|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008- 5.del
29.3.2009 22:03:55   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

jaz tud vse probam ......

Ja gloria, če pa ti ne bi probala, pol pa res ne vemuser posted image

...za kaj se to gre user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ti tiuser posted image

jaz pa vemuser posted image

...povej mi...pa hiter ker bom kmal šla z malim v pojstlo ker mi noče zaspatuser posted image

kaj ti delaš v službiuser posted image ...po moje moraš probatuser posted image ......   (vsaj mislim, da je sonček to mislilauser posted image )

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 376
29.3.2009 22:04:01   
arabela*

naša dva sta tud zaspala....ima ta velik uro 9 in je to to....  Ta mali je zaspal tud nekje tam okrog 9, mogoče malo prej....ampak se je do sedaj že 3x predramiluser posted image ...zgleda, bo spet pestra nočuser posted image ...

..jaz ne vem kaj mu je....   user posted image  ..... pa ni tak, da bi se jokal...samo nekaj se muva..... čez dan je pa dobrovoljček.....  user posted image

ima že kak zobek??
točno tako je pri naši zgledalo,preden je zobke dobila...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 377
29.3.2009 22:04:26   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

naša dva sta tud zaspala....ima ta velik uro 9 in je to to....  Ta mali je zaspal tud nekje tam okrog 9, mogoče malo prej....ampak se je do sedaj že 3x predramiluser posted image ...zgleda, bo spet pestra nočuser posted image ...

..jaz ne vem kaj mu je....   user posted image  ..... pa ni tak, da bi se jokal...samo nekaj se muva..... čez dan je pa dobrovoljček.....  user posted image

ima že kak zobek??
točno tako je pri naši zgledalo,preden je zobke dobila...

nobenga

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 378
29.3.2009 22:04:30   
RAČKAPK
čer....

Neposredna povezava do sporočila: 379
29.3.2009 22:05:08   
*bubi*

pa kje ga imaš, da slišiš to muvanje. Jaz bubiko slišim samo, če res zajoka. Zdaj je ne rabim več imet 24/7 na uhah, saj je že dovolj velika user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 380
29.3.2009 22:05:19   
gold fish
....če bo tečen, bom vse skup pustila, ga oblekla, pobasala in bova cele dneve nekje lutalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 381
29.3.2009 22:05:32   
RAČKAPK
lara... kaj je blo dons v vašem koncu
tragičen dogodek....
sm brala na teletekstu......user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 382
29.3.2009 22:05:35   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

čer....

čeruser posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 383
29.3.2009 22:06:21   
RAČKAPK

....lara...to je to....

....evo tak mi jemo žemljo....

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ...kok ti je podobenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

luškan fantič

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 384
29.3.2009 22:07:01   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

pa kje ga imaš, da slišiš to muvanje. Jaz bubiko slišim samo, če res zajoka. Zdaj je ne rabim več imet 24/7 na uhah, saj je že dovolj velika user posted image

ja v spalnici, poleg najine postelje je kinderpet....nisi videlauser posted image .....    Ma če se obrne ga slišim, v bistvu vse.....drugače pa spim kot topuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 385
29.3.2009 22:08:04   
*bubi*

tragičen dogodek....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 386
29.3.2009 22:09:47   
gold fish
...no pa to muvanje, ni samo muvanje...nekaj tečnari zraven....ne joka, ampak nekaj kao kriči (ni glih pravi izraz...samo pravega ne najdem), pa rito v luft dviguje....pol se pa na bok obrne in utihneuser posted image ...

....ma sem že študirala, da ga uhica al kaj boli...samo pol bi si sigurno kaj tam prijemal al neuser posted image ...., pa če bi bii zobki, bi si mogoče prste v usta tišal..user posted image ......   

..ne vem...

Neposredna povezava do sporočila: 387
29.3.2009 22:10:09   
gold fish

tragičen dogodek....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj je bilouser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 388
29.3.2009 22:10:43   
Marsy
Res hvala za predlog - lenta za dekliščino!
Je darilo uspelo, bila je zelo vesela, pa še s programom, ki so ga imele njene sodelavke pripravljen, se je super vključila user posted image . Tko da smo se prav zabavale.

Sem se pa danes odločila, da jutri prestavim uro, ker ne želim skrajšat nedelje, ampak bom ponedeljek user posted image .

Pa mal sem tuhtala, da bo treba v Egipt full enih stvari za Kajo s sabo vzet. Gremo za 2 tedna. Plenic po mojem tam glih ne moreš nabavljat. Okrog teh hotelov ponavadi ni nekih klasičnih trgovin? A ima katera s tem izkušnje? Za 2 tedna plenic user posted image

Zajemite zdravje z veliko žlico!
www.zdravje-zabava.com

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 389
29.3.2009 22:11:06   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

jaz tud vse probam ......

Ja gloria, če pa ti ne bi probala, pol pa res ne vemuser posted image

...za kaj se to gre user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ti tiuser posted image

jaz pa vemuser posted image

...povej mi...pa hiter ker bom kmal šla z malim v pojstlo ker mi noče zaspatuser posted image

kaj ti delaš v službiuser posted image ...po moje moraš probatuser posted image ......   (vsaj mislim, da je sonček to mislilauser posted image )

...hm misliš da je sam touser posted image user posted image user posted image user posted image ....jo bom spet ob polnoči lovila gor pa vprašalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 390
29.3.2009 22:11:38   
arabela*

...no pa to muvanje, ni samo muvanje...nekaj tečnari zraven....ne joka, ampak nekaj kao kriči (ni glih pravi izraz...samo pravega ne najdem), pa rito v luft dviguje....pol se pa na bok obrne in utihneuser posted image ...

....ma sem že študirala, da ga uhica al kaj boli...samo pol bi si sigurno kaj tam prijemal al neuser posted image ...., pa če bi bii zobki, bi si mogoče prste v usta tišal..user posted image ......   

..ne vem...

sem ziher,da so zobki...M je bila čist ista,kot ti sedaj pišeš...prstkov si pa ni v usta ponoči tiščala..

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 391
29.3.2009 22:12:35   
gloria
Sem se pa danes odločila, da jutri prestavim uro, ker ne želim skrajšat nedelje, ampak bom ponedeljek user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 392
29.3.2009 22:13:17   
Marsy
gold fish, kaja točno tako počne, preden se prevrne. Imam občutek, da jo nekaj pri tem jezi, da točno ve, kaj bi rada, pa ji ne uspe in to izraža na tak način. Sploh zabavno je, ko to počne tudi v spanju in letim k njej ponoči, kaj se dogaja, ona pa rit v luft in se jezi.

Zajemite zdravje z veliko žlico!
www.zdravje-zabava.com

Neposredna povezava do sporočila: 393
29.3.2009 22:15:01   
*bubi*

tragičen dogodek....

Še nič uradnega, ampak že naslov je šokanten:
TUKAJ

Neposredna povezava do sporočila: 394
29.3.2009 22:16:17   
gloria

tragičen dogodek....

Še nič uradnega, ampak že naslov je šokanten:
TUKAJ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 395
29.3.2009 22:17:48   
gold fish

..ne vem...

sem ziher,da so zobki...M je bila čist ista,kot ti sedaj pišeš...prstkov si pa ni v usta ponoči tiščala..

kakao dolgo pa je trajalo.... pri nas se je začelo malo več kot 1 teden pred polno luno, sem mislila, da je to krivo....je bila 12.3......  .. no in še kar traja....  pa sem mu že mazala s calgelom...pa meni se ne zdi, da prihaja kaj venuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 396
29.3.2009 22:17:49   
arabela*
nočkauser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 397
29.3.2009 22:18:29   
arabela*

..ne vem...

kakao dolgo pa je trajalo.... pri nas se je začelo malo več kot 1 teden pred polno luno, sem mislila, da je to krivo....je bila 12.3......  .. no in še kar traja....  pa sem mu že mazala s calgelom...pa meni se ne zdi, da prihaja kaj venuser posted image

kar dolgo...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 398
29.3.2009 22:19:01   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy

gold fish, kaja točno tako počne, preden se prevrne. Imam občutek, da jo nekaj pri tem jezi, da točno ve, kaj bi rada, pa ji ne uspe in to izraža na tak način. Sploh zabavno je, ko to počne tudi v spanju in letim k njej ponoči, kaj se dogaja, ona pa rit v luft in se jezi.

.....meni pa to ni več smešno...., ker je danes to počel kar vsako uro...al se mi je pa že tak zdelo......no pol pa še to, ko mu premoči plenica od tega muvanja...user posted image

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 399
29.3.2009 22:19:01   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy

Res hvala za predlog - lenta za dekliščino!
Je darilo uspelo, bila je zelo vesela, pa še s programom, ki so ga imele njene sodelavke pripravljen, se je super vključila user posted image . Tko da smo se prav zabavale.

super, marsy user posted image

glede plenic pa.... v turističnih krajih jih sigurno imajo. Jaz bi en velik paket zraven vzela, pa bi pač tam nekaj nabavila. Pa malo šparala. Ali pa še boljše - pokliči v agencijo, preko katere boste potovali in prosi za info. Po navadi so njihovi vodiči kar po kak mesec v letoviščih in si bodo že vzeli čas, da prečekirajo in sporočijo user posted image

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?