|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
28.3.2009 22:59:16   
kaja02
kolumbo- sej me ne poznaš pa ti vseeno želim user posted image

pa še eno virtualno tortico ti pošiljam, ziher je dobrauser posted image

< Sporočilo je popravil kaja02 -- 28.3.2009 23:05:36 >

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
28.3.2009 23:01:59   
kaja02
IZVIRNO SPOROČILO: cita

ehhh sej veš kaj pravijo devet mesecov gor in devet doluser posted image user posted image user posted image

pri men to ne drži, sem rabla skor 5 let da je po Kaji šlo spet dol,

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
28.3.2009 23:02:57   
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

HVALA VSEM ZA LEPE ŽELJE, SEM ZELO VESELA DA MAM ŠE VAS ZA 32 ROJSTNI DANuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugač pa...ostala sem brez torteuser posted image user posted image ...sm mislna d mi jo bo mami nardila pa ji nisem nič rekla in ni blo ničuser posted image ....ko sem ji omenila je rekla d jst itak boljšo nardim in kaj se zdej bunim...no dobr, mam zdele vsaj 15 krožnikov manj za pomituser posted image ...
A PRIDE KERA NA AFTERPARTYuser posted image user posted image user posted image  BIRDY, AJVY, SIMONA, URŠA, PIŠKOT....MISLM D BI BLA KATJUŠA PRVA TUKAJuser posted image user posted image user posted image DO TACAJT BI PA ŽE TORTO NARDILAuser posted image ....

ZMATRANA SEM KO PES, MORM ŠE MAL POSPRAVT ...PA FUL MI JE ZADIŠAL EN ČIK, PA GA NIMAM K NISM KADILA ŽE....UUUU JA GLIH EN LETuser posted image

Se slišmo kasnej

NO imaš pa vsaj eno korist pomivat ti ne bo treba tulkuser posted image user posted image user posted image ampak torta bi pa vseeno pasala...user posted image vsaj nekaj...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1778
28.3.2009 23:04:26   
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

ehhh sej veš kaj pravijo devet mesecov gor in devet doluser posted image user posted image user posted image

sej vem kk je blo pr men po Lauri sploh nočem mislit...čuj juter ste doma a ne ka pa če bi midve z mojo malo miss prišle popoldne na en kratek čvekuser posted image user posted image bi blo mogoče??ko ste same če se ne motim...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
28.3.2009 23:09:49   
kaja02

sej vem kk je blo pr men po Lauri sploh nočem mislit...čuj juter ste doma a ne ka pa če bi midve z mojo malo miss prišle popoldne na en kratek čvekuser posted image user posted image bi blo mogoče??ko ste same če se ne motim...

ej ti poznaš bolj razpored od mojga kot pa jstuser posted image , vidve kar pridta, super, bom vsa lahk čvekala če user posted image ne moremuser posted image ,

pa more bit kratekuser posted image , čvek mislim, da ne bo pomoteuser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
28.3.2009 23:12:56   

ej ti poznaš bolj razpored od mojga kot pa jstuser posted image , vidve kar pridta, super, bom vsa lahk čvekala če user posted image ne moremuser posted image ,

pa more bit kratekuser posted image , čvek mislim, da ne bo pomoteuser posted image

Ja mislim da si se včer mal pohvala da ste same juteruser posted image user posted image ...kratek sej veš kk je to pr nama kratekuser posted image user posted image user posted image ko pridem tk ne znam domovuser posted image user posted image mislim da maš neko lepilo tam gor ti na sedežniuser posted image user posted image ...ja ja čvekale bovauser posted image user posted image user posted image vse razumem...sej druga pa mislim da tko ne bi znala več morem zdej enkrta mojega mal vprežt da se mi vse ne zapre nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
28.3.2009 23:16:04   
kaja02

Ja mislim da si se včer mal pohvala da ste same juteruser posted image user posted image ...kratek sej veš kk je to pr nama kratekuser posted image user posted image user posted image ko pridem tk ne znam domovuser posted image user posted image mislim da maš neko lepilo tam gor ti na sedežniuser posted image user posted image ...ja ja čvekale bovauser posted image user posted image user posted image vse razumem...sej druga pa mislim da tko ne bi znala več morem zdej enkrta mojega mal vprežt da se mi vse ne zapre nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image

se vid da se staram sem že mal sklerozna,  pa lepilo tud mam na sedežni, dobesedno, sem ga dans dol čohalauser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
28.3.2009 23:17:33   
kaja02
se vidmo juter, grem spat, z njim tko al tko ne bo nič, sem že obupala

lahko noč ter lepo spite

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
28.3.2009 23:17:46   

se vid da se staram sem že mal sklerozna,  pa lepilo tud mam na sedežni, dobesedno, sem ga dans dol čohalauser posted image

si ga raj počohalča dol kot pa da jz juter spet visim celo večnost pr tebuser posted image user posted image user posted image user posted image se pa znajdeš nimaš kej...user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
28.3.2009 23:23:21   
Ajvy
nč punce.....lepo noč.....

Grem še Tiso zrihtat......

KOlumbo
...jjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaa..jst bi te pa res rada spoznala.....sej bom prnelsa krožnik s seboj ...in ga potem seveda tut odnesla.....

Cita...le glej da se boš lepo zahvalila čokoladi, ker te je zadovoljila user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
28.3.2009 23:25:51   
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

nč punce.....lepo noč.....

Grem še Tiso zrihtat......

KOlumbo
...jjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaa..jst bi te pa res rada spoznala.....sej bom prnelsa krožnik s seboj ...in ga potem seveda tut odnesla.....

Cita...le glej da se boš lepo zahvalila čokoladi, ker te je zadovoljila user posted image

Lepo pančkite...

Ja ja čokoladi se pa zahvaljujemo pa jo še kr gledam če bi kašen merciuser posted image user posted image se odločujem...pa upam da se še dans odločimuser posted image user posted image   me vsaj nekaj zadovoljiuser posted image

< Sporočilo je popravil cita -- 28.3.2009 23:26:47 >

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
28.3.2009 23:41:32   
Ja nč vse ste ušle pa tud jz grem mojga še ni upam da pride kmal da grem spat...lepo nočkouser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
29.3.2009 3:45:21   
Balonchy
Jutro bejbe...

Kolumbo - mal z zamudo, sam iz srca ti želim VSE NAJBOLJŠE!!!    user posted image

Želim vam lep dan in ne ure pozabit premaknit!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
29.3.2009 10:28:58   
brkn83
dobro jutro?

Kako ste kaj? No mi smo kr uredu, do sedaj je spal, zdej pa me že kliče, tk da ga moram nahranitit in previti. se javim potem.

lp

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
29.3.2009 10:31:36   
Pupka
Dobro jutro! Še spite vsipo vrsti al kako? user posted image

Mi smo jedli včeraj ob 20.00 pol je spal 8 ur. Pa sem ga spet nahranila in še dve, tak da smo že dobre tri ure auf. Zdaj segrevam likalnik, da mal polikam! Rene spi, sicer v jajčki, ker je v pojstli jokal nenormalno. Sem ga dala v jajčko n ga nesla po stopnicah pa je zaspal in spi.

cita- če se ti lušta si privošči, si zaslužiš. Meni kilce počasi grejo dol. Ena po ena, ampak okej- sam da ne gre gor. In če me zamika čokolada pojem tudi polovico tavelike riževe milke user posted image user posted image user posted image user posted image ... Pa ne vsak dan da ne bo pomote.

Mamo neko deževno vreme, tak da ne bo nič z sprehodom, bom pa sigurno kaj notri postorila, čeprav je nedelja! Ni časa počivat!

Okusno nedeljsko kosilo vam želim, pa upam da mate kaj več sreče z vremenom.
In če se vaši deci nočjo ukvarjat z vami... Pr meni ni šale. Ker sem mu enkrat že povedla da bo šla tv pod balkon skozi zaprto okno! user posted image user posted image user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
29.3.2009 10:38:31   
Jutro,

sam na hitro se javin in povem brkn midve lahko jutri...je ok???

lepo nedeljo vam želim...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
   [Brisano sporočilo]
29.3.2009 10:50:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cita)
  Neposredna povezava do sporočila: 1792
29.3.2009 11:56:44   
sunny24
Jutro! Kako kaj? Uf, ste načvekale...Neki sem prebrala, neki sam preletela...preveč materiala!

No, Gaja še kar spi-zdej že 2. dan spi do 12h al pa še kaj več...OK, meni paše, se lepo naspim! user posted image  Drugače je pa z našo pupo vse OK, full se crta, tako, da je res po cele dneve po rokah...Bildam mišice!user posted image
Sem pa v četrtek dobila že menstruacijo...user posted image  Je nism prov nič pogrešala...

kolumbo, sicer z zamudo, ampak vseeno: VSE NAJBOLJŠE!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nč, zdej pa šibam mojga zbudit ker začne delat ob 14h...Upam, da mi bo uspelo še kaj prit na rr...

Neposredna povezava do sporočila: 1793
29.3.2009 11:57:43   
brkn83
cita - meni je ok. A Katjuša, ti lahko????

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

Neposredna povezava do sporočila: 1794
29.3.2009 11:58:32   
Ajvy
jutro......
Tarja je še vedno vročična.....

Balonchy...kak fejst kifeljček...njami.......
KAko ste???

Brkn.
..mi smo kar v redu.....kaj pa čm.....
LEpo se rihtejta....

Pupka...vav..to pa je lepa nočka..user posted image user posted image user posted image user posted image

Cita...lepo nedeljo tudi vam......

KOlumbo...joj, raje nič ne rečem za naslednji teden, ker je Tarja bolna, pa še ne vem kaj ji je...ker znakov razen vročine nima....tko da raje čez en teden......če si za.....

Neposredna povezava do sporočila: 1795
29.3.2009 12:00:12   
Ajvy
Sunny,,,kaj se dogaja, je vse ok....nič se več ne javljaš...oz.bolj poredko......
Lepo da se uspeš naspat...to je veliko vredno....lepo nedeljo želim

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
29.3.2009 12:30:53   
tanci29
hej

ajvy-še vedno vas vročina daje, a je še tako visoka?...kako pa si ti mamica, kaj utrujena?

sunny-pa res te skoraj več ni..lepo popoldne tebi s tvojo Gajo, ata gre pa v službo

balonchy-njami za rogljiček in kafe...jest sem tolk zaposlena z razkuževanjem da še jest nimam cajtauser posted image .tko da tole prav prija

cita-kaj pol je padla čokolada al ne?..uživčkaj danes

no mi smo lepo spali...erik je spet lepo kakal tako da zgleda da smo se losali rota virusa...kolko časa še traja razkuževanje, sej vem da ne škodi ampak da ne bom pretiravala..

moja Hana pa tolk poliva da je joj..danes sem jo že petkrat preoblekla...jo držimo pokonci, vzglavje ma dvignjeno ona pa kar meče ven...ne vem več kaj nej nardim

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
29.3.2009 12:45:47   
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

hej

ajvy-še vedno vas vročina daje, a je še tako visoka?...kako pa si ti mamica, kaj utrujena?

sunny-pa res te skoraj več ni..lepo popoldne tebi s tvojo Gajo, ata gre pa v službo

balonchy-njami za rogljiček in kafe...jest sem tolk zaposlena z razkuževanjem da še jest nimam cajtauser posted image .tko da tole prav prija

cita-kaj pol je padla čokolada al ne?..uživčkaj danes

no mi smo lepo spali...erik je spet lepo kakal tako da zgleda da smo se losali rota virusa...kolko časa še traja razkuževanje, sej vem da ne škodi ampak da ne bom pretiravala..

moja Hana pa tolk poliva da je joj..danes sem jo že petkrat preoblekla...jo držimo pokonci, vzglavje ma dvignjeno ona pa kar meče ven...ne vem več kaj nej nardim

Tud naša poliva kr fajn in jo preoblačim ko neumna pa perem tud ko nora kdo bo likaluser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
29.3.2009 13:02:58   
birdy
Dober dan. Mi smo pokons že od sedmih, oziroma šestih po tastari uri. Zdej sem pa Neli spokala spat. Dons gremo v Domžale, pride moja teta uz maribora tja. Kristi gre na bolj, edin zjutri se je čist z zamašenim noskom zbudla.
Drugač je pa tak lenoben dan da bom še jst šla mal spat.
Želim vam lep deževen danuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
29.3.2009 14:22:14   
Pupka

sunny!!!

Daj mi prosim povej če si hodla iskat mleko v Italijo, če si ga dobla in za kolk cekinov! Jaz sem svojemu naročla, pa je šla pol njegova mama, ker on nima cajta. Pa mi ni znal povedat niti kakšno pakungo je dobla niti kolk je dala! Ker to na naši strani se da it v Avstrijo in dobit za pol cene! Sicer ne vem če sam klasičen Novalac al tud AC, kot ga mamo mi!

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......