nokes
|
punce, čeeer, domov je prišel še en par rok, pa lahko klofam, koliko sem mi zljubi blanči!!! daj se pogosteje javi, me skrbi zate, veš! lepo, da si krajšaš dneve s pregledovanjem kjuti sajtov! ti kar načrtuj, pa tak, po tiho, tudi jaz nisem nič nabavljala, potem pa kar naenkrat v bolnico, pa na injekcije, pa rodit... nauk te zgodbe??? tvoj mož bo laufal zadnje tedne po štacunah ko zmešan! amrica, jaz sem delala test, v 28/29 tednu. šla v lj na polikliniko, tam spila 50 g glukoze, čakala eno uro (hmmm, ali več?), hotela umret od slabega počutja, in krvni test je pokazal da imam diabetes (zato slabost). če je prvi test negativen, a povišan, greš še na 100 g test. to je vsa znanost. če diabetes, potem najprej dieta (ful hrane in ful ogljikovih hidratov), če ne deluje, injekcije (in dieta). mene je najboj frustriralo to, da bolj ko sem se držala diete, slabši cuker sem imela. potem pa smo kračo dol udarli za praznike, pa je bil cuker ok . po porodu, cut, cuker normalen! rubin, jaz te bom obiskala v mb z mojima dvojčkoma, nič bat!!! sem sicer stacionirana v lj, a večkrat gravitiram na štajersko! lara, kot vedno, zviiiiz! dajmo, malo konje zabremzaj . aha, že vidim, da peglaš , pridna!! nuška, drži se. verjamem, da boš sodelovala na kakšnem forumu prej kot misliš! beri, piši, pa ko bo tvoj čas, glej da nas obvestiš, da dihamo s teboj!!! ti želim vse najlepše! punce, nočko, grem spit tisti pir, ki ga je mlinči predvčerajšnjim (al kdaj) servirala na "dojenčkih", topel, zluftan, no, pač takle mamo...