|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
30.3.2009 13:14:13   
piskot
a lahko tale dez mal neha. so rekli da bo popoldan nehal, pa nic ne kaze user posted image

no saj z dojenckom se po kavcu valjat niti ni tako hudo. Smo pa s tavelikim zgubljali zivce zdajle cez vikend. Najrajs bi cel dan risanke gledal. Midva sva pa tok smotana, da mu ne pustiva, potem so pa borbe. Komaj cakam da bo vreme, da gre lahko spet ven.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
30.3.2009 13:29:26   
Šaki
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

a lahko tale dez mal neha. so rekli da bo popoldan nehal, pa nic ne kaze user posted image

no saj z dojenckom se po kavcu valjat niti ni tako hudo. Smo pa s tavelikim zgubljali zivce zdajle cez vikend. Najrajs bi cel dan risanke gledal. Midva sva pa tok smotana, da mu ne pustiva, potem so pa borbe. Komaj cakam da bo vreme, da gre lahko spet ven.

hmmmmm....user posted image zakaj mi je to tolk znano..jz samo to vem da si bom mogla kupit svoj tv...user posted image user posted image

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
30.3.2009 13:39:50   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl

hmmmmm....user posted image zakaj mi je to tolk znano..jz samo to vem da si bom mogla kupit svoj tv...user posted image user posted image

ma ni sans, jim ne dam tega veselja, pol bosta cel dan tv gledala.

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
30.3.2009 13:45:14   
Šaki
samo najhuje je pa to da ko sm za kompom on prileti pa začne: todija gedou!
no da prevedem nodija gledal...user posted image user posted image
in pol moram jz lepo dol če hočm al pa ne.me drgač kr odrineuser posted image user posted image
no in pol on lahko veselo nodija gleda.....jz pauser posted image
user posted image user posted image

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
   [Brisano sporočilo]
30.3.2009 14:07:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Šaki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1830
30.3.2009 14:13:01   
rebeka84
kolumbo tvoji dnevi so pa pestri!
super da si naletela na tako znižanje!user posted image

jaz pa juho jem, mojega sem poslala vpisat Uroša v vrtec.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
30.3.2009 14:42:37   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: bad girl

ma ni sans, jim ne dam tega veselja, pol bosta cel dan tv gledala.

men je tud znano to..user posted image user posted image user posted image

komumbo
kej si kupla tiste kratke slinčke k si zadnič mela, sej je bil bolj kratek ne?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
30.3.2009 14:45:38   
Katjusa
srečanje v celju uspelouser posted image user posted image user posted image cita, brkn, lia, nik hvala za družbouser posted image user posted image user posted image user posted image
fotaparat sem mela v torbi pa sem pozablauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
30.3.2009 15:09:25   
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

srečanje v celju uspelouser posted image user posted image user posted image cita, brkn, lia, nik hvala za družbouser posted image user posted image user posted image user posted image
fotaparat sem mela v torbi pa sem pozablauser posted image

Hvala tudi vam za družbo bilo je lepo...

Tud jz mela fotoaparat v torbi joj joj kk smo pozabljive mamiceuser posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
30.3.2009 16:03:14   
simonakr
Oj! Men je pa ratalo še par slikic gor dat! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo link
http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=13373

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
30.3.2009 16:29:38   
MIHAILO
ojla punce...kako ste kaj...mi ok...smo lepo spali od 22h do 5 30h,in od 6 30h do 8h ko sem ga zbudila,ker sem ga moprala podojit in sem sla k zoba
rju...sem mela uro ob 7h navito in ,ko je zvonila sem jo kr ugasala ,ko sem vidla da mihailo spi ,drugac vedno ob pol7h vstane,ker je okrog 19,20h zaspal vedno vceraj ,ko je pa ob 22h je bila extra noc...

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
30.3.2009 16:48:21   
MIHAILO
user posted image

Katjusa sorry k se vmesavam,a si mislila na te slincke?ti so v h&m...in so superrr

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
30.3.2009 16:53:13   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

user posted image

Katjusa sorry k se vmesavam,a si mislila na te slincke?ti so v h&m...in so superrr

ja take kratke sem misla..... jst sem jih pa dons v BC iskalauser posted image user posted image user posted image user posted image optimistkauser posted image user posted image user posted image
jst mam 3 take ful debele, sam bi mela take tanjše...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
30.3.2009 17:00:56   
MIHAILO
no zdaj ves kje jih bos naslauser posted image ...men so fajni,ker so cist pri vratu in nic ne gre mimo,ker ko se dojiva mi full tece in MIHAILO ne uspe pojest tko da tece...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
30.3.2009 17:14:04   
Maksi1
Pozdravljene, pupke.

Sem vidla, da ste imele spet čvekarski maraton, samo vas nisem nič utegnila prebrat. Je preveč. Vseeno upam, da ste vse ok. Pa tudi da je vse ok z vašimi sončki.

Mi smo ok. Ura nam je zmešala bioritem, drugače pa ni panike. Pa pred kake pol ure je še sonček posijal. user posted image

Je pa res, da si dam z mojo pupko precej opravit, ma saj je verjetno tako pri vseh. Ampak za sem gor mi malo zmanjka časa. Se mi zdi, da se ta otročk iz dneva v dan spreminja in mi je res lepo, da jo lahko gledam in občudujem njene novosti. Nikoli si nisem mislila, da me bo ena tako micena stvar tako pritegnila. Še pred par meseci sem se smejala eim prijateljem, ki so predkratkim dobili otročka i so a dolgo i siroko razlagali, kaj vse zmore i za. Zdaj sem pa ista. user posted image

Krepala mi je ea tipka. Sorry.

Imejte se lepo. Pozdravčk.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
30.3.2009 17:22:21   
MIHAILO
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
30.3.2009 17:59:15   
piskot
hm, nikol mi ni prav user posted image .

danes je bil martin dopoldan pri babici, potem ga je pa ati odpeljal nekam na obisk. zdej mi je pa dolgcas user posted image .

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
30.3.2009 18:35:46   
sunny24
Dan! Končno je sonček...JEEEE!!!! Sam piha in ne moremo z Gajo ven...Pa en drugi dan!user posted image  
Danes sva z mojim si vzela 2 urce in smo zjutri zrihtala vse za otroške dodatke, pa za zavarovanje za Gajo, pol sva bla pe še v trgovini in na kavici...Ku je pasalo! user posted image  Gajo je pa ahtala sestra od mojga.

maksi, jst sem pa študirala učeri, kaj Gajo tako matra, da ni zaspala do 1h...pol sm pa tvoj post prebrala in ugotovila da je ura kriva, k se je premaknla...
Maš prov, vsak dan se spreminjajo naši sončki, pa vsak dan neki novga...Gaja se že 2 dni tko lepo posmeje...user posted image  

Dejte mi neki povedat...
1. Kaj se bol splača, otroke dat v dohodnino na koncu leta al jih met čez celo leto prjavljene?
2. Te k ste na flašah...Kako pogosto jih kej prehukavate? Ker mi2 jih tko 1-2x na teden, ostalo pa operemo...

Nč, pičim, Gaja bi še malo plesala...user posted image   Malo prej smo plesale tle po dnevni, pa je zapančala...user posted image  Se tipkamo še kaj...

LEP VEČER! user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
30.3.2009 19:09:41   
Onasiss
Ojla,
sunny24 - bolj se ti splača dat otroka v dohodnino na koncu leta. Izplačajo (no vsaj meni) ti jo enkrat do konca junija in denar potem lepo porabiš za dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Mi pa flaške prekuhavamo 1x na teden. Sem pa nekje na rr zasledila, da jih dajejo tudi v pomivalni stroj.

Oh groza moj ta velik je šel lulat in je nametu skoraj celo rolo papirja v Wc, zdaj mu pa noče vodo potegnit.... Šibam na pomoč.

So what....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
30.3.2009 19:34:12   
Čebel@
sunny....blagor za sončka....pri nas že cel dan ščije kot iz škafauser posted image
mlea....tvoj sonček pa poskrbi da ti ni dolgčasuser posted image user posted image user posted image

no da povem dasem mojga v soboto ignorirala do konca in je zvečer in ponoči on nahranil hano tko da sem se jaz res naspala.....se splača malo ponoret vsake toliko časauser posted image user posted image .....jutri greva verjetno do župnika Hano prijavit za krst-bomo ga imeli 31.maja(na najino 1.obletnico porokeuser posted image )....njegovi sestri sva že rekla če bo botra in je valda rekla ja,zdej pa malo cincava če bi rekla še moji sestri-v tej župniji je navada 2 botra.....no to bomo še videli

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
30.3.2009 19:34:44   
zwer
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Pozdravljene, pupke.

Sem vidla, da ste imele spet čvekarski maraton, samo vas nisem nič utegnila prebrat. Je preveč. Vseeno upam, da ste vse ok. Pa tudi da je vse ok z vašimi sončki.

Mi smo ok. Ura nam je zmešala bioritem, drugače pa ni panike. Pa pred kake pol ure je še sonček posijal. user posted image

Je pa res, da si dam z mojo pupko precej opravit, ma saj je verjetno tako pri vseh. Ampak za sem gor mi malo zmanjka časa. Se mi zdi, da se ta otročk iz dneva v dan spreminja in mi je res lepo, da jo lahko gledam in občudujem njene novosti. Nikoli si nisem mislila, da me bo ena tako micena stvar tako pritegnila. Še pred par meseci sem se smejala eim prijateljem, ki so predkratkim dobili otročka i so a dolgo i siroko razlagali, kaj vse zmore i za. Zdaj sem pa ista. user posted image

Krepala mi je ea tipka. Sorry.

Imejte se lepo. Pozdravčk.

No si mi vzela besede iz ust ...

Pozdravljene pupe ... no pri nas je tudi pestro vsak dan tako, da mi niti ne rata pridet do računalnika pa čeprav je ata še doma ( no jutri nič več, gre končno v službo ) ... mamo pa to srečo da nam naša mala zverinca lepo spi ponoči in sicer od 21ih zvečer pa vse do 4:30 zjutri, pa pole od 5:30 pa do 8:00 zjutri in pol spet zaspi nekje okol 11:00ih.

Upam pa da se imaste vse max in uživate v vseh trenutkih z vašimi malimi sončki.

Evo da vam predstavim našo malo žabo - TIA

user posted image

Love Zwer

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
30.3.2009 19:37:14   
Čebel@
zwer......joj kok je Tia cukerčekuser posted image .....a ima temne učke?full je huda fotkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
30.3.2009 19:43:34   
zwer
Zaenkrat ma Tia še sive očke .... kakšne bo mela pa še ne vemo, lahko pa da bojo kar take ostale user posted image

Love Zwer

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
30.3.2009 19:44:29   
Čebel@
Hana je imela najprej tudi sivkaste zdej ima pa modre-take kot jazuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
30.3.2009 19:50:05   
zwer
Lepo lepo ... mi pa še ne vemo po kom bo ... ali bo mela rjave po ataju al pa zeleno-rjave po mami ..... sam komaj čakamo da vidimo .... sej kdaj se ponavadi opredeli bara očk?

Love Zwer

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......