kepica
|
Joj, čvekate Bradavičke imam tudi jaz občutljive. Sploh, če grem na mraz, ko mi jih skupaj potegne Takrat me tako zapečejo, da je res neprijetno, ampak k sreči hitro mine. Je pa to čisto normalno. Tudi v prvi nosečnosti se mi je enako dogajalo. Izcedek iz prsi imam tudi. Je pa prozprne barve in za enkrat še ni neke sile. Vem pa, da sem v prvi nosečnosti proti koncu nže kar predloge uporabljala. Sem slišala tudi, da po porodu nekaterim ženskam kar šprica mleko iz prsi že ko samo otroka pogledajo. Meni je pa ponavadi pri tuširanju mleko špricalo po celi tuš kabini Velikost prsi jaz sem postala dobesedno krava mlekarica Prsi rastejo kot za stavo. Že prej nisem imela majhnih prsi 75/D, sedaj pa sploh ne vem več, koliko imam številko. Zadnjič sem kupila ene italijanske modrce z enimi čudnimi številkami. Pojma nimam, koliko je, samo vem, da sem vzela največjega, kar so jih imeli Kakšna šele bom Metuljčki: sem jih šele danes začutila, da lahko res rečem, da je to to in ne prebava. Nekaj sem čutila že prejšnji teden, ampak tako slabo, da ne vem, če je bilo res to to. Čutim pa le bolj brbotanje oz. mehurčke. Vsaka si po svoje razlaga, sem pa vesela, da se je dete končno premaknilo. Me je že kar malo skrbelo. Spanje: vedno sem spala na trebuhu ali boku, sedaj pa že nekaj časa spim na hrbtu kar prej sploh nisem prenesla. Mogoče se avtomatsko tako obrnem, ker sem čakala brcike. Ampak dolgo ne bom mogla tako spat, ker baje ne smeš spat na hrbtu od 2/3 nosečnosti naprej. Za enkrat po moje še ni panike, bo treba počasi treba zamenjat položaj. simonae veš, da imam prav smolo s temi bolniškami, ker vsakič, ko zbolim, imam v službi tako delo, da ne morem manjkat. Žal imamo takšno organizacijo, da samo jaz delam plače in jih je pač treba do določenega roka naredit in nimam druge izbire, kot da sem v službi. Saj niti nisem tako hudo prehlajena, bi mi pa vsekakor pasalo v temle vremenu malo poležat. Saj bo kmalu bolje. Se tolažim s tem, da še tri mesece oddelam, potem bom pa doma draja joj, božansko je blo, nepozabno. Sem še danes v transu stres v službi: na srečo mu nisem izpostavljena in prav uživam v svojem delu, če pa bi mu bila izpostavljena, pa bi verjetno hitro pobegnila na porodniško. Sem imela preveč nesrečnih koncev z nosečnostjo in se ne bi igrala še s tem. Kihanje v zadnjih dneh imam kar precej izkušenj s tem. Se mi zdi, da to ni kaj preveč prijeten dogodek za mojo pikico, ker se včasih še zaderem zraven, da se še kdo v okolici ustraši, kaj šele pikica, ki jo zadeva preseneti. In seveda pihanje smrklja in krčenje trebušnih mišic ob tem. Verjetno pikici to ni kaj preveč všeč in upam, da bom čim prej ok. Je pa zgleda zaradi tega kar budna, saj me danes kar prijetno žgečka Me pa ob tem nič ne boli. Le včasih, če se kaj na hitro pretegnem, me zagrabi krč v predelu jajčnikov. Spet sem napisala cel roman Same ste krive. Kaj pa tako čvekate, jaz imam pa vedno kaj za povedat na vaše teme Letim delat...
|