brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 pozdravljene punce No pa je šla v Rim še ena naša nosečka, še enkrat iskrene čestitke Jernejev za fantka ...počasi pa bomo za njo capljale tudi me Kaj počnete v tem deževnem popoldnevu?? Midva sva bila na kosilu pri mojih zdej pa greva mal počivat...sej v takšnem vremenu itak nimaš kaj druga za počet . Sem danes vprašala mojo mami kaj pomeni če imaš vsrt popek, ker sem danes zjutraj opazila, da imam prav luknjo Pa je rekla, če imaš pa vdrt popek boš pa kmalu šla v Rim???? Je še katera čula za to ali pa ima tudi sama isto? No vreme tudi vpliva na naše počutje, mene danes boli križ ko sam . Pa cela sem tak adijo . Nisem vas od včeraj nič prebrala, tako da grem mal pogledat o čem vse ste čvekale jaz imam tako nekje nizko buščija, da si popka kar tako sploh ne vidim....mi pa še mal gleda ven ja, res je ful čudno vreme...zdaj je še v ms začel dežavat...se mi zdi, da smo danes vse nekam lene pa nič se nam ne da....edino kar mi danes paše je to, da gre kar hitro ura..upam, da bo lubi prišel hitro domov...meni pa nekaj otrdeva trebuh spodaj pa me neki špika... pri nas že cel dan dežuje ....ja maš prav ura gre pa res hitro danes , mi smo zajtrk prespali, je še našega bebija zmedlo ....detelja da nam kam ne pobegneš ...no sej jst si popka drugače kot v ogledalu tudi ne vidim . Ampak se pa čuti ko se pobožam, taka vdolbinica hehe, popka si ne vidimo, kaj da bi si našo češpljico videle dragi pa jih itak nočejo gledat se verjetno bojijo, da jih bo zavedla sem študirala, da bom dragega v torek napadla-upam, da mi rata...pol pa me zanima, če seks kaj pomaga...sam nekak imam filing,da bom še kar nekaj časa na suhem ja jst jo tudi ne vidim , se brijem pol kr na blef, pa ogledalo zraven....no pa gre ti ga kr napad, jst sem svojga hotla včeraj....pa ni blo pol nič iz tega , no sladoled sem pa dobla....vsaj nekaj tile tvoji pomočniki pa škoda da teh svojih boksark ne slečejo ....mislim ka češ skrivat če maš tak popolno postavo, a ne saj jih pripravljam, da bi te gate dali dol sam kaj ko nočejo...ženskam pa sam mal namignejo in so že nage ja to ni fer....bab maš pa nagih na netu kolk si hotu tile pomočnki pa tak skrivajo tte svoje brjoldeke, kot da jih majo sam oni