|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
29.3.2009 9:27:50   
Tina 28
user posted image Kaj pa čem...samo smili se mi revca...ima pa iste simptome kot Nejc, zato lahko sklepam, da bo ta dan najhujši pol pa bo šlo počasi doli. K sreči mamo zdaj voltaren svečke. Itak tu zraven nje dežuram, ker spi na veliki postli pa ne upam preč, če bi se zbudila (ji je ravno svečka od zjutraj prijela) in hotla kam zlezt. Nejc in moj gledata Živžav v kuhinji (danes je prav dobrodošel, da Nejc ne leta tu okoli in jo brezveze budi).

Pa moja mami ma isto sranje...sva se ravno prej slišaliuser posted image

LAVE TI NE PRIPOROČAM PITI... le kaj se vse v Nemčijo dobiuser posted image . A to dobiš na recept, če ti manjka železa in mineralov v krvi...user posted image user posted image
Pa maš prave zaspanuhe...mi smo vstali že od 6.00 po novi uriuser posted image . Bomo po bolezni vsaj ritem naštimal po novem času,saj je zdaj itak zmešan.

Samsa...če ji ni nazaj naraščala bo še dobro. Drugač mi tud ful kašljamo!

< Sporočilo je popravil Tina 28 -- 29.3.2009 9:29:28 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 401
29.3.2009 10:26:08   
Anonimen
jutrouser posted image

čvekice, sem mislila, da sem na napačni temi- 17 strani.user posted image user posted image

Nič, grem za nazaj malo prebrat

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 402
29.3.2009 10:33:35   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

ooooouuuuuujjjjjjeeeeeeeaaaa..user posted image

ninny... zaenkrat ne bom rabla inštrukcij pri obračanju ... mogoče čez nekaj strani user posted image

user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Ah, ti deci

Moj je šel sam do gasilnega doma kamijon nekej popravt, pa ga dobim na FB matr je prskakal domov po hitrem postopku:)))

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 403
29.3.2009 10:36:32   
Anonimen
slovenka- to je bila pa ta prava porokauser posted image user posted image user posted image , čist v mojem stiluuser posted image

l.daisy lepo te je spet bratiuser posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

ne vem.... sva že 10 let skupaj... se mi to ne zdi več fora...

midva sva se po 9 letih tako, da .....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 404
29.3.2009 10:36:49   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

ne vem.... sva že 10 let skupaj... se mi to ne zdi več fora... user posted image

Sej midva sva tud, pa razmišljava da bi vseeno skočila v zakonski jarem. Na tak način kot Slovenka,.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 405
29.3.2009 10:41:15   
Anonimen
Tina za Anjo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samsa za Laro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 406
29.3.2009 10:43:13   
Anonimen
Čestitke vsem,ki danes prazujejo

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 407
29.3.2009 10:52:56   
Anonimen

Ajej, Slovenka ima debato BLAZNO RESNO O SEKSU.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem se ful nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 408
29.3.2009 10:52:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

samsa,pa vi tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anja,vse najboljse in hitro se pozdraviuser posted image

se kr podpišem pod tole in želim hitro okrevanje vsem bolančkanim

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 409
29.3.2009 10:53:56   
Anonimen
fajn se mejte v tem deževnem dnevu - jaz šibam skuhat kosilce za našega lumpa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 410
29.3.2009 10:58:58   
anaj22
hej hoj

kok ste pridne čvekle user posted image user posted image user posted image , mi ne bo uspelo za nazj prebrt (mogoče tekom dneve če ne boste sprot ful načvekale)

nya sem ti poslala podatke končno, ti ti jaz user posted image

Tina upam da se čipm prej pozdravite in si naberete novih moči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samsa da Lari ne zraste vročina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anja vse naj naj za obmesečnico, čim hitreje se pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem sam mal zasledila da ste mele debato o poroki, no midva mava vse po regelcih user posted image user posted image user posted image , čeprov sem rekle da se nom nikol poročila, no zdej pa sem user posted image . Brez pomoči staršev sigurno nebi bilo ohceti, bi bil piknik, so starši financirali ohcet in musko ker so jotel imet. Nama je bil zadot obret in kosilo.
Pa kleo je sparševela o šrangi, pri nas je kar zasolena, če gre nevesta iz vasi se lahko plača tud do 1000€. Pol iz tega kupjo darilo, ki je kar veliko ostalo pa zapijejo. HB sem ostala doma in šrange ni blouser posted image

Zdej pa morm it se bo mali kaml zbudu, je nabit z energijo čeprav je ful prehlajen tko da je P reku da naj mu damo razredčene kaplice opreil 3 dni 3x na dan. Se mu ful ven kida zdej soz za njim laufam z pumpico pa ropčki.

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 411
29.3.2009 11:28:54   
*Mojca*
Dan!

Kaj vi to o nekih porokah? user posted image user posted image Midva nisva poročena, moj pa vsem razlaga da se bova poročila letos poleti. Zanimivo je to, da jaz o tem ne vem nič user posted image user posted image user posted image

Kar se tiče GH jemo vse razen oreščkov, prasca in jagod. Pomaranče smo že jedli, KM lahko 1x tedensko npr.mlečni riž al gres. Kar pa se tiče paradajza, smo ga že ne vem kdaj jedli tko v sledovih. Recimo v golažu al pa rižotki...pa je zaeknrat ok.

Drugače se non stop postavljamo na noge in padamo nazaj na rit, vsak dan parkrat kam prbije z glavo in je ves v buškah. Matr, da mi kdo csdja ne kliče pa reče da tepem otroka user posted image user posted image

Tista tema o sexu je pa res fenomenalna. Ja, 100 ljudi 100 čudi. Se pa iz mladosti spominjam kotička tete Justi in vprašanj v stilu: S fantom sva se zalizala. A sem noseča? Al pa...v nožnico sem dala labelo, pa je pokrovček ostal not. Kaj naj? Jao jao kje so časi...

Imam pa zanimivo novico za Ljubljančanke...v vrtcu Vodmat je baje še 60 prostih mest za jasli...user posted image user posted image

No tako, zdaj pa grem kuhat dalje. Sine bo jedu polento z bučkami in žrebičkom, mama in tata bosta pa hujšala user posted image user posted image Pojma nimam kaj naj kuham...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 412
29.3.2009 12:59:51   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

saj te plani radi po svoje zavijejo. Pri nas smo vsi trije (brat---sestra)meli smolo s plani...vsak drugače...ampak smo vsi "srečni" v širšem pogledu in po veliko skrbeh. Vse se uredi, pa naj pride karkoli hudega.user posted image

No, sem pa glede tega razmišljala, da je pa odvisno tudi od pogleda na stvari. To da jaz pravim, kako super življenje imam in kako smo srečni, je tako tudi zato, ker se ne vpičim v kak manjši problem in ga delam velikega, ampak gledam širšo sliko. Veliko ljudi ima tudi super življenje, a vse osredotočijo na nek manjši problem in okrog tega jamrajo in udarjajo depresijo, v glavnem sami naredijo problem in sploh ne vidijo, da jim je v resnici fajn...

Jah, Mojca - vprašaj ga - ker razen če se bosta poročila tako kot midva (no, pa tudi če tako), morata začeti priprave, pomlad je tu, poletje bo kmalu user posted image Jaz sem si obleko rezervirala konec januarja (tri mesece prej), pa so me v salonu ful čudno gledale, so rekle, da je že za novembra vse rezervirano - v glavnem zato, ker si punce dandanes za birme sposojajo poročne obleke user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 413
29.3.2009 13:01:43   
slovenka
Samo to s šranko je pa res malo kruto, no. Pa še taki časi so... Hm, se kdo zaradi tega še poročil ne bi, no... user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 414
29.3.2009 13:35:55   
Anonimen
dan.user posted image

Kleo, recept za pitje lave user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, očitno so še vedno bacili na pohodu. V naših koncih nekej bruhajo pa driskajo.

Naša Sara je tud prej po kosilu bruhala, sam je blo še od zjutraj. Smo spali do 10-ih user posted image , je pojedla flašo mleka, ob 12 pa je hotela že jest z nama. Ne more vzdržat, če gleda druge, ko jejo.user posted image In posledica je bila preveč hrane in bruhuhu. Ampak je vse ok, je sam tisto predelano smrdeče mleko ven vrgla (ne vsega), popila 70 ml čaja in zaspala kot top.

Vreme bo pa cel teden katastrofa.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 415
29.3.2009 14:40:29   
aleksandra silvija
Punce, sem 2-krat pogledala, če smo res me že na 17. straniuser posted image ..

Prebrala sem vas zelo površno, se kasneje vrnem na branje, sem pa zasledila, da Anja in Lara potrebujeta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pri nas je bil petek čisto utrgan dan.
- moj oče je padel po stopnicah in si razbil čelo + nos,

- očetova mamam je padla s postelje in si zlomila kolk,

- očetovega brata je možganskla kap,

- prijatelljica od očeta je zaloputnila avtomobilska vrata in pozabila na prst. rezultat zdrobljene koščice v prstu + kar nekaj šivov, ,.....user posted image

Poroka in to---mi2 glih ne greva v pravem zaporedju, malo preskakujeva, se vračavauser posted image

Slovenka kako ti uspe, da sofija tako lepo je? Mislim, še slinčka ne potrebujete? Našega po kosilu, večerji obvezno kopam. Hrane ima povsod, na laseh, obraz, roke, vsa oblačila. Umazana sem tudi jaz. čpe mu uspem potisniti žličko v usta naredi BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR in hrana leti čez vso mizo, na tla, steno (če ga ne odmaknem dovolj), katastrofa. sploh več ne vem. Za vsak poskus obroka ga moram itak preoblečt in sebi vsaj majčko, če ne tudi hlač. Da o čiščewnju tal ne izgubljam besed. Pa ko bi vsaj kaj jedeluser posted image . malo gloda, malo obmetavauser posted image user posted image

Lepo se imejte, za nazaj bom še prebrala. Menda jutriuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 416
29.3.2009 17:18:49   
RMRM
Ojla!

Vidim da nobene niuser posted image .

Tina in Samsa - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vajine škratke. Mi smo čist zdraviuser posted image user posted image user posted image . Očitno je bil namen dosežen, da oči in mami ostaneta domauser posted image .

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 417
29.3.2009 17:22:32   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

saj te plani radi po svoje zavijejo. Pri nas smo vsi trije (brat---sestra)meli smolo s plani...vsak drugače...ampak smo vsi "srečni" v širšem pogledu in po veliko skrbeh. Vse se uredi, pa naj pride karkoli hudega.user posted image

No, sem pa glede tega razmišljala, da je pa odvisno tudi od pogleda na stvari. To da jaz pravim, kako super življenje imam in kako smo srečni, je tako tudi zato, ker se ne vpičim v kak manjši problem in ga delam velikega, ampak gledam širšo sliko. Veliko ljudi ima tudi super življenje, a vse osredotočijo na nek manjši problem in okrog tega jamrajo in udarjajo depresijo, v glavnem sami naredijo problem in sploh ne vidijo, da jim je v resnici fajn...

Jah, Mojca - vprašaj ga - ker razen če se bosta poročila tako kot midva (no, pa tudi če tako), morata začeti priprave, pomlad je tu, poletje bo kmalu user posted image Jaz sem si obleko rezervirala konec januarja (tri mesece prej), pa so me v salonu ful čudno gledale, so rekle, da je že za novembra vse rezervirano - v glavnem zato, ker si punce dandanes za birme sposojajo poročne obleke user posted image

Se ful strinjam s tabo. Se mi zdi, da je danes vse premalo strpnosti, potrpljenja. Jaz tud lahko rečem, da se imamo ful lepo, je pa res, da vsi k temu prispevamo. Ne moreš sam čakat in nič nardit za to, da se boš imel lepo. No, tko nekak. Spet nekaj filozofiram user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 418
29.3.2009 17:24:33   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Dan!

Kaj vi to o nekih porokah? user posted image user posted image Midva nisva poročena, moj pa vsem razlaga da se bova poročila letos poleti. Zanimivo je to, da jaz o tem ne vem nič user posted image user posted image user posted image

Mojca, mogoče bo pa surpriseuser posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 419
29.3.2009 17:25:26   
RMRM
Zadnjič je bla debata o uradnih čvekah. Kolk postov rabim zato?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 420
29.3.2009 17:26:36   
Anonimen

user posted image 2008  

3. cofijana (Jan, 16.5.2008) 
- rojstvo: 3250g, 52cm, OG: 34 cm 
- 9 mes: 10.520g, 73cm, OG: 48 cm (+ 7270g, 21cm, 14cm)

8. Kleopatra28 (Marisa, 21.5.2008)
- rojstvo: 3580g, 50cm, OG: 35'5cm
- 9 mesecev: 9610g, 72cm (+ 6030g, 22cm)

15. sasa.vracko  (Luka, 28.5.2008)
- rojstvo: 3500g, 50cm
- 4.3.09.: 9770g, 76cm (+ 6270 g, 26 cm)

16. l.daisy  (Anžej, Ažbe, 28.5.2008)
- rojstvo Anžej: 3270g, 50cm, OG: 37cm 
- rojstvo Ažbe: 3260g, 51cm, OG: 34cm
- 9 mes: Anžej: 10.600 g, 76'5cm, OG: 47'5cm (+ 7330g, 26'5cm, 11'5cm)
- 9 mes: Ažbe: 10.495g, 77'5cm, OG: 46cm (+ 7235g, 26'5cm, 12cm)

18. Tina 28  (Anja, 29.5.2008)
- rojstvo: 3550g, 53cm, OG: 35,5cm
- 9 mes: 10200g, 74cm , OG: 47cm (+ 6650g, 21cm, 11,5cm)

19. Kaja08  (Žiga, 29.5.2008)
- rojstvo: 3600g, 51cm, OG: 36,5cm
- 4. mesec: 7870g, 69cm (+ 4270g, 18cm)

29. Elvircek (Uroš, 5.6.08)
- rojstvo: 3100g, 50cm
-            : 10300g, 73cm (+ 7200g, 23cm)

33. Polly80 (Vita, 7.6.2008)
- rojstvo: 3300g, 50cm, OG: 32,5cm
- 11.2.09: 7500g, 68cm, OG: 42cm (+ 4200g, 18cm, 9'5cm )

36. anaj 22 (Jaka, 8.6.2008)
- rojstvo: 3800g, 55cm
- 9 mes: 9460 g, 76 cm (+ 5660 g, 21 cm)

37. lunca14 (Lun, 8.6.2008)
- rojstvo: 3500g, 52cm
- 9 mes: 9500g, 74cm, OG: 44cm (+ 6000g, 22cm)

38. aleksandra silvija (Lovro, 9.6.2008)
- rojstvo: 3200g, 52cm, OG: 35cm
- 9 mes: 7500g, 72cm (+ 4300g, 20cm)

43. lonapo (Žiga, 11.6.2008)
- rojstvo: 3600g, 54cm
- 16.12.: 8340g, 73cm (+ 4740g, 19cm)

47. alea01 (Izabela, 12.6.2008)
- rojstvo: 3780g, 51cm, OG: 37cm
- 9 mes: 8800g, 72cm (+ 5020g, 21cm)

53. taanikaa (Žan, 16.6.2008)
- rojstvo: 3130g, 52cm, OG: 36,5 cm
- 9 mes: 11780 g, 80 cm, OG: 49(+ 8650g, 28 cm, 12'5cm)

51. Didlinaa (Sara, 13.6.2008)
- rojstvo: 3180g, 50cm
- 9 mes: 9700g, 75cm (+ 6520g, 25cm)

55. mtinca (Lana, 17.6.2008)
- rojstvo: 3940g,  53cm
- 9 mes: 9180g, 74cm, OG: 44'5cm (+ 5240g, 19cm

58. babysolza (Sabina, 19.6.2008)
- rojstvo: 2790g, 48cm, OG: 34cm
- 9 mes: 9000g, 73cm, 46'7cm (+ 6210g, 25cm, 12'7cm)

61. nya (Luka Patrik, 22.6.2008)  
- rojstvo: 3610g, 51cm, OG: 35cm
- 9 mes: 9300g, 73cm, OG: 44cm (+5690g, 22cm, 9cm

64. beyba (Ela, 23.6.2008)   
- rojstvo: 3780g, 53cm
- 9 mes: 9400g, 74cm, OG: 45cm (+ 5620g, 21cm)

67. *Mojca* (Luka, 24.6.2008)   
- rojstvo: 3160g, 51cm
- 9 mes: 8140g, 71'5cm, OG: 46cm (+ 4980g, 20'5cm)

68. Samsa (Lara, 25.6.2008)   
- rojstvo: 2960g, 50cm
- 20.1.: 7820g, 66cm (+ 4860g, 16cm)

69. RMRM (Lukas, 26.6.2008)   
- rojstvo: 3200g, 53cm
- 9 mes.: 8610g, 71cm, OG: 43cm (+ 5410g, 18cm )

73. ninny (Ema, 30.6.2008)   
- rojstvo: 3730g, 55cm
- 20.1.: 8050g, 71cm (+ 4320g, 16cm)

74. slovenka (Sofija, 2.7.2008)   
- rojstvo: 3330g, 51cm
- 14.1: 7200g, 69cm (+ 3870g, 18cm)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 421
29.3.2009 17:26:47   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

samsa,pa vi tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anja,vse najboljse in hitro se pozdraviuser posted image

se kr podpišem pod tole in želim hitro okrevanje vsem bolančkanim

jaz tudiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 422
29.3.2009 17:27:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Zadnjič je bla debata o uradnih čvekah. Kolk postov rabim zato?user posted image user posted image user posted image

jih maš 139 viška user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 423
29.3.2009 17:29:08   
RMRM
o nya, heloo.

A res, pol sem že uradna čveka, ja noro. Pol ni treba več monologov pisat user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 424
29.3.2009 17:30:41   
Anonimen
ja, ja tko

helou nazaj user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......