Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 22:42:59
|
|
|
|
meta21
|
Midva sva šla pa včeraj prvič po porodu čisto sama ven. Nekaj pojest in v kino in je blo toooolk fajn. Sva imela 8. obletnico . Sem vas zdaj komaj prebrala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 22:43:07
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish zakaj jih pa jaz nisem videla A je ta 90 cm dovolj dolga? Naš sedaj ni v njej...je bil mogoče ene 3x... 90 je žakl dolg, od ramen dol. Bubija še zdaj v takega zbašem. 70 tudi imajo, ampak ta ne bi bil za dolgo, bubiki je zdaj ravno fajn na stran 5 poglej ...sem ugotovila, da sem včeraj polovico prešpricala ...sem našla ja... a misliš, da jih bodo v četrtek še imeli tam na Tržaški?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 22:43:49
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Lara, nekaj imam za Lariko Pa za Lano Nejo tudi Pa bubika bo enaka Pa je zmanjkalo roza žaklov v Aladdinu Kaj zdej... a prideš kej prej v LJ?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 22:45:29
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Uf, niti nečem razmišljat... jaz za tri dni nočem nikamor.... ma ni šans, rajš sem lepo doma... mi je bolj komot.... veš, za 3 dni imaš za otroka skoraj toliko pakiranja kot za en teden Vprašaj meto, kak gre na Štajersko Pri bubiju sem jaz imela veliko stvari podupliranih, ker enostavno ni šlo vlačit vsega zraven. Sva bila par dni v LJ, par dni v MB, odvisno od moževe službe.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 22:46:21
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Midva sva šla pa včeraj prvič po porodu čisto sama ven. Nekaj pojest in v kino in je blo toooolk fajn. Sva imela 8. obletnico . Sem vas zdaj komaj prebrala čestitke za 8. obletnico
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 22:46:39
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Midva sva šla pa včeraj prvič po porodu čisto sama ven. Nekaj pojest in v kino in je blo toooolk fajn. Sva imela 8. obletnico . ...midva pa bova čez 3 mesece imela 10........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 22:46:44
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Lara, nekaj imam za Lariko Pa za Lano Nejo tudi Pa bubika bo enaka Pa je zmanjkalo roza žaklov v Aladdinu Kaj zdej... a prideš kej prej v LJ? nič ne obljubim. Malo prej bom sigurno, nočem v gužvo na cesti past. Kak dolgo boš v LJ? Boš kaj po BTCju šetala?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 22:47:02
|
|
|
|
RAČKAPK
|
jst nočko
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 22:47:51
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Midva sva šla pa včeraj prvič po porodu čisto sama ven. Nekaj pojest in v kino in je blo toooolk fajn. Sva imela 8. obletnico . za obletnico, meta. Obletnica poroke ali zveze?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 22:49:03
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Midva sva šla pa včeraj prvič po porodu čisto sama ven. Nekaj pojest in v kino in je blo toooolk fajn. Sva imela 8. obletnico . Sem vas zdaj komaj prebrala čestitke za 8. obletnico Kar sva skupaj, da ne bo pomote . Sva šla včeraj gledat Mu pač ni do tebe (zanimiv izbor za obletnico, ne?) in je Jenifer (prijateljica) svojemu rekla, da če je po 7 letih še ni oženil, da naj gre...nekam. Je moj lubi kar mal v sedež zlezel
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 22:49:44
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish a misliš, da jih bodo v četrtek še imeli tam na Tržaški? ej, pojma nimam. Včeraj so imeli 2 roza 70, danes nobenega Včeraj so imeli 3 roza 90, danes nobenega OK, te 3 sem jaz kupila Tisti moder 90 je še bil danes. Mogoče imajo v centru več zalog
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 22:50:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* A, OK. Takrat pa res še ne bom v LJ Najraje bi bubiko zraven vzela in bi se cel dan potepali po LJ. Samo potem je nimam kam dat Takrat bom jaz pri meti.... ma lahko pa kasneje pridem... oz. morda celo obe... bubiiubiko pa s sabo vzameš... boš vsaj prej končala...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 22:50:17
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Midva sva šla pa včeraj prvič po porodu čisto sama ven. Nekaj pojest in v kino in je blo toooolk fajn. Sva imela 8. obletnico . za obletnico, meta. Obletnica poroke ali zveze? Kako poroke, če sem pa šele 21 let stara kot pravi čarli
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 22:51:31
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Midva sva šla pa včeraj prvič po porodu čisto sama ven. Nekaj pojest in v kino in je blo toooolk fajn. Sva imela 8. obletnico . za obletnico, meta. Obletnica poroke ali zveze? Kako poroke, če sem pa šele 21 let stara kot pravi čarli pri Romih to ne bi bilo nič čudnega. Ampak ti ne sodiš tja
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 22:53:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
.midva pa bova čez 3 mesece imela 10........user posted image V torek pa bo 13 let, od kar sva se midva spoznala..... pa kadit sem tudi nehala isti dan, ampak že zjutraj,....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 22:53:42
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Midva sva šla pa včeraj prvič po porodu čisto sama ven. Nekaj pojest in v kino in je blo toooolk fajn. Sva imela 8. obletnico . za obletnico, meta. Obletnica poroke ali zveze? Kako poroke, če sem pa šele 21 let stara kot pravi čarli pri Romih to ne bi bilo nič čudnega. Ampak ti ne sodiš tja Jah mal pa že...včasih... Konec koncev sem z Grosuplja...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 22:54:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
Babbnce.... je kluni na TV...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 22:55:19
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft .midva pa bova čez 3 mesece imela 10........user posted image V torek pa bo 13 let, od kar sva se midva spoznala..... pa kadit sem tudi nehala isti dan, ampak že zjutraj,.... Zjutraj si kadit nehala, zvečer pa bodočega moža spoznala? To pa je recept za uspeh! Mogoče bo pa meni tudi pomagalo, da (skoraj) ne kadim več
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 22:56:21
|
|
|
|
meta21
|
Nič, grem... Moram it mal pospravit, ker jutri dobim obiske
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 22:56:33
|
|
|
|
Lara Croft
|
ič ne obljubim. Malo prej bom sigurno, nočem v gužvo na cesti past. Kak dolgo boš v LJ? Boš kaj po BTCju šetala? Ne vem, kdaj me bo imela meti dost.... haha... potem pa bi komot šla še do BTCja, ja... imaš moj GSM?
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 29.3.2009 23:03:25 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 22:58:46
|
|
|
|
gold fish
|
..lara ...a zdaj pa te lahko kar vse povprek kličemo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 22:59:09
|
|
|
|
Lara Croft
|
Zjutraj si kadit nehala, zvečer pa bodočega moža spoznala? Jap..... me je povabla ena frendica na zabavo... pa sem si rekla, oh no, pa bom spet kadila.... potem pa so bili tam sami nekadilci....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 23:01:22
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..lara ...a zdaj pa te lahko kar vse povprek kličemo Komot.... moja številka je na veliko spletnih straneh.... lahko je tudi tukaj...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 23:01:39
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Nič, grem... Moram it mal pospravit, ker jutri dobim obiske glej, da boš v nulo vse spucala. Drugače bodo obiski prah brisali
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 23:02:08
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..lara ...a zdaj pa te lahko kar vse povprek kličemo Komot.... moja številka je na veliko spletnih straneh.... lahko je tudi tukaj... no, jaz sem raje na zs poslala
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?