pf
|
Joj ta ringaraja mi pa že preseda. Vsakih par dni me kar samo odjavi iz foruma. Marsy kaj pa če se prav na Obali nastalite za stalno? Mogoče bo pa itak tvoj ostal na tem delovnem mestu, ki ga ima sedaj? Glede potovanja sem ti pa favš toliko kolikor boste uživali, kar se pa pakiranja za Kajo tiče, pa niti malo. Tudi midva sva bila štiri leta nazaj na Djerbi, pa sem tudi kaj kupila v tisti oštariji ala supermarket o kateri je že Bubi pisala. Saj firme so res imeli noter, ampak to je v nuji trgovina. Vidva sicer gresta na celino in upam, da v kak obljuden del Egipta, ker moja kolega sta lani šla nekam v Egipt, ko se ful zdaj ne spomnim imena kraja. Prvič sem slišala, pa tudi ko sta prišla nazaj sta rekla, da boljše, da nikoli več ne slišim. Hamamet bi znal biti kar ok. Ne gledat samo na ceno, sedaj ko gresta z . Jaz ti svetujem, da vzameš planice za vseh 14 dni, kremo za zaščito, vsa možna in ne možna zdravila za vse tri, tudi vodo v plastenkah, vsaj za . Drugače pa čolnček, ali bazenček in v senco postaviti, da se bo mala kopala. Itak tudi, da v senci dolgo ne bo mogla biti, ker tam te še čez stene nasmodi sonce. V bistvu ti želim, da se imate fajn, sama si pa tudi ne predstavljam, da bi šli, pa ful rada potujema z mojim. Bo Pag kar dober za letos. Mora punca sama hoditi, se pogovarjati, jest vse, pol bomo pa tudi mi šli na kake grške otoke za začetek. Lara pokaži sliko od Lare.
|