detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena detelja - Super za pregled . Kar se tiče ležanja na hrbtu, pa meni absolutno ne paše že nekaj mesecev. Mislim, da ne bi mogla odležati niti minuto, mi je tako zelo neprijetno, tako da bebicam očitno res ne paše ta lega. Pa mogoče bi nas morala ti peljati k svoji G, da še nam reče, da premalo jemo . hehe, sam mene je tudi presenetila, da mi je to rekla, ker itak imam ful preveč kg...ampak nekako je rekla, da kao za ta čas premalo jem...se mi je pa to že drugič zgodilo, da se je to pokazalo na urinu...nimam blage veze kako to gre...sam veš kaj meni dela mal probleme antibiotik, me boli želodec in vedno ko se najem grem lepo na wc školjko pol pa je vedno občutek, da sem lačna...je pa res, da sem dan pred pregledom jedla zadnji redni obrok ob pol 12 pol pa še samo jogurt... krst - Midva najine Ele ne bova krstila, ker ne verjameva v boga, čeprav sva bila oba vzgojena v krščanski veri. Moram pa reči, da so dragega njegovi starši in sestra že "napadali" zaradi tega, češ, kako to, pa to je treba ... Sem kar malo norela , saj je to najina odločitev, toda moj dragi je bil tako skuliran, se jim sploh ne pusti sprovocirati. Sploh ne razumejo, da bi bila največja možna hinavca, če bi se šla nekega obreda in govorila "Verjamem", če pa v nič od tega ne verjameva. Resnično ne razumem ljudi, kako so lahko tako primitivni, da si upajo se tako zelo vtikati v tuje življenje in tako pomembne odločitve. Toda nama je pomembno, da slediva sama sebi in si ne dopustiva, da nama vsi ti poskusi vtikanja pridejo blizu. Ok, meni še ne uspeva vedno (sem bolj kot Junonca, ki se jezi ), toda na srečo je moj bolj umirjene sorte. Ker drugače bi se najbrž tako kadilo in bliskalo od jeze . če bi bilo po moje tudi jaz ne bi krstila otroka, ker pa mojemu to nekaj pomeni (samo moram še ugotoviti, če zaradi njegovih staršev ali pač kar tako) va pa krstila...sam pa nočem nobenih pametnih nasvetov, kdo bo boter/botra, v kateri cerkvi, kdaj...meni gre to tudi na živce, da se nonstop nekdo neki vtika, kaj pa koga briga kaj bova midva svojim otrok delala... Prelaganje poroda - Absolutno jaz do 9. aprila še ne morem roditi, ker imam še par nujnih opravkov v načrtu . Kaj si bom pa po 9. izmislila, pa še ne vem . ja, sigurno nekaj bo, ali ne bodo noge spedenane, ali ne bodo lasje urejeni, ali bo treba še na kakšno pijačko s prijateljico, ali bo slabo/lepo vreme...sigurno nekaj bo...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|