|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
29.3.2009 13:26:47   
mariee
Mala mravljica a veš, da imava na isti dan pregled, sam da je to moj prvi.. Jaz ga imam ob 12h, pa ti???

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
29.3.2009 13:38:34   
malaMravljica
Jaz pa ob 14.50 To bo ze moj 4.pregled, pa se nuhalno sem imela vmes.

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
29.3.2009 14:41:40   
pilotina
zunaj dežuje, nama pa je suhih drv zmanjkalo, pa sm se šla vn močit, da prinesm not mokra drva, da se posušijo user posted image
in sem pol tkoj šla pod tuš

tassika...joj ma kake se ti dogajajo user posted image ...pa tudi tvoja frizerka, boga je no, če ma takega očeta user posted image
a sveda je prijazna samo zato, ker pride user posted image ...lani ob takem cajtu nisem ne bla noseča niti M nisem mela...pa je že bolje tako, ane user posted image

malaMravljica...dober tek user posted image

mariee...a veš da bo user posted image

sonček85...oprosti, ker sm čisto pozabila...pa sm prebrala veš, za tvojega očeta, in sem te hotla vpraša kako je, pa sm pozabila...sem te dneve bila res malo smotkana i zgubljena user posted image , saj veš, smo bile vse...........

kako je s tvojim očetom

grem jst ležat, ker me že malček šraufa...pa saj mi bo pasalo malo lenarjenja user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
29.3.2009 17:29:13   
drobtinica29

twixy tudi od mene prejmi user posted image user posted image user posted image user posted image , pa samo pozitivno glej naprej, proti naravi nič ne moremo!! ne sebe obsojat! ti si samo lepo odpočiij in potem v nove boje!

dan ostale!

kako smo kaj v tem turobnem dnevu?

jaz sem danes malce bolje glede slabosti, ampak da nebom kaj prehitro rekla, bom rajše tiho user posted image .

lp

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
29.3.2009 17:39:35   
Maxy
Pozdravljene,
končno sem se oglasila. Naj vam povem, da je do sedaj vse ok. Sem v 8. tednu in že pred tednom so se začele slabosti, tako da komaj kaj pojem in boli me želodec, kot bi imela kakšno virozo. Včasih me cel dan boli želodec, pa sloh ni pomembno a kaj jem ali ne? Sedaj še ostajam v službi in upam, da ne bo še kaj hujšega (bruhanje). Drugače pa komaj čakam na 2. pregled 7.4 in močno upam, da bo pa sedaj vse ok.

twixy saj veš, da vse dobro vemo, kako ti je pri srcu, ko se ti taka zgodba ponovi. Meni se je lani septembra in decemba, tako da mislim nate in upam, da boš zbrala dovolj moči, da  premagaš to žalost.

pa lp

Do krajev, kamor se splača iti, ni nobenih bljižnic. B.Sills

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
29.3.2009 18:22:34   
sonček85
tassi:ojoj to pa res ni bilo super ,kako so lahko ekateri taki suroveži user posted image Super za 7t user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hvala ati je danes 80% boljši user posted image
vem da sem pozna za kosilo a vseeno ,mi smo jedli juhico domačo -res paše ,pa čeprav vsako nedeljo,pariške zrezke in restan krompirček ter peso user posted image user posted image

evo jaz sem pa spala 2-3h user posted image user posted image zdaj pa gledamo z atijem Medvedka Puja user posted image
mm:tudi ti si moja mravljica ,saj vem da me ne ignoriraš ,enostavno ne sfolgaš vseh user posted image

pilotina:hval je bollje ,saj veš kako je k se sami seb smiljo pa vse pol pa take govorijo da te srat pritisne,pa še  ves bogi pol pa itak.No ampak danes je bil že boljši user posted image
maxy:bravo za 8tuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
29.3.2009 18:23:37   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina
sonček85...ta tvoj  mi je tko simpatičen user posted image user posted image user posted image
komaj čakam, da vas spoznam...saj bo kmalu poletje tuki user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja res je kmalu bo poletje in se vidimo user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
29.3.2009 19:48:23   
polmaja
Ciao punce - jaz bi se vam pridružila, če lahko. V ponedeljek sem imela abrazijo po SS v 9.tednu in zdaj sem spet na začetku... Žalostna sem še, a treba je naprej. Upam, da bom kmalu lahko spet  user posted image . A na žalost bom morala čakat dlje kot 3 mesece, ker sem se spentljala s pomorcem, pa ga ne bo pol leta user posted image . Se bom pa do takrat lepo porihtala, pridno jedla folno in probala kaj shujšat, da bom čisto fit in pripravljena na akcijo, ko bo dragi nazaj. In takrat: ubogi revček user posted image .  Medtem pa bom navijala za vas!user posted image  Moja največja skrb pa so moja leta, saj se bližam 37. Me tolaži, da vas je kar nekaj med nami zanosilo v zrelih letih...

Twixy, kaj naj rečem... Meni je pomagalo, da sem jokala, povedala svojim bližnjim in preštudirala vse, kar sem našla na netu o praznih GV in SSih (sem racionalist, kaj češ). Vem, da je hudo...še posebno v drugo... A ne dovoli, da te grenkoba prevzame in ti zavlada. Poglej koliko lepih in toplih besed ter pozitivne energije so ti poslale vse te punce! To toliko pomeni, vem iz prve roke. Pridruži se mi, bova čez tri mesece skupaj čakali na user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
29.3.2009 22:37:24   
MAŠKA
Pozdravljena polmaja, naj ti tega pol leta čim hitreje mine. user posted image

Kar se let tiče, sem bila na tejle temi vse dokler se nisi ti pojavila jaz vodilna. Jih pa kar nekaj poznam, ki so imele otroke še v kasnejših letih, zato ni razloga, da bi nam leta to preprečila.

Enkrat nam bo že uspelouser posted image .

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu polmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
30.3.2009 8:09:29   
tassika
Jutro punce, jaz sem user posted image  čuden občutek v želodcu, bruhat pa ne morem, pa še tale ura me je ruknila, zjutraj tut vstat nisem mogla, pa ne zaradi slabosti, čista tema je bla. Nič zdaj grem pa malo nardit, pol vam pa še kaj javim.

Aja moram povedat, da mi ni blo treba jest biftka, sem se izgovorila na želodčne težave, pa je tašča zinla če sem noseča in sem rekla, da ne da bi jaz vedela, pa še zlagala se nisem veliko, ker je moja g. rekla naj v sredo pridem na pregled da potrdiva ali je ali ni nosečnostiuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
30.3.2009 9:05:40   
pilotina
dobro jutro

polmaja...user posted image ...žal mi je...mi te razumemo in bodi z nami...tukaj se res imamo fajn user posted image  
te bom dala v seznam...če želiš, napiši še kak podatek

tassika...a se je začelo tudi pri tebi
ej, samo še dva dni user posted image

(odgovor članu polmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
30.3.2009 9:08:18   
Anonimen
Punce moje..., dobro jutro... Jst sm zdej prišla na šiht. Zastoj za zastojem.. Obup. Sam itaq ni panike, ker sm zadaj ..mam dekico pa poušterček.. in pančkam...user posted image
Moram jamrat spet.... Men so se začeli glavoboli, hudi glavoboli... in ponoč nism mogla pančat..user posted image
Kako ste pa ve moje pikice?!

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4212
30.3.2009 9:13:41   
sonček85
Jutro!!!!

tassi:super ,da ti ni bilo potrebno jest biftka.Vsredo pa držimo pesti in mislim na vaju s pikico user posted image user posted image user posted image

rižkoo:boga upam ,da mine glavoboluser posted image
Jaz sem tko žalostna k je zunaj tako vreme butasto user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
30.3.2009 9:19:21   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Aja moram povedat, da mi ni blo treba jest biftka, sem se izgovorila na želodčne težave, pa je tašča zinla če sem noseča in sem rekla, da ne da bi jaz vedela, pa še zlagala se nisem veliko, ker je moja g. rekla naj v sredo pridem na pregled da potrdiva ali je ali ni nosečnostiuser posted image

Tassika, ta tvoja izjava me je sedaj do solz nasmejala in se se smejih kot kaksen norcek tukaj.
Ja, a ne, ti pa res ne ves, da si noseca user posted image user posted image user posted image   ker nisi niti s testki nic prehitevala, pa veselis se ne, na pregled nisi narocena, vitaminckov ne jes user posted image user posted image user posted image  
Oprosti, ker se ti smejim no, saj sem ze dobila bozjo strafo, me ze boli trebuh, bom nehala sedaj.
Ej, pa dobrodosla v fazi slabosti. Saj ves, to sam potrjuje, da je bejbi notri in raste, ceprav bo v najhujsi slabosti, ce te seveda doleti, samo za umret, pa se da prezivet in slabost mine, kar pogumno naprej.

Polmaja, dobrdosla. Kaj, tebi je tudi na morje pobegnil, ah saj se bo vrnil, sedaj posusi solze pol pa veselo naprej. Za tolazbo bomo pa me tukaj.

Soncek, vidis je tvoj tatko ze boljse. Ma sedaj ko postane dedek itak ne bo vec imel casa na svojo bolezen mislit, povej mu to ze sedaj. Ves, velikolkokrat se ljudje tako smilijo sami sebe, da je vse skupaj 3/4 slabse videt kot je. Ko bo dedek bo od ponosa mogoce pozabil na njegove probleme.

Pilotina, jutroooo. Moja dekica ze nastaja, pa sem takoj vedla, da sem premalo volne narocila user posted image user posted image user posted image  to volno pa morem preko neta narocit in je postnina tako draga. Je pa volna tako fajn, res, ze razmisljam, da bom sedaj full narocila in bi minimaliMravljici se kaksen pulovercek spletla. Ah, ne moslit, da sem en frik, ko bo dekica koncana jo pofotkam in boste vidle, da bo res lepa.
Aja, minimalaMravljica pa sploh ni vev tako mini, ima enih 8 cm ze.

Punce, a je prevec, ce pijem dve kavi na dan? Soncek, jo ti sploh pijes? Kaj menite?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
30.3.2009 9:24:05   
malaMravljica
Rizkoo user posted image user posted image  ubozica moja. Za glavobol verjetno ne smes prav nic vzet a ne. Jaz sem prav zato kavo zacela nazaj pit, ker sem bila drugace cel dan tako zaspana in na robu glavobola. Ko imas kaksno minuto casa se poskusi skoncentrirat, zapri oci in si reci, da te glava ne boli, pa predstavljas si hladno celo. To je en delcek avtogenega treninga. Pa ko imas moznost rabis tisino. Vec ti pa ne znam pomagat. Ves, saj bo, vse to bomo prezivele za nase pikice, a ne da.

Neposredna povezava do sporočila: 4215
30.3.2009 9:47:01   
tassika
MM če je pa res, ker če bi kaj zinila bi takoj vsi vedeli, do tega mi pa ni. Tukaj v službi nam pa nič ne dela, sem jezna ko user posted image , mar bi doma ostala pa spala, ne pa tukaj visim pa nič ne morem. To so pa veliki sistemi, k se sesuje rabijo cel dan da kaj začne spet delat.

Kavice lahko spiješ kao do 4 na dan, priporočajo pa dve, tko da ne delaš nič narobe.

Pri nas lije ko s škafauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 4216
30.3.2009 9:50:29   
sonček85
Soncek, vidis je tvoj tatko ze boljse. Ma sedaj ko postane dedek itak ne bo vec imel casa na svojo bolezen mislit, povej mu to ze sedaj. Ves, velikolkokrat se ljudje tako smilijo sami sebe, da je vse skupaj 3/4 slabse videt kot je. Ko bo dedek bo od ponosa mogoce pozabil na njegove probleme.

HJA sedaj sem se pa jaz tebi nasmejala.Ja ati je res bolje ,samo un je pa tak da niti ne zgleda da je tko bolan pa se sam seb smili ,ker je  eh ,starokopitnež je in vse in vedno misli da bo vse kot on misli.Ves čas mu govorimo da naj gre k dr. pa čaka,čaka potem ko pa tako daleč pripelj je pa že res hudo.Eh to so pa starši oz.starejši k so trmasti user posted image user posted image user posted image saj včeraj mi je pa že pridigal da bo ja otrok imel slo ime ,saj jih je 365 kao tolk k je dni v letu in da ne bo kako ANG.user posted image sem pa rekla ime je že izbrano in je tako kot je ,saj je moj otrok.Ostalo mu bom pa že povedala svoje k pride iz bolnice ,če bo kaj pameten še user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4217
30.3.2009 9:51:20   
sonček85
jaz ne pijem kave že od prej, in ne kadim tko da tu vam pa res ne morem pomagatuser posted image

lAHKO PA po moje kot je napisala tassi

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
30.3.2009 9:58:51   
soncek_25
Jutro!!

Twixy ne obupaj, vem kako ti je, ampak mormo bit pozitivne, ker bomo tudi me pestovale svoje male srečice in bomo mamice naslednje letouser posted image user posted image user posted image

A veste, da sem danes prišla v službo kar po "ta stari" uri, šele v avtu mi je kapnilo, da v bistvu 1 urco zamujam, ampak je blo pol vse okuser posted image

Komaj čakam jutri, k imam ginekologa, da dobim tabletke za sprožitev M in da bom z vami čakala na +user posted image

Lupčka vsemuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
30.3.2009 10:07:43   
tassika
No jaz sem pa pojedla eno jabolko in je bolje. Pa še vedno nič ne dela, meni je tko dolgčas pa še zaspana semuser posted image

Sonček bomo navijale zateuser posted image .

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
30.3.2009 10:08:28   
pilotina
Rižkoo...ma boga si, no user posted image ...to vreme smotano in nizek pritisk naredi svoje...želim ti, da te čimprej mine

sonček85...daj kmalu pokukaj, da se ta dež umakne user posted image

malaMravljica...sploh ne dvomim v tvoje sposobnosti...si tko praktična in sposobna punca, da je joj user posted image ...pridna si in komaj čakam, da vidim tvojo dekico in vse majčke

polmaja...saj res...sm ti hotla napisat, pa mi je pol šlo iz glave...
a veš, da je moj dragi tudi pomorščak...lani v začetku decembra se je vkrcal in sem bila sama...no, prišel je domov predčasno, v februarju user posted image ...zdej pa še ne veva kaj in kako...zaenkrat je doma
te razumem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
30.3.2009 10:17:01   
sonček85
sonček.držimo pesti za pregled user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4222
30.3.2009 10:17:26   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina
sonček85...daj kmalu pokukaj, da se ta dež umakne user posted image

nočeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
30.3.2009 10:23:30   
pilotina
user posted image  sonček_25...faca si user posted image ...a ti povem nekaj...tudi meni se je to že zgodilo...v prešnji službi, s to razliko, da sem jst šla eno uro prej iz službe, pa me je ruknilo šele, ko sm domov prišla in pogledala na stensko uro user posted image user posted image user posted image

držim pestke za pregled in poročaj kako je šlo in kaj ti je G rekla user posted image

< Sporočilo je popravil pilotina -- 30.3.2009 10:24:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 4224
30.3.2009 10:30:35   
soncek_25
Ja se zgodi, sem bla pa tolk zmedena, da nisem sploh vedela katera ura je pravauser posted image
Itak, da vam bom jutri poročala, sej po moje so se mi samo hormoni malo pomešali (ker imam po vrhu vsega še mozolje, k jih tut v puberteti nisem imela), bomo tabletke popapcali, pol pa v akcijo user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?