|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
30.3.2009 18:15:11   
Lovely
Gogabojan, dej prid jutri.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
30.3.2009 18:15:42   
Lovely
O, Lovely, nova stran brez štetja in računanja user posted image user posted image user posted image

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
30.3.2009 18:16:02   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Glede kašic, jaz imam Milupove: riževo, grizovo in ovseno z glutenom - ta svetlo.

Imam pa vprašanje glede nadaljevalnega mleka. Doma imava zalogo Milumila1 tako da je danes (ko je že pač bil v Mullerju) kupil Milumil2. Da ne govorim o tem, da je več vrst (s sladkorjem, brez, z okusom vanilije itd)... Sem pa zdaj gledala škatlo in mi je ful čudno, da piše gor za 6 mesečno dete dva obroka dnevno po 210ml. Inya ima navadno 6 obrokov dnevno - če se ponoči zbudi. Od tega ima zdaj 2 obroka mlečne kašice in tako mislim tudi z GH - uvest dva obroka. Ostanejo mi 3 - 4 mlečni obroki, kar pomeni, da se lahko zgodi, da bo pojedla več, kot piše na škatli... Kaj ve mislite o tem? Sori če neumno sprašujem, res nimam pojma.

Ah na Aptamilu tudi to piše, damo dej no itak da jih ma več...sploh pa naš ne spije 210 ml naenkrat. Ok mogoče zvečer...drugače pa nikoli.
Čestitke za - user posted image

arena naju ne bo, tamalmu še kar teče iz nosa za znoret, nočemo okužit še koga.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
30.3.2009 18:16:05   
suzy124
Naš Maj se je pa danes prvič obrnil iz trbuščka na hrbetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ga pa zobeki kr fejst matrajouser posted image user posted image , pa fulll se slini.

Zdle je šel mal počivat, bomo vidli kako dolgo bo.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
30.3.2009 18:16:05   
Lovely
Lovely ima monologe. Čaw baw

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
30.3.2009 18:16:53   
Lucka1

Kravje mleko sem jaz brala, da do 1 leta ne ker ima kao čisto druge maščobe kot jih potrebuje otrok al nekaj takega user posted image

ja, jaz sem za kravje mleko tudi brala, da naj bi se počakalo....mislim pa, da je itak prav, da vsaka mama naredi po svoje....tako in tako je tolko filozofije okol te hrane - jaz sem zadnjič mami vprašala, je rekla, da noben ni takrat za nas nič rekel - pač veljalo je naribat jabolko in korenje, potem pa počasi vse...user posted image danes pa cela znanost okol tega user posted image user posted image user posted image ...pa toliko več alergij pa vsega je...user posted image ...no jaz bom s kravjim sigurno počakala, ker ga tudi sama ne pijem in sem alergična

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
30.3.2009 18:17:21   
gogabojan
Jutri imam govorilne ure. Tako da bi fulll pršla, če bi se zmenile ob 10h, ob 11h pa mi je prepozno.

Bi prišla nov voziček pokazat, k se malček tak važiiiiiiiiiiiiiiiiiiii z njim. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
30.3.2009 18:18:24   
Lucka1

Lučka, kako ti prideš jutri če bo dež glede na to, da Pšemek ne pride? Če bom jaz .100nogo šla iskat ti moramo najti prevoz (morda Irena, če sem prav prebrala že ima nov avtoček?) če ne pa jaz pridem po vaju.

ojla, ja jaz imam avto jutri, tako da ni panike - HVALA HVALA ZA SKRB user posted image user posted image user posted image - prideva z user posted image , če le ne pride kaj ful nepričakovanega vmes....

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
30.3.2009 18:19:36   
suzy124
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Gogabojan, user posted image  za alergije. Od moje kolegice mala je imela tudi alergijo na jajca a je izzvenela do dopolnjenega 1. leta. Tako da kar mirno s tem. Res dobro, da ni še na kaj drugega.

Mah ja no. Sam sem vesela, da ni alergičen na mleko in na žitarice. Bomo že brez jajčk.

Pa saj mu je moj zadnjič dal (kao ni vedel) jajčka mal papat, pa ni bilo res nobene reakcije do sedaj. Tak da user posted image user posted image user posted image user posted image

Bomo videli kaj bodo krvni testi pokazali.

Škoda za alergijouser posted image user posted image , je pa res boljše da če je že na kaj da je na jajce kot pa na mleko.
Kako dolgo pa čakate na krvne teste?

Neposredna povezava do sporočila: 3984
30.3.2009 18:20:17   
Lucka1

Evo, pa še ena slikica, ki kaže kaj lahko naredimo s Tommee Tippee kozarčki za pit. Stran jih lahko fliknemo k je taprava šalčka najbolj zanimiva...

user posted image

oooo, lušno - mi bomo tudi poskusili - sploh še nimamo kakega posebnega lončka....no mogoče ga pa tudi ne bom okupili...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
30.3.2009 18:20:21   
Lovely
Suzy, bravo za obrat!!!

Jolly, sem brala glede kužkov zjutraj. Jaz sem Larsa  morala tudi vlečt, ful ne mara dežja. Pred eno uro smo šli pa na sprehod (jaz z Inyo v kenguruju) in ga je moj moral vlečt do enga polja, kjer ga spustimo. No in je valda ful polavil en potok in se je šel kopat. Kok je pa zdaj živčen k ga zebe user posted image  No, se vsaj ni valjal po dreku danes, to ma tud fl rad.
Pasja zanimivost: zanč smo imeli obiske in smo dali narezek na mizo pa ta rdeč kaviar. In je mojmu sendviček padel na tla. In pride Lars in se začne drgnit z vratom ob strani v kaviar. Nič nam ni blo jasno smo ša crknli od smeha user posted image

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
30.3.2009 18:22:13   
gogabojan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dokler sem vas mal prebrala in napisala komentarje, je moj tamal na kavču prišel do robčkov za brisat ritko, not jih je 80 kom zdaj jih je not samo še kakih 20.

Mu je tak všeč, k listek vn štrli, on pa ga potem vleče ven.

Neposredna povezava do sporočila: 3987
30.3.2009 18:22:36   
Pšemek
Pasja zanimivost: zanč smo imeli obiske in smo dali narezek na mizo pa ta rdeč kaviar. In je mojmu sendviček padel na tla. In pride Lars in se začne drgnit z vratom ob strani v kaviar. Nič nam ni blo jasno smo ša crknli od smeha user posted image

Ima pa vaš pes prefinjen okus! Večina se jih po dreku valja, tvoj pa po kaviarju user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
30.3.2009 18:23:14   
Lovely
Ha ha Lučka, imava obe time off user posted image

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
30.3.2009 18:24:21   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: suzy124

Gogabojan, user posted image  za alergije. Od moje kolegice mala je imela tudi alergijo na jajca a je izzvenela do dopolnjenega 1. leta. Tako da kar mirno s tem. Res dobro, da ni še na kaj drugega.

Mah ja no. Sam sem vesela, da ni alergičen na mleko in na žitarice. Bomo že brez jajčk.

Pa saj mu je moj zadnjič dal (kao ni vedel) jajčka mal papat, pa ni bilo res nobene reakcije do sedaj. Tak da user posted image user posted image user posted image user posted image

Bomo videli kaj bodo krvni testi pokazali.

Škoda za alergijouser posted image user posted image , je pa res boljše da če je že na kaj da je na jajce kot pa na mleko.
Kako dolgo pa čakate na krvne teste?

Izvide dobimo v roku 10 - 14 dni.

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
30.3.2009 18:24:34   
Pšemek

user posted image

Cukrček, tale tvoja Inya. Ta prava babnca, ki že sama iz šalčke pije user posted image

(Evripid)

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
30.3.2009 18:24:38   
Lovely
Pšemek, for the record, meni je ful zanič user posted image

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
30.3.2009 18:25:36   
Lucka1

Jutri imam govorilne ure. Tako da bi fulll pršla, če bi se zmenile ob 10h, ob 11h pa mi je prepozno.

Bi prišla nov voziček pokazat, k se malček tak važiiiiiiiiiiiiiiiiiiii z njim. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pridi po govorilnih?kdaj pa imaš? no zadnjič smo bile tam doooolgo v areni - preveri, kaj in kako makar, ko končaš...pa pridi pokazat voziček user posted image user posted image user posted image NA SLIKICAH JE PRAV LEP, RESuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3993
30.3.2009 18:25:45   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Ima pa vaš pes prefinjen okus! Večina se jih po dreku valja, tvoj pa po kaviarju user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image pšemek fajn si to napisala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smešno za dol padt user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
30.3.2009 18:25:51   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: suzy124
Naš Maj se je pa danes prvič obrnil iz trbuščka na hrbetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za obrat

(Evripid)

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
30.3.2009 18:28:05   
Lucka1

Ha ha Lučka, imava obe time off user posted image

JP, TUDI TO SE ZGODI - HB, ker danes je pa bil dan....jokal jokal jokal, stokal, se vmes smejal, pa kar spet jokal.....sanja se mi ne, kaj mu je. mislim pa, da nekaj z zobki, ker takoj drgne dlesni, če mu dam prst noter, pa bolj slabo je, namesto da bi vlekel flaško, jo žveči, tako da upam, da so zobki - da bi vsaj vedela, zakaj je tak, ker si ni podoben zadnjih par dni. user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
30.3.2009 18:28:24   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

pa pridi po govorilnih?kdaj pa imaš? no zadnjič smo bile tam doooolgo v areni - preveri, kaj in kako makar, ko končaš...pa pridi pokazat voziček user posted image user posted image user posted image NA SLIKICAH JE PRAV LEP, RESuser posted image user posted image user posted image

Jah upam da bomo meli do 13h konec. Pa morda pa pokličem res, če boste tam. Sam dokler pridem tja, bom rabila kakih 40 min. Tak da boste morale biti tam do 15h. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Eno uro vas ne bom spustila iz rok. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

K mam tok za povedat. K se tako dolgo nič ne slišimo niti ne pišemo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Madona, jaz k da sem dihala smejalni plin. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
30.3.2009 18:28:38   
Lucka1

Pšemek, for the record, meni je ful zanič user posted image

pod tole se podpišem....

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
30.3.2009 18:28:44   
suzy124

Evo, pa še ena slikica, ki kaže kaj lahko naredimo s Tommee Tippee kozarčki za pit. Stran jih lahko fliknemo k je taprava šalčka najbolj zanimiva...

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Inyo fulll fajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
30.3.2009 18:30:37   
Lucka1
tako, gremo malega spat začet spravljat, pa pridem mogoče potem še kaj nazaj....danes je FRAISER, za tiste, ki jih zanima....na SLO 1 al pa 2 okol 21.30 se mi zdi....

lep večer vsem, če se ne beremo več danes user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?