Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 21:57:47
|
|
|
|
Jazzy1
|
Grem gledat Cashmere mafia. Nočka. Se beremo jutri!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 21:59:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* magisterij moram končat. Da bom lahko mag mag Nimam več veliko, po drugi strani pa še ogroooooomno res si pridna..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 21:59:20
|
|
|
|
AinB
|
Tudi jaz grem v mižule. Lahko noč vsem!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 21:59:50
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 A praviš, da ko si ukinila jogurte je boljše???? A misliš, da je pol kakšna alergija to lahko? ...to je ziher alergija na nekaj....drugač ne bi bilo tako gobasto ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 22:00:15
|
|
|
|
arabela*
|
tud jaz grem...nočka vsem. čao..pa.pa me že več ni..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 22:01:08
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 O bošček. Ma moja je mela tako pri enem mesecu, sam je P takrat rekla, da se ji samo čisti koža in je blo potem res v 3. tednih boljše. A praviš, da ko si ukinila jogurte je boljše???? A misliš, da je pol kakšna alergija to lahko? bubika je tudi imela grdo kožo pri 1m. To se ji je pa zdaj pojavilo. Nekaj dni ji že ne dajem mlečnih izdelkov in glutena, pa mažem ji kar s kremico za ritko (ki deluje malo protivnetno), jutri pa grem specialne kremice nabavit. Fora je, da ima samo po obrazu, tak da je še vedno v igri preveč slinjenja in tiščanje stvari v usta. Smo ji še to zdaj malo omejili. Danes ima že veliko lepša lička Sem tudi malo eno mamico iz RR kontaktirala, ki ima punčko s hudimi alregijami, pa svetuje, da z mlečnimi izdelki in jajci še kar počakam. Da je to dvoje največji problem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 22:01:16
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* zdaj me še nekaj hujšega čaka.... ....spet firbec magisterij moram končat. Da bom lahko mag mag Nimam več veliko, po drugi strani pa še ogroooooomno jaz sem pa mislila, da je to že za tabo ... ne vem od kod ideja
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 22:01:29
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Ja sem že poslala vabila. Mogoče imaš prav glede črne barve. Zdaj že je kar je. Škoda da vam jih nisem pokazala preden sem jih poslala Lušno!!! sAMO res škoda, da je s črnim...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 22:02:20
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Tudi jaz grem v mižule. Lahko noč vsem! jaz tud počasi...sem rekla, da grem takoj, ko mali zaspi...bi lahko že 1,5 ure spala..
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 22:03:04
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tud jaz grem...nočka vsem. čao..pa.pa me že več ni.. ti pa nekam hitro greš dol z rr zadnje čase....kaj te delaš pol .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 22:03:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
Evo, dam za nekaj časa bubijevo vabilo gor. Lušno!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 22:03:32
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...bogica... .. to je blo prav tak gobasto...no vsaj tak zgleda..... Naš ni imel nikoli tak.....ima samo par pikic okrog ust..od slinjenja...pa mogoče se mu kak mozolček naredi.... ja, je bilo tak izbočeno. To je bilo en večer, se je kar naenkrat pojavilo. Pa tisti dan ni teh stvari jedla. Potem zjutraj je bilo veliko bolje.
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 30.3.2009 22:05:27 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 22:04:56
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* zdaj me še nekaj hujšega čaka.... ....spet firbec magisterij moram končat. Da bom lahko mag mag Nimam več veliko, po drugi strani pa še ogroooooomno jaz sem pa mislila, da je to že za tabo ... ne vem od kod ideja I wish
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 22:05:29
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Fora je, da ima samo po obrazu, tak da je še vedno v igri preveč slinjenja in tiščanje stvari v usta. Smo ji še to zdaj malo omejili. .... po moje ni to to......, pri slinjenju so pikice.....ne pa tak.....pa od slinjenja, ne bi imela po ličkih, ampak okrog ust in malo po bradi.... ..prej bi rekla, da mleko ali gluten.... bom pogledala, če imam kako slikico, ko je naš pikec pikasti okrog ust od slinjenja....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 22:06:33
|
|
|
|
Lara Croft
|
Se ji je pač malo cartanja zluštalo. Jaz se tudi rada stisnem za zaspat user posted image Ma mi se fuuul cartamo... tudi pred spanjem... ma nočem pa, da je odvisna od nekoga za zaspat...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 22:07:44
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish bom pogledala, če imam kako slikico, ko je naš pikec pikasti okrog ust od slinjenja.... saj vem, kako je bilo pri bubiju.... samo par malih rdečih pikic, nič izbočeno. Eh, bo že boljše. Bom jo zdaj še malo čuvala pred tem. Poslikala pa sem, da lahko P pokažem. Ker itak, da ne bo nič imela, ko bi imela priliko vprašat Pa mogoče mi na Rp kaj napiše
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 22:09:56
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Kok mate ve punce lepe fotke vaših malčkov. Jaz našega nikakor ne morem pofotkati ko se smeji. Čim zagleda aparat .... ooooo. Mu je zanimiv in začne neke čudne face delat. Sej je ful smešno. Samo fino bi ga blo met tudi nasmejanega v spominu. Haha... mi imamo menda samo eno ali dve fotki,da se Lara smejčka,.... in še to je tko narejena, da je eden slikal na skrivaj..... drugače se zagleda v fotoaparat in zresni...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 22:10:00
|
|
|
|
tia
|
Čer,,sem uspela priti malo med vas, ali ste pa pridne z pisanjem. Tukaj je ena najnovejša slika od moja dva. joj,bogica tvoja bubi, tudi naš je dobil alergijo a nevem na kaj,ali na piščanjčje meso ali pa na svečko,je bil pisan kot pisanica ( škoda da ga nisem poslikala ),sva pa dobila pri P. fenistil kapljice
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 22:10:20
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Sem vam hotela pokazat, kak je bila boga bubika: sumim skutice oz. jogurte Ja revica mala!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 22:11:55
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia Tukaj je ena najnovejša slika od moja dva. o, srčka Imaš pa ravno kontra kot mi
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 30.3.2009 22:13:04 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 22:13:02
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: tia Tukaj je ena najnovejša slika od moja dva. o, srčka se kar podpišem...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 22:13:27
|
|
|
|
gold fish
|
..zdaj pa res grem... nočka...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 22:14:20
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia Tukaj je ena najnovejša slika od moja dva.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 22:15:24
|
|
|
|
Lara Croft
|
Sem vam hotela pokazat, kak je bila boga bubika: Ajoooj....ma je boljša zdej? Po kolikem času, od kar je jedla mlečne izdelke pa se ji je pojavilo? Lara zdej že dva dni to je... En dan sem ji tudi paštico dala, tako čist navadno za v juho...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 22:17:47
|
|
|
|
meta21
|
Ko smo ravno pri alergijah...A se lahko reakcija na gluten pojavi takoj ali lahko šele čez nekaj časa (let) ali oboje? Lovro zjutraj in zvečer še dobi flašo, ostalo na žličko. Ko vidi flašo se mu skoraj meša od veselja...kar smeje se in maha z vsemi štirimi. Zdaj me pa zanima, kdaj naj bi mu ukinila hranjenje po dudi oz. do kdaj se mislite ve rešit vseh dud?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?