|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
29.3.2009 19:25:30   
pikatara
Punce moje drage kako lepo vas je spet brat. Najprej vsem hvala za čestitke in še prej lepo navijanje. Sedaj pa poročanje: v petek so se končno odločili, da mi sprožijo porod. Ob 10 so mi vstavili prvo tabletko. Bila sem odprta 1cm, vse se je začelo raztezat in bolet, bila sem kot ena stara mama. Ob 16 so mi dali druo tabletko, sem bila še vedno le 1 cm odprta, ctg je kazal da ni popadkov. trgalo me je po nogah, mi tiščalo medenico in mednožje narazen, dobila sem popadke, pa so sestre rekla, da to niso še pravi popdki, da se mi le vezi razstezajo. Bilo je vedno huje, še dobro da sem imela dobre cimre, ki so me tolažile in se pogovarjale z mano, da je hitreje minilo. Ob pol noči še vedno le 1 cm, ctg brez popadkov mene je pa dajalo ko hudič V celi noči sem zaspala le za 1 uro, pa so me ob 2.30 zbudili popdki. Imela sem nesrečo, da je bila ena smotana sestra v nočni, ker so bile vse ostale super. Skoz mi je težila, ker sem se sprehajala po hodniku. Popadki so bili na 4 min, ona pa meni, da naj grem spat in počakam do jutra. K sreči je v sosednji sobi ena imela popaadke n 2 do 3 min in je obe priklopila na ctg in naju peljala v porodno okoli 5. Odprta sem bila le 2 cm. Dali so mi umetne popadke in sem se počasi odpirala. Bolelo me je ko hudič, pravijo da zato še bolj ker so mi delali vse umetno. Babica je bila tako super, da je ne morem prehvalit, moj dragi pa tudi. Po maski za dihanje in inekciji sem bila čist omotična, sem komaj govorila in nadzirala svoje telo. Dobila sem še drug del inekcije in sem začela vmes kar dremat. Tako da se konca bolj malo spomnim. Kar naenkrat je bilo not cela gora ljudi, noge narazen in pritiskat. Skoz sem malo dremala vmes. Čist sem bila omamljena. Še tri ure smo bili v porodni, mali se je skoz smejal sploh očiju mala pa meni. Oba sta cukrčka in ful luštna. Mala je čist po mamici, mali pa po očiju, kar se je že v trebuhu kazalo. Oba imata tople posteljce in jima skoz manjšajo temperaturo. Oba sem že dojila, pijeta kot zmešana. Zvečer jima dajo malo glukoze, da ne bi slučajno padla teža. Sedaj oba pridno spita. Če sem pa kaj pozabila napisat bom pa drugič oziroma vprašajte, če vas še kaj zanima. Kljub temu, da je bil težek porod  in sem se vmes spraševala kaj mi je bilo treba tega, bi sedaj šla takoj še enkrat. Med porodom se zgubila dost krvi, tako da sem bila včeraj od vsega čist izmučena in omamljena, sem cel popoldne in celo noč prespala, danes sem se zjutraj komaj stuširala, ker sem se še cela tresla, popoldne sem pa prišla k sebi, jutri bom pa že super.

Taški upam, da jutri prideš.  

Dobrovolčica nikar si ne želi naravnega poroda, če lahko imaš carski rez. Meni je do 31. tedna kazalo na cr, pol sta se pa oba naenkrat obrnila na glavo. Sem si pa želela naravni porod, da bi lahko bil naš oči z nami, ker vsi moški pravijo, da je bilo nekaj posebnega. Cel porod sem si pa želela cr.

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
29.3.2009 19:40:39   
lara light
Pika, zlata moja, sem te čakala...še dobra si, da si se spravila pisatuser posted image ...le počivaj srce, saj počakamo na porodno izpoved, ampak lej jouser posted image , je že vse poročala.
Skratka, mislim, da si med popadki in porodom vse želijo cr, tko da je to čisto normalno. Sem pa ponosna nate in očija, da sta tko lepo speljala...vse povejo, da so umetni popadki velik user posted image , tko da vsaka čast! Le odpočij si in naberi novih moči...pa čimprej domov!! Bravo in lubčke za škratka!user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
29.3.2009 21:45:40   
taškica
IIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kdo se je javil. Ja tole je pa naša Pikatara. Akcija do konca in že naslednji dan se ženska javi iz porodnišnice, pa saj človek ne more verjeti. Neverjetic woman, resničnouser posted image user posted image .

Sem z užitkom vse prebrala...Madona, jaz se takih bolečin res ne spominjam, ampak glavno je da si čez, da je vse ok, da imaš oba štruklja pri sebi in da se že lahko lupčkate. In čestitke za dojenje, drugače vam pa povem punce, ko sem drugič rojevala, sem tut rekla možu: "Nikol več, majke mi!!!!!" No, pa me zdej poglejte. Spet noseča. Pika zelo hitro vse pozabiš, še prehitro...

Komaj čakam da vas vidim, dej mi na sms spusti sobo pa nadstropje, pa kako se pišeš, da bom znala povedat, če me kdo vpraša! Upam, da se spočiješ.......

Lara - drži se jutri na Uz, pa poročaj kako je bilo in teže ta malidveh, a prov?

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
29.3.2009 22:12:59   
miska73
Da vas na hitro pozdravi.

Pikatara čestitke mami. Bravo za dva korenjaka. Počivaj in si hitro naberi moči. Upam, da boste vsi trije kmalu toliko pri močeh, da vas spustijo domov.

Twixy mi je ful hudo zate user posted image . Upam, da bo vse skupaj čimprej za tabo in da se bosta kmalu spet veselila nove nosečnosti.

Larči moj zlatek. Kot vedno s pravimi besedami za naše pupike. Zlat si.

Vidim, da se Blanči ni nič javila. Jst sem v petek govorila z njo in je že v domači oskrbi.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
29.3.2009 22:13:11   
Rubin.
Pika bravo, ti že v akciji. user posted image  Ej samo da je mimo in tako kot si rekla, hitro pozabiš. Pika, a mogoče že veš kako dolgo boste v porodnišnici?

No jaz sem tudi imela umetne popadke, ker svojih nisem imela, kljub temu, da mi je voda odtekla in sem bila 4 cm odprta, ko sem prišla v porodnišnico. Ampak moram rečt, da me niso niti boleli, lepo sem predihala, se naslanjala na mojega možeka in v dveh urah smo cartali user posted image . Jaz bi šla kar iz porodne sobe domov, prisežem da mi ni bilo nič. Pa sem imela čist drugačno predstavo. Pa še stara sem bila že 35 let in prvi porod. Tako, da Lara ni za vse enako. Mogoče bo pri tebi enako, kot je bilo pri meni prvič. Mi je pa babica rekla, da moram v drugo prit takoj, če je že prvič bilo tako expresno.

Jutri imam pregled - držite pesti, da je vse o.k.

Prišla sem vam zaželet lahko noč, sedaj pa počasim tudi jaz grem v Mižule.

user posted image

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 29.3.2009 22:14:01 >

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
29.3.2009 22:19:22   
lara light
A punce, je res naša Pika - NEVERJETIC WOMAN!!!user posted image user posted image

Taški, bom,bom, ti tudi fajn opravi! Pozdravi naše punce v P in poročaj!user posted image

Miškaaa, jupiii, hvala, krasno glede Blanči!user posted image user posted image  Sem vesela!!user posted image user posted image

Rubin, super za tvojo izkušnjo!user posted image  Mi je veliko bolj všeč kot moja (le slišana ) verzija umetnih popadkov!!user posted image  Če bodo umetni pri kateri od nas, naj bodo ekspresno neboleči!user posted image  Fajn opravi ju3 in poročaj!

Ju3 pa bo novic!! Lepe sanje vsem!user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
30.3.2009 8:18:42   
taškica
Jutro dvojnice!

Pa smo se prebudile v deževno jutro, ma kera sonček na svojem koncu? Rubin tudi jaz že slišala o verziji umetnih, da niso tako boleli. Ampak to je itak pri vsaki drugače. Larči, kaj se sekiraš, ti boš itak spala ko boš rojevala user posted image . Joj, jaz upam, da se ne bom preveč matrala.....pri drugem je šlo hitro.

Kje pa je danes kavica? Zgleda da vas je ura presenetila. Vas pozdravljam, pa se še beremo, ane?

Neposredna povezava do sporočila: 2557
30.3.2009 9:47:50   
lara light
Jutro srčice!

Taškica, kje pa, pri nas lije neumorno že 3 dan...vsi vodotoki so konkretno povečani...a je že april?

IZVIRNO SPOROČILO: taškica

Larči, kaj se sekiraš, ti boš itak spala ko boš rojevala user posted image .

user posted image user posted image

Mlinčke že od petka niuser posted image ...le kod se mota?user posted image

Evo moja postrežba, bolj ponedeljkovauser posted image ...tud zato, ker me bo tehtala potemuser posted image
user posted image

Fajn dan vam voščim!user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
30.3.2009 10:09:46   
sr
Oj še jaz bi se vam rada pridružla. Berem vas že dolgo ampak sem imela težave z registracijo, tako da zdaj pa veselo na delo!!!
Mi imamo doma že enega dveletnika in 6.8. imam rok za dve dvojajčni pupiki!!!! Juhuhu-zdaj že, ko smo si opomogli od prvega šoka!!!!
Tako da sem že čisto not padla-že pripravljam oblekice, jajčke, največ težav mi povzroča voziček, ostalo bo pa nekako šlo. Sej ne vem kaj naj zdaj veselo naprej al naj mal zabremzam-ko berem te (nekatere) nesrečne zgodbice!!!!Kdaj ste pa ve začele pripravljat-mene je strah da na koncu ne bom več imela energije, katere imam zdaj več kot preveč!!!!
PIKARTA-iskrene čestitke, fajn papajte, mleko še pride (pri meni je tudi prvič trajalo, pol sem ga mela pa še preveč)
SUNCI-tudi tebi čestitke -fajn da si bila na ptuju zadovoljnauser posted image -pri meni tud zaenkrat prevladuje ta porodnišnica-prvič sem rodila v Celju, pa bi šla zdaj raje na Ptuj (zaželjene še kake informacije)

Neposredna povezava do sporočila: 2559
30.3.2009 10:14:12   
pikatara
Js sem spet tukaj, kot da nimam kaj počet. Ampak sem vas pogrešala in vem kako nestrpno vse čakate informacije tako kot sem jih sama od svojih predhodnic. Škratka pridno spita, sta se najedla. Vćeraj zvečer je malo ful zvijalo in napenjalo, je skoz jokala, so rekli da je to še od plodovne vode. Obema so zvečer dali malo adaptiranega mleka in sta spala do 5.30. Karolina je jokala in sem jo podojila, pa je spet začela jokat, po 15 min sem poklicala sestro in je rekla da je še lačna zato je dobila mleko in spala ko top. Ful je požrešna, mali pa noče jest. Zjutraj se ni hotel dojit, je le 20 ml spil, ta mala je pa obe dojki pocuzala in še 30 spila. Po kosilu ju moram zbudit, prvič sama previt, podojit in za mleko poklicat. Bolje da jima dodajajo da bosta pridobila na teži. Predvidevajo da sta bila rojena 35. do 36. teden, zato sta v vodnih posteljcah. Patrik se sploh ne joka, je čist nezahteven, sam malo se pogovarja in smeji. Karolina je pa sestradana, jokat zna ornk, ampak sedaj ko vem da je lačna dobi mleko in zaspi. Tako da zaenkrat z njima ni dela in sam spita.

Neposredna povezava do sporočila: 2560
30.3.2009 10:45:26   
lara light
Sr, dobrodošla in čestitke!user posted image Si na pravem mestu za vse strahove, vprašanja itd..user posted image ..potem te bom dodala na seznam in še to: šššcccc s črnimi mislimi!

Pika, srčicauser posted image , lepo te je brat...pridna si, saj vem. Kako se počutiš?
Kaj pomeni, 35-36, da si bila noseča manj, kot so mislili?
Še kaj napiši...moram šibat, lepo se imejte in čimprej domov!user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
30.3.2009 10:58:37   
pikatara
user posted image

sem slikco pri aprilčicah ukradla, sem sončku85 mms poslala in so jo očitno gor dale. Lara sam ne vem kaj to točno pomeni. Sam danes me je pediatrinja vprašala če sem imela redne menstruacije. So pa eni tuki zraven mene tud ocenili manj ko je pa bila

Neposredna povezava do sporočila: 2562
30.3.2009 11:19:22   
buba.miska
pikatara bravo user posted image za dva sončka. Ful sta luškana.
azadi se kot da imaš zelo veliko energije, jaz pa sem danes ko nekas cota pa nisem rodilauser posted image . Celo noč nič nisem spala ker me je v križu tak bolelo da sem že hotla svojega zbudit, da bi me pelal user posted image , samo ko sem se stala iz postele mi je blo takoj vse bolše, kak sem pa se vlegla pa spet user posted image bolečine, tak da sem pol noči prestala.user posted image

Pošiljam vam user posted image user posted image

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
30.3.2009 11:38:54   
Rubin.
Dobro jutro, čeprav deževno. Lara hvala za kofi, kje se pa Mlinčka potepa, pa ja še ni zdaj zadeta od Il divo user posted image , sej vem da so dobri, ampak 3 dni user posted image user posted image .

No jaz sem s pregleda, vse je o.k. user posted image , mali pikici pridno rasteta, ena je velika 8cm, druga pa 7,9, sta zrasli v 14 dneh za dobra 2cm. Sem bila ful vesela. Zaradi krvavitev imam podaljšano bolniško in se nič ne bunim user posted image .
Novi datum PDP mi je dala 26.9.2009, po njenih izračunih, predvideva pa da bo sigurno 14 prej, že zaradi tega ker sta enojajčna, pa tudi mala miss je prehitevala za 9 dni.

Sr - dobrodošla. Jaz sem se odločila da do 24 tedna ne kupim nič, ker imam že dva ss za sabo in s tem nek strah. Po tem datumu pa v akcijo in finiširam v 30 tednu od takrat pa samo noge v luft. user posted image

Pikatara - ti si carica user posted image . Če ugotoviš kako bi bilo možno prodajat energijo ti zagotavljam, da si v najkrajšem možnem času milijonarka.

Zdaj pa grem počasi kuhat, špinača, pire, jajček - njami.

Mejte se fajn.

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 30.3.2009 11:40:13 >

(odgovor članu buba.miska)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
30.3.2009 12:03:16   
mlinčka
Hojla, bejbike moje!

Samo tolk, da ne boste v skrbeh - adaptirajo nama stanovanje in sem v oskrbi v mama hotelu user posted image . Il Divo so bli super, sam tolk pa spet ne, da se do dans ne bi pobrala user posted image . Mam sicer vso potrebno tehnologijo, samo se do računalnika spravim samo bežno, za na hitro mal prebrat.

Pika, čestitke in še enkrat čestitke! Superca si tole zrihtala!!!

Mucka25 se pa še ni nič javila?

Fajn mi bodite vse po vrsti! Se še kaj javim.

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
30.3.2009 12:17:13   
Snezinka4
Ojla punce !

Pikatara - res si carica. Bolj aktivna na forumu kot marsikatera nosečkauser posted image . Mala dva sta tako luštkana. Čestitam! Moram priznat, da se kar bolje počutim, ko sem ju vidla (Tole vreme depresivno vpliva name) Ampak kljub temu Pika, me malo skrbi zate. Počivaš dovolj? Nisi imela najlažjega poroda, trenutno si naspidirana zaradi prihoda malčkov, ampak vse še lahko pride za tabo. Vzemi si čas zase. Za počitek. Ustavi konje. Smo ti sicer hvaležne za tako hitro poročilo s poroda, ampak najvažnejša si zdaj ti in tvoja malčka. Mogoče zvenim kot stara panična mama, pa saj ni daleč od resnice...user posted image

Sr - dobrodošla! Lepo je, da si se nam pridružila. user posted image user posted image user posted image

Buba.miska - upam, da ti bo kakšen dopoldansko-popoldanski spanec vlil novih moči.

Haaaalooooo Mlinčkaaaaa! Kjeeee siiii? Upam, da te depra ni ulovila, ki leti z vremenom nakrog...user posted image

Lara light - upam, da ti ne zmanjka te pozitivne energije! Pridno nas vse vzpodbujašuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
30.3.2009 12:24:30   
emaa
Pikatara saj ni mus da si pozneje zanosila, sta pač malo zahirana, moja sta pri 36 tednih tudi bila zahirana, skoz na spodnji meji, imlea sta pri porodu 1965 in 2100, pa jima kmalu ni bilo več videt, David je sicer shujšal na 1700 zaradi bolezni, operacij, ampak pri pol leta sta bila že velikana. V motoričnem razvoju se jima pa je poznalo, da sta bila zahirana in nedonošena. 

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
30.3.2009 13:04:21   
amrica
ojla   PIKATARA:CESTITAM kot dva soncka sta.Nekaj me zanima sem proti koncu tridesetega tedna in me zadnje case zelo bolijo kolki najbolj ponoci da se obracam kot cevapcic a ma katera ta problem in zdaj ze tri dni me srbi celo telo sej se namazem z oljem pa me zanima ce katera ve  s katero kremo se lahko namazem po celem telesu .                                                                                                                                          Joj to vreme dez pa se burja zdaj grem ninat k se mi neda prov nic LEP POZDRAV VSEM

Neposredna povezava do sporočila: 2568
30.3.2009 13:04:43   
lara light
Pika, na taki veliki slikci ju je es lepooooo videt, krasna stauser posted image user posted image
Pa dej pejdi ti počivat, ma snežinka prauser posted image v, ne se hecat,da ne za tabo pride...čuvaj se!

Samo na hitro: smo lepi, veliki, vse bp; 1600g in 1590g, obeta se CR, križem sta, z glavami navzgor, pol prečno medenično...gužva 100/huser posted image

Potem več napišem...Lp vsem!

Coelho

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
30.3.2009 13:30:40   
Snezinka4
Punce, baje je zdele ob 14h na programu National Geographic oddaja "V maternici dvojčki, trojčki četverčki". Pravijo da je vredna ogleda.

Neposredna povezava do sporočila: 2570
30.3.2009 13:50:45   
Barbk
Joj babubške jaz sem tolk lenuharca...Pikatara bi ti meni mal energije poslala, ker tebe res očitno razganja od nje. Iskrene čestitke za čudovita mala dva škratka. user posted image  Res si neverjetic woman. Ma na smajliji ne delajo. Bo pa brez smeškov...
Lara superca za tvoja dva čmrleka. Še malo bejbi, še malo pa bo maj...Kako gre čas hitro, res.
Tole je vse kar do zdaj prebrala, se pravi par zadnjih postov (matr sem res gnila...) in bom še kasneje mal pokomentirala. Dobrodošle vse nove dvojne nosečke.
Naša Manči je spet bolana in zato mi kronično primankuje časa in energije. Saj bo...V bistvu so zdaj v vrtcu na pohodu še norice, tako da jih čakamo. Ampak mende si bom pa ja čas vzela za vas, še posebej če mi Pikatara pošlje kaj njene energije. user posted image  O smeški delajo.
V petek sem imela pregled, sva samo sčka poslušali z G, voda tokrat ok sem pa dobila napotnico za UZ v P. Pa sem že naročena pri Cerarju 15.4 in bo on pol povedal a me bodo oni naprej vodil ali kar moja G. No tako zdaj pa šibam še kosilo kuhat pol se pa Manca spet zbudi in spet akcija...
Pridne bodite vse moje lepe, dvojne sonosečkice.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

Neposredna povezava do sporočila: 2571
30.3.2009 14:47:45   
lara light
Sem morala v Merkur, pa do lesnine še nekaj naročit...evo zdaj pa sem vaša!
Barb, meni se zdiš kot en sonček, prav nič brezenergije ko te berem.....user posted image vseeno ti jo malo pošiljam in upam, da Manči čimprej ozdravi!
Tudi jaz bom šla k Cerarju na pregled...se moram naročit.

Amrica, nisem mogla celga posta prebrat...nekaj je zamaknilo...suho kožo imam ves čas tudi jaz, mažem se z olivnim, mandeljvim, decleor olje + za strije, nivea mleko, pa z bepantenom, kjer je obupno suha....z vsem možnim, malo mešam...ne pomaga veliko, ker izhaja od znotraj in je povezano s hormoni. Po porodu bo bolje, menda.

Buba miška, jaz sem tudi imela hude bolečine v križu cca 1 teden, potem je bilo bolje. Poskusi se malo zmasirat križ in toplo cunjo gor, meni je vsaj malo odleglo. Objemček nazaj!ž

Rubin, najmi kosilce, bo kej ostalo?user posted image

Mlinčka, joj ste pridni...upam, da gre po načrtih! Res je, mucke še ni nič bilouser posted image

Snežinka, a se ti zdi, da vzpodbujam, no finouser posted image ...dajmo punce podirat rekorde 3v 1!!user posted image

Pika, emma pravi o tem, da pač dvojčki počasneje rastejo...večina vsi odstopajo proti koncu od enojčkov, a ni tako? Moji npr. zamujajo za 2 t. Sploh ni važno, samo da imaš prelepa otročka ob sebi!user posted image user posted image

Taški, kot zgleda bom res prespala poroduser posted image  ...saj ne vem, če sem vesela ali ne...torej CR bo! A si kero vidla v P??

Grem kej pojest..tko za spremembouser posted image

Coelho

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
30.3.2009 14:50:42   
lara light
user posted image Seznam dvojnih user posted image 2009user posted image user posted image     

user posted image  
user posted image                                                             user posted image          

Na vrsti smo majčice!user posted image user posted image
user posted image
Mucka 25 (2user posted image  ; 1user posted image ) ;
PDP 8. maj, dvojajčna  user posted image   user posted image
Navijamo, navijamo!!user posted image user posted image
Dobrovoljčica (1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 12. maj, dvojajčna user posted image user posted image
Taškica (3user posted image  ; 2user posted image ) ; PDP 17. maj, dvojajčna  user posted image user posted image LJ
Lara light (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 26. maj, dvojajčna  user posted image  user posted image   GO
ona 23 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; PDP 29. maj, dvojajčna  user posted image user posted image
buba.miska (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 30. maj, dvojajčna  user posted image  user posted image MB - MS
user posted image
Stijan (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. junij, dvojajčna user posted image  user posted image MB 
Amrica (?user posted image  ; ?user posted image );  PDP 6. junij, ?jajčna user posted image  user posted image
Kicsi (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 15. juniijdvojajčna user posted image  user posted image
Rozajelka (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 21. junij, dvojajčna user posted image  user posted image    
_Rosa (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 25. junij, enojajčna user posted image    user posted image   
Snežinka4 (3user posted image  ; 2user posted image );  PDP 26. junij, dvojajčna
 user posted image    user posted image  
user posted image
Kalina (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. julijdvojajčna user posted image  user posted image
Almk (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 7. julij, dvojajčna  user posted image    user posted image
Mlinčka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 16. julij, dvojajčna  user posted image   user posted image
Evamaja (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 20. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
Belen (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 27. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
Anja3 (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 31. julij, dvojajčna  user posted image   user posted image   
user posted image  
Sr (2user posted image  ; 1user posted image ) ; PDP 6. avgust, dvojajčna  user posted image   user posted image
Blanč (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 10. avgust, dvojajčna user posted image   user posted image
Shadow(1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 18. avgust, dvojajčna user posted image   user posted image MB
Barbk  (2user posted image  ;1user posted image ); PDP 20. avgust, dvojajčnauser posted image  user posted image     
user posted image
Cembi  (2user posted image  ;0user posted image ); PDP 3. september, enojajčnauser posted image  user posted image
Darjau  (3user posted image  ;2user posted image ); PDP 12. september, ?jajčnauser posted image  user posted image
Rubin  (4user posted image  ;1user posted image ); PDP 26.september, enojajčnauser posted image  user posted image   MB
user posted image  
Ninčy (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 5. oktober, ?jajčna user posted image   user posted image  
user posted image  

miška 73 (1user posted image ;0 user posted image ) PDP 10. november, dvojajčnauser posted image user posted image

user posted image user posted image Č I M     D L J E     3 v 1 ! user posted image user posted image

Že dobile svoja zakladka:
user posted image

Pikica5 PDP 22.2.2009 ; rodila 28.12.2008, CR
user posted image TAJ 2005g, 43,5cm in user posted image MAJ 2045g, 44cm

Persida PDP 11.3.2009 ; rodila 7.1.2009 
 user posted image TOMAŽ 1550g, 41cm in user posted image ANŽE 1840g, 43,5cm

Nokes PDP 9.3.2009 rodila 1.2.2009
user posted image  IVANA 2040g, 46cm in user posted image  VITAN 2450g, 49cm

Hedviga PDP 2.3.2009 rodila 9.2.2009
user posted image   ŠPELA 2140g, 47cm  user posted image   MIHA 2700g, 48cm 

Skorpija PDP 14.3.2009 rodila 17.2.2009 
user posted image   TILEN 2690g, 47cm  in user posted image DOMEN 2510g, 48cm

RM Maja PDP 26.4.2009 rodila 18.2.2009 
user posted image    FRAN 1205g, ?cm  in user posted image   DANE 1600g, ?cm

Šmarnogorka  PDP 15.5.2009 ; rodila 20.3.2009
user posted image    BOR 1700 g, ?cm in  user posted image  VID 1340 g, ?cm

Suncicica  PDP 28.3.2009; rodila 21.3.2009
user posted image    STELLA  2700 g, 48 cm  in user posted image  PIJA 2490 g in 47 cm

Pikatara  PDP 17.4.2009 rodila 28.3.2009
user posted image    KAROLINA 2090 g, 46cm  user posted image    PATRIK 2350 g, 46cm 

Neposredna povezava do sporočila: 2573
30.3.2009 15:21:46   
taškica
Ojla dvojne nosečkice!

Najprej poročilo z obiskov:

Pikatara - punca zgleda očitno, ne vem od kje njej težak porod; koža napeta, oči bistre, frizura na mestu, kot da bi bila včeraj pri frizerju; energije pa spet za izvoz, vam povem, jo imam kar na sumu, da ona dejansko sploh ni rodila :DDDD. user posted image . Ta maladva, Patrik in Karolina pa taka cukra, tako luškana, jaz sem samo škilila notri v posteljice, taka cukrčka sta za znoret. Sem prišla prav v momentu, ko ju je previjala. Skratka ženska je že v sedlu, vse obvlada....

Sem šele zdaj vidle še njene slikice.  Cukra sta, lepa dojenčka.

Tudi Šmarnogorko sem videla; tudi ona je ok, oba fanta sta v inkubatorjih, če se ne motim, ampak sta zelo dobro. Oba dihata in je vse ok. Sva se malo pogovarjali, pravi da sliši 1001 zgodbo, usode so različne, včasih tudi neprijetne za ušesa.

Lara čestitke za uspešen pregled. In k Cerarju greš? Odlično, daj ko boš imela pregled povej - on ordinira ob sredah in tudi jaz ima takrat pregled. Čim prej se naroči, mogoče se pa vidiva. Imaš številko za naročanje? Zjutraj kliči in bodi vztrajna, ker je težko dobiti zvezo. In nič hudega če malo zaostajata - tudi mojedva napram enojčkom.

Imela sem UZ - sem zaprta, MV, dolg 46mm kar je čist ok. Sem v 33 1/7 - A ima 1850g in B - 2100g. A je še vedno glavično, B pa spet medenično - za znoret. Če zdržim do konca, se mi obeta porod pred 1. majem.

KOŽA - jaz sem ugotovila, da mi njabolj paše EUcerin olje proti strijam, dobi se ga v lekarni, sicer je kar draga (napram ostalim oljem), ampak vreden tega, da ponoči od praskanja ne zblaznim. Uporabljam ga za trebuh in prsa, medtem ko se mi na stegnih in riti pa delajo prave suhe zaplate. Te mažem z bolj mastnimi kremami.

Nič, Pikatari želim vse dobro, da bi fanta pridno rastla in se debelila, da bodo šli kmalu domov, Šmarnogorki pa seveda popoloma isto.

Vsem vam, ki ste še 3 v 1, pa prosim velik počivajte,dobro jejte, in veliko se smejte!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2574
30.3.2009 15:47:12   
lara light
Taški, hvala za poročilo!! Res si prijazna, ko vse tko lepo obiščeš.
Krasni teži imata tvoja dva, uaaaauuu! user posted image user posted image Super si! Saj če bosta tko napredovala moraš pred 1. majem rodit, drugače bo res hudo ju nosit! Mv zaprt, super...itak, da meni spet ni pogledala Mv.
Hvala za nasvete glede P Lj. Kdaj imaš ti nasl. pregled?

Tudi meni se delajo te suhe zaplate...prav nič ni fajn tole.user posted image

Pika, zakon naša bejba!user posted image
Šmarnogorka, lepo, samo da sta fanata v redu.user posted image
Tudi jaz jim aželim, da gresta čimprej domov!

Kdo ve kako je Mucka? Ma kera gsm?

Zdaj pa grem malo ven na zrak, ker včeraj nisem pomolila niti nosu na plano!user posted image

Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?