Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 22:03:55
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 jaz tud vse probam ...... Ja gloria, če pa ti ne bi probala, pol pa res ne vem ...za kaj se to gre ....ti ti jaz pa vem ...povej mi...pa hiter ker bom kmal šla z malim v pojstlo ker mi noče zaspat kaj ti delaš v službi ...po moje moraš probat ...... (vsaj mislim, da je sonček to mislila )
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 22:04:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish naša dva sta tud zaspala....ima ta velik uro 9 in je to to.... Ta mali je zaspal tud nekje tam okrog 9, mogoče malo prej....ampak se je do sedaj že 3x predramil ...zgleda, bo spet pestra noč ... ..jaz ne vem kaj mu je.... ..... pa ni tak, da bi se jokal...samo nekaj se muva..... čez dan je pa dobrovoljček..... ima že kak zobek?? točno tako je pri naši zgledalo,preden je zobke dobila...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 22:04:26
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish naša dva sta tud zaspala....ima ta velik uro 9 in je to to.... Ta mali je zaspal tud nekje tam okrog 9, mogoče malo prej....ampak se je do sedaj že 3x predramil ...zgleda, bo spet pestra noč ... ..jaz ne vem kaj mu je.... ..... pa ni tak, da bi se jokal...samo nekaj se muva..... čez dan je pa dobrovoljček..... ima že kak zobek?? točno tako je pri naši zgledalo,preden je zobke dobila... nobenga
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 22:04:30
|
|
|
|
RAČKAPK
|
čer....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 22:05:08
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..jaz ne vem kaj mu je.... ..... pa ni tak, da bi se jokal...samo nekaj se muva..... čez dan je pa dobrovoljček..... pa kje ga imaš, da slišiš to muvanje. Jaz bubiko slišim samo, če res zajoka. Zdaj je ne rabim več imet 24/7 na uhah, saj je že dovolj velika
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 22:05:19
|
|
|
|
gold fish
|
....če bo tečen, bom vse skup pustila, ga oblekla, pobasala in bova cele dneve nekje lutala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 22:05:32
|
|
|
|
RAČKAPK
|
lara... kaj je blo dons v vašem koncu tragičen dogodek.... sm brala na teletekstu......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 22:05:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK čer.... čer
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 22:06:21
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....lara...to je to.... ....evo tak mi jemo žemljo.... ...kok ti je podoben luškan fantič
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 22:07:01
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..jaz ne vem kaj mu je.... ..... pa ni tak, da bi se jokal...samo nekaj se muva..... čez dan je pa dobrovoljček..... pa kje ga imaš, da slišiš to muvanje. Jaz bubiko slišim samo, če res zajoka. Zdaj je ne rabim več imet 24/7 na uhah, saj je že dovolj velika ja v spalnici, poleg najine postelje je kinderpet....nisi videla ..... Ma če se obrne ga slišim, v bistvu vse.....drugače pa spim kot top
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 22:08:04
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK lara... kaj je blo dons v vašem koncu tragičen dogodek.... sm brala na teletekstu......
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 22:09:47
|
|
|
|
gold fish
|
...no pa to muvanje, ni samo muvanje...nekaj tečnari zraven....ne joka, ampak nekaj kao kriči (ni glih pravi izraz...samo pravega ne najdem), pa rito v luft dviguje....pol se pa na bok obrne in utihne ... ....ma sem že študirala, da ga uhica al kaj boli...samo pol bi si sigurno kaj tam prijemal al ne ...., pa če bi bii zobki, bi si mogoče prste v usta tišal.. ...... ..ne vem...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 22:10:09
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK lara... kaj je blo dons v vašem koncu tragičen dogodek.... sm brala na teletekstu...... kaj je bilo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 22:10:43
|
|
|
|
Marsy
|
Res hvala za predlog - lenta za dekliščino! Je darilo uspelo, bila je zelo vesela, pa še s programom, ki so ga imele njene sodelavke pripravljen, se je super vključila . Tko da smo se prav zabavale. Sem se pa danes odločila, da jutri prestavim uro, ker ne želim skrajšat nedelje, ampak bom ponedeljek . Pa mal sem tuhtala, da bo treba v Egipt full enih stvari za Kajo s sabo vzet. Gremo za 2 tedna. Plenic po mojem tam glih ne moreš nabavljat. Okrog teh hotelov ponavadi ni nekih klasičnih trgovin? A ima katera s tem izkušnje? Za 2 tedna plenic
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 22:11:06
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 jaz tud vse probam ...... Ja gloria, če pa ti ne bi probala, pol pa res ne vem ...za kaj se to gre ....ti ti jaz pa vem ...povej mi...pa hiter ker bom kmal šla z malim v pojstlo ker mi noče zaspat kaj ti delaš v službi ...po moje moraš probat ...... (vsaj mislim, da je sonček to mislila ) ...hm misliš da je sam to ....jo bom spet ob polnoči lovila gor pa vprašala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 22:11:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...no pa to muvanje, ni samo muvanje...nekaj tečnari zraven....ne joka, ampak nekaj kao kriči (ni glih pravi izraz...samo pravega ne najdem), pa rito v luft dviguje....pol se pa na bok obrne in utihne ... ....ma sem že študirala, da ga uhica al kaj boli...samo pol bi si sigurno kaj tam prijemal al ne ...., pa če bi bii zobki, bi si mogoče prste v usta tišal.. ...... ..ne vem... sem ziher,da so zobki...M je bila čist ista,kot ti sedaj pišeš...prstkov si pa ni v usta ponoči tiščala..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 22:12:35
|
|
|
|
gloria
|
Sem se pa danes odločila, da jutri prestavim uro, ker ne želim skrajšat nedelje, ampak bom ponedeljek user posted image .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 22:13:17
|
|
|
|
Marsy
|
gold fish, kaja točno tako počne, preden se prevrne. Imam občutek, da jo nekaj pri tem jezi, da točno ve, kaj bi rada, pa ji ne uspe in to izraža na tak način. Sploh zabavno je, ko to počne tudi v spanju in letim k njej ponoči, kaj se dogaja, ona pa rit v luft in se jezi.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 22:15:01
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK lara... kaj je blo dons v vašem koncu tragičen dogodek.... sm brala na teletekstu...... kaj je bilo Še nič uradnega, ampak že naslov je šokanten: TUKAJ
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 22:16:17
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK lara... kaj je blo dons v vašem koncu tragičen dogodek.... sm brala na teletekstu...... kaj je bilo Še nič uradnega, ampak že naslov je šokanten: TUKAJ
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 22:17:48
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...no pa to muvanje, ni samo muvanje...nekaj tečnari zraven....ne joka, ampak nekaj kao kriči (ni glih pravi izraz...samo pravega ne najdem), pa rito v luft dviguje....pol se pa na bok obrne in utihne ... ....ma sem že študirala, da ga uhica al kaj boli...samo pol bi si sigurno kaj tam prijemal al ne ...., pa če bi bii zobki, bi si mogoče prste v usta tišal.. ...... ..ne vem... sem ziher,da so zobki...M je bila čist ista,kot ti sedaj pišeš...prstkov si pa ni v usta ponoči tiščala.. kakao dolgo pa je trajalo.... pri nas se je začelo malo več kot 1 teden pred polno luno, sem mislila, da je to krivo....je bila 12.3...... .. no in še kar traja.... pa sem mu že mazala s calgelom...pa meni se ne zdi, da prihaja kaj ven
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 22:17:49
|
|
|
|
arabela*
|
nočka
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 22:18:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...no pa to muvanje, ni samo muvanje...nekaj tečnari zraven....ne joka, ampak nekaj kao kriči (ni glih pravi izraz...samo pravega ne najdem), pa rito v luft dviguje....pol se pa na bok obrne in utihne ... ....ma sem že študirala, da ga uhica al kaj boli...samo pol bi si sigurno kaj tam prijemal al ne ...., pa če bi bii zobki, bi si mogoče prste v usta tišal.. ...... ..ne vem... sem ziher,da so zobki...M je bila čist ista,kot ti sedaj pišeš...prstkov si pa ni v usta ponoči tiščala.. kakao dolgo pa je trajalo.... pri nas se je začelo malo več kot 1 teden pred polno luno, sem mislila, da je to krivo....je bila 12.3...... .. no in še kar traja.... pa sem mu že mazala s calgelom...pa meni se ne zdi, da prihaja kaj ven kar dolgo...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 22:19:01
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy gold fish, kaja točno tako počne, preden se prevrne. Imam občutek, da jo nekaj pri tem jezi, da točno ve, kaj bi rada, pa ji ne uspe in to izraža na tak način. Sploh zabavno je, ko to počne tudi v spanju in letim k njej ponoči, kaj se dogaja, ona pa rit v luft in se jezi. .....meni pa to ni več smešno...., ker je danes to počel kar vsako uro...al se mi je pa že tak zdelo......no pol pa še to, ko mu premoči plenica od tega muvanja...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 22:19:01
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Res hvala za predlog - lenta za dekliščino! Je darilo uspelo, bila je zelo vesela, pa še s programom, ki so ga imele njene sodelavke pripravljen, se je super vključila . Tko da smo se prav zabavale. super, marsy glede plenic pa.... v turističnih krajih jih sigurno imajo. Jaz bi en velik paket zraven vzela, pa bi pač tam nekaj nabavila. Pa malo šparala. Ali pa še boljše - pokliči v agencijo, preko katere boste potovali in prosi za info. Po navadi so njihovi vodiči kar po kak mesec v letoviščih in si bodo že vzeli čas, da prečekirajo in sporočijo
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?