Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 17:10:15
|
|
|
|
kodrana
|
aurora ja, mi zamuja že ne teden, zato sem delala test. sicer pa od poroda dalje spoh nimam več tako rednih . o darilu za Taro za 1 svečko še ne razmišljam.. nimam pojma. pa tud čist finančno sem izžeta.. ko bom šla delat bo bolje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 17:14:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana aurora ja, mi zamuja že ne teden, zato sem delala test. sicer pa od poroda dalje spoh nimam več tako rednih . o darilu za Taro za 1 svečko še ne razmišljam.. nimam pojma. pa tud čist finančno sem izžeta.. ko bom šla delat bo bolje. Za 1. roj dan je darilo itak v bistvu nekaj kar bolj mi opazimo, pa otrok na slikah ko je velik. Zdaj tako ali tako ne razumejo. Če mene vprašaš kaj bi Maji kupili nimam pojma. Tudi ne vem kaj bom rekla, če me bo kdo vprašal kaj na kupijo Maji. Sem sproti kupila kar smo rabili. Kakšne didaktične igrače mogoče bi prišle v poštev. Igrač pa imamo že itak malo morje. Kolo, tricikel in podobne zadeve pa imamo. Tako da ........
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 17:32:09
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa Ma men skoz neki nagaja sploh se ne znajdm tuki zato pa se tako malokrat prijavim na klepet a sem keri kej pokvarla Eh buška , nikomu nisi nič pokvarila, pa sploh nima veze, če se ne znajdeš, glavno da klepetaš, pa večkrat se javi, bomo zelo vesele. Oprosti, sploh nisem mislila zlonamerno, malo sem se pohecala
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 17:33:40
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dober dan Evo sem se končno uspela dokopati do računalnika Danes zjutraj smo imeli alarm 1.stopnje, saj ko sem stopila v kopalnico, sem opazila, da je dež pricurljal skozi plati, torej, da pušča streha . Sem n hitrco poklicala prababi, ki živi 50m stran, da je priletela merkat Manco, midva z mojim pa na podstreho, kjer nisva nič ugotovila, da bi strešniki puščali, ampak da je odstopila obroba pri dimniku (se je premaknila, ker je parkrat tako zalooooooo pihalo) in tam noter zamakalo Uglavnem sama kaj veliko nisva mogla, tako da sva celo dopoldan hodila na podsteho gledat kaj se digaja ihn kontrolirat. Mi je moj oče rekel, da naj grem po žakelj žaganja in ga potresen pri dimniku, da bo malo vodo pilo. In tako sedaj čakamo, da se strena posuši, da bomo situacijo lahko saniralai, ampak baje da bo celi teden dež po malem nagajal
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 17:34:47
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Ojla bejbe! Najprej čestitke vse majskih hroščkom za obmesečnico in seveda mojemu sončku za dopolnjenih 11. mesecev Danes sem že bila v službi in doletele so me ohohooo zadolžitve, dela mi ne bo zmanjkalo, sem si pa izborila, da bom delala v ponedeljkih popoldan in tako imela vsaj malo podaljšan vikend, ostale dneve pa bom delala od 7.30 do 15.30. Tako bom vsaj lahko izkoristila dragoceni čas z mojo družinico. Uradno začnem v ponedeljek. Kako pa kaj ostale, ki ste ostale brez službe v času porodniške, ste že kaj našle? Se opravičujem, ampak nisem imela časa brati za nazaj, zato ne morem komentirati. da si se tako frajn v službi zmenila Jaz še nisem dobila službe
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 17:35:13
|
|
|
|
nia5
|
Vem, da ste se menle za čežane iz Hoferja, sem bla pravkar v avstrijskem in nisem nič takega zasledila, pa sem gledala tam ki imajo sadje, pa še okrog in ni . Mogoče pa jih imajo le v slovenskih Hoferjih.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 17:35:43
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Pa še eno , kaj boste kaj kupovale za prvo svečko otročkom? Jaz se ukvarjam s to mislijo, čeprav je itak brezveze, ker pojma nima še? se bliža Tajin da, nezadržno . Torto Ne vem če bo kaj veliko drugega, finance ravno ne dopuščajo velikih nakupov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 17:36:59
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa JAZsem ravno danes dobila odločbo da so mi podaljšal porodniško
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 17:38:06
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj danes ima Alja katastrofalen dan za hranjenje Jaz tako zavidam srčekgirll, da gre na šiht. To bo moja odrešitev!!!! Naša je pa danes po zelooooo dolgem času končno normalno jedla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 17:38:13
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober dan Evo sem se končno uspela dokopati do računalnika Danes zjutraj smo imeli alarm 1.stopnje, saj ko sem stopila v kopalnico, sem opazila, da je dež pricurljal skozi plati, torej, da pušča streha . Sem n hitrco poklicala prababi, ki živi 50m stran, da je priletela merkat Manco, midva z mojim pa na podstreho, kjer nisva nič ugotovila, da bi strešniki puščali, ampak da je odstopila obroba pri dimniku (se je premaknila, ker je parkrat tako zalooooooo pihalo) in tam noter zamakalo Uglavnem sama kaj veliko nisva mogla, tako da sva celo dopoldan hodila na podsteho gledat kaj se digaja ihn kontrolirat. Mi je moj oče rekel, da naj grem po žakelj žaganja in ga potresen pri dimniku, da bo malo vodo pilo. In tako sedaj čakamo, da se strena posuši, da bomo situacijo lahko saniralai, ampak baje da bo celi teden dež po malem nagajal Upam, da zrihtate, živemu se vse zgodi
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 17:38:58
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Pa še eno , kaj boste kaj kupovale za prvo svečko otročkom? Jaz se ukvarjam s to mislijo, čeprav je itak brezveze, ker pojma nima še? se bliža Tajin da, nezadržno . Torto Ne vem če bo kaj veliko drugega, finance ravno ne dopuščajo velikih nakupov Niti ne govori
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 17:41:15
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana aja, pa prvi zobek imamo. sicer samo na pol.. ampak je!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 17:42:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober dan Evo sem se končno uspela dokopati do računalnika Danes zjutraj smo imeli alarm 1.stopnje, saj ko sem stopila v kopalnico, sem opazila, da je dež pricurljal skozi plati, torej, da pušča streha . Sem n hitrco poklicala prababi, ki živi 50m stran, da je priletela merkat Manco, midva z mojim pa na podstreho, kjer nisva nič ugotovila, da bi strešniki puščali, ampak da je odstopila obroba pri dimniku (se je premaknila, ker je parkrat tako zalooooooo pihalo) in tam noter zamakalo Uglavnem sama kaj veliko nisva mogla, tako da sva celo dopoldan hodila na podsteho gledat kaj se digaja ihn kontrolirat. Mi je moj oče rekel, da naj grem po žakelj žaganja in ga potresen pri dimniku, da bo malo vodo pilo. In tako sedaj čakamo, da se strena posuši, da bomo situacijo lahko saniralai, ampak baje da bo celi teden dež po malem nagajal Upam, da zrihtate, živemu se vse zgodi Hvala, upam, da vsaj jutri ne bo deževalo, da jutri zihtamo ko pride oče iz šihta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 17:43:52
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana dan. se moram malo javit, da ne bom za med izbrisane:). torej, naša mala se je malo začela premikat. končno. sicer se ne plazi, ampak se premika po riti. vstaja tud že. kjer more, vstane in skače ter poje. mala pevka je že. super, da napredujete!!!! v soboto smo imeli s pevskim zborom koncert ob 10letnici. blo je super. lepo, da uživaš!!!! meni zamuja že skoraj en teden in me panika, da ne bi bla noseča. v mojem stanju še ne bi blo fino. bi mogla takoj AD-je nehat jemat.. sem mojga poslala v lekarno. čeprav sem boljša, bi me verjetno nosečnost spet napsihirala.. če en druzga, bi se sekirala, da ne bi blo kaj narobe, ker sem jemala AD-je.. Sem prebrala da je bil test OK drugače pa se še vedno matram z diplomo. končno sm obdelala primer. še razpravo dodelam. pa mal še opravim in to bo to. do maja bi rada diplomirala. Bom držala pesti, da ti čim prej rata joj, že v službo.. Srčekgirll srečno v službi!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 17:45:58
|
|
|
|
mmoojjccaa
|
Neki bi vas prašala,tam pri strani ko imate album kje ga to naredite z mojmu iščeva že več kot eno uro pa nama ne rata nič najdt
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 17:48:18
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober dan Evo sem se končno uspela dokopati do računalnika Danes zjutraj smo imeli alarm 1.stopnje, saj ko sem stopila v kopalnico, sem opazila, da je dež pricurljal skozi plati, torej, da pušča streha . Sem n hitrco poklicala prababi, ki živi 50m stran, da je priletela merkat Manco, midva z mojim pa na podstreho, kjer nisva nič ugotovila, da bi strešniki puščali, ampak da je odstopila obroba pri dimniku (se je premaknila, ker je parkrat tako zalooooooo pihalo) in tam noter zamakalo Uglavnem sama kaj veliko nisva mogla, tako da sva celo dopoldan hodila na podsteho gledat kaj se digaja ihn kontrolirat. Mi je moj oče rekel, da naj grem po žakelj žaganja in ga potresen pri dimniku, da bo malo vodo pilo. In tako sedaj čakamo, da se strena posuši, da bomo situacijo lahko saniralai, ampak baje da bo celi teden dež po malem nagajal za streho. Sej boš ti tudi kmalu dobila službo. Kaj pa iščeš? A sva midve po profesiji enaki dipl. upr. organizator ? Kodrana jaz še sploh nisem dobila?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 17:53:35
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 za streho. Sej boš ti tudi kmalu dobila službo. Kaj pa iščeš? A sva midve po profesiji enaki dipl. upr. organizator ? ja, midve imava isto izobrazbo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 17:54:24
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Naša donc v celem dnevu še ni kakala, zdele se je pa tako nadelala, da sva jo mogla tuto kompleto preobleči
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 17:55:15
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos DAN kak smo kaj? o Edina kako je bilo v Bosni?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 17:55:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Tko, drage moje bejbike. Jst se odpravljam v SLUŽBO . Uf, sm živčna, pa tremo mam, mogoče bom mogla še ene parkrat na wc . Eh ja, ne bo treba. Lepo se mejte, pa da boste oreng čvekale. ADIJO do zvečer. Naj ti prvi delovni dan mine čim hitreje in čim manj stresneje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 17:56:47
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Našemu malemu rotweilerčku je pa pogledal na plano 8.zobek!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 17:57:46
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Evo, to mi je uspelo malo prej posnet, Vid piska na piščalko:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 17:59:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no hijenca dans je mnda res en zaspan dan..zdej je pa še moj sonček zaspal v stolčku, pa sam 5 minut je odkar sva jedla. he, he men so tko dobro ko zaspijo v stolčku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 17:59:43
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce, kaj dajete za zajtrk vašim hroščkom???? Do sedaj je naša pila AM, sedaj pa ga popije zjutraj zelo malo okoli 100ml, pa ne vem kaj naj ji dam za jest, ker kašic mlečnih ne mara kaj pa puding????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 18:00:18
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca za PETJO in njen 3. rojstni dan. Tudi od naju z Manco
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?