Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 23:29:22
|
|
|
|
gogabojan
|
Hehe. Hvala talcy. Seksat??? Pa saj ne seksam veliko no. Al pa??? Zame ne veliko. Jah veš uživam v njem. Rada doživim vrhunec. Zaradi vrhunca rada seksam. Nič več. Heheh. Kaka ljubav. Vrhunac je glavni. Šala no. Jah nevem. Rada vidim, da ....... Jutri pa bomo videli kako pa kaj. Se dobimo ob 13h, k je takrat kosilo. Nebom pa tiho. Itak če mi pa ne bo pasalo, bom pa šla domov.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 29.3.2009 8:07:33
|
|
|
|
gogabojan
|
Dobro jutro! Spali smo v redu. Od 22h do 5h oz. 6h (po novi uri) mal čajčka in potegnili do 6.30h (stara ura) do 7.30h nova ura. Danes pa gremo ob poldne na Jezersko. Želim vam lepo dopoldne. Popoldne pa lep dan. Brez dežja.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 29.3.2009 8:08:05
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: *talcy* jolly...a tak zgodaj stavite Tajkota spat? mi ga damo ob 23.00 da pol zjutraj spimo do 10h ..... ja glede skutke mi ni nobena odgovrila jah no nima veze jedel jo bo al je prav al ne ... če ne bo nobenega kontra odziva bo jedel .... lahko nočko Ja men se pa zdi prav, da grejo otroci "po risanki" spat ...pa četud to pomeni, da morm naslednje jutro bo 6ih vstat sem drugače zaspanka ...samo raje imam večer zase z možem, kot pa da nimava tud minutke ne samo zase ...zjutraj pa tud če bi jaz spala, bi on šel v službo ...tko da sem se navadla, otrok jwe tu in s tem manj spanja ...so pa zato druge radosti
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 29.3.2009 8:10:48
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Drugače pa dobro jutro! Mater me boli glava, ker sem kronično neprespana že cel teden traja ... Aja, včeraj nisem dala goste grane in je kot prej vedno dobro spala, zbudila se je 1x. Tko da mam zdaj plan začet uvajat samo v času kosila zelenjavo in sadje, da ma čas do večera prebavit ...pa potem čez kak teden uvedem večerno kašico (ki jo je blazno dobro jedla, tretji dan skor za cel obrok, ampk bomo še počakali) ... Moj je že šel na parcelo in upam, da ne bo lilo kt iz škafa ko mamo nujno delo zunaJ! Naj škropi, če že nekaj mora, da mi nardimo, kar imamo. Kasneje greva tud midve in tašča dol, da nesemo malco, da bodo naši moški meli kej za jest! :) Komej čakam, da grem na hiško! :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 29.3.2009 8:23:36
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Jaz pa dans nimam kej za oblečt Spiva pri tastu in tašči in odkar več ne spiva tok pogosto nimam tukej nič za oblečt ampak sproti s sabo nosim ...No v petek sem prišla v eni trenirki in imela namen bit v njej cel vikend ...včerej smo delali na parceli in je bla mal umazana, ampak ni blo panike, pa sem šla pod tuš in jo pustila v kopalnici, babi (moja tašča) je pa vse umazane cote popokala in dala v stroj ...zjutraj se hočem oblečt, pa vprašam babi, kje je moja trenitka in reče, evo je na balkonu visi Mi je dala eno njeno - kaj sva se smejali - ona je od mene ene 15 cm manjša, pa je njena trenirka meni na 3/4! Tko da zdej se moja trenirka suši na radiatorju, ap upam, da bo suha v 3 urah :) da grem lahko na bajto ...no modrc je tud oprala pa je že suh drgač bi mogla bit brez hehe
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 29.3.2009 8:31:30
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Jaz pa počasi prihajam do zaključka, da morava nekaj ukrenit glede najinega kužka. To, da je na persenih že veste. Tak zelo nevrotiče kokršpanjel je. Zdaj pa postaja čedalje bolj moteč. Vse ga moti, vsak šum in pol renči, laja (ni pa nasilen) in če recimo Inya bolj rahlo spi jo valda zbudi. Da ne govorim o tem kok gre meni na jetra, ko je tak... Ko pa je tisti naš Lars je pa tak cukr za pojest... težka odločitev naju čaka ampak zdaj smo trije ne več samo mi2... Kaj pa misliš ukrenit?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 29.3.2009 8:32:49
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: *talcy* jolly...a tak zgodaj stavite Tajkota spat? mi ga damo ob 23.00 da pol zjutraj spimo do 10h ..... ja glede skutke mi ni nobena odgovrila jah no nima veze jedel jo bo al je prav al ne ... če ne bo nobenega kontra odziva bo jedel .... lahko nočko Ja itak, ob 23 zame niti slučajno ne bi prišlo v poštev, ker jaz hodim sapt ob 9-tih. On je pa tud že čist zaspan okrog 6-tih. Kaj naj ga pol mučim. Mi je bolje, da mam zvečer mir, kot pa zjutraj. Skutke ja če ti je mu jo daj...kaj pa češ. Sej tiste smernice so pač smernice ne more vsak otrok po njih it.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 29.3.2009 8:32:59
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Jaz pa počasi prihajam do zaključka, da morava nekaj ukrenit glede najinega kužka. To, da je na persenih že veste. Tak zelo nevrotiče kokršpanjel je. Zdaj pa postaja čedalje bolj moteč. Vse ga moti, vsak šum in pol renči, laja (ni pa nasilen) in če recimo Inya bolj rahlo spi jo valda zbudi. Da ne govorim o tem kok gre meni na jetra, ko je tak... Ko pa je tisti naš Lars je pa tak cukr za pojest... težka odločitev naju čaka ampak zdaj smo trije ne več samo mi2... Kaj pa misliš ukrenit? Sem dobila občutek, da ga bosta mogla oddat ... :( bogi kuža, se mi kr smili ... :( Moj je vedno pravu, da pes ni za szanovanje ...no ko bomo meli hiško, še vseeno računam, da bomo meli enga kužka, ampk bo zunaj ...in je potem vse drugače ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 29.3.2009 8:34:05
|
|
|
|
jolly123
|
Pa dobro jutro. tajko je dobro spal, jaz malo manj, sem neki preveč na wc hodila, bomo že nadoknadili. tale ura je pa kr neki
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 29.3.2009 8:35:58
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Sem dobila občutek, da ga bosta mogla oddat ... :( bogi kuža, se mi kr smili ... :( Moj je vedno pravu, da pes ni za szanovanje ...no ko bomo meli hiško, še vseeno računam, da bomo meli enga kužka, ampk bo zunaj ...in je potem vse drugače ... Jaz pa ne vem...bi mi srce počil, res. To je bil moj prvi otrok in ostaja moj otrok in ga dam raje nekam v kopalnico ležat al karkoli samo da ostane pri nas. On je tud tako navezan na nas, da ko gremo kam in je sam..sploh noče jest...nič. Ne vem bi mi blo tok grozno, če bi ga dala nekam, ker bi skoz razmišljala a je jedel, kako se ma itd.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 29.3.2009 8:53:02
|
|
|
|
corti
|
Jutro! Berem vas kar sproti....samo pišem vam ne.....mi nekako ne znese....sem res lena ta teden Hanna se mi zbuja ponoči, ka se mi ni že od prvega meseca dalje....in tako sem polomljena celi dan. Pol nam je pa še bojler šov...ga nek gospod dvakrat prišel popravljat...pa vsakič je blo slabše ...no na koncu e ugotovil da je luknjica v njem Tako da smo v petek končno dobili novega Pa da ne govorim da je vsakič pustu tak za sabo da sem mogla fino popucat vse.... Lovely....ja tud jaz morm dans dobit...tako da bomo videli...drugače bo test pel Si jo že dobila? Jolly tale tvoj Tajko je zakon....kakšen dobrovolček Sta vidva zdrava....za jutri velja? Pikicastonoga fajn za hiško! Ko bo fertik pridem na kavo Gogabojan no samo da se je vse fajn izteklo.....danes pa kar povej svoje! No tako....upam da nisem kaj izpustila....ko bo čas se vam še javim!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 29.3.2009 9:11:29
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: corti Lovely....ja tud jaz morm dans dobit...tako da bomo videli...drugače bo test pel Si jo že dobila? Pikicastonoga fajn za hiško! Ko bo fertik pridem na kavo A se je tud pri vama dogajalo v času ovulacije?? Ja itak da vas bom povabila! :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 29.3.2009 9:14:42
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Jaz sem pa že pripravila skutine palačinke, kasneje jih bom še panirala (v jajca in drobtine samo), pa pekla ... moja tašča pa dela mislim da golaž pa krompir in solato ...menda na parceli pada dež, pa pravi moj da bodo vseeno vlili teraso, da so tud delavci pripravljeni delat ...mater mi jih je žal mokri na dežju! Boščki vsi skupaj! En del so že zafršolali, še enega (bč zahtevnega imajo), potem pa zalaufat mešalec in delat beton (je premalo da naročujemo hruško!) ...mah oni se matrajo v tem vremenu, midve s taščo bova pa vsaj eno orng malvco pripravle za njih
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 29.3.2009 9:16:02
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Čudno, da ste tok redkobesedne, vidim, da vas je dost gor, pa vse berete doma ste tud vse, sej kaj pa boš v dežju zunaj skakal ...pa tako zatišje tukej gor ...moja miška je že zaspala prvi jutranji počitek! :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 29.3.2009 9:16:08
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: corti Jolly tale tvoj Tajko je zakon....kakšen dobrovolček Sta vidva zdrava....za jutri velja? Še kar smrkamo...bomo raje počakali še kak dan preden vas vse okužimo. Pismo samo se nam pa kar vleče in vleče...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 29.3.2009 9:17:15
|
|
|
|
jolly123
|
Pri nas bo pa danes zelenjavna rižota za kosilo, Tajko bo danes tudi prvič to jedel, seveda posebej kuhano. Upajmo da mu bo všeč.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 29.3.2009 9:41:53
|
|
|
|
iraira
|
Dan! Mi smo pa spali bolj tako-tako. Sem ji dala včeraj za probati borovnice z jabolkom pa ji zgleda ni pasalo ....je prdela in se napenjala ponoči revca...ji ne dam več!!!!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 29.3.2009 9:46:22
|
|
|
|
iraira
|
Pri nas bojo puranovi zrezki s sirom, krompir in solata.Za juho bom pa videla če se mi bo dalo kuhati .....za pa brokoli, korenje in bučke (ima tako rada)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 29.3.2009 9:55:10
|
|
|
|
corti
|
Pikicastonoga ja tudi pri nas je bilo v tem neprijetnem času(no za nas)....upajmo da ni nič...ker tud ne smem bit zdaj še noseča...zarad CR. Joj bogi teli tvoji delavčki....ampak če so pripravljeni delati super Jolly bomo pa še malo počakali....pa saj mamo še čas.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 29.3.2009 9:56:37
|
|
|
|
corti
|
Pri nas pa bo za kosilo pomfri in fingersi pečeni v pečici....juha in solata. Sem še kar lena pa se mi ne da kuhat.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 29.3.2009 9:57:06
|
|
|
|
Pšemek
|
Jutro! Mi imamo pa bolnika doma . Je ati zbolel. Tako da danes odpade kosilo pri sestri. Bom mogla sama kuhat, si je zaželel špagete bolognese. Nejka ima pa danes za kosilo ... maminega mlekeca ... . Po eni strani že komaj čakam, da začnemo uvajati GH, po drugi strani mi je pa kar groza, ko pomislim, da se bo počasi začela osamosvajat.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 29.3.2009 9:57:40
|
|
|
|
mbd0411
|
Jutro! Jolly,upam,da vam s kužkom znese.Saj se bo vse poštimalo,samo stran ga ne dat,ker boste vsi trpeli.Naštudirajte,pa čimveč zunaj z njim.Ali pa h kaki babici,ki ima hiško in ga še vedno imate.A to ni možno?? Mi smo pri prvem imeli mačko,pa smo se bali ker je kar nevarno za dojenčke,pa še v bloku smo bili.No,pa smo in potem še v hiško šli,tako da je zdaj maačka kraljica poljan in glavni lovec na miške. Jaz pa danes musako pripravljam.Z otrokoma sem sama,ati je šel. Zunaj dežuje,sam mi pa tako vreme tako paše,ker se pritisk sprosti in imam energije za izvoz.Pa še mrzlo ni.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 29.3.2009 10:18:00
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Jutro! Jolly,upam,da vam s kužkom znese.Saj se bo vse poštimalo,samo stran ga ne dat,ker boste vsi trpeli.Naštudirajte,pa čimveč zunaj z njim.Ali pa h kaki babici,ki ima hiško in ga še vedno imate.A to ni možno?? Mi smo pri prvem imeli mačko,pa smo se bali ker je kar nevarno za dojenčke,pa še v bloku smo bili.No,pa smo in potem še v hiško šli,tako da je zdaj maačka kraljica poljan in glavni lovec na miške. Oh ne naš ostane doma...mu nič ne fali Lovely je tista, ki ima težave s svojim.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 29.3.2009 10:47:14
|
|
|
|
mbd0411
|
Jolly!! Eh,se vidi da preveč pišete,pa potem vse pobrkam.Pa naj to velja za Lovely Ne bom več komentirala,ker nisem 100% pri stvari Pa saj menda ne zameriš Berem,pa berem in včasih res zamešam,pa še 1x berem.... Eh najbolje,da neham.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 29.3.2009 11:01:09
|
|
|
|
janja 27
|
mbd pa kaj če zamešaš itak nas je veliko na rr in vedno kej zbrkljamo ti kr veselo spet čvekaj z nami punce ti pa itak ne bodo zamerle
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?