Bethany
|
Jooj, sem lačna postala, ko gledam tele dobrote, Katja Mi smo tud fajn spali: od osmih zvečer, pa prvo bujenje ob treh zjutraj, potem pa do sedmih po stari uri. Katja, fajn da je srečanje uspelo. Sam res bi blo super, da bi se tudi celjske in okoliške mamice uspele kaj dobit... zdej bo pa že april, pa smo rekle januarja... joj joj, kak čas beži, naenkrat bo konec porodniške Danes pa je res bedno vreme sprehod odpade. Imam pa namen pečit, in sicer kremšnite boma naredle, js bom delala, Elina pa iz ležalnika pomagala. Kengurujček je tak tak. Tak hecno noter visi, itak ji ni preveč všeč, če je obrnjena na moj trebuh, sem jo mogla okol obrnat, da je lahk gledala okoli, pa ji je tisto naslonjalo, ki jo gor drži, tak hecno pod brado tiščalo. Ne vem... ni mi zgledala udobno, verjetno ne bom kupla. Mi je sling bolj všeč, sam Elino še morm navadit nanj, da bo z veseljem not, pa bo. Športni del vozička tud jaz še ne bom namontirala. Aprila bomo še v košari. Prvič se mi zdi še mal prezgodaj za samostojno sedenje, drugič je vozičku lepo zaščitena pred vremenom. Zadnjič v petek, ko je tak pihalo, je sploh ni motilo, je spala celo pot na sprehodu. V športnem sedežu bi me skrbelo, da jih preveč ne piha... tak da bomo še mal počakali. Tako, malo sem se razpisala, ko ne vem kdaj bom spet lahk za računalnikom. Moj je trenutno razstaljen na prafaktorje, ko je včeraj neki štekalo. ok, lepo nedeljo, kljub grdemu vremenu, želim. Pa še enga sončka pošiljam
|