|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
30.3.2009 14:15:43   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Avtosedež - Almera, hvala za predlog, samo midva iščeva avtosedež od 9-36 kg, ker ne misliva vmes še enega kupovat. Ve ostale, ki imate prve bejbije, veste, da boste morale zdaj imeti 2 avtosedeža. Da boste morale tega, ki ste ga kupile do 18 kg, zamenjati potem s tistim, ki je od 15-36 in to nekje pri starosti 3 let? Torej že čez 2 leti spet po novega.

Če najdeš avtosedež, ki je otroku prijazen, se javi. Sem ga dva meseca iskala, pa ga nisem dobila.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 226
   [Brisano sporočilo]
30.3.2009 14:15:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 227
30.3.2009 14:19:48   
24julij
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: 24julij

metuljcek u kinu je blo fino,sicer za laro use skup prenaglas pa se tema je bla res je da so imeli organizirano varstvo pa je nasa premajhna tko da bi blo boljs da bi jo mela doma...ampak nasa mala se ni pustila motit je takoj na zacetku pomalcala cetrt zemle spila caj in zakomirala cel film kljub temu da je blo glasno.je bla zlo pridna

ja majuska je ni blo nic slisat ane.ne upras kolk je moj pihu k se je zacel in je blo tko naglas pa se ko so se luci ugasnle..no sej itak je mela mami use čez,tko da ni mel on nekega dela,in je bla res presenetljivo pridna,se pogoarjala se je ful,in pol kona strica toma user posted image user posted image cuker moj

Ojla,

vidiš pa še spraševala sem se, kako da je vaša punčka tko pridna tam notri ... film res ni bil glih potihem user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 228
30.3.2009 14:21:00   
24julij
ja kaj sem pa zdej naredla jaooooo no sej se bos znasla hihihi

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 229
30.3.2009 14:25:11   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

3jemi, pa je kruh dober? Jaz sem ga tud vceraj delala & je Anjo blazno zanimal, kaj ropota in brni - ampak vidim, da Lovro pa ze kaze kruhopecnate nagibe - bravo, je za izkoristit. Ful simpaticno tole, s pikapolonicami. In prav ganljiva zgodba o pesmici za sestrouser posted image  Mimogredefizolainkrompirja (user posted image ), bo danes ocka za kosilo dobil zelenjavico in mesek???

kruh je super... pa tudi Lovro ga gloda... zadnje čase itak dela mnjmmm, če mu je kaj všeč za jest...

z očkom sva pa že zmenjena, da bo danes jedel krompirček in špinačko... je bil takoj za, ko sem mu povedala za svoje ugotovitve... je ponosen, kot pav... user posted image

in midva z Lovrom sva zdajle malo oddensala na tole http://www.youtube.com/watch?v=zps4vCgewgM... imam prižgan TV in gledava Zlatolasko, pa je sama stara muzika user posted image ... Lovro se pa samo smeji user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 230
   [Brisano sporočilo]
30.3.2009 14:41:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 231
   [Brisano sporočilo]
30.3.2009 14:42:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 232
30.3.2009 14:44:08   
tims
Nina je bla pa zdele tok pridna. Je cel krožnik zelenjave in piščančka pomalcalauser posted image  in to po moje v rekordnem času. Manj ko v destih minutahuser posted image . Zdej pa še jest pojem, pa pod tuš, pol pa...... Ojoj, kr zvija meuser posted image user posted image . No, mož bo pa dons mel vampeuser posted image . Je bila tašča na Trojanah, pa jih je ona prinela.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 233
30.3.2009 14:48:28   
Tinky
Moj otrok danes že tretjič spi!!!!
Niti kosila ni hotu jest, je full razdražljiv, tako da sklepam, da ga nekaj muči, po mojem so zobki.
Mi je blo pa grave,ko sem mogla uno goro zmiksane hrane pojest user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 234
30.3.2009 14:49:14   
Tinky
mojcek, kak avtosedež ste pol nabavli?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 235
30.3.2009 14:55:32   
24julij
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Avtosedež - Almera, hvala za predlog, samo midva iščeva avtosedež od 9-36 kg, ker ne misliva vmes še enega kupovat. Ve ostale, ki imate prve bejbije, veste, da boste morale zdaj imeti 2 avtosedeža. Da boste morale tega, ki ste ga kupile do 18 kg, zamenjati potem s tistim, ki je od 15-36 in to nekje pri starosti 3 let? Torej že čez 2 leti spet po novega.

Če najdeš avtosedež, ki je otroku prijazen, se javi. Sem ga dva meseca iskala, pa ga nisem dobila.

enako!!!
noo mi imamo avtosedez 9-36 pa imamo prvega otrocka.Recaro imajo pa trgovino u podutiku,mi smo ful zadovoljni tudi po testih je zelo dober,to je pa drugace podjetje ki izdeluje sedeze za dirkalne avtomobile in ga priporocajo tudi razni fizioterapevti

http://www.recaro-slovenija.si/
tukaj si lahko pogledate

Neposredna povezava do sporočila: 236
30.3.2009 14:59:48   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: 24julij

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

enako!!!
noo mi imamo avtosedez 9-36 pa imamo prvega otrocka.Recaro imajo pa trgovino u podutiku,mi smo ful zadovoljni tudi po testih je zelo dober,to je pa drugace podjetje ki izdeluje sedeze za dirkalne avtomobile in ga priporocajo tudi razni fizioterapevti

http://www.recaro-slovenija.si/
tukaj si lahko pogledate

poznam, ampak mojemu otroku ta avtosedež ne odgovarja

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 237
   [Brisano sporočilo]
30.3.2009 15:02:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 238
   [Brisano sporočilo]
30.3.2009 15:02:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 239
30.3.2009 15:07:55   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Tinky - kako to misliš, da mu ne ustreza?

avtosedež je dokaj ozek in Teo je konkreten fantič. Ko sem ga dala not je bil full utesnjen, v bundi pa še bolj.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 240
30.3.2009 15:08:56   
ksenci
mašina, ste že naklofale dans kr 5 straniuser posted image prodne! aljaž je dans ponoč spal od 20- 08 in to brez hranjenjauser posted image user posted image user posted image no, morm rečt, da zadnje čase spije ponoč mleko le včasih. falot ni jedu 12 ur in pol, pa mu pripravim grisolino in ga je špuku nazajuser posted image sm ga pustila pri miru in poskusla ponovno čez 10 min, pa spet nič. sm mu ga zredčila in dala po flaši in je zmamz celo flašo, se urco igral in je bil spet zaspan in je spal še dve urci in pol, tako da sm tačas cote  oprala in vse zlikalauser posted image za kosilo smo vsi 3je zmazali pire krompir in bučke v omaki, zdaj pa sta oba deca šla k tašči in tastu, tako da imam celo popoldan mir pred obemauser posted image
neboglasnica- prst je super. ga imam povitga samo z gazico. se nič več ne gnoji in je že skor zaceljen- no krastica je. ampak na desni nogi bom čakala še kake pol leta da zraste nov noht. še vedno ful pazim, da imam obute velike in udobne čevlje, kr me je strah da se nebi kaj začel ponavljat. imam pa jutr kontrolo, da vidim kaj bo dr. rekla.
metuljček- faca je tale tvoja anjauser posted image
tims- kak lepo, da se je možek spovnu na obletnicouser posted image vse najboljše
3mi- dobra fora s kruhomatomuser posted image Aljaž tud rad sedi v stolčku in me opazuje ko kuham

almera- šparglljov še nism dala, je pa dobra zamisl, jih bom kr v omakci vrjetn nardila

Neposredna povezava do sporočila: 241
30.3.2009 15:11:04   
Tinky

avtosedež je dokaj ozek in Teo je konkreten fantič. Ko sem ga dala not je bil full utesnjen, v bundi pa še bolj.

aja, pa še poležat se ga ne da, kot avtosedeže v skupini 9-18 kg

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 242
30.3.2009 15:13:35   
ksenci
ja najvažnejše pa pozabimuser posted image končno je pokukala zgornja enkica ven, tako da imamo končno zobek odzgoraj. zdaj vse skupaj 4 zobke- blacky ko boš urejala sezname, lahko prosim popraviš iz 3 na 4user posted image se pa že počasi prpravla že druga enkica, ampak še bo zihr rabla tedn če ne več.
nč, si grem tud jz eno kavico prvošituser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 243
30.3.2009 15:15:38   
ksenci

mi imamo romerja- king pa je super udoben- fajn širok, tudi če ima bundico gor. v jajčki maxi cosi, pa mu je blo pretesno že pred 6. mesecem

< Sporočilo je popravil ksenci -- 30.3.2009 15:16:10 >

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 244
30.3.2009 15:17:47   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

mi imamo romerja- king pa je super udoben- fajn širok, tudi če ima bundico gor. v jajčki maxi cosi, pa mu je blo pretesno že pred 6. mesecem

avtosedež do 36 kg?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 245
30.3.2009 15:21:12   
3jeMi
almera... user posted image  za spanje in upam, da čimprej ujameta ritem... saj bo, Bor je fejst dečko... mi je pa kar malo žalostno, ko praviš, da se ti zdi, da se je začel odstavljat... user posted image ... bi bilo vseeno fajn se še malo crkljat, a ne...

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 246
   [Brisano sporočilo]
30.3.2009 15:34:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 247
30.3.2009 15:37:38   
glugluglu
ok, zdaj pa tako, al sem jaz že tolk butasta ratala, al kaj, no katera zna rešit tole s potekom, pa ne tako kot mi znamo z x, y, ampak bolj enostavno, je namreč naloga za 4. razred OŠ (naš bivši tretji razred OŠ):

V ogradi so ovce in goske. Živali imajo skupaj 35 glav in 94 nog. Koliko je gosk in koliko ovc?

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 248
30.3.2009 15:50:13   
lili3
Dober dan,

danes ste pa res veliko načvekale, se vidi da je slabo vreme.user posted image

Mi smo bile že zjutraj pri alergologu, ampak mu niso delali nobenih testov. Krvne teste so mu delali pred 1 mesecem na gastro oddelku in je imela danes tam izvide in je rekla da je vse negativno. user posted image  Pol je pa rekla, da kožnih tud ne bi delala, ker itak nikol ni bilo dokazano, da je na kaj alergičen. Vseeno pa nam je svetovala, da še ne pretiravamo, ampak lepo počasi.

Povedala sem da smo že začeli z mlečnimi izdelki in da ni bilo nobene reakcije. Drugače bi nas pa dali na provokacijo s KM v bolnico. Tak da fajn, da smo sami probali, ker baje je kr tečno bit 3 dni v bolnici, vsak dan ti dajo več mleka za probat, drugače pa čakaš če bo kakšna reakcija.

Pol naju je pa ati na kosilo ven povabil. Aljaž je bil skoz neki glasen, ker neki se je pogovarjal, so se mu vsi smejali.

Spanje na trebuhu: tud Aljaž ga zadnje časa prakticira.

Avtosedež: mi ga še tudi nimamo, čakamo da se malo poredi, nam še kr nekaj manjka do 9kg.

Rebeca, Metuljček in Neboglasnica: lepe slike, moram še jaz kaj prilepit, že dolgo nisem nič gor dala.

Tims: vse najboljše za obletnico poroke.

Paradižnik: jaz ga še tudi nisem dala, bom zdaj verjetno en dan probala naredit testenine po receptu od Flower.

Rovarka, vidim včasih da bere, pa se nič več ne javi. Pogrešam kakšne njen post.

Nič, zdaj pa počakam, da pride moj iz službe, pa gremo na obisk k mojim. Smo včeraj prešpricali.

Neposredna povezava do sporočila: 249
   [Brisano sporočilo]
30.3.2009 15:52:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.

vtikanje
23tina

ali pustite staršem ali tašči oz. tastu,da se vtikajo v vzgojo vaših otrok?

da,ker potrebujem nasvete (5%)

ne,ponorim! (11%)

se ne vtikajo (14%)

pustim do neke meje (45%)

ne pustim,vzgoja je izključno stvat staršev (25%)

Število vseh glasov: 506

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!