|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
29.3.2009 14:26:40   
Pupka
Drugače pa sem zjutraj pogrela likalnik nakar sem ugotovila da ni vode, sem mogla ugasnit in evo, sem šele zdaj nazaj in seveda sem najprej nalila vodo- zdaj pa veselo na delo, ker mislim, da že sveti lučka! Nmam dosti, ker sem kar sproti likala- raje vsak dan pol ure, kot pa pol v enem šusu 2 al pa 3!
Sem mislila da nam bo ratal kak sprehod, ampak ves dan rahlo dežuje!
Pol mi pa še moj javi, da ne najde odločbe od dohodnine, ke jo je sigurno vrgo stran!!
Pa itak sem čakala evo do zadnjega dne da nesem za otroške, njega sem spomnila že kdaj, ampak po vsakodnevnem utrujanju da naj najde o, se je lotil iskanja včeraj! Sem bla jezna mičken, ma nisem hotla neki komplicirat- sem kar mirno vse prenesla.
Se mi zdi brezveze zarad take stvari, itak mam še mesec dni časa, sam bom pa mogla si iskat podatke za lani. Ma bo že kako!

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
29.3.2009 15:46:08   
sunny24
Joj punce, jst res nimam skor nič cajta za rr...Gaja je skozi po rokah, čez dan spi full malo, mojga ni neki full doma in sem večinoma sama s pupo...Enostavno ne znese. Pride kak dan ko niti ne utegnem pojest kej konkretnega...Prej k sm pisala post se je prebudila, zaspala pe šele zdej...ta čas je pa bla stalno po rokah...Sej ko mam kej cajta se pa javim...user posted image

pupka...sem šla v ITA pogledat za mleko, ampak ta novalac AC je treba naročit, cena za 800g pa je malo več kot 20 evrov, kar pa ni nič bol poceni kot pri nas, k je 400g 10 evrov. Ta navadn novalac pa je bol poceni, ja...mislim da je 400g 7,5 evrov, pr nas lih tko okoli 10.
Sej še kak mesec, pol ji bom začela dajat kar navadnega...Sam da grejo ti krčki mimo...user posted image

BTW, kdaj se prbližno končajo krčki in to?

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
29.3.2009 17:00:51   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

cita - meni je ok. A Katjuša, ti lahko????

lahko ni problema sm povejte kdajuser posted image naj mi ena napiše na msn k ne vem kak bom kej dons še mela čas, če se boste zmenle PROSIM....

lepo popoldne jst se grem mal k dragemu stiskat pa kak film pogledatuser posted image user posted image user posted image user posted image

dons smo mel obisk moj brat ma novo prjatlco in deluje prav superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče se pa kej izcimi iz tegauser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 29.3.2009 17:05:02 >

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
29.3.2009 17:07:52   
Katjusa
Urša a so že slikice??????

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
29.3.2009 17:10:35   
Katjusa
sunny krčki se nehajo nekje do 3 meseca so pa izjeme k trajajo dlje.....
pr nas je že zdej ful boljšeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
29.3.2009 17:28:52   
Pupka
Jooooj, danes bomo meli pa mučenje se mi zdi!
Sem svojemu striktno in to večkrat naročila da mora bit Novalac AC, ampak kot kaže je mama vzela navadnega user posted image user posted image   Mislim da bomo meli mučenje ponoči... Tako prijetno mučenje user posted image user posted image user posted image

Kakorkoli že... Bom kar tu enmu kolegu naročla da mi v Avstriji naroči, ker tam pa je 900 g pakunga 9,5 €, mičken več kot pr nas 400g (8,5 €). Mogoče gre za navadnega, ampak glede na to da je AC pr nas sam 1 € dražji, predvidevam da tudi zgoraj ni neke full razlike. Bom se pozanimala pa bom vidla. Vsekakor si bom pa navadnega kasneje tui od zgoraj naročila! No, ja... Na koncu se bom tolko časa zraven devala da ne bo potrebe.

Ampak, saj res... kdaj se lahko začne navadno mleko dajat??

Mama in setra pečeta jabolčni štrudel, jaz pa moram še mal pospravit

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
29.3.2009 18:51:00   
brkn83
evo js sem se  zdej naspala, Nik še sicer spi, ampak mislim, da se bo kr kmalu zbudil.

Zdej pa sem lačna ful postala in sem si kr en jagodni kompot prinesla pred računalnik.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
29.3.2009 19:43:04   
Kdaj je potem jutri zmenek?user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
29.3.2009 21:38:26   
Ajvy
Tako samo na hitro.....še vedno gorimo....tko da bomo jutri najbrž šli k zdravnici.....
Utrujena sem za dol past....ampak sej bo...grem še pod tuš, pol pa ajat.....jutri smo same....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
29.3.2009 21:40:39   
brkn83
cita - kdaj pa tebi najbolj odgovarja? Meni bi okoli desetih?
Katjuša- kdaj pa tebi najbolj odgovarja? A lahk prideš prej do mene, pa greva potem skupi????

Kje pa se dobimo? City center, ali Planet Tuš???

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
29.3.2009 22:28:23   
Balonchy
Ajvy - upam, da se kmal "ohladite"... user posted image
Mi smo danes navklub slabemu vremenu OK...

Ptiček podira rekorde v spanju in pri jedi... Počasi šaltamo na pet obrokov na dan in ti so zlo konkretni od 150 ml do 180 ml!!!user posted image user posted image user posted image

Bli smo na obali - dol tut pada dež za se zmotit... Nič vozičkanja - sam na obisku (jedli in spali user posted image )...

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 29.3.2009 22:29:35 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
   [Brisano sporočilo]
29.3.2009 22:36:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Balonchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1812
29.3.2009 22:47:23   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

cita - kdaj pa tebi najbolj odgovarja? Meni bi okoli desetih?
Katjuša- kdaj pa tebi najbolj odgovarja? A lahk prideš prej do mene, pa greva potem skupi????

Kje pa se dobimo? City center, ali Planet Tuš???

lahko pridem do tebe ni blema:)
jst sem za planet tuš ob 10h....

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
29.3.2009 22:54:11   
Katjusa
brkn te ju3 okol 9 pokličem

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
30.3.2009 8:47:26   
Balonchy
Dan...

Kje pa ste ex trebuščkarce???

Al vas je zalilo??? user posted image  
Mi bomo hmal rokaučke in plavutke rabli!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
30.3.2009 9:06:03   
Katjusa
dobro jutro....
mi še spimo:) no vsaj tamal je bil priden dons spal do 5 pojedu in ob 7 mu je moj še mal dal za jest in zdej še kr spi.... mene je pa florjan zbudu.... najprej me kliče za dudo pa pleničkouser posted image pa sem mu rekla, da ne morem vstat in je prišel k meni pa me je božaluser posted image user posted image je blo tak fino k je tak nežen, da me žgečkauser posted image user posted image user posted image user posted image

Če še katera želi dons prit v celje se dobimo ob pol 11 v planetu tuš.... vabljene

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
30.3.2009 9:08:15   
simonakr
Oj! Kako ste punce, a vam je že kožca med prsti zrasla? user posted image
Pri nas bi jo že rabil, ker samo še čakam kdaj tale user posted image potoček ki teče tlele mim začne poplavlat. Smo mel tud takrat septembra vse poplavleno in vodo v bajti, tko da samo upam da se vse umiri. Ne bi rada tistga še enkrat ponovila.

Jutr imamo pa posvetovalnico, tako da bomo vidl kolk je zrasla in se zredila in upam da tud ne bomo več široko povijal več - oz da vsaj dobimo napotnico in gremo na UZ!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
30.3.2009 9:37:59   
Urša08
Ojla!

Za nazaj nisem uspela nč prebrat. Med vikendom ni bilo nič časa na netu viset, smo preveč okol letal. user posted image Slikice danes poštimam in dam v album. Če katera hoče pa lahko mail pošlje na z.s. Katjuša tebi sem že odgovorila, pa oprosti za zamudouser posted image . Ko bo malce več časa pridem mal prebrat.

papa

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
30.3.2009 9:57:53   
Ajvy
mi še vedno kuhamo.....bom poklicala P , če se lahk pridemo mau pokazat....ker nobenih drugih simptomov razen čine ni...user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
30.3.2009 10:00:17   
timy
Pozdravljene,

sploh vam ne morem slediti, ker sem ves čas zasedena. Eva bi se kar naprej pogovarjalauser posted image  s svojo najljubšo igračo - mamico.

ajvy zasledila sem, da je tvoja punčka bolna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravi.

Sem dala par slikc v album.

Naj vam vaši sončki polepšajo ta deževen, turoben dan.

< Sporočilo je popravil timy -- 30.3.2009 10:07:35 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
30.3.2009 10:17:12   
kaja02
Timy- sem mal v tvoj album pokukalauser posted image , mate zelo luštno pupo!
nekaj me pa zanima, a je na sliki tudi očka? Ker če je, sva bila midva sošolca v gimnaziji! 

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
30.3.2009 10:51:48   
timy
Kaya hvala za pohvale. Ja, na sliki je ponosni očka. Svet je pa res majhenuser posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
30.3.2009 12:04:32   
Šaki
jutrooooooooo

kaj sm zamudilauser posted image user posted image

aja  ali ste se pol dobile na srečanju tistte ki ste sxe menle???????

aja ali še kateri dojenček kiha in kašlja???
ker moja občadno kašlja in kiha.pa nosek ima zamašen----
jo "filam" s fiziološko pa se mi zdi da ni kaj dosti bolje...
aja vročine nima...

ali naj grem k P ke ne vem kaj sploh naredijo tolk majnhim...
ehuser posted image

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
30.3.2009 12:06:16   
Šaki
simonakr: sm zasledila da maš voziček baby boom..kako se ti obnese.no jz sm ga tud hotla kupit pol sm se pa premislila.

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
30.3.2009 12:26:14   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: bad girl

simonakr: sm zasledila da maš voziček baby boom..kako se ti obnese.no jz sm ga tud hotla kupit pol sm se pa premislila.

Oj! Mam ga in mi je čist fajn, se ful rada vozi. Smotan je samo ker spredje kolo pri večjih hitrostih mal začne opletat če ni fiksiran - obrača se 360°, npr vožnja z rolerji, aja pa ročne bremze nima. Malo mi je škoda ker nisva kupila še lupince zraven, sva si drugo sposodila. Zaenkrat ga morm pohvalt.

Aja srečanje je uspelo, blo nas je 5 pa 7 otrok - smo tolk klepetale da smo dež nardile user posted image user posted image user posted image .

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......