|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
29.3.2009 11:16:21   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Po eni strani že komaj čakam, da začnemo uvajati GH, po drugi strani mi je pa kar groza, ko pomislim, da se bo počasi začela osamosvajat.

Sej samo da te spomnim!!! Tvoja pikica je stara šele 5 mesecev. user posted image user posted image user posted image Samo da ne pozabiš.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
29.3.2009 11:52:48   
suzy124
Dobro jutro

Sam de se na htro malo javim, smo kr vredu, ponoči tud kr vredu spimo in se enkrat zbudimo za dojenje.user posted image user posted image user posted image
Riževi kosmiči nam že tud bolj teknejouser posted image user posted image user posted image in jih kar rad poje, včeraj sem mu jih dala dopoldne in potem zvečer pred spanjem. Zaenkrat mu še ne pomaga da bi prespal celo nočuser posted image user posted image user posted image

Sma pa včeri probala tud kuhano jabko in jo je tud kr pojedel, danes mu bom pa dala kr svežouser posted image user posted image user posted image

Gogabojan sam da si vse vredu porihtala user posted image user posted image in da se danes pravilno zmeniteuser posted image user posted image

Pri nas tud dežuje tak da bomo mogli biti kr notriuser posted image user posted image user posted image

Danes morem tud jaz kuhat kosilo in boma jedla rižoto z zelenjavo in solato, njamiuser posted image user posted image user posted image jaz obožujem zelenjavne stvari in tud mojuser posted image .

Tak zdaj pa morem it se moj user posted image že oglaša in bo počas lačen

Se še kasneje kaj oglasim

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
29.3.2009 12:24:23   
Lucka1
ojla, meni sploh ne znese priti skozi vse kar napišete tkole za vikend....bom poskusila prebrati in pokomentirat....v petek mi je zmrznil laptop, tko da sem se nekje v sredi vstavila, potem smo pa itak šli na obisk k mojim. Včeraj je bil fajn dan....zjutraj plavanje, potem po kosilu pa sva z dragim user posted image pustila pri mami in šla v BC in Citypark in Muller po nakupih...pa celo na kavo SAMA skupaj vmes. Po kopanju, hranjenju in uspavanju, pa sva si privoščila hladno večerjo in en fajn filmček....prav lušno.
noč pa je bila kratka, a ne? user posted image user posted image user posted image user posted image joj, že tko manjka spanja, potem pa še ura....GROZA!! ampak za lumpije je pa tako fajn, se  mi zdi - bo zdaj "pozneje" hodil spat in se pozneje zbujal UPAAAAM, predvsem slednje user posted image

Zdaj pa nas čaka urejanje sobice za user posted image in potem kosilo pri tašči....

V torek pride patronažna glede uvajanj GH - bom poročala, če bo kaj posebnega rekla - afnica, pri tebi je bila prejšnji torek, ne? Pa te potem ni bilo v Areno.....je kaj novega povedala?

v petek je imel user posted image 3. cepljenje in sistematski - podatki - 7800g, 72cm, 44cm....v glavnem velik fant, ni kaj.
sem pa vprašala za poletje in sonce - kapo s šiltom obvezno, sicer pa glede kreme za sončenje ni rekla, da bi bila prepovedana, rekla je le da ga soncu ob nevarnih urah tako in tako ne izpostavljamo, sicer pa ga lahko mirno namažem s kremo, samo po rokicah ne, ker jih stalno ližejo in tlačijo v usta. Tako da mi bomo sigurno kupili kako kremo za sonce, faktor 20+

jao, pa je konec....user posted image joka, spal je točno 20 minut user posted image user posted image user posted image user posted image ....gremo se igrat....LEPO NEDELJO, KLJUB BEEEEEDNEMU VREMENU VSEM, pa pridem mimo še kaj zvečer user posted image

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
29.3.2009 12:32:24   
*talcy*

pikicastonoga.....
jah... pri nas je pa tako da mama pa tati hodita spat ob polnoči ali je celo ena ura ponoči (včeraj je bila 2.30) ker sva bolj nočna ptica tko da nama ni problem dobiva čas tudi zase user posted image .... zjutraj je pa itak mali priden in spi dooolgo .....
sem razmišljevala ga prej dat spat ma pol ni blo nič s tega...zdaj bodo počasiiii daljši dnevi in bomo zunaj tko da ostanemo pri tem .... user posted image user posted image user posted image

drugač je pa za nami krasna noč smo spali 11h user posted image user posted image user posted image  .......

vidim da ste se pogovarjale kaj bo za kosilo ...pri nas bo pa malček njokcev in zrezki v gobovi omakici user posted image mmmmmmmmmmmm.........user posted image

< Sporočilo je popravil *talcy* -- 29.3.2009 12:34:49 >

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
29.3.2009 12:37:09   
*talcy*
aja gogabojan ja pol mi pa ne morš pomagat glede sexa sem mislila da maš kak recept user posted image user posted image user posted image ......  danes se fajn pogovorte ...pa srečno

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
29.3.2009 13:49:38   
Tejčika29
Hoj,

eto mene, ta vikend je pa bol tako tako. Tale dež vse pokvari, zato smo doma, Alina spančka, midva pa kuhava, oz. pečeva kosilo. Sicer sploh ni navajena popoldanskega spančka spati v svoji posteljici, ampak kar gre, včeraj je lepo spala pri tašči, danes pa doma. Malo čudno gleda, ampak ker je zaspana, potem lepo zaspi.

Lep preostanek vikenda z vašimi najdražjimi in se beremo seveda!

M.

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
29.3.2009 13:52:59   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Jolly!!
Eh,se vidi da preveč pišete,pa potem vse pobrkam.Pa naj to velja za Lovelyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne bom več komentirala,ker nisem 100% pri stvariuser posted image user posted image user posted image
Pa saj menda ne zamerišuser posted image

Berem,pa berem in včasih res zamešam,pa še 1x berem....user posted image
Eh najbolje,da neham.user posted image

pa kaj čmo zamerit, saj jaz tudi kdaj kaj sfalim pa pozabim user posted image user posted image

Joj jaz ne vem zakaj moje dete noče spat ko je oči doma. Očitno ve, da je še nekdo v hiši in ful posluša kaj se dogaja in pol ga lih vsak drek in šum zmoti in se skoz zbuja. Pa spi pol ure...kr neki.

zdaj pa tašča pride na obisk....

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
29.3.2009 14:12:02   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123
Joj jaz ne vem zakaj moje dete noče spat ko je oči doma. Očitno ve, da je še nekdo v hiši in ful posluša kaj se dogaja in pol ga lih vsak drek in šum zmoti in se skoz zbuja. Pa spi pol ure...kr neki.

A veš da sem jaz tudi pri moji začela to opažati. Tkole med vikendom, ali pa če kakšen dan ati prej pride domov, se ji ves ritem na glavo postavi user posted image

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
29.3.2009 14:14:11   
Pšemek
Mi smo pa pojedli kosilo, po kosilu pa še atijeve stare diapozitive iz otroštva pogledali. Tako, prijetno družinsko popoldne imamo. Nejka je prejle zaspančkala, ati se ji bo lihkar pridružil, jaz sem pa hitro na računalnik ušla.

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
29.3.2009 14:55:21   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Po eni strani že komaj čakam, da začnemo uvajati GH, po drugi strani mi je pa kar groza, ko pomislim, da se bo počasi začela osamosvajat.

Sej samo da te spomnim!!! Tvoja pikica je stara šele 5 mesecev. user posted image user posted image user posted image Samo da ne pozabiš.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Sem šele sedaj dojela, kakšno neumnost sem napisala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

(Evripid)

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
29.3.2009 16:38:19   
Lovely
Dan,

kako smo kaj na ta deževen dan? Jaz sem imela pesto noč in jutro, Inya se je zbudila ob pol dveh in pojedla 160ml mleka, pol spala do pol šestih (po novi uri), se pocartala in zaspala z nama do pol devetih.

Jutranja debata z mojim je bil najin kuži. In je moj popizdil, da ne ve kaj naj nardi in da ga jutri več ne bo. In sem rekla kako to misliš ga ne bo. In je rekel, da ga bo dal uspavat in to s takim tonom kot da le mene moti vse to. In da sem tudi jaz kriva. No in sem bila tok huda, da bi kar spokala in šla, ker ima v jezi on vedno tak način, da trka na moja najtežja čustva... No in sva se pogovorila, ugotovila, da naju je oba strah, da nočeva biti brez najinega kužija in tko.
No in sva prišla do zaključka:
-  da je v primerjavi s prej odločno premalo zunaj
- da se v Inyini sobi najmanj sliši ko laja.

Tako da je posteljica že v njeni sobi, danes prvič pana sama, itak sva enkrat kmalu že hotela poskusit. Lars pa bo vsaj 1h dnevno zunaj, pač jaz bom morala ob sprehodih z Inyo v okolici doma še njega s sabo vzet. Prve parkrat bo težka pol se bom pa že navadila, ni hudič. Tko da ga še ne bomo oddali. Mu damo trial period in upamo na najboljše user posted image

Corti, ni še menstre user posted image  pa tud trebuh me je nehal bolet user posted image . Jutri zjutraj grem direkt po test. user posted image
Dans sva bila v Cityju - pazite to, moj je izgubil hlače od nove obleke iz SOliver. To se lahko samo tipom zgodi. Se mu je rob odšil in jih je dal v vrečko za mojo mami, da jih popravi in že ves teden ne njademo vrečke nikjer. In smo šli po nove hlače - smotko... V glavnem gneča je bila za znoret in sva šla pol sam še dam.

Lovely

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
29.3.2009 17:10:52   
jolly123
Lovely bo menstra prišla nič bat ;) Sem pa tud za kužota vesela, da mu daste trial period. Sej bo, se mora tud on revež navaditi, je tudi zanj vse novo, pa spet neke nove omejitve.

Mi smo pa spali samo trikrat po pol ure...zdej pa teži kle za popi****. Joj...včasih grem prav na koledar gledat koliko še do službe se mi že tako meša. In pol mi moj včeraj reče kdaj bo drug, bi mu kar krožnik vrgla v glavo. Že s tem mam dela čez glavo, mi tud ne misel ne pride bit "samohranilka" z dvema pomožnosti obema težavnima.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
29.3.2009 17:37:07   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Dans sva bila v Cityju - pazite to, moj je izgubil hlače od nove obleke iz SOliver. To se lahko samo tipom zgodi. Se mu je rob odšil in jih je dal v vrečko za mojo mami, da jih popravi in že ves teden ne njademo vrečke nikjer. In smo šli po nove hlače - smotko... V glavnem gneča je bila za znoret in sva šla pol sam še dam.

Moj je pred 14 dnevi zgubu jakno s ključi od avta - do danes nismo našli, verjetno je po cepljenju ostala v ZD in jo je kdo odnesu user posted image user posted image user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
29.3.2009 17:38:13   
PikicaStonoga

In pol mi moj včeraj reče kdaj bo drug, bi mu kar krožnik vrgla v glavo.

Uf tvoj si pa upa ...user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
29.3.2009 17:39:46   
PikicaStonoga
Midve sva pa popoldne bli sami (tast v službi, tašča šla vnukinji čestitat za RD, možek na parceli), pa je user posted image  zaspala z uro in pol HB jaz pa zraven za eno uro!
Zdej bom nekej pojedla, pol mam pa še nekej do konca za prevest, da dokončava z lubijem danes internetno stran.

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3815
29.3.2009 17:55:30   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

In pol mi moj včeraj reče kdaj bo drug, bi mu kar krožnik vrgla v glavo.

Uf tvoj si pa upa ...user posted image user posted image user posted image

Ja po ta novem je to statusni simbol otroci pa žena, rihtajo se pa itak sami user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3816
29.3.2009 19:47:50   
jolly123
Evo otroka sem spravila spat, mater mi je čudna ura, ker ga tko "pozno" spat dajem. In če mi ne zaspi takoj je ura prec pol 8. Prej smo pa zaspali enkrat med 6 in pol 7. Je pa danes FUL mal pojedel čez dan, sploh zdaj zvečer samo 150 ml mleka z riževo kašico, ponavadi spije vsaj 210 včasih tudi 270 user posted image Upam, da se mi ne bo zdaj zbudil že ob polnoči ves lačen user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
29.3.2009 22:07:54   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

ojla, meni sploh ne znese priti skozi vse kar napišete tkole za vikend....bom poskusila prebrati in pokomentirat....v petek mi je zmrznil laptop, tko da sem se nekje v sredi vstavila, potem smo pa itak šli na obisk k mojim. Včeraj je bil fajn dan....zjutraj plavanje, potem po kosilu pa sva z dragim user posted image pustila pri mami in šla v BC in Citypark in Muller po nakupih...pa celo na kavo SAMA skupaj vmes. Po kopanju, hranjenju in uspavanju, pa sva si privoščila hladno večerjo in en fajn filmček....prav lušno.
noč pa je bila kratka, a ne? user posted image user posted image user posted image user posted image joj, že tko manjka spanja, potem pa še ura....GROZA!! ampak za lumpije je pa tako fajn, se  mi zdi - bo zdaj "pozneje" hodil spat in se pozneje zbujal UPAAAAM, predvsem slednje user posted image

Zdaj pa nas čaka urejanje sobice za user posted image in potem kosilo pri tašči....

V torek pride patronažna glede uvajanj GH - bom poročala, če bo kaj posebnega rekla - afnica, pri tebi je bila prejšnji torek, ne? Pa te potem ni bilo v Areno.....je kaj novega povedala?

v petek je imel user posted image 3. cepljenje in sistematski - podatki - 7800g, 72cm, 44cm....v glavnem velik fant, ni kaj.
sem pa vprašala za poletje in sonce - kapo s šiltom obvezno, sicer pa glede kreme za sončenje ni rekla, da bi bila prepovedana, rekla je le da ga soncu ob nevarnih urah tako in tako ne izpostavljamo, sicer pa ga lahko mirno namažem s kremo, samo po rokicah ne, ker jih stalno ližejo in tlačijo v usta. Tako da mi bomo sigurno kupili kako kremo za sonce, faktor 20+

jao, pa je konec....user posted image joka, spal je točno 20 minut user posted image user posted image user posted image user posted image ....gremo se igrat....LEPO NEDELJO, KLJUB BEEEEEDNEMU VREMENU VSEM, pa pridem mimo še kaj zvečer user posted image

lučka- ma nič novega nisem zvedela, razen tega, da sem se zredilauser posted image - ja sam tud to ni nič novega; no eno tabelo mi je dala, ostalo pa sem že sama vedela

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
29.3.2009 22:12:41   
afnica mala
Čer,

pa je spet konec vikenda.

Blo je fajn, še vreme naročimo, pa bo.

lovely in corti- jaz tud pričakujem user posted image , ampak me nima kaj skrbet, če je ne bouser posted image - ni časa, ni voljeuser posted image  za user posted image

Neli je šla danes spat brez umivanja, so se obiski predolgo zadržali, sva na hitrico jo mal umila po obrazku, rokicah in ritki, dala antibiotik, mlečka in kašico, pa v posteljo. Jaz pa tud zdaj pod tuš in spat.

Nočko

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
29.3.2009 22:24:21   
*talcy*
ojla..jao pa končno to dela.....

lovely in ostale ki čakate na user posted image ..... jah kaj naj rečem če ne bo user posted image  je pač ne bo ... bo treba še enega na svet spravt user posted image  ..... mene je ta mesec stiskalo ker mi je zamujala kar orng sem delala test pa je bil minus ..... sicer bova še počakala kako leto na user posted image  ma sem bila prav mal žalostna user posted image  ker sem mislila da sem user posted image  ...... ma je bolje tako kot je user posted image

jolly....kaj krožnik - skledo user posted image user posted image user posted image

morm šibat user posted image  dat v posteljo .... HB zaspi sam brez pomoči nas.... no pol pa z možekom kak dober film pogledat in spat .......

lahko nočko naj bo čim mirnejša user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
29.3.2009 22:28:03   
gogabojan
Mi pa smo bili danes na Jezerskem. Bilo je super no, če bi bil vsaj vreme bolje. Moram pa povedati da je moj user posted image danes jedel DOMAČO ŠPINAČO Z KORENČKOM ZRAVEN. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Špinača YES, korenček NO WAY, skupaj spet YES. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In to fulll velik pojedel.

Moram reči, da je od tašče partner od petka do danes klical nevemkolikokrat za dnar. Pa sem potem rekla svojemu spet. Alko primanjkuje.

Smo pa rekli, da naj sestra kupi mal fasunge (meso imata v skrinji)tak da bo za kruh in mleko dosti 20 evrov. Bo sestra kupila. Ostalih 10 evrov pa naj da za bencin, da bo lahko partner od tašče šel kao delat. Zdaj a bo alko al benz boli me ku.... Jaz sem opravila svojo dolžnost.

Sem pa se takoj razjasnila, da več naj ne pričakuje ta mesec od mene oz. nas. Naslednjič pa bodo manj pili, pa več hrane meli.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
29.3.2009 22:58:20   
irma78
Evo mene,

me je katera pogrešala ta dva dni? Verjetno ne.

Včeraj je bil ultra busy dan - šoping, pa ogledi mojega avta (na koncu sem ga prodala, sicer za malo manj kot sem upala, ampak kaj čmo), pa sprehodi in pospravljanje. Zvečer sva šla pa z mojim dragim ven in prišla k tašči po Nika ob 4-ih (po ta novi uri, ki nam je itak čisto ritem zuser posted image ), potem smo pa danes do 11-ih spali. Po zajtrku ali kosilu smo šli pa v Müllerja in na kavo, potem smo se pa cartali. Svca oba z dragim nekja bolana (boli grlo, smrkava,... - ampak za to ni bil kriv najin izhod ven, ker se naju je že včeraj začelo lotevati). Mogoče sva od Nikija pokasirala - on pa ima samo še zjutraj malo zamašen nosek.

Sicer pa ne vem kaj je bilo danes Niku - cel dan se je režal tako na glas in to skoraj ves čas, da sem mislila, da je že nore gobe jedel. Res ne vem od kje je bil take dobre volje, glede na tako deževno vreme.

Toliko za enkrat, sedaj vas grem pa za nazaj brat in komentirat, kar pomeni, da bom šla spet ob enih spat. Jao, jao.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
29.3.2009 23:08:46   
Mandek
Pozdravljene, somesečnice.
I'm back on duty...:)
Bolj lena sem z javljanjem, nekako izkoriščam čas z Zalo, ker sem ratal čist melanholična, ko jo gledam, kakšna je bla pri 1 mesecu...in si mislim, da bi jo skos cartala pa to. Pol se pa spomnim, da Zala čez pol leta ne bo več hotla,da jo tok cartam in zdej izkoriščam:)user posted image

Nisem vas še brala za nazaj, nekaj sicer sem uejla v zvezi z user posted image in sm se kr ustavila tam...tudi jaz namreč trepetam...user posted image . No, user posted image še kljub vsemu nimam, nimam pa tudi ne zaščite, ker mi je tista 3mesečna potekla, po novo pa nisem utegnila (lauzi ekskjus:)).

Kaj naj rečem...nas morijo zobki, čist podivjana je, vse si tlači na spodnje dlesni, grize, joka in kriči od bolečin. sva že misla, da se nekaj vidi, ampak še ni blo ničesaruser posted image . Sinoči se je zbujala na par minut za dudo,...user posted image

Danes je zbolela, mal vročine, kašlja, smrka...user posted image . Noč bo še pestra, ampak mi ni problem, saj bi nardila VSE, da bi ji omilila bolečine...

Kar se hrane tiče, smo na krompirčku, bučkah, korenčku,sadju. Poskusli smo tudi beb piškotke (z jajci) in jih je dobro prenesla. Čaj in vodo pijemo iz lončka, najraje pa iz kozarca, iz katerega pije oči:) Moj jo ima namreč v naročju in ko pije čaj, ga ona gleda, začne vzklikat, stegovat rokice proti skodelici, moj pa ji takoj po svojem požirku da še njej. zala je itak čist nora na to, odpre ustka in pije ko tavelkauser posted image user posted image .

Razmišljala sem že o tem, kdaj začeti z uvajanjem skutk, ampak nisem čisto prepričanauser posted image
Berem, da so nekateri to kar dobro prenesliuser posted image .

takole, ura je pozna, jaz pa šibam v miževo, ker me že vse boli, smrkam ko šus, kašljam in nič se mi ne dauser posted image .
Zdej pa upam, da mbom bolj ažurnauser posted image

Papa

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

Neposredna povezava do sporočila: 3823
29.3.2009 23:34:29   
gogabojan
Evo punce, jaz ne morem spati.

Jutri imamo alergijske teste. Pa bi rada tak fajn vidla, da ne bi mel na nič (pobožne željeuser posted image user posted image user posted image ), da bi mu lahko počasi dajala vse, ne pa da izbiram, kot da je najhujši dietik pa nevem kaj še vse.

Vidim, da ste danes bolj redkobesedne. Saj ni čudn, vikend, otroci, srčeki, dež, lenoba,......user posted image user posted image user posted image user posted image

Hočem reči, saj se vidi, da jaz ne klatim več neumnosti tu gori. Pa da nisem tako pogosto več gor user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
29.3.2009 23:48:03   
irma78
Končno mi je uspelo vse prebrat od včeraj in danes. Dobro, da danes nekaj časa RR ni delal, ker drugače bi rabila še dobro uro, da bi vse prebrala.

Gogabojan, vidim da si včeraj doživljala pravo dramo in sem vesela zate, da se je na koncu vse dobro odvilo in srečno razpletlo, da sta se vse lepo pogovorila in da ste se danes tudi s sorodniki od tvojega dobro pomenili. Upam pa, da tvoj ob kakšni naslednji težavi z njegovimi (predvidevam, da se zna zgoditi še kakšna) ne bo spet takoj pobral šila in kopita in da se bosta prej pogovorila. V glavnem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zate za srečen konec in da se imate še bolj radi kot prej. Sedaj manjka le še pikica na i in sicer en dober najstniški user posted image user posted image user posted image , kot ga znata le vidva. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za tiste, ki pa čakate user posted image , pa držim pesti, da se čim prej pokaže oz. da bodo testi negativni. Jaz sicer sama ne bi imela nič proti, če bi bila že sedajle user posted image , čeprav še ne načrtujeva. Ampak res mi ni septembra za v službo, ker z Nikom res tako uživam, da bi v službi najraje dala kar odpoved (to seveda ne smem, že zaradi financ). Res pa je tudi, da imava midva trenutno poleg mojih injekcij še drugo najboljšo zaščito in to je totalna vzdržnost - se časovno nikoli ne ujameva. user posted image user posted image user posted image

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?