|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
27.3.2009 14:06:54   
summer410
hvala:)...upam da bo nehalo...ker traja že kr 2 urci:))bom pobožalauser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 851
27.3.2009 14:08:36   
twixy
Ojla pupike.

Samo,da se vam na hitro javim.
Brala vas nisem ker enostavno nimam moci.
Ju3 imam popoldne pregled in bomo videli kako je na stvari.
Poskusam bit optimisticna ampak mi ne uspeva najbolje.. V glavi imam vse mogoce scenarije kateri pa je pravi pa bomo videli jutri.

Hvala za vse user posted image   in   user posted image   sem prepricana,da bodo pomagale meni in moji pikici

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 852
27.3.2009 14:08:53   
tassika
jaz pa še malo pa domov tako mam dost službeuser posted image  pa mi ni nič hudega sam zmatrana sem. Še prej pa skočim v dm-a po zalogo vitaminovuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 853
27.3.2009 14:32:03   
toba
twixy samo tako pozitivno naprej.
Držim pesti. Jutri pa nam javi kako ste.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 854
27.3.2009 14:56:46   
pikica 28
Punce kaj pravite na to kozmetiko Sheer Cover?

http://www.negovana.si/index.asp?tn=packet_04&c=13549

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 855
27.3.2009 17:21:45   
water lily
Evo meuser posted image
Sem od svojega osebnega zdravnika.
Me je malo potolažil. Prejšnja nosečnost je bila "kot da je ni", nobenih izcedkov, bolečin, slabosti....nič.....pa je odmlouser posted image . Tako da nikoli ne veš. Pač kar bo bo. Pa zabičal mi je naj počivamuser posted image . Tako da sem ravnokar en burek zmazala, sedaj grem pa na kavč delat ničuser posted image . Če bom imela v pon. še izcedek mi bo pa dal bolniško. Čeprav se mi to zdi bv, nimam ravno fizičnega dela v službi.
Drug teden imam pa pregled pri G, upam da bo že ultrazvok delalauser posted image .

Tvixy, držim pesti da bo vse bpuser posted image

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 856
27.3.2009 17:23:09   
water lily
IZVIRNO SPOROČILO: pikica 28

Punce kaj pravite na to kozmetiko Sheer Cover?

http://www.negovana.si/index.asp?tn=packet_04&c=13549

Meni se zdi absolutno predraga, pa v kakovost tudi dvomim.
Na tržišču je že veliko mineralnih pudrov, ki so zagotovo dosti bolj kakovostni, pa še trikrat cenejši.
Jaz imam mineralni puder od alime.

Neposredna povezava do sporočila: 857
27.3.2009 18:33:05   
pikica 28
IZVIRNO SPOROČILO: water lily

Evo meuser posted image
Me je malo potolažil. Prejšnja nosečnost je bila "kot da je ni", nobenih izcedkov, bolečin, slabosti....nič.....pa je odmlouser posted image . Tako da nikoli ne veš. Pač kar bo bo. Pa zabičal mi je naj počivamuser posted image . Tako da sem ravnokar en burek zmazala, sedaj grem pa na kavč delat ničuser posted image . Če bom imela v pon. še izcedek mi bo pa dal bolniško. Čeprav se mi to zdi bv, nimam ravno fizičnega dela v službi.
Drug teden imam pa pregled pri G, upam da bo že ultrazvok delalauser posted image .

Hello,
no jaz sem tudi na bolniški že 3 tedne pa še 2 sta pred mano....v službi pa sedim za računalnikom in prav tako nimam fizičnega napora. Predlagam ti, da se definitivno držiš kaj ti je rekel zdravnik...Bodi kak teden na bolniški...No to je moje mnenje....

20.10.2010 .. 3170g/51cm

(odgovor članu water lily)
Neposredna povezava do sporočila: 858
27.3.2009 19:12:42   
water lily

Evo meuser posted image

Hello,
no jaz sem tudi na bolniški že 3 tedne pa še 2 sta pred mano....v službi pa sedim za računalnikom in prav tako nimam fizičnega napora. Predlagam ti, da se definitivno držiš kaj ti je rekel zdravnik...Bodi kak teden na bolniški...No to je moje mnenje....

Ja to itak. Če mi bo dal bom doma. Z nogami v luftuuser posted image
Sam osrečuje me pa to glih neuser posted image . Jaz rada v službo hodimuser posted image .
Sam če je treba je trebauser posted image . To je še najmanj.....da bi le blo vse uredu. Ležim 8 mesecev z nogami u luft če je trebauser posted image (uf, upam da ne bo trebauser posted image )

Se pa pozna da je vikend, nikjer nikogaruser posted image
Jaz sem pa sama. Moj je v portorožu, uživa.....jaz pa doma.....uživamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 859
27.3.2009 19:38:36   
stelaJ
Evo, da se vam še jaz pridružim....še ena novemberka  (19.11.)user posted image Sem v 6.tednu, prvi pregled 10.4.  in upam, da bo vse ok! Sem pa zgleda ena izmed redkih, ki nima nobenih slabosti, izcedkov, bolečin, napihnjenosti...edino rahlo boleče prsi, mozolje in bolj mastno kožouser posted image Drugače pa se počutim isto kot prej, športam skoraj vsak dan, spim normalno...upam, da bo še naprej tako.

Lep pozdrav vsem...res je fajn, ta forumuser posted image

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 860
27.3.2009 19:57:02   
pikica 28

Evo meuser posted image

Hello,

Ja to itak. Če mi bo dal bom doma. Z nogami v luftuuser posted image
Sam osrečuje me pa to glih neuser posted image . Jaz rada v službo hodimuser posted image .
Sam če je treba je trebauser posted image . To je še najmanj.....da bi le blo vse uredu. Ležim 8 mesecev z nogami u luft če je trebauser posted image (uf, upam da ne bo trebauser posted image )

Se pa pozna da je vikend, nikjer nikogaruser posted image
Jaz sem pa sama. Moj je v portorožu, uživa.....jaz pa doma.....uživamuser posted image

Ja tudi jaz drugače rada hodim v službo, in mi je bil to najprej šok...no sam da bo vse ok...sedaj imam pa preveč časa in visim za računalnikom (hvala bogu, da obstajajo prenosniki)...hi hi....

Tudi jaz sem sama, moj je na treningu, jaz pa samevam....družbo mi delajo njigovi domači...in pa seveda TV....postelja....he heuser posted image user posted image user posted image

20.10.2010 .. 3170g/51cm

Neposredna povezava do sporočila: 861
28.3.2009 7:19:05   
Menta
Pozdravljene,

tudi jaz sem srečka nosečka, ki bo rodila novembra. Sem v 6. tednu, nimam nobenih slabosti, počutim se prav fajn. Sem bila pa že na pregledu in mi je G rekel, da je plod velik 11 mm. Ko pa berem po različnih virih, me to kar čudi, saj naj bi bil v 6. tednu od 4 do 6 mm. Kako je to mogoče? 2x večji? Če ima katera kakšno razlago, se že v naprej zahvaljujem.

Bodite lepo in čimmanj slabosti vam želim.

Neposredna povezava do sporočila: 862
28.3.2009 8:52:33   
Bety11
Vse o nuhalni svetlini in drugih nepravilnostih, ki se lahko odkrijejo z UZ.

http://www.studiolift.com/fetal/site/FMF-English.pdf

http://www.fetalmedicine.com/fmf/training-certification/certificates-of-competence/11-13-week-scan/nuchal/

http://www.fetalmedicine.com/fmf/training-certification/certificates-of-competence/11-13-week-scan/assessment-of-the-nasal-bone/

http://www.fetalmedicine.com/fmf/training-certification/certificates-of-competence/11-13-week-scan/measurement-of-the-facial-angle/

http://www.fetalmedicine.com/fmf/training-certification/certificates-of-competence/11-13-week-scan/assessment-of-ductus-venosus-flow/

http://www.fetalmedicine.com/fmf/training-certification/certificates-of-competence/11-13-week-scan/assessment-of-tricuspid-flow/

http://www.fetalmedicine.com/fmf/training-certification/certificates-of-competence/11-13-week-scan/measurement-of-uterine-artery-pi/

Pa srečno s branjem.....

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 863
28.3.2009 13:41:31   
mariee
Ali je pri vas tudi dež?? Nič ne bo s sprehodom. Pa danes me fajn špika, tako da bom kar preležala. Kaj pa ve kaj počnete?user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 864
28.3.2009 13:48:14   
tassika
Punce, danes vas malo zanemarjam, ležim na kavču, vreme je pa tudi temu primerno, sem nekaj skrokana klju skoraj 12 uram spancauser posted image . Zdaj se moram pa malo vn spravit, da vsaj malo zraka dobim vase, saj imam odprta okna, samo se mi vseeno zdi zadušljivo.

Se javim kaj zvečer.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 865
28.3.2009 15:27:39   
water lily
Pozdravljene vse noveuser posted image
Jaz imam še vedno izcedek, se mi zdi da je še močnejšiuser posted image . Pridno počivam, jem tablete, pijem....pa probavam čim manj panike delat(mi glih ne uspeva).
Moj pa leta po trgovinah, kuha, puca stanovanje, likauser posted image ......v bistvu je zelo lušno bit nosečuser posted image .......zjutraj mi niti kave ni pustil skuhatuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 866
28.3.2009 15:58:00   
MalaRoža
Lepo pozdrav vsem nosečkam in veliko poguma vsem ki še poskušate!
Jaz sem tukaj še čisto nova in upam da se bomo kmalu bolje spoznale in da bomo skupaj vse do novembra! Evo jaz sem stara 22 let in sem v 7t nosečnosti,
3.4 pa me čaka prvi pregled. Po izračunih programčka, pa imam rok 18.11. user posted image

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 867
28.3.2009 16:08:17   
Lupinca
water lily upam da se ti izcedki umirijo! pa lepo, da te tvoj dragi tako razvaja. Moj je tudi danes celo kuhnico in posodo zrihtal medtem ko sem bila na izpitu. Aja bdw...izpit je bil totalni polom, ne samo zame za večino...kar ena vprašanjauser posted image res upam da zvozim s pozitivno, ker tole še enkrat učit...ni šans.

Pa dobrodošle vse nove nosečke! Joj je fino da nas je vedno več!

(odgovor članu MalaRoža)
Neposredna povezava do sporočila: 868
28.3.2009 16:09:40   
mariee
Živjo MalaRoža! Najprej čestitke user posted image .

Tudi jaz sem še bolj nova, sem pa v 5. tednu, prvi pregled pa imam 6.4.

(odgovor članu MalaRoža)
Neposredna povezava do sporočila: 869
28.3.2009 16:13:45   
mariee
Water lily meni tudi paše razvajanje, čeprav ga nisem deležna toliko kot ti user posted image

Kar poćivaj in uživaj, jaz pa držim pestke, da bo s pikico vse vredu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 870
28.3.2009 17:48:46   
pikica 28
pozdravljene,

za mano je peklenska noč in peklensko dopoldan..šele sedaj sem prišla malo k sebi....Sem celo noč bruhala, nič spala in skratka joj.....

20.10.2010 .. 3170g/51cm

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 871
28.3.2009 17:50:10   
pikica 28
walter lily upam, da izcedek izgine...če se pa jutri še ponovi, ti priporočam, da greš na urgenco....pa nujno počivaj, bodi v ležečem položaju in čim manj črnih misli.... user posted image

20.10.2010 .. 3170g/51cm

Neposredna povezava do sporočila: 872
28.3.2009 19:37:59   
soča

pozdravljene,

za mano je peklenska noč in peklensko dopoldan..šele sedaj sem prišla malo k sebi....Sem celo noč bruhala, nič spala in skratka joj.....

Za mano je že takšen peklenski mesec. Sedaj sem na bolniški kljub temu da sem ves čas govorila da jaz pa zagotovo ne bom šla na bolniško. Sicer uživam v delu, ampak kar je pa preveč je pa preveč...

Twixyuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 873
28.3.2009 19:43:38   
soča

Jaz imam drugače že itak neke hormonske tablete, šla iskat včeraj. Nekaj na Puser posted image Ampak to niso itak nikakršne čudežne tabletke. Jemljem tudi a., po navodilu zdravnika. Itak sem vedela že prej da nimamo veliko možnosti da se nosečnost obdrži, ampak vseeno me je strah, ker še vedno imam malo upanjauser posted image .
Ta izcedek naj bi imelo kao 70% nosečnic v zgodnji nosečnosti. Lahko pa samo čakaš. Grem pa sedaj itak do svojega zdravnika, zaradi drugih stvari, pa bova še o tem malo podebatirala.
Jaz sem bila že čisto sprijaznena s tem da ne bo, preden sem ta plusek zagledala. Ker je bil čisto nepričakovan. Sedaj me je pa resno čisto sesulo, ker sem mela spet neko upanje, pa ga imam iz ure v uro manj. Čeprav izcedka ni nič več kot prej. Ampak tak občutek imam, slabuser posted image . Grem iz službe, ker itak nič ne naredim, vsake 10 min letim na wc cmerituser posted image

Uživajte vikend punce.

Walter lily en biguser posted image user posted image for you....

Neposredna povezava do sporočila: 874
28.3.2009 20:25:17   
twixy
Hello punce.

Mene lahko izbriseteuser posted image
Danes na pregledu tudi drugi srcek ni bil.. In tako sem imela ze drugi ss user posted image user posted image user posted image
Hvala za pesti in objemcke.. Upam,da bodo naslednjic bolj pomagali...user posted image

Nosecke moje, vcasih vas bom malo prebrala,da bom videla kako potekajo vase nosecnosti. Upam,da vam cim hitreje mine in novembra objamete zdrave user posted image

(odgovor članu soča)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?