Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 21:45:19
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Evo, vabilo 1. stran: in še vabilo noter: Lepo! Prvo stran sem že vidla in sem jo hotla jaz tud uporabit ampak sem pol nekaj čisto enostavnega naredila jaz sem tud kar bolj na izi naredila.....saj so bila samo 3 vabila
< Sporočilo je popravil gold fish -- 30.3.2009 21:50:45 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 21:46:25
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Lara, v te očke bi pa se človek lahko zaljubil. Kak je luškana Se mi zdi, da bomo imeli še probleme, ja....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 21:47:36
|
|
|
|
gold fish
|
bubi - ...pa taki lubek je na tej slikici
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 21:49:14
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ja, pa strokovnega sem naredila Bravo!!!!!!!!! Ful si pridna!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 21:49:15
|
|
|
|
Lara Croft
|
Aja, pa strokovnega sem naredila Sem hotela že vprašat, kako je šlo, pa sem si rekla, da bom prebrala prej do konca.... Bravoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!! Če ti po pravici povem, sploh nisem dvomila o tem...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 21:49:54
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Kok mate ve punce lepe fotke vaših malčkov. Jaz našega nikakor ne morem pofotkati ko se smeji. Čim zagleda aparat .... ooooo. Mu je zanimiv in začne neke čudne face delat. Sej je ful smešno. Samo fino bi ga blo met tudi nasmejanega v spominu. saj ga imaš......pač ni na fotoaparatu.... ....pa saj bo...enkrat tak bolj od daleč začni akcijo, ko se bo kaj igral......da ga ne bo zagledal...boš videla, da rata...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 21:50:14
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish bubi - ...pa taki lubek je na tej slikici Si me malo prehitela , sem ravno to hotela napisat. Cuker mali, oz. zdaj je že velik
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 21:51:33
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Lara, v te očke bi pa se človek lahko zaljubil. Kak je luškana Se mi zdi, da bomo imeli še probleme, ja.... larika niti ne...ona bo lahko ful izbirala, probleme bosta imela mama in ata
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 21:52:12
|
|
|
|
*bubi*
|
Hvala za čestitke Što se mora nije teško se mi je skala odvalila, zdaj me še nekaj hujšega čaka.... ampak mislim, da ne v tej porodniški.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 21:52:44
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Kok mate ve punce lepe fotke vaših malčkov. Jaz našega nikakor ne morem pofotkati ko se smeji. Čim zagleda aparat .... ooooo. Mu je zanimiv in začne neke čudne face delat. Sej je ful smešno. Samo fino bi ga blo met tudi nasmejanega v spominu. Mi pa imamo zadnje čase slike s samimi nasmehi. Je fotoaparat Galu ful smešen (mislim da zaradi fleša) in se skoz smeji, ko ga vidi.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 21:52:50
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Lara, v te očke bi pa se človek lahko zaljubil. Kak je luškana ...sprintajma...pa kažima najinima pubecoma.....mogoče pa rata kateremu neeeeeee, Larika se bo za starejšega ogrela. Jaz imam enega kandidata Po moje tudi....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 21:53:06
|
|
|
|
*bubi*
|
Sem vam hotela pokazat, kak je bila boga bubika: sumim skutice oz. jogurte
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 21:53:17
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Si me malo prehitela ... ...ja.....jaz sem tista hitra riba .....samo ne vprašaj me katera
< Sporočilo je popravil gold fish -- 30.3.2009 21:58:35 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 21:53:54
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* zdaj me še nekaj hujšega čaka.... ....spet firbec
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 21:54:39
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 IZVIRNO SPOROČILO: AinB Kok mate ve punce lepe fotke vaših malčkov. Jaz našega nikakor ne morem pofotkati ko se smeji. Čim zagleda aparat .... ooooo. Mu je zanimiv in začne neke čudne face delat. Sej je ful smešno. Samo fino bi ga blo met tudi nasmejanega v spominu. Mi pa imamo zadnje čase slike s samimi nasmehi. Je fotoaparat Galu ful smešen (mislim da zaradi fleša) in se skoz smeji, ko ga vidi. mi tud, no pa drugače je itak ful smeško....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 21:54:51
|
|
|
|
petra1978
|
Zdaj grem pa še jaz . Ne naklofajte preveč, da vas ne bom zjutraj spet pol ure brala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 21:55:19
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Sem vam hotela pokazat, kak je bila boga bubika: sumim skutice oz. jogurte O bošček. Ma moja je mela tako pri enem mesecu, sam je P takrat rekla, da se ji samo čisti koža in je blo potem res v 3. tednih boljše. A praviš, da ko si ukinila jogurte je boljše???? A misliš, da je pol kakšna alergija to lahko?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 21:55:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* zdaj me še nekaj hujšega čaka.... ....spet firbec ja valda,če pa nas kuri....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 21:56:09
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Sem vam hotela pokazat, kak je bila boga bubika: sumim skutice oz. jogurte O, revca mala. Pa kaj, je zdaj že kaj bolje, ko si ji to ukinila?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 21:56:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Lara, v te očke bi pa se človek lahko zaljubil. Kak je luškana ...sprintajma...pa kažima najinima pubecoma.....mogoče pa rata kateremu neeeeeee, Larika se bo za starejšega ogrela. Jaz imam enega kandidata si že prepozna ......minli so tisti cajti, da se grejejo za starejše... zdaj mlajši palijo ..... mogoče njenega še šploh ni na svetu Hmmm.... ja, najprej na starejšega... potem, ko bo pa ona starejša se ga bo losala in dobila mlajšega....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 21:56:21
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* zdaj me še nekaj hujšega čaka.... ....spet firbec magisterij moram končat. Da bom lahko mag mag Nimam več veliko, po drugi strani pa še ogroooooomno
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 21:56:48
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Sem vam hotela pokazat, kak je bila boga bubika: sumim skutice oz. jogurte ...bogica... .. to je blo prav tak gobasto...no vsaj tak zgleda..... Naš ni imel nikoli tak.....ima samo par pikic okrog ust..od slinjenja...pa mogoče se mu kak mozolček naredi....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 21:56:49
|
|
|
|
petra1978
|
Boga Bubika mala. Meni se tako smilijo ti naši malčki, če je kaj narobe. Zdaj pa res grem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 21:57:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish mi tud, no pa drugače je itak ful smeško.... naša tud,temu otroku je vse smešno....upam da ostane taka..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 21:57:45
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* sumim skutice oz. jogurte ..jaz našemu tega še ne dajem....parkrat je dobil malo navadnega jogurta, pa 1x čisto malo skute.... drugače pa še nič....pa sem kupila, pa mu ne upam dat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?