|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
30.3.2009 12:27:14   
glugluglu
neboglasnica, gledam tvoje slike, pa vidim samo dve, oz. stalno se ena in ista slika kaže ko klikneš gor.

rebeca, jaz nisem opazila, da škili, mogla bi titi potem prav nazaj podrobno pogledat.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 201
   [Brisano sporočilo]
30.3.2009 12:27:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 202
   [Brisano sporočilo]
30.3.2009 12:28:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 203
   [Brisano sporočilo]
30.3.2009 12:28:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 204
   [Brisano sporočilo]
30.3.2009 12:30:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 205
   [Brisano sporočilo]
30.3.2009 12:37:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 206
30.3.2009 12:38:41   
Inigo
čau umpa! lepo da gre bolje. kdaj bo kaj časa, da se spet dobimo?

ribe - js še nism probala. kako tuno daste? v olivnem oblju, v slanici? in kaj ponudite zraven? krompir?

koščki
- jst mu dam žemlo, keks u roke in sam poje. koščke sadja pa mu dam na krožnik in si sam vzame in da v usta. sicer je to tak lepo prebrat... ni pa tak lepo za videt. se matra da da kaj u uta. ampak mu uspeva in zelo lepo je. brez davljenja.

Neposredna povezava do sporočila: 207
30.3.2009 12:41:42   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

majuska, sem brala da populis da lari. samo če jaz to dam lukcu, se zadavi.

koščke zelo lepo je, nima problema, samo tisto bi pa odlomil in ne bi znal pojest.

pa količina?

Jaz sem dala že v roke košček 1/4 jabolka, pa 1/4 hruške, iz moje roke je jedel že banano, aja pa piškote redno je, pa skorjice, žemljice, itd. No naš Tian itak rad grize in gloda. Sem pa gledala, da je hruška zelo mehka, pri jabolku sem pa skoz gledala, da ni kakšen večji kos odgriznil.

Neposredna povezava do sporočila: 208
   [Brisano sporočilo]
30.3.2009 12:43:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 209
   [Brisano sporočilo]
30.3.2009 13:06:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 210
30.3.2009 13:22:34   
lidija***
Ribe- jaz jih rada pripravljam v alu foliji. Riba+zelenjava(por, čebula, paprika, korenček-naribano) malo olivnega olja in limone ali belega vina. Za naju pa poper in sol. V pečico za 20min. Njamsi!

Neposredna povezava do sporočila: 211
30.3.2009 13:22:50   
Inigo
lednjič bom pa lososa naredila.
IZVIRNO SPOROČILO: flower

inigo jaz vzamem tuno iiz konzerve, odlijem olje in sem mu tako omakco skuhala, malo mezge zraven in je jedel testenine s tunino omako. Naslednjič bom pa lososa naredila. 

odlično! tole bomo mi jutri jedli. VSI! user posted image user posted image user posted image fajn ideja. hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 212
30.3.2009 13:23:03   
metuljcek321
frutka, Big brotheruser posted image  user posted image  user posted image  veliki brat - jaz sem bila pa stoprocentna, da govoris o resnicnostnem sovuuser posted image  user posted image  user posted image .

No, nekaj predlogov:
KLIKNI

KLIKNI

KLIKNI

KLIKNI

KLIKNI

Sicer pa: moj jo bo naredil doma, pobarvala jo bom pa jaz z razlicnimi barvami - ima tako tudi sosedova puncka & mi je blazno vsec. Ja, tudi kartonska je prima (kot pravi mirjam) - jo je imel Anjin bratranec & se je silno zabaval v njej.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 213
30.3.2009 13:27:29   
metuljcek321
Vau, Tims, to pa je bil res dober obrok. Ne vem, jaz pa se kar posebej delam za naso kosilo ... menda bi ze pocasi lahko zacela enako jest kot midva, ne? Kako je s soljenjem? Ze solite?

spanje na trebuhu - zgleda malce srhljivo, ja, ker moram obcasno prav preverit, ce se diha - z glavo je zapigana na dno stajce (dala sva 3-cm peno ter rjuho cez), tko da ... no, mi ni treba pravit, da zdajle spet spi, ne? Na trebuhu, of course. Masina, me kar mal skrbi, k je tak zaspancek, da ni kaj narobe ... menda mi ne bo zbolela ...

user posted image  za obletnico poroke, tims! Midva bova tud mela sesto - pa letos poleti, na isti dan kot pride Madonnauser posted image  user posted image  Drz se pri zobarju (tko in drgacuser posted image )!

3jemi, pa je kruh dober? Jaz sem ga tud vceraj delala & je Anjo blazno zanimal, kaj ropota in brni - ampak vidim, da Lovro pa ze kaze kruhopecnate nagibe - bravo, je za izkoristit. Ful simpaticno tole, s pikapolonicami. In prav ganljiva zgodba o pesmici za sestrouser posted image  Mimogredefizolainkrompirja (user posted image ), bo danes ocka za kosilo dobil zelenjavico in mesek???

user posted image  nanka & glugluglu za opravljen obisk pri P. Zdaj sta morali samo to oddat, ne?

vreme bo & ne bo: aha, ne dela tale Accuweather ... anyway ... mal bo lepo, mal pa grdo.

neboglasnica, vau, kaksen fante je ze tvoj Stas ... in zal je nekaj narobe z linki. Da ne bos misnla - glih danes se mi je prvic uprla za sadni obrok - ne, pa ne, pa ne ... dobila je flaso mleka & zdaj spi. Navaden Aptamil ... probaj, ocitno dobr uspava ... ceprav naso uspava tud ze samo zrakuser posted image  Pa user posted image , da ni blo treba na poseg!!!

rebeca, mogoce je samo tako pogledala v fotkic. Malo spremljaj, drugace pa vprasaj pri P. Losos - lahko das, ja.

RR je nekaj spremenil, ja, in se je blo treba prijavit ... a bojo zdaj, z aprilom, kaj spremenili barvo podlage? Bi bil cajt, ne?

Majuska, se bo navadil novega okusa ... eventually ... tko kot svetuje Umpa, skusaj malce zakamuflirat jabolko med enko drugo jed, nato pa postopoma vecaj kolicino jabolka in manjsaj kolicino tiste druge jedi/sestavine ... good luck & porocaj!

jabolko v roke - vceraj je nekaj operirala s celim jabolkom, ppotem sem pa olupila en del, v jabolko z nozem naredila kockice (narezala na cik-cak) & je potem lizala, cuzala, jedla, da je blo veselje. Sicer pa ji sama lomim mini koscke jabolka & jih zveci ter poje.

user posted image  Lukatu za povecanje veselja do GH.

mojcek, flower, lidija, mnajm, kaksni dobri recepti. Bo treba sprobat. Pri nas bojo pa danes tisti zeleni rezanci, zelenjavca in puran. Grem mal pripravit, zelodcek je lacen ... pa otrok bi se lahko en mal zbudil ...

< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 30.3.2009 13:33:04 >

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 214
30.3.2009 13:28:28   
metuljcek321
Hm, nekaj zeza tale RR ...

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 215
30.3.2009 13:40:19   
glugluglu
ko delate te omakce, tunine, bolonjske in ostalo za naše male, a daste to kar tiste paradižnikove mezge-koncentrat v tubi, ali spasiran paradižnik iz kozarčka, konzerve,...?

Neposredna povezava do sporočila: 216
30.3.2009 13:50:45   
Inigo
jst še nism nč dala paradajza...

Neposredna povezava do sporočila: 217
30.3.2009 13:51:39   
24julij
metuljcek u kinu je blo fino,sicer za laro use skup prenaglas pa se tema je bla res je da so imeli organizirano varstvo pa je nasa premajhna tko da bi blo boljs da bi jo mela doma...ampak nasa mala se ni pustila motit je takoj na zacetku pomalcala cetrt zemle spila caj in zakomirala cel film kljub temu da je blo glasno.je bla zlo pridna

Neposredna povezava do sporočila: 218
30.3.2009 13:52:54   
tims
Pa kaj je s tem RR? Me kar ven meče in se moram ponovno prijavlat.

Metuljček, jaz tud še načeloma kuham posebaj zanjo, če pa je kaj takega, da vem, da lahko tudi ona, ji pa dam (zadnjič špinačo, pa bučke s krompirjem in zdaj rižoto). Ja, počas bo jih bo kar treba navadit na naš futr.

Glu, jaz sem zdaj ko smo imeli rižoto dala notr paradižnikovo mezgo.

Nina je spala dobro uro in pol in je zdaj ful dobre voljeuser posted image . Kar poje in cvili in poskakuje...user posted image . Mogoče pa voha kosilceuser posted image .

Je pa zdaj Supernanny na TV3. Adijo pametuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 219
30.3.2009 13:58:04   
neboglasnica
Bom poskusila še enkrat:

user posted image

http://www.shrani.si/t/F/wG/3xWKiZS3/1/img2074.jpg

[url=http://www.shrani.si/?43/s2/2ckrYtXJ/1/img2073.jpg][img]http://www.shrani.si/t/43/s2/2ckrYtXJ/1

Neposredna povezava do sporočila: 220
30.3.2009 13:59:32   
neboglasnica
Ajd, povejte,a se zdaj kaj vidi? Pojma nimam, kaj je zdaj to, pa vse počnem na isti način. user posted image

Na prvi sliki spi pod odejo, na drugi se je pa zagozdil, na tretji je v škafu (kar lahko vidite že v prejšnjem postu).

< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 30.3.2009 14:01:20 >

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 221
30.3.2009 13:59:58   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

ko delate te omakce, tunine, bolonjske in ostalo za naše male, a daste to kar tiste paradižnikove mezge-koncentrat v tubi, ali spasiran paradižnik iz kozarčka, konzerve,...?

Oboje, pa ni nobene panike.

Neposredna povezava do sporočila: 222
30.3.2009 14:07:33   
Blacky30
Dan!

Malo še berem 9. del, pa bom kar tukaj odgovorila.

Avtosedež - Almera, hvala za predlog, samo midva iščeva avtosedež od 9-36 kg, ker ne misliva vmes še enega kupovat. Ve ostale, ki imate prve bejbije, veste, da boste morale zdaj imeti 2 avtosedeža. Da boste morale tega, ki ste ga kupile do 18 kg, zamenjati potem s tistim, ki je od 15-36 in to nekje pri starosti 3 let? Torej že čez 2 leti spet po novega.

Dva otroka, lažje zamotita - no, pri nas to še ne funkcionira. Teja raziskuje po svoje, grabi Nejcove igrače, Nejc pa kot čuvaj leta za njo in ji jemlje proč. Tak da se nič ne zamotita, moram cel čas vmes posegat. Ko bo Teja večja, potem ja, prvi 2 leti pa žal ne. Dva enako stara pa ja.

Almera, ful lepe fotke!!!user posted image user posted image user posted image

Frutka, mi imamo hišico, plastično. Kupljeno v Pikapolonici. Bom kasneje slikco prilepila. Pa tobogan imamo veliki, peskovnik školjko, gugalnico za 2 in enojno. To je zaenkrat na našem dvorišču. Trampolin pa čakam na kakšno fajn akcijo.

Grem po Nejca v vrtec in v potujočo knjižnico. Čao!user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 223
30.3.2009 14:09:09   
24julij
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

24julij, pa si zadovoljna s kokosovim jogijem - ker kar ornk promovirajo. In btw: kako je bilo zadnjic v kinu s ta malo?

ja jst sem zadovoljna ni mi sicer neki posebnga je trdo lezisce pa ni tolk debel k navaden jogi,ga je pa potrebno obracat ker se ne prilagaja telesu tko da jst ga vedno ko prestiljam obrnem-tko je za polulat bo doberuser posted image otroci baje do 3 leta itak ne rabijo ortopedskih jogijou ker se nimajo oblike hrbtenice-baje user posted image bomo pa pol dormeo kupli

Neposredna povezava do sporočila: 224
30.3.2009 14:13:33   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 24julij

metuljcek u kinu je blo fino,sicer za laro use skup prenaglas pa se tema je bla res je da so imeli organizirano varstvo pa je nasa premajhna tko da bi blo boljs da bi jo mela doma...ampak nasa mala se ni pustila motit je takoj na zacetku pomalcala cetrt zemle spila caj in zakomirala cel film kljub temu da je blo glasno.je bla zlo pridna

Ojla,

vidiš pa še spraševala sem se, kako da je vaša punčka tko pridna tam notri ... film res ni bil glih potihem user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Rabljena oprema
nada56

Bi prodali/kupili otrosko opremo in igrače preko posrednika na internetu?

Da, bi prodal, ker se mi ne ljubi ukvarjati s tem (36%)

Da, vsaj nekaj dobim, sicer prodam sam ali podarim (26%)

Ne, otroske stvari večinoma podarim (19%)

Ne, se ne ukvarjam s tem (19%)

Število vseh glasov: 42

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!