|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
28.3.2009 20:51:50   
Lupinca
twixy tako zelo mi je žal. Solzice so mi pritekle...rada bi ti napisala kaj vzpodbudnega in lepega...pa ne znam. Ker niti nevem kaj bi meni pasalo slišati. Si pa predstavljam tvojo bolečino in mi je res zelo hudo zate. Želim ti, da bosta s tvojim dragim prebrodla tole izgubo, zopet našla moč in se borila naprej. In vsekakor ti želim, da naslednjič ko zanosiš, donosiš svoje pikice do konca.
Drži se in le oglasi se še kaj, če ti ne bo prehudo. Pošiljam ti en močen in topel objemček!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 876
28.3.2009 21:02:19   
miki23
twixy zelo mi je zal zate... drzimo pesti da bo ko drugic zanosis vse uredu... ne obupaj in en velikuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 877
28.3.2009 21:30:34   
water lily
Twixyuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 878
28.3.2009 22:25:36   
pikica 28
twixyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu water lily)
Neposredna povezava do sporočila: 879
29.3.2009 9:55:19   
valerija77
Ne vem kaj naj rečem... tk mi je hudo slišati za tvoj ss twixy.user posted image user posted image Držim pesti za naslednjič. Upam da nas kmalu obvestiš s kakšno lepšo novico.user posted image user posted image

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 880
29.3.2009 12:14:40   
summer410
TWIXYuser posted image user posted image user posted image user posted image

mal za vzpodbudo....moja prjatlca je včeraj ob pol enajstih rodila zdravo punčko:))))

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 881
29.3.2009 15:45:57   
miki23
ojla pupike... kako smo kaj? jst sm danes praw lena... bliza se pregled in vedno bol strah me je... 

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 882
29.3.2009 16:29:03   
murkica
Twixy resnično mi je žal. Besed, ki bi oblažile to bolečino ni, vendar bo čas prinesel olajšanje. Tudi sama sem šla enkrat skozi to, in ko dnevi minevajo, tudi bolečina postaja lažja. Želim vama z dragim, da se kmalu postavita nazaj na noge in zbereta moči, da se zopet podata v novo avanturo. Verjamem, da bo takrat vse v redu in da boš lahko končno v roke stisnila malo štručko! Jokam s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!
Kljub vsemu se še kaj oglasi in nam sporoči kako je s tabo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu miki23)
Neposredna povezava do sporočila: 883
29.3.2009 16:35:55   
murkica
Jaz imam jutri pregled in moram povedati, da me je kar pošteno strah. Sicer sem sama prepričana, da bo vse v redu, ampak zadnje dva dni imam tako čudne sanje, da me prav mori. Ves čas sanjam, da grem na stranišče in imam na hlačkah madež krvi. Potem na hitro pokličem mojega, da moram v bolnišnico in ko prideva tja, je sanj konec. Tako, da upam, da sanje res pomenijo obratno in da bova jutri z dragim videla krepak srček!!! Komaj čakam tudi to, da bova lahko povedala tudi domačim. Se mi zdi, da še nikoli nisem tako dolgo skrivala česa in me bo kar razgnalo.

Upam, da ste vse v redu kljub slabemu vremenu in da uživate v objemu dragega.

Pozdravčke vsem in prosim jutri držite pestke za naš pregled!!!

Se pa potem seveda javim in sporočim kako je šlo!!!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 884
29.3.2009 17:40:42   
Nončika
twixy, user posted image user posted image user posted image user posted image . upam, da boš hitro vso stvar prebolela. želim ti,da hitro spet zanosiš in donosiš ter rodiš zdravega user posted image .

murkica, ne se sekirat, vse bo ok. srček bo krepko bil in boš jutri zagledala svoje malo bitje. poročaj kako je šlo.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 885
29.3.2009 17:42:56   
miki23
murkica ne se sekirat... bo vse ok... tudi mene je strah za sredo. drzimo pesti user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 886
29.3.2009 19:05:57   
soča
IZVIRNO SPOROČILO: twixy

Hello punce.

Mene lahko izbriseteuser posted image
Danes na pregledu tudi drugi srcek ni bil.. In tako sem imela ze drugi ss user posted image user posted image user posted image
Hvala za pesti in objemcke.. Upam,da bodo naslednjic bolj pomagali...user posted image

Nosecke moje, vcasih vas bom malo prebrala,da bom videla kako potekajo vase nosecnosti. Upam,da vam cim hitreje mine in novembra objamete zdrave user posted image

Twixy, tako mi je hudo, da ne najdem besed....Mislim nate. Drži se!user posted image

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 887
29.3.2009 19:35:10   
Lupinca
murkica ti sam živčke na pašo in boš vidla da bo vse ok jutr. Sem imela pa tudi jaz par dni pred pregledom res divje sanje...pač podzavest in to... ;)
Pestke pa itak da bom stiskala! Še na nogah in še noge in roke bom prekrižane držalauser posted image user posted image mal heca...vse bo ok, ker drugače ne more biti in ker morva naslednjo pomlad skupaj vozičkat ko bo sonček zunaj. Bi že rekla novembra, ampak takrat dvomim da bomo z malimi kaj ven hodiliuser posted image

(odgovor članu soča)
Neposredna povezava do sporočila: 888
29.3.2009 19:35:56   
Nončika
soča, vidim, da si na sceni. kako si kaj? kako poteka tvoja nosečnost? slabosti?

ženskice, a ste v službah že seznanile nadrejene z vašo nosečnostjo? mene je konkretno strah. po pravici povedano se mi že pričenja videt in če me kdo bolj pogleda se kar hitro opazi razlika. v kratkem bo treba seznanit mojega šefa. huh, kaka bo reakcija.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu soča)
Neposredna povezava do sporočila: 889
29.3.2009 21:57:33   
sashy
Twixy res mi je hudo zateuser posted image . Držim pesti, da se ti kaj takega ne bo zgodilo nikoli večuser posted image

Jaz imam tudi jutri pregled in že komaj čakamuser posted image

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 890
29.3.2009 23:00:14   
Nezy85
Ohhh twixyuser posted image user posted image user posted image res žalostno ni besed za takšno grozno bolečino, vem iz lastnih izkušen!!
Drži se in bodi močnauser posted image user posted image

Drage punce kje je še moj pregled.....daleč vstran še je 09.04!!!
In jaz mam že sedaj groooozne sanje!!
Tako da samo upam da bo vse OK z mojimuser posted image !!

< Sporočilo je popravil Nezy85 -- 29.3.2009 23:01:02 >

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 891
30.3.2009 2:49:08   
MalaRoža
Tvixy, moje sožalje... To je tako grozno, da ne najdem besed.user posted image
Drži se, in ne obupajta...

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 892
30.3.2009 3:10:04   
MalaRoža
Nezy, tudi jaz sem že imela grozne sanje, pa tudi vsakič ko začutim, da se je nekaj vlažnega ulilo iz mene,
takoj tečem na wc, da se prepričam da ni kri. Moj pravi da sem ful negativno nastrojena in paranoična, ampak me že vemo kako je to, a ne?
Jaz se preprosto ne upam prekmalu veseliti. Vsaj pred prvim pregledom ne.
Drugače pa ko sva z mojim začela poskušat narediti bejbiko sem takoj tudi začela brat po forumih in
je toliko groznih zgodb...Jaz sem si nosečnost vedno idealizirala in v moji glavi ni bilo prostora za SS in izvenmaternično nosečnost, pa še cel kup
težav ki se lahko pojavijo. Seveda, vsaka od nas upa da bo z njo drugače, tudi jaz upam na to, ampak kanček skrbi pa je vedno prisoten.
Imam najboljšo prijateljico, z katero sva se nekako hehe čakale da bove iztočasno nosečke, njej je ratalo iz prve in moje in njeno veselje je bilo brezmejno..
Ampak po dveh mesecih in pol je bilo vsega konec.., srcek je nehal biti... To me je pretreslo, prejokala sem ure...Se mi celo zdi da je bila ona tisti trenutek močnejša.
Čez mesec dni, pa sem tudi jaz zagledala plusek! Zelo sem srečna, tudi prijateljica se vesei z mano, ampak na trenutke ujamem neskončno žalost in bolečino, ki j pozna samo ženska ki je izgubila otroka.

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 893
30.3.2009 7:19:11   
pocahontas
Twixy tako zelo mi je žal. Sploh ne najdem besed, ki bi te lahko potolažile. Lahko ti pošljem samo en velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Upam, da se čim prej pobereš in gresta z dragim v nove boje, kmalu zagledata plusek in da bo bosta na koncu imela zdravega user posted image .

(odgovor članu MalaRoža)
Neposredna povezava do sporočila: 894
30.3.2009 7:26:32   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: sashy
Jaz imam tudi jutri pregled in že komaj čakamuser posted image

Jaz pa ti pošiljam user posted image , da bo pregled minil tako kot mora. In seveda potem hitro sporoči novico!!!!

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 895
30.3.2009 7:27:01   
pocahontas
Dobro jutro punce!

Murkica tudi jaz imam danes pregled. Sicer sem imela prvega 14 dni nazaj in smo tudi videli user posted image , vendar je danes kontrola, ker G nekaj ni bilo najbolj všeč. Je rekel, če se slučajno pojavi rjav izcedek ali krvavitev, tudi manjša naj se takoj oglasim, vendra k sreči ni bilo nič od tega.

Držim pesti zate da bo vse O.K.

Prvič nisem imela nobenih hudih sanj, danes ponoči pa je bila kriza, vendar je to verjetno samo  psiha pa še toliko žalostnih zgodb je na našem forumu.

VSE NOVE DOBRODOŠLE!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna povezava do sporočila: 896
30.3.2009 7:35:45   
murkica

user posted image
user posted image user posted image

PDP / NICK                   (STAR.)    (?. ,?. )   NAS. PREGLED NS

30.10. 
user posted image  Nončika                    (? )   (2.user posted image , user posted image )       16.04         14.04
31.10.  
user posted image   Toba                        (? )   (2.user posted image , user posted image )         2.04.         16.4
user posted image   soča                         (? )    (?.user posted image ,?.user posted image )     18.03        18.04
user posted image  murkica                  (24)   (1.user posted image )                30.03.       20.4              
02.11.

user posted image  pocahontas              (29)  (2.user posted image , user posted image )      16.03.        
20.04
user posted image  Pikica28                  (28)  (1.user posted image )              08.04.        22.04.
04.11.  
user posted image   Bojana82                  (?)   (?.user posted image ,?.user posted image )
05.11.  
user posted image  Anonimna                   (?)   (?.user posted image ,?.user posted image )    02.04.
06.11.  

user posted image rožica13                   (24)   (1.user posted image )             03.04.          22.4
7.11.
user posted image  Lupinica                   (23)   (2.user posted image )             22.4.             24.4 
user posted image   daisy1980                (?)     (?user posted image ,?user posted image )        28.4.
08.11.  
user posted image   aurarina                   (?)    (1.user posted image )   
09.11. 
user posted image  tante                         (?)     (?.user posted image ,?.user posted image )     02.04. 
user posted image  m031281                (27)   (?.user posted image ,?.user posted image )     02.04.
10.11.  
user posted image  Daisy1980                (?)    (?.user posted image ,?.user posted image )
11.11.  
user posted image  srecna_zvezda         (?)    (2.user posted image ) 
user posted image   Perlica76                 (?)    (?.user posted image ,?.user posted image )       15.4.  

12.11.    
user posted image   *i.am.happy*            (?)    (?.user posted image  ,?user posted image )         30.3
13.11.  
user posted image   nina68                    (40)   (3.user posted image ,user posted image        27.03.

14.11.
user posted image  miki23                      (?)       (?.user posted image  ,?user posted image )         1.4.
15.11.  

user posted image  valerija77                (31)  (2.user posted image ,user posted image )          07.04. 
user posted image  among_the_clouds   (?)    (.?user posted image ,?.user posted image       09.04.

16.11.         

user posted image   sasika                      (31)  (?.user posted image ,?.user posted image )        08.04.            29.4
user posted image    Nezy85                  (?)      (?.user posted image ,?.user posted image )       09.04.
18.11.  
user posted image  sashy                      (20)    (2.user posted image , user posted image )         30.03.

20.11.
user posted image  pikapoka83              (?)      (?.user posted image  ,?.user posted image  )    21.4
22.11.
user posted image  nina7                        (?)      (2.user posted image ,user posted image )       14.4    
user posted image  moglan                      (?)      (?.user posted image  ,?user posted image )      21.4
user posted image   giotti                       (33)      (2.user posted image )             30.3
user posted image   summer410             (?)        (?.user posted image  ,?user posted image )       
23.11.
user posted image   tassika                   (25)       (2.user posted image )               1.4

28.11.
user posted image  korala                       (?)        (?.user posted image  ,?user posted image )         
XX.XX.  
user posted image  **lunica**             (?)       (?.user posted image , ?.user posted image )  
user posted image  D.Mateja                 (?)       (?.user posted image , ?.user posted image )

Skupaj: 
 user posted image :    

user posted image

user posted image user posted image : 34

Z nami so začeleuser posted image user posted image user posted image

KulGirl   user posted image
Žana21 user posted image
nincrli   user posted image

polmaja user posted image  
Twixy user posted image user posted image

user posted image                                     user posted image
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka

user posted image

• Aktualni pregledi v tem tednu
    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ponedeljek 30.3.2009
    user posted image  murkica
    user posted image  sashy
  • user posted image pocahontas
  • user posted image  giotti
    user posted image  *i.am.happy*

Aktualni pregledi v aprilu
    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreda 1.4.2009
    user posted image  Tassika
    user posted image  miki23

Četrtek 2.4.2009
    user posted image  Toba
    user posted image  Anonimna
    user posted image  Tante
    user posted image  m031281

Petek 3.4.2009
    user posted image  rožica13

Torek 7.4.2009
    user posted image  Valerija77

Sreda 8.4.2009
    user posted image  pikica 28
    user posted image  sasika

Četrtek 9.4.2009
    user posted image  Nezy85
    user posted image  among_the_clouds
    user posted image  twixy

Torek 14.4.2009
    user posted image  nončika  NS

Sreda 15.4.2009
    user posted image  Pearlica76

Četrtek 16.4.2009
    user posted image  nončika
    user posted image  toba  NS

Ponedeljek 20.4.2009
    user posted image  murkica  NS

Torek 21.4.2009
    user posted image  moglan
    user posted image  Pikapoka83

Sreda 22.4.2009
    user posted image  Lupinica
    user posted image  rožica13   NS
    user posted image  pikica 28  NS

Petek 24.4.2009
    user posted image  Lupinica  NS

Sreda 29.4.2009
    user posted image  sasika  NS

user posted image

< Sporočilo je popravil murkica -- 30.3.2009 7:39:17 >

(odgovor članu twixy)
  • Neposredna povezava do sporočila: 897
    30.3.2009 7:40:28   
    murkica
    pocahontas še zate user posted image , da bo pregled uspešno opravljen!!!!!

(odgovor članu murkica)
    Neposredna povezava do sporočila: 898
    30.3.2009 8:17:57   
    tassika
    Murkica držim pesti, ti pa javi kako je bilo. Kdaj imaš pregle?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu murkica)
    Neposredna povezava do sporočila: 899
    30.3.2009 8:51:10   
    murkica
    Pregled imam ob 16:10... Je še dolga do tja user posted image  Ampak bomo preživeli, če smo preživeli 1 mesec, bomo tudi teh nekaj uruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
    Neposredna povezava do sporočila: 900
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
    Majhne skrivnosti za lažji porod
    Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Razpoloženje v času nosečnosti.
    Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?