Mandek
|
Pozdravljene, somesečnice. I'm back on duty...:) Bolj lena sem z javljanjem, nekako izkoriščam čas z Zalo, ker sem ratal čist melanholična, ko jo gledam, kakšna je bla pri 1 mesecu...in si mislim, da bi jo skos cartala pa to. Pol se pa spomnim, da Zala čez pol leta ne bo več hotla,da jo tok cartam in zdej izkoriščam:) Nisem vas še brala za nazaj, nekaj sicer sem uejla v zvezi z in sm se kr ustavila tam...tudi jaz namreč trepetam... . No, še kljub vsemu nimam, nimam pa tudi ne zaščite, ker mi je tista 3mesečna potekla, po novo pa nisem utegnila (lauzi ekskjus:)). Kaj naj rečem...nas morijo zobki, čist podivjana je, vse si tlači na spodnje dlesni, grize, joka in kriči od bolečin. sva že misla, da se nekaj vidi, ampak še ni blo ničesar . Sinoči se je zbujala na par minut za dudo,... Danes je zbolela, mal vročine, kašlja, smrka... . Noč bo še pestra, ampak mi ni problem, saj bi nardila VSE, da bi ji omilila bolečine... Kar se hrane tiče, smo na krompirčku, bučkah, korenčku,sadju. Poskusli smo tudi beb piškotke (z jajci) in jih je dobro prenesla. Čaj in vodo pijemo iz lončka, najraje pa iz kozarca, iz katerega pije oči:) Moj jo ima namreč v naročju in ko pije čaj, ga ona gleda, začne vzklikat, stegovat rokice proti skodelici, moj pa ji takoj po svojem požirku da še njej. zala je itak čist nora na to, odpre ustka in pije ko tavelka . Razmišljala sem že o tem, kdaj začeti z uvajanjem skutk, ampak nisem čisto prepričana Berem, da so nekateri to kar dobro prenesli . takole, ura je pozna, jaz pa šibam v miževo, ker me že vse boli, smrkam ko šus, kašljam in nič se mi ne da . Zdej pa upam, da mbom bolj ažurna Papa