malaMravljica
|
Nogavica, a ves pi meni je bilo tudi tako, tam pred ns so mi izginili vsi znaki in sem se spet bala, kaj pa ce se kaj dogaja. Sedaj pa spet, po ns sem bila pomirjena, pol se mi je pa spet zazdelo, da nimam nic znakov vec, se mi je zdelo, da so se mi se prsi zmanjsale. Pa sem vceraj potem se dobro pogledala v ogledalo, prsi so mi cez noc se malo zrastle in kolobraji so se potemnili. Pa imam spet en znak, da pomirim zivcke. Saj smo vse iste, panika za vsako rec, samo ta stah nam je vsem ostal. Rizkoo, cez en teden bos gospa Rizkoo saj si mi ze rekla, kaj bos naredila s priimkom, sem pozabila pa me zanima. Sedaj pa cel teden odstevaj zadnja samska nedelja, zadnji samski ponedeljek, ... potem pa prva porocena sobota, prva porocena nedelja, ... In nic strahca tokrat. Porocila se bos s tvojo ljubeznijo, z ockom malega Rizka, vidva se imata ja rada, podpis pri vama ne bo spremenil nic, le da te bo klical moja zena, to je pa ja lepo. Vse ta nove. Skoda, da ste morale na naso temo, pa vseeno dobrodosle. Sem vas malo ignorirala, pa ne nalasc, samo toliko zadev je bilo med nami starimi borkami in sem vas kar pozabila pol.
|