|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
30.3.2009 19:53:49   
Urša08
Ojla punce!

Eto album mi je clo ratalo ustvarit ampak mam ene težavice - sem tud Katjuši na zs poslala, če ve kaj narest user posted image Kako zaklenem z geslom, da vam potem geslo posredujem? Jaz sem sedaj tako naredila, da jih lahko samo jaz vidim, ostalim pa lahko povezavo pošljem, ampak včasih je blo to drugačuser posted image no če katera ve naj mi prosim pomaga - hvala

Sem pa tako pozna ker mi je Nejc zbolel, mu teče z noska, vročina ga matra, še bruhal je, skratka naporen dan. user posted image user posted image user posted image Časa za forum ni bilo, tako da vas za nazaj preberem ko bo čas.

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
30.3.2009 19:54:05   
Čebel@
joj to pa ne vem.....po moje tam nekje pri 3 mesecih-ugibamuser posted image

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
30.3.2009 19:54:34   
Urša08
Sem pozabila povedat, da puncam, ki ste mi poslale email naslove dobite zvečer slikice - ko otročke popedenamuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
30.3.2009 19:55:30   
Čebel@
urša........evouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za nejca da se čimprej pozdravi

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
30.3.2009 19:58:56   
Čebel@
no pa se je izkazalo da smo kljub temu da smo polno zaposlene z našimi malčki,še vedno turbi čveke-smo že ujele januarčiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil majchy23 -- 30.3.2009 19:59:28 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
30.3.2009 20:00:02   
mausilein
zdravo, punce.
po dolgem času se vam končno spet javljam. naša Lara pridno raste. tudi mi2 sva že na flaški, mi je po 7.tednih žal zmanjkalo mleka. edino kar opažam je, da je po AM bolj zaprta. imate vi iste težave z vašimi user posted image  ? spimo tudi lepo odkar smo na flaški. danes ponoči smo spali od 21,30 pa do 6-ih. kar nisem mogla verjeti, ko sem pogledala na uro.user posted image  sem se pa res dobro naspala po dolgem času. user posted image  user posted image  user posted image

sem prebrala, da nekatere dajejo flaške v pomivalca. pa je to dovolj oprano? verjetno je bolje prekuhati. kaj pa cuclje, tudi prekuhavate? meni je zadnjič kolegica prinesla sterilizator za stekleničke, pa ga še nisem uporabila. ga ima katera od vas? kako se obnese?

kako pa ste se odločile glede cepljenja za rota virus in pnevmokokne okužbe? mi smo našo Laro prijavili samo za rota virus.

lepo se imejte pa lepo se crkljajte z vašimi user posted image  .

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
30.3.2009 20:06:34   
birdy
Barva oči se šele okol enga leta dokončno izoblikuje.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu mausilein)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
30.3.2009 20:08:24   
zwer
urša še iz moje strani velik user posted image user posted image user posted image za Nejca da se čimprej pozdravi.

No mi uporabljamo sterilizator tudi 1x tedensko za flaške in se obnese, drugače pa lepo flaške in cuclje peremo raje na roke s cetom in ščetko.

Smo pa tut do zdej uporabljali AM in nam je žaba kakala na vsake 2 dni, zdej mamo pa od HIPPa pa lepo kaka vsak dan.

Love Zwer

(odgovor članu mausilein)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
30.3.2009 20:16:32   
sunny24
zwer, lepa fotka, pa lepa punčka! user posted image user posted image user posted image  
Gaja ma tudi še sive učke, bomo vidli, od koga bo pobrala...Ma namreč na razpolago kar 3 barve...Po tatu (k ma vsako očke druge barve user posted image ) plavo al pa zeleno, al pa po meni, k mam rjave...

mlea, a pol sam prjavmo ta malo na koncu leta? A to kar v obrazec za dohodnino al kako gre to...Pojma nimam! Mam dolge kable na tem področju...user posted image user posted image user posted image   Ja, pa  hvala za odgovor!user posted image

majchy, nov avatar...Te skori nism prepoznala...user posted image  Ja, mamo oz smo meli sonček ja, ampak vse poplavljeno okoli Gorice...Moji so danes komi domov pršli, k je Vipava zalila vse...Je ene hiše totalno zalilo...To se mi smiljo ljudje, k jim voda vse uniči...user posted image  No, naši so v bloku, tko, da ni panike.

Zakaj jst ne morem pogledat vaših albumov??? Al kaj rr nagaja???

Ursa, jst bi tudi slikice vidla...user posted image

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
30.3.2009 20:28:16   
mausilein
vidim, da se pogovarjate o dohodnini. kateremu pa se bolj splača prijavit otroka v dohodnino, z večjo ali nižjo plačo?

a lahko vprašam, koliko vas je, da imate še trebuh od poroda? meni je zadnjič tast rekel, da sem še debela. pa imam samo še 3kg viška od user posted image . me je zabolelo, kot bi bila ne vem kako debela.user posted image   saj vem, da trebuh tudi takoj ne more zginit, da je potreben čas. ampak ni pa prijetno ko ti nekdo takole reče.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
30.3.2009 20:43:23   
brkn83
Pozdravljene.

kako ste kaj? No danes pa smo mi kr polno zasedeni. Namreč dopoldan na kavici s Katjušo in Cito - bilo je super, upam da se še kdaj dobimo.

Popoldan pa skoz obiski, tk da sem zdele kr mal utrujena.
No zdej pa hitim Nika skopati, potem pa se še malo javim.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
30.3.2009 20:59:23   
Čebel@
sunny........sem vidla po poročilih ja tole s poplavami-bogi ljudjeuser posted image user posted image user posted image
barbyka......samo tast je pa tole res grdo rekel....jaz imam bušija še ko da bi bila nekje 3 mesece noseča pa se ne sikeram kej prov preveč ker vem da bo šel dol
brkn....super za dopoldansko kofetkanjeuser posted image user posted image user posted image ....se mormo vse dobit enkrat

zdej grem pa Hano ruknit iz postelje,potem se greva pa skopat.....lepo se mejte še naprej......nočko

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
30.3.2009 21:09:11   
Urša08
Piškot, Katjuša, Kayica24 ter Simonakr - poslala sem vam slikice po mailu. Če katera ni dobila naj mi pove.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
30.3.2009 21:12:26   
Ursa imaš ZS!!!!

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
30.3.2009 21:12:46   
Urša08
cita tudi tebi sem poslala

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
30.3.2009 21:13:58   
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

cita tudi tebi sem poslala

HVALAuser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
30.3.2009 21:22:36   
piskot
cer.

eden je pospravljen, eden pa noce zaspat. no se bo ze navadila.

ursa pojma nimam, se nikoli dajala albuma gor sploh. hvala za slike.

barbyka se strinjam z majchy. to je pa res grdo rekel. no jaz imam se vedno 9kg prevec. medtem ko cakam da gredo kg dol se basem s piskoti. ah ja ...

kolumbo ti pa skoz neki zapravljas. nam skomine delas.

cepljenja ... ze nad obveznimi nisem prevec navdusena, tko da bomo te ki niso obvezni verjetno izpustili. ceprav ... tavelik gre oktobra v vrtec, bog ve kaj vse bo domov prinesel. ne vem, poznam tud eno k je hcerko cepila pa so vseeno fasali rota.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
30.3.2009 21:40:32   
Balonchy
Urša - sem ti poslala ZS...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
30.3.2009 21:53:09   
Urša08
Balonchy in Sunny24 sem vama poslala.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
30.3.2009 21:55:22   
Urša08
Punce hvala za pikepoke. Tudi jaz upam, da se Nejc hitro pozdravi. Sedaj sem pa že čist zmozgana, grem pod tuš pa spat. Upam da bo noč mirna, da si malce odpočijem

lahko nočko

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
30.3.2009 22:34:47   
Katjusa
Zwer noro dobra slika in ful lepa princeskauser posted image user posted image user posted image user posted image

Flaške jst jih po vsakem obroku umijem s cetom (detergent za posodo) in jih dam v sterilizator (ker ga pač imam) če ga nebi imela bi jih sprala s ful vročo vodo in 1x tedensko prekuhala.

Zdej pa tamala 2 ležita taveč verjetno že spi (če kje kej ne mažeuser posted image user posted image user posted image ) tamal je bil pa ful buden sam mislim, da bo tud zaspal. še dobro, da imam računalnik na hodniku k v dnevni sem mu temo naredla, da bo lažje zaspaluser posted image user posted image user posted image

z mojmu sma florjanu kupla neko elektronsko knjigico in je gor pisal blago z napako in da zvok ne dela, pa je moj reku če je zvok bom jst to popravu in sma vzela (cena je bla 5€) in moj da batarije not pogleda kak je treba prtiskat, da dela prav in je vse OK. Florjan pa noro navdušenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa pod tuš.....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
30.3.2009 22:36:58   
Katjusa
Ajvy kak ste? ste bli pr P?

Urša hitro se pozdravite?

kako pa birdy tvoje pupe ste zdej OK?

ja pa erik?

Bolančki takoj se pozdravit je teta katjuša rekla, da ne smete bit več bolani.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
30.3.2009 22:38:14   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Piškot, Katjuša, Kayica24 ter Simonakr - poslala sem vam slikice po mailu. Če katera ni dobila naj mi pove.

Hvala, a nismo dobreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da bo naslednjič to prava gasilska slika in da bo kmalu kako srečanjeuser posted image user posted image user posted image

zdej pa res nočkauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
30.3.2009 22:53:32   
kaja02 si tle???

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
30.3.2009 23:09:03   
kaja02
IZVIRNO SPOROČILO: cita

kaja02 si tle???

ojla, me pogrešaš?

Si še sama?

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......