|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
29.3.2009 16:23:36   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

user posted image
user posted image
user posted image

Zdaj pa dajte mir s temi pomočnikiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ni še apriluser posted image user posted image user posted image user posted image

p.s.: Nam mamicam lahko jih daš, vam nosečkam, pa je treba oči zavezatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
29.3.2009 16:23:41   
brigita23

user posted image
user posted image
user posted image

tale trojkica pa ni slab...mmmmmuser posted image user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
29.3.2009 16:24:25   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

glejte, glejte kaj sem našla....tako približno izgleda pri nas, a ne??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jap, joški in trebuh so približno pravih velikosti user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, saj ni nič na tej sliki izmišljenega...sama resnicauser posted image user posted image user posted image user posted image

miška če smem vpr. s koliko kg si šla ti rodit in koliko si shujšala?user posted image

Sem šla rodit s 75 kg. Koliko jih imam zdaj pa nimam pojma, ker še zmeraj nisem prišla do baterije za tehtnico. Ma se sploh ne sekiram... Pa tudi v vsej moji nosečnosti me ni brigalo. Eno mojo kolegico so totalno spsihirali, da je imela že pred porodom tako depresijo, da ni za povedat.
Ti bom sporočila, če/ko bom prišla do baterije.

Maš čst prav miška....jst sem se full zredila, kr čez 20kg, pa sem se tudi na začetku full žrla, ko so mi šli kg tak hitr gor.....sam pol pa sem se pogovorila z G, ki me je prav lepo pomirilauser posted image ...sej ne rečem da je fajn da sem toliko kg pridobila, je pa res bolje kaka kila več kot pa da bi kadila v nosečnosti. Pred nosečnostjo sem bila namreč strastna kadilka in jst sama vem da ko sem dala cigarete stran sem dobila sigurno 10kg zravenuser posted image
Vse to bo šlo dol, se ne sekiram več....sem tak šikana s temi okroglimi ličkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa skos nasmejanauser posted image user posted image user posted image , prej sem bla pa cela koščena,

saj meni tudi vsi pravijo, da sem zdaj dosti bolj simpatična, da imam bolj poln obraz kot pa prej sama kost...sicer vsi trdijo, da sem se zredila sam v buščija, ampak vem, da so stegna tud mal fasala...ampak se tolažim, da bom jza to že zgurala...tolk se že poznam pa vem, da ko ne spim nimam apetita pa ne bom mogla jest...pol poslušam prijateljice pa pravijo, da sploh nimajo časa jest in da na hrano sploh ne študirajo...edino kar zna bit problem je, ko pride kak obisk pa če postrežeš kak narezek če kaj vstaran papcaš...bomo pa pač mal pazil...naš ati se je tudi pošteno zredil, pravi, da to pač spada k nosečnosti in da on namesto mene jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
29.3.2009 16:25:30   
brigita23

user posted image
user posted image
user posted image

Zdaj pa dajte mir s temi pomočnikiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ni še apriluser posted image user posted image user posted image user posted image

p.s.: Nam mamicam lahko jih daš, vam nosečkam, pa je treba oči zavezatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja detelja me bo danes čist namučlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......mam že vse mokr spodaj, še mal pa mi bo voda odteklauser posted image user posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
29.3.2009 16:25:40   
Anonimen
Na hitrco se oglašam. Sem ravno prvi del zlikala, sedaj pa greva kuhat kosilo. user posted image Vidim, da se nič kaj ne pustite motit mirni deževni nedelji in je pri vas kar akcija user posted image  user posted image  user posted image . Sem se orng nasmejala tisti slikici, ko gola ženska leta za penisom user posted image  user posted image  user posted image . To pa so potrebe! user posted image  user posted image

malcekvita - Si me kar potolažila, da spakirana torba še nič ne pomeni user posted image . No, mogoče pa se celo opogumim in jo spakiram še danes user posted image user posted image user posted image .

brigita23 - Pri dojenčku vdrt popek pomeni, da je dehidriran. Mogoče pa to pomeni tudi pri nas nosečnicah? Samo ugibam ... Poskušaj mogoče piti več vode. Ali pa imaš samo takšno obliko trebuščka in ni nobene panike. Pri meni je popek ravno toliko, da je čisto mičkeno izbočen, samo ena konička - kot nek vražičji rogec user posted image .

detelja - Naši trebuški kot kinder jajčki user posted image user posted image user posted image . Ampak saj imaš prav, nekaj sladkega, presenečenje in igračka. user posted image user posted image user posted image

Grem kuhat, lepo se imejte, bodite pridne user posted image , pa se tipkamo,
NenaLena

Neposredna povezava do sporočila: 2080
29.3.2009 16:26:14   
*Junona*
O, čvekice, končno.user posted image user posted image user posted image user posted image

Js sem prav samevala ko vas ni blo. Sem šla iz dolgčasa jest.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

Neposredna povezava do sporočila: 2081
29.3.2009 16:26:21   
*Junona*

glejte, glejte kaj sem našla....tako približno izgleda pri nas, a ne??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
29.3.2009 16:26:35   
detelja

user posted image
user posted image
user posted image

miška ne ti meni govort kdo rabi pomočnikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vidiš, da je doma suša...pol pa rabimo vsaj za očke neki, da bomo šle lažje rodituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja, ta trojkica pa je res za hami hamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2083
29.3.2009 16:26:45   
*Junona*

pozdravljene punce

No pa je šla v Rim še ena naša nosečka, še enkrat iskrene čestitke Jernejev za fantkauser posted image user posted image user posted image user posted image ...počasi pa bomo za njo capljale tudi meuser posted image

Kaj počnete v tem deževnem popoldnevu?? Midva sva bila na kosilu pri mojih zdej pa greva mal počivat...sej v takšnem vremenu itak nimaš kaj druga za početuser posted image .

Sem danes vprašala mojo mami kaj pomeni če imaš vsrt popek, ker sem danes zjutraj opazila, da imam prav luknjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa je rekla, če imaš pa vdrt popek boš pa kmalu šlauser posted image  v Rim????
Je še katera čula za to ali pa ima tudi sama isto?

No vreme tudi vpliva na naše počutje, mene danes boli križ ko sam user posted image . Pa cela sem tak adijouser posted image .

Nisem vas od včeraj nič prebrala, tako da grem mal pogledat o čem vse ste čvekaleuser posted image

jaz imam tako nekje nizko buščija, da si popka kar tako sploh ne vidim....mi pa še mal gleda venuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja, res je ful čudno vreme...zdaj je še v ms začel dežavat...se mi zdi, da smo danes vse nekam lene pa nič se nam ne da....edino kar mi danes paše je to, da gre kar hitro ura..upam, da bo lubi prišel hitro domov...meni pa nekaj otrdeva trebuh spodaj pa me neki špika...user posted image

pri nas že cel dan dežujeuser posted image ....ja maš prav ura gre pa res hitro danesuser posted image user posted image , mi smo zajtrk prespali, je še našega bebija zmedlouser posted image ....detelja da nam kam ne pobegnešuser posted image ...no sej jst si popka drugače kot v ogledalu tudi ne vidimuser posted image . Ampak se pa čuti ko se pobožam, taka vdolbinicauser posted image

hehe, popka si ne vidimo, kaj da bi si našo češpljico videleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dragi pa jih itak nočejo gledatuser posted image user posted image user posted image  se verjetno bojijo, da jih bo zavedlauser posted image user posted image user posted image user posted image  sem študirala, da bom dragega v torek napadla-upam, da mi rata...pol pa me zanima, če seks kaj pomaga...sam nekak imam filing,da bom še kar nekaj časa na suhemuser posted image user posted image

To bo to, ziher.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
29.3.2009 16:26:53   
Miška2006
Grem, lepo se imejte. Tamala protestira

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
29.3.2009 16:27:30   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: NinaMM

Sonček, upam, da bo vse ok! user posted image

Jaz sem tudi danes kupila potiskane pleničke v Kiku, ampak so se mi full sprale?? user posted image  Na 60 sem jih oprala, pa tista, ko je bila prej roza, je zdaj bela. Nič jasno user posted image

A res al kaj????? Jst jih še nisem prala, pa sem jih misla na 95user posted image user posted image user posted image user posted image

Junonca ka tebi so se tudi sprale??

Tam ti na deklaraciji piše, da jih pereš na 60, na 95 jih raje ne. Js sem jih na 40 in sem jih popeglala s paro in so super.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2086
29.3.2009 16:27:50   
*Junona*

Sem včeraj dobila en obisk....pa so mi učke kmalu ven padle.

Moja kolegica ima brata, ki se ukvarja z manekenstvom v Italiji. In je z njo me prišel obiskat, ker mi je ona prinesla neke cotke za tamalo. Jao, jao....ne boste verjele....tak pomočnik bi lahko bil, da mi je kar sapo vzelo.

Mel je nek ohlapen plašč, ko ga je pa dol dal...user posted image user posted image user posted image . Oprijeta majica, oprijete hlače, obute škornje....še sedaj me kuha. Nisem še pršla k sebiuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Samo, da ve babe ne boste me imele za prismuknjeno. Tudi ve bi popadale na kolena, če bi ga vidle. Njami, njami

Miška, ti si men taka faca, taka fajna mamika.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2087
29.3.2009 16:28:03   
detelja

user posted image
user posted image
user posted image

ja detelja me bo danes čist namučlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......mam že vse mokr spodaj, še mal pa mi bo voda odteklauser posted image user posted image

pejd do dragega pa mu povej, da ti naj pomaga, če ne ga boš raztrgalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2088
29.3.2009 16:28:32   
brigita23
naš ati je tudi pridelal nekaj kguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....pa je prej full pazil pa zdravo jedel pa tkouser posted image , sam kaj češ....veš da men je fajn če ne jem sama, da mi družbo delauser posted image user posted image user posted image , pa danes me kr neki lakota grabiuser posted image

kje pa so ostale punce danesuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2089
29.3.2009 16:28:58   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a pri vas tudi tako izgledauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
29.3.2009 16:29:44   
*Junona*

Ti se tudi lepo imej, pridi še kaj čvekat.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2091
29.3.2009 16:29:49   
brigita23

adijo miška, oglasi se še kajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2092
29.3.2009 16:30:04   
*Junona*

pozdravljene punce

No pa je šla v Rim še ena naša nosečka, še enkrat iskrene čestitke Jernejev za fantkauser posted image user posted image user posted image user posted image ...počasi pa bomo za njo capljale tudi meuser posted image

Kaj počnete v tem deževnem popoldnevu?? Midva sva bila na kosilu pri mojih zdej pa greva mal počivat...sej v takšnem vremenu itak nimaš kaj druga za početuser posted image .

Sem danes vprašala mojo mami kaj pomeni če imaš vsrt popek, ker sem danes zjutraj opazila, da imam prav luknjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa je rekla, če imaš pa vdrt popek boš pa kmalu šlauser posted image  v Rim????
Je še katera čula za to ali pa ima tudi sama isto?

No vreme tudi vpliva na naše počutje, mene danes boli križ ko sam user posted image . Pa cela sem tak adijouser posted image .

Nisem vas od včeraj nič prebrala, tako da grem mal pogledat o čem vse ste čvekaleuser posted image

jaz imam tako nekje nizko buščija, da si popka kar tako sploh ne vidim....mi pa še mal gleda venuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja, res je ful čudno vreme...zdaj je še v ms začel dežavat...se mi zdi, da smo danes vse nekam lene pa nič se nam ne da....edino kar mi danes paše je to, da gre kar hitro ura..upam, da bo lubi prišel hitro domov...meni pa nekaj otrdeva trebuh spodaj pa me neki špika...user posted image

pri nas že cel dan dežujeuser posted image ....ja maš prav ura gre pa res hitro danesuser posted image user posted image , mi smo zajtrk prespali, je še našega bebija zmedlouser posted image ....detelja da nam kam ne pobegnešuser posted image ...no sej jst si popka drugače kot v ogledalu tudi ne vidimuser posted image . Ampak se pa čuti ko se pobožam, taka vdolbinicauser posted image

hehe, popka si ne vidimo, kaj da bi si našo češpljico videleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dragi pa jih itak nočejo gledatuser posted image user posted image user posted image  se verjetno bojijo, da jih bo zavedlauser posted image user posted image user posted image user posted image  sem študirala, da bom dragega v torek napadla-upam, da mi rata...pol pa me zanima, če seks kaj pomaga...sam nekak imam filing,da bom še kar nekaj časa na suhemuser posted image user posted image

ja jst jo tudi ne vidimuser posted image user posted image user posted image , se brijem pol kr na blef, pa ogledalo zraven....no pa greuser posted image user posted image user posted image

ti ga kr napad, jst sem svojga hotla včeraj....pa ni blo pol nič iz tegauser posted image user posted image , no sladoled sem pa dobla....vsaj nekajuser posted image

tile tvoji pomočniki pa škoda da teh svojih boksark ne slečejouser posted image user posted image ....mislim ka češ skrivat če maš tak popolno postavo, a neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj jih pripravljam, da bi te gate dali dol sam kaj ko nočejo...ženskam pa sam mal namignejo in so že nageuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja to ni fer....bab maš pa nagih na netu kolk si hotuuser posted image

tile pomočnki pa tak skrivajo tte svoje brjoldeke, kot da jih majo sam oniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, sam to pa res...lulik pa kolk čes na internetu.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2093
29.3.2009 16:31:12   
*Junona*

user posted image

a pri vas tudi tako izgledauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, tut, js ne vem, kaj mu je. user posted image
Men se pa muca tak slini...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
29.3.2009 16:32:11   
brigita23

O, čvekice, končno.user posted image user posted image user posted image user posted image

Js sem prav samevala ko vas ni blo. Sem šla iz dolgčasa jest.user posted image user posted image user posted image user posted image

jst grem tudi zdle mal sadja papatuser posted image user posted image user posted image ...mam zdej manijo na hruškeuser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
29.3.2009 16:33:37   
detelja

naš ati je tudi pridelal nekaj kguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....pa je prej full pazil pa zdravo jedel pa tkouser posted image , sam kaj češ....veš da men je fajn če ne jem sama, da mi družbo delauser posted image user posted image user posted image , pa danes me kr neki lakota grabiuser posted image

kje pa so ostale punce danesuser posted image user posted image user posted image

ostale pa kavč matrajouser posted image user posted image user posted image user posted image

če kdo mene poleg mojega vpr., če ful jem pa če se mi kaj ekstra lušta...pol pa še mojega kako je to ko je nosečnica doma...on sam reče "jaz nimam občutka, da imam nosečnico doma, prej bi rekel, da malo mucko, katera glih tolko da nekaj poje" in pol še reče, da on za naju je...moj pa se je kar fajn zredil sedaj...na začetku ko sem imela vsak dan druge lušte je bil ves happy...ko sem rekla, da če mi kupi npr. smokije...je kupil 3 vrečke smokijev, 3 čipsa pa še in še...seveda ni imel slabe vesti jaz pa itak nisme jedla sam lušti so me imeli...pri mojem je problem služba...zjutraj preden gre neki malega poje...v službi mu ni za jest (saj kateremu kuharju pa je) pol pa pride pozno domov npr. ob 23 pa bi čips jedel  ali pa burek ali pa topli sendvič, ker ne more drugače spat, če je lačen in to pol gre v kg....aktivno pa se ne giblje...če glih je ful na nogah sam to ni neko ekstra gibanje...saj zdaj bomo več zunaj z vozičkom pa bomo hujšal...

Neposredna povezava do sporočila: 2096
29.3.2009 16:33:53   
*Junona*
Kaki čudni, fuuuj... http://www.the-penis.com/pictorialguide.html

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
29.3.2009 16:34:57   
detelja

user posted image

Ja, tut, js ne vem, kaj mu je. user posted image
Men se pa muca tak slini...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj vidiš ko se pogovarjamo, da imajo moški en in ist problem...bojijo se, da bi otroku kaj narediliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
29.3.2009 16:35:42   
detelja

Kaki čudni, fuuuj... http://www.the-penis.com/pictorialguide.html

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
29.3.2009 16:36:14   
*Junona*
Evo punce, nekaj za vas. Bom kar link prilepla, ne upam slikic, da me ne izpišejo iz RR.user posted image

http://www.showyourdick.org/

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Izguba zaposlitve
FORZA

Ste zaradi nosečnosti izgubile zaposlitev in se znašle na socialni pomoči?

DA (25%)

NE (75%)

Število vseh glasov: 186

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!