malaMravljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika Aja moram povedat, da mi ni blo treba jest biftka, sem se izgovorila na želodčne težave, pa je tašča zinla če sem noseča in sem rekla, da ne da bi jaz vedela, pa še zlagala se nisem veliko, ker je moja g. rekla naj v sredo pridem na pregled da potrdiva ali je ali ni nosečnosti Tassika, ta tvoja izjava me je sedaj do solz nasmejala in se se smejih kot kaksen norcek tukaj. Ja, a ne, ti pa res ne ves, da si noseca ker nisi niti s testki nic prehitevala, pa veselis se ne, na pregled nisi narocena, vitaminckov ne jes Oprosti, ker se ti smejim no, saj sem ze dobila bozjo strafo, me ze boli trebuh, bom nehala sedaj. Ej, pa dobrodosla v fazi slabosti. Saj ves, to sam potrjuje, da je bejbi notri in raste, ceprav bo v najhujsi slabosti, ce te seveda doleti, samo za umret, pa se da prezivet in slabost mine, kar pogumno naprej. Polmaja, dobrdosla. Kaj, tebi je tudi na morje pobegnil, ah saj se bo vrnil, sedaj posusi solze pol pa veselo naprej. Za tolazbo bomo pa me tukaj. Soncek, vidis je tvoj tatko ze boljse. Ma sedaj ko postane dedek itak ne bo vec imel casa na svojo bolezen mislit, povej mu to ze sedaj. Ves, velikolkokrat se ljudje tako smilijo sami sebe, da je vse skupaj 3/4 slabse videt kot je. Ko bo dedek bo od ponosa mogoce pozabil na njegove probleme. Pilotina, jutroooo. Moja dekica ze nastaja, pa sem takoj vedla, da sem premalo volne narocila to volno pa morem preko neta narocit in je postnina tako draga. Je pa volna tako fajn, res, ze razmisljam, da bom sedaj full narocila in bi minimaliMravljici se kaksen pulovercek spletla. Ah, ne moslit, da sem en frik, ko bo dekica koncana jo pofotkam in boste vidle, da bo res lepa. Aja, minimalaMravljica pa sploh ni vev tako mini, ima enih 8 cm ze. Punce, a je prevec, ce pijem dve kavi na dan? Soncek, jo ti sploh pijes? Kaj menite?
|