|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
30.3.2009 19:36:13   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Gužva v Lj P - Vidim, da sem se res dobro odločila, da grem rodit na Ptuj ... tam je povprečje 2,6 poroda na dan user posted image . Ko sva šla gledat prostore, je bilo pa vse prazno, niti ene, ki bi rojevala, tako da upam, da bo tako tudi, ko bo prišel moj dan, da bom zares sama v porodni. user posted image Če bom imela srečo, dobim celo tisto, ki ima znotraj porodne še svoj wc. Potem pa tako gremo vsi trije v svojo sobico in smo 3 dni 24h/dan skupaj, imamo svojo mini kopalnico z wc-jem in tušem. Še domov ne bomo hoteli user posted image  user posted image  user posted image

moja prijateljica je tudi šla rodit na ptuj pa ni bila zadovoljna...baje te tam sploh ne sklistirajo, nimaš nobene protibolečinske terapije...prvo noč po porodu ostane otrok pri tebi...osebje pa je bilo baje tudi ful ošabno...pa še povrh bi človek pričakoval, da bo kaj boljše, ker pozna tam neke gin....

moja prijateljica tud ni bila zadovoljna...
sicer nevem točno kaj jo je vse motilo..samo pravi,da naslednjič bo šla drugam...

glede tega,da pa je otrok pri tebi..pa mislim,da je to kar v večini porodnišnic..pa meni se zdi to čist ok..če je porod potekal normalno...men bi bilo namreč grozno če bi mi hčerko odpeljali...pač samo moje mnenje

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
30.3.2009 19:48:47   
Anonimen
Ha ha, naše bebice pa so sladkosnede ... user posted image  user posted image  user posted image Mater smo prefrigane user posted image user posted image user posted image .

menstrualna skodelica - Imam v načrtu jo preizkusit, se mi zdi kar ok. Toda do takrat, ko bom imela spet menstruacijo, je še dolga user posted image . To pa smo kar pozabile, kako je fajn, ko smo sedaj imele skoraj devet mesecev mir pred tem, a ne? user posted image

Jaz tudi zaključujem za danes, lepo spančkajte, ne hitite v Rim, pa se slišimo jutri,
NenaLena

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2477
30.3.2009 19:55:11   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Naj vam pa sporočim ,da je naša zupancdam že 3 cm odprta, maternični vrat zmehčan,počaka še samo na svoje popadke in gre v P.,lahko si pa sama datum izbere in gre na sproženje poroda.user posted image user posted image

kako pa to,da si lahko kar datum izbere?

a bo šla v Trbovlje..pa povej,da ji pošiljam pozdravčke...sem upala,da jo bom v živo spoznala, glede na to,da naj bi šli rodit v isto P..in pa da imava kar blizu rok..

ma sem se kar mal zamislila..saj še vedno nimam pripravljenih stvari za v porodnišnico..pa tud oblačilc za user posted image še ne..imam to v planu za ta teden...

jst sem bila prvič 3cm odprta več kot 4 tedne...user posted image

na koncu so mi pa itak sprožili v 42 tednu...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
30.3.2009 20:03:10   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Ha ha, naše bebice pa so sladkosnede ... user posted image  user posted image  user posted image Mater smo prefrigane user posted image user posted image user posted image .

menstrualna skodelica - Imam v načrtu jo preizkusit, se mi zdi kar ok. Toda do takrat, ko bom imela spet menstruacijo, je še dolga user posted image . To pa smo kar pozabile, kako je fajn, ko smo sedaj imele skoraj devet mesecev mir pred tem, a ne? user posted image

Jaz tudi zaključujem za danes, lepo spančkajte, ne hitite v Rim, pa se slišimo jutri,
NenaLena

ali pa tudi ne..

jst sem bila tako presenečena oz. šokirana,saj sem jo po prvem porodu dobila po 2 mesecih in pol..sem bila čist paf...saj sem bila prepričana,da jo še nekaj mesecev ne bo na spregled...

želim vam le,da jse se pojavi čim kasneje..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
30.3.2009 20:04:46   
mlavla
menstrualno skledico..sem jst preiskusila..in sem akr zadovoljna..samo imam zaenkrat še bolj malo prakse z njo..ker sem zelo kmalu zanosila...in sem jo uporabljala le dva meseca...
jo bom pa sigurno še uporabljala..

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
30.3.2009 20:05:41   
mlavla
drugače ste pa take čveke...user posted image user posted image user posted image   user posted image

vas komaj uspem prebrat....

zdej grem pa še jst mal pred TV...

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
30.3.2009 20:11:40   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

kje pa je junona danes je ni bilo nič veliko  na obisk tle,se spet potepa user posted image user posted image user posted image

men se zdi da je mela ob 18h akopunkturouser posted image

Ojla,.... men se pa zdi da sva ble obe hkratuser posted image i ,če je bila Junona ob 5ih na akupunkturi. Tak feeling mam da je bla ona user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
30.3.2009 20:12:32   
kpmk
Tak zdej pa sem sama gor,.... user posted image  pol pa nič, sej me tud že dragi preganja,... skoz rr (kot da sem velik gor user posted image  )

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
30.3.2009 20:13:55   
kpmk
men.skodelica - jst jo bom mogoče (še ne vem) preizkusila, ker jo full hvalijo, .... hm,... bomo vidli

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
30.3.2009 20:17:02   
kpmk
Hm,.... vse gledate POP tv user posted image ,...  pol pa nič, se pa jutri še kaj javim,..... 
Sonček - le pozitivne misli in da se bo čimprej s tvojim atijem vse uredilo user posted image , jutri pa le poročaj pozitivne novičke o atiju  in o kakem novem user posted image
Lahko noč in če katera leti proti Rimu, veliko sreče in da bo let čimprej minil user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
30.3.2009 20:17:26   
sonček85
nena.ja res je bilo super 9m brez user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lahko noč tudi tebi,bebiju in dragemu,vsem user posted image user posted image user posted image
mlavla:ja v trbovlje bo šla ja ji pa njena G rekla glede na to da je  že tolk odprta in da ima mater.vrat zmehčan  ,pa ne vem točno kaj še da naj si datum izbere če želi.Ne vem točno ,sem ji rekla naj se javi že v petek pa nič user posted image jo bom pozdravila ,hvala
lepo in lahko noč tudi tebi-vam

tko jaz sem pa mamico klicala in ji rekla če mi bo spekla štrudelj v sredo ko pridem in je rekla seveda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image m kako se bom basala

lahko noč tudi z moje strani ,se slišmo jutri ,čeprav ne veliko saj grem na obisk h kolegici ki ima malčka stareg 3m user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image potem pa dragega peljem v CE in naprej ne vem user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
30.3.2009 20:17:45   
detelja

nena:ja tudi pri meni je tako ,samo jaz pol posežem kar po kakih keksih,kar je še labš k pa ornk hrana.user posted image user posted image user posted image A je Ela posegla po čokoladah tko k Aleks pri meni zadnjič  ti pa po bananahuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja pomlad boi naredila svojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj bebi pa je segel po albertovih keksih s čokoladouser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti kr jaz grem pa počas pod tuš saj je danes moj dan za pred tv:najprej lepo je biti sosed,razč.gospodinje in žametne mafije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tudi to gledam pol pa se narežim, da me skoraj kap...tukaj pa je moški rečvek bi rad slončkal silvika pa nočeuser posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
30.3.2009 20:19:39   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

Hm,.... vse gledate POP tv user posted image ,...  pol pa nič, se pa jutri še kaj javim,..... 
Sonček - le pozitivne misli in da se bo čimprej s tvojim atijem vse uredilo user posted image , jutri pa le poročaj pozitivne novičke o atiju  in o kakem novem user posted image
Lahko noč in če katera leti proti Rimu, veliko sreče in da bo let čimprej minil user posted image
hvala ,upam ,da res ,tudi tebi lahko noč user posted image
v rim pa se nbi branla če bi šla

mi je pa dragi rekel ,da imam popek že čisto zunaj ,me je danes prišel stuširat user posted image user posted image user posted image jaz sem pa njega zmasiralauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
30.3.2009 20:20:09   
sonček85

nena:ja tudi pri meni je tako ,samo jaz pol posežem kar po kakih keksih,kar je še labš k pa ornk hrana.user posted image user posted image user posted image A je Ela posegla po čokoladah tko k Aleks pri meni zadnjič  ti pa po bananahuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja pomlad boi naredila svojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj bebi pa je segel po albertovih keksih s čokoladouser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti kr jaz grem pa počas pod tuš saj je danes moj dan za pred tv:najprej lepo je biti sosed,razč.gospodinje in žametne mafije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tudi to gledam pol pa se narežim, da me skoraj kap...tukaj pa je moški rečvek bi rad slončkal silvika pa nočeuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nem sexuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
30.3.2009 20:21:41   
kpmk

mi je pa dragi rekel ,da imam popek že čisto zunaj ,me je danes prišel stuširat user posted image user posted image user posted image jaz sem pa njega zmasiralauser posted image

hmmmm, priden tvoj dragi user posted image , bom mogla še mojmu mal povedat, kok vas dragi razvajajo user posted image  

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
30.3.2009 20:21:53   
detelja
midva z bebijem sva se nažrla keksov s čokolado zdaj naju pa boli buščiuser posted image  pa ne vem, če me boli glava od tega, da sem tako zaspana ali kaj mi je...v glavnem ful me boli glava...grem kar mal pred tv z upanjem, da bom hitro zaspala...

želim vam lep večer...uživajte...božajte buščije...dragi naj vas cartajo....

user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
30.3.2009 20:24:02   
kpmk

midva z bebijem sva se nažrla keksov s čokolado zdaj naju pa boli buščiuser posted image  pa ne vem, če me boli glava od tega, da sem tako zaspana ali kaj mi je...v glavnem ful me boli glava...grem kar mal pred tv z upanjem, da bom hitro zaspala...

user posted image

če te pa glava boli, pa dragemu le povej, user posted image  pomaga proti glavobolu,.....
Full lepa slikca user posted image  Lahko noč in naj te čimprej mine glavobol

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
30.3.2009 20:24:08   
sonček85

hmmmm, priden tvoj dragi user posted image , bom mogla še mojmu mal povedat, kok vas dragi razvajajo user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image jaz mu rečem samo če me pride po hrbtu umit ,potem pa sledi celo user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
30.3.2009 20:24:10   
sonček85

user posted image
tudi tebi in naj glavobol mine user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
30.3.2009 20:42:24   
angelito
drage moje souser posted image

najprej, hvala vsem, da ste se spomnile na moj R.D. ... in za vse vase lepe zelje ter izvirne animacije user posted image user posted image ...

torej, glede medenicne vstave in vaginalnega poroda ali CR so deljena mnenja... zadnje dni sem malo brskala po netu in brala... iskreno povedano, ne vem, kako se bom odlocila user posted image ... v cetrtek grem zjutraj se v postojnsko porodnisnico k dr. merlu na pregled in bom videla kaj bo on rekel in priporocal... najbrz se bom kar po njegovih navodilih oz. usmeritvah ravnala, saj mu zelo zaupam...

pridobila sem si tudi neke vaje, ki naj bi pomagale, da bi se otrok sam obrnil v pravilni polozaj... upam... jutri pa zacnem z njihovim izvajanjem... ce jih kaksna rabi, naj mi na ZS poslje svoj mail, pa ji jih posredujem...

pozdravcki vsem...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
30.3.2009 21:16:49   
simonaa
Pozdravljene!

Da se na hitro javim.
Včeraj sve z mojo deklico prišle domov, vse štima in se dojimo.
Mami malo utrujena , ampak bo še časa za počivanje.
Hvala za vse čestitke.

Za seznamček pa še dolžina 49 cm.
Nimam časa brat za nazaj, se še javim kaj.

Lepo božajte bušije, dokler jih še imateuser posted image !
Lp od obeh

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
30.3.2009 21:49:36   
brigita23

zdej grem pa nekaj papat, pa vas pridem še pol pozdravituser posted image user posted image user posted image ....sam ne vem kaj naj jem, mogoče bom šla pa v mekauser posted image  na enga BIGA in krompirčekuser posted image

pridne bodite ta čas

me vzameš sabo v meka?user posted image
ne vem če da ne bva videli kaj bo vse pojedla.Meni je rkela da bo samo misla name user posted image user posted image user posted image

babe kake radovednice ste nouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....kaj sem pojedla enga MCchikena, pomes, solatko in ledeni čaj....to je touser posted image user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
30.3.2009 21:51:07   
brigita23

zdej grem pa nekaj papat, pa vas pridem še pol pozdravituser posted image user posted image user posted image ....sam ne vem kaj naj jem, mogoče bom šla pa v mekauser posted image  na enga BIGA in krompirčekuser posted image

pridne bodite ta čas

me vzameš sabo v meka?user posted image
ne vem če da ne bva videli kaj bo vse pojedla.Meni je rkela da bo samo misla name user posted image user posted image user posted image

a greve v meka pa jo presenetive?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  lahk bi vsaj rekla, da nama bo kaj prinesla, če naju že noče sabo vzet...pa itak smo vse nosečke pa nas noben ne bi čudno gledal, če bi se pošteno nažrleuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image face vidve....če bi res prišle bi vaju častila 100%user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
30.3.2009 21:51:35   
mišk
Danes sva z user posted image  Doni pojedla vse njene čokoladne jajčke in piščančke!!user posted image user posted image

(odgovor članu simonaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
30.3.2009 21:54:13   
mišk
Porodna soba, gužva ipd.: V Brežicah imajo samo eno porodno sobo, v kateri so tri porodne postelje (dve od tega starinski). Je pa tam v povprečju en porod na dan, tak da upam, da nas ne bo več naenkrat rojevalo! Sobi za ležanje po porodu sta samo dve in v vsaki so 4 postelje. Eh, sej če maš v redu cimre je kar fajn. V prvo sem imela krasne cimre in upam, da bo tudi v drugo tako.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?