , 1.user posted image )    ?.?. 

22.09. 
ANABOJAN (?)             (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
_melody_ (?)                (1.user posted image , 0.user posted image )     07.04.
maayaa (27)                (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.

23.09. 
Mat3ja22 (24)             (2. user posted image , 1.user posted image )    ?.?. 

24.09.  
Anya22 (25)                 (2.user posted image , ?.user posted image )     14.04. 
ja.lo09 (28)                  (3.user posted image , 1.user posted image )     06.04.
Picabo (29)                  (1.user posted image , 0.user posted image )     27.05. MF

25.09.  
*kinnie* (29)              (3.user posted image , 2.user posted image )      03.04.
Nepoznana (26)          (1.user posted image , 0. user posted image )    29.04.

26.09.  
Katka11 (?)                  (?.user posted image , ?. user posted image )      ?.?.
Rožica82 (26)             (2.user posted image , 1. user posted image )       22.04.
tažana (?)                    (2. user posted image , 1.user posted image )       ?.?.
klaja (28)                     (3.user posted image , 2.user posted image )      23.04.
Rubin. (38)                  (4.user posted image , 1.user posted image )      04.05.

27.09. 
tanik (31)                     (1.user posted image , 0.user posted image )       17.04.
Anonimna user posted image   (?)    (3. user posted image , 1.user posted image )       ?.?.
jullie (27)                     (2.user posted image , 1.user posted image )        ?.?.
Nataša31 (?)                (2. user posted image , 1. user posted image )      ?.?.
mancag (29)                (1. user posted image , 0. user posted image )      31.03.

28.09.  
dolenjka (31)               (2.user posted image , 1.user posted image )       09.04.
SONČEK LARA( 25)      (2.user posted image , 1.user posted image )       ?.?.   . user posted image

29.09. 
dreja79 (29)                (2.user posted image , 1.user posted image )       ?.?.    

30.09.  
Bety11 (43)                 (x.user posted image , 3.user posted image )        15.04. 
nincika (24)                 (1. user posted image , 0.user posted image )       ?.?. 
pupik (23)                    (1. user posted image , 0.user posted image )       07.04. 
simonae (32)                (3.user posted image , 2.user posted image )       24.04.  user posted image

xx.xx. 
Anonimna D (?)            (2. user posted image , 1.user posted image )       ?.?.
črviček (?)                    (1. user posted image , 0.user posted image )       ?.?.
poloko (?)                     (?. user posted image , ?.user posted image )        ?.?. 
punčka10 (24)             (1.user posted image , 0user posted image )         ?.?.
smetanca (?)                (?.user posted image , ?. user posted image )        ?.?.

Skupaj:
90
Z nami so pot začele :
anonimna, žana21, kristy k., ninabr, spelch, tinuška,
sarajan, Pia67, soncek_25

user posted image   user posted image   

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?

• (odgovor članu vila MaLiNa)
    Neposredna povezava do sporočila: 3637
    31.3.2009 7:32:37   
    Tanik
    Dobro jutro souser posted image ,

danes je res lepše jutro, ker ne dežuje.

mancag tudi mene vse srbi, redno se maži s kakšnim oljem ali kremo, ki je bolj mastna.mislim da ni prav da si se nehala mazat, mogoče probaj kakšno drugo kremo.
    glede mozoljev user posted image , jaz jih nisem imela nikoli, čista koža zmeraj, zdaj se pa vsake toliko ubadam z mozolji po obrazu in hrbtu, pridejo in grejo pa spet pridejo,...

Žan
    4.10.2009:50 cm, 3050 g
    6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
    30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
    11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu mancag)
    Neposredna povezava do sporočila: 3638
    31.3.2009 7:34:50   
    sontschica
    dobro jutro

malce sadja za dober dan

user posted image

in seveda obvezno ena kavica

user posted image

kako smo kaj danes?

jaz imam danes veliko energije...po dolgem času.

ne vem kaj naj komentiram, ker je bilo veliko napisanega. nekaj pa zagotovo

Rubin user posted image user posted image user posted image  za uspešen pregled. kolk mora biti fajn gledat 2user posted image v trebuščku, ko je že pri enem super občutek.

(odgovor članu sontschica)
    Neposredna povezava do sporočila: 3639
    31.3.2009 7:58:11   
    barika
    JUtro
    sem že včeraj zvečer litanije napisla, pa ni objavlo....v glavnem, sem v ku*cu, res, vse mi dol tišči, vse me boli (okoli maternice), še najbolj kožauser posted image , tak da verjetno tud danes ne bom veliko čvekalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3640
    31.3.2009 8:00:20   
    sontschica
    IZVIRNO SPOROČILO: barika

JUtro
    sem že včeraj zvečer litanije napisla, pa ni objavlo....v glavnem, sem v ku*cu, res, vse mi dol tišči, vse me boli (okoli maternice), še najbolj kožauser posted image , tak da verjetno tud danes ne bom veliko čvekalauser posted image

bogicauser posted image , upam da se bo čimprej uredilo....

preden objavič vedno kopiraj napisano...mene je tudi to že velikokrat razjezilouser posted image

(odgovor članu barika)
    Neposredna povezava do sporočila: 3641
    31.3.2009 8:00:20   
    *kinnie*
    uaauuu tale zajtrk mi je pa prav jutro polepšal....user posted image

Pri nas je od že navsezgodaj na delu Murphy user posted image ...
    Danes moram ta večjo pupo peljati na sistematskega....pa malega v vrtec,...do tu lepo vse in prav....hočem v avto,...ni ključev,..iščem,...nič, jih je dragi vzel seboj v službo....user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 3642
    31.3.2009 8:10:38   
    baby blue
    dobro jutro

jst sm pa danes slabo spala... prebujala sem se na vsake pol ure do ure in se obračala ko ražnjič na žaruuser posted image tak da zdej še malo čukasto gledam in upam da bo kmalu boljše čeprav mi vreme ne pomaga prav nič user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
    Neposredna povezava do sporočila: 3643
    31.3.2009 8:33:44   
    *kinnie*
    Baby blue, jaz spala še nekako sem...raje pa ne povem kaj sem ga prej sračkala...user posted image user posted image

Je bilo tam okoli polnoči, ko se jaz odločim, da je treba preobleči posteljninouser posted image ...nekaj časa se prepričjujem, da jo bom naslednji dan,...mah ne, čez nekaj časa začnem preoblačiti posteljo...kot da ni bil dovolj velik podvig...ne ne  zbudim še dragega, pa jo preoblečem še njemuuser posted image user posted image ,....eh moški so res včasih prav ubogiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3644
    31.3.2009 8:37:16   
    sontschica
    IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Je bilo tam okoli polnoči, ko se jaz odločim, da je treba preobleči posteljninouser posted image ...nekaj časa se prepričjujem, da jo bom naslednji dan,...mah ne, čez nekaj časa začnem preoblačiti posteljo...kot da ni bil dovolj velik podvig...ne ne  zbudim še dragega, pa jo preoblečem še njemuuser posted image user posted image ,....eh moški so res včasih prav ubogiuser posted image

ta je pa dobrauser posted image user posted image user posted image  jaz tut če ne bi mogla spat, ne bi šla preoblečt posteljnino. mene bi moj dragi, ki tako rad spi, tok nahrulil, da si raje ne bi upala tega počet. kaj je pa tvoj user posted image  rekel na tvoje nočne aktivnosti?

(odgovor članu *kinnie*)
    Neposredna povezava do sporočila: 3645
    31.3.2009 8:39:47   
    _melody_
    Dan!

Evo mene, jaz sem ena tistih, ki je imela v prejšni nosečnosti CR zaradi odstopa mrežnice.
    Šla sem k svojemu oftamologu in ta mi je napisal mnenje, da priporoča porod s CD in so to upoštevali brez problema.
    V drugo bom rabila ponovno potrdilo, samo se še nisem odločila, da če bo z očmi vse OK ali bi raje po naravni poti rodila, ker to bi potem povečalo možnost roditi večkrat. Rada bi namreč imela njmanj tri otročke user posted image

Papa zaenkrat

Jutro!

Koliko časa preden si rodila pa je minilo od operacije?? Kajti meni je rekel, da mi ne more zagotovit, da se mi ne bi več ponovilo in še zmeraj se mi bliska pred očmi tako kot pred operacijo pa je zdaj vse v mirovanju. V glavnem G nima nič besed pri tem kako naj bi potekal porod v najinem primeru?

Hvala in lp

Sara - 28.9.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3646
    31.3.2009 8:45:44   
    *kinnie*
    IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

ta je pa dobrauser posted image user posted image user posted image  jaz tut če ne bi mogla spat, ne bi šla preoblečt posteljnino. mene bi moj dragi, ki tako rad spi, tok nahrulil, da si raje ne bi upala tega počet. kaj je pa tvoj user posted image  rekel na tvoje nočne aktivnosti?

Ma nekaj časa je še protestiral, čisto potihouser posted image , po moje, ko je videl v kakšni akciji sem si je samo mislil adijo pamet user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3647
    31.3.2009 8:46:34   
    simonae
    Kinnie dobra si! Prideš še meni preobleč posteljo? Zaradi mene tudi ob 1-ih ponoči. user posted image
    Se pravljam že nekaj dni. A še ni uspelo.

No, saj mene tudi od včeraj daje "energija". Kar pospravljala bi, prenavljala, se komaj ustavim. Po dolgem času se počutim lahkotno in polno energije. A vseeno me vmes zmanjka.

Lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 3648
    31.3.2009 8:48:34   
    teta tulpa
    Dobro jutro,

Vidim, da tudi druge punce slabo spite, da vas vse boli, da še vedno bruhate,... pa da vas daje sprememba vremena. No, sem kar potolažena, da nisem edina in da je to čisto nekaj normalnega.

Tudi jaz že čutim prve brcike. Kako lepi občutki. Smešno se mi pa zdi, da če kovcam, kovca tudi otročiček. Ampak je to tak lep občutekuser posted image .

Pri nas doma smo že začeli "gnezditi". Trenutno barvamo stene in prenavlamo kopalnico. Vem, da je še kar nekj časa do konca, vendar sedaj še lahko pospravljam, kar čez kak mesec ne bo več možno zaradi bušija.
    Naš buši je začel kar rasti, sicer se še nisem merila, vendar se že vidi, da je tam nekaj dogaja. Tudi sosedje so že opazili in vsi z zanimanjem sprašujejo, kdaj bomo imeli malega sončka.

Zanima me, na koliko časa imate preglede? Jaz ga imam na 5-6 tednov. Ultrazvok sem imela le enkrat, drugače pa mi pošluša le srček.
    Ali katero peče zgaga? Jaz smem piti le vodo ali čaj. Če pijem sok ali karkoli naravnega, ni vazno, me takoj "zagrabi".
    Ali že vse spite na boku? Opazam, da če ležim na hrbtu, mi po desetih minutah začne kar malo šumeti v glavi in takrat , hop, na bok. Tako , da se poslavljam od spanja na hrbtu, čeprav včasih tako paše, da se malo raztegnem.

Joj, sem se razpisala o svojih problemih. No, ja pa še drugič user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3649
    31.3.2009 8:50:19   
    baby blue
    *kinnie* ta je pa dobra... user posted image user posted image si me nasmejala... jst bi najino posteljo no posteljnino težko preoblekla ker mava eno odejo skupaj tako da bi odkrila oba user posted image se pa tud sama že kar nekaj časa pripravljam posteljnino preoblečt ja pa mi do danes še ni uspelo... 

(odgovor članu simonae)
    Neposredna povezava do sporočila: 3650
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
    Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
    Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......