Anonimen
|
Joj, zlate punce ste vse.... Ko tko berem, čutim, da smo na en svojevrsten način prav zelo povezane... Obožujem, občudujem vsako posebej. Tok ste tople in tok je lažje z vami. Twixy.. ja, lažje je z nami, ne odhajaj nam zdaj, prosim. Nimam besed, mislila sem nate... sam solzice so mi stople v učke, ko sm prebrala. Napisala bi ti prav tako kot ti je Tassika... Ja, ta lajf je tako krut včasih... ampak ozri se okoli sebe in za trenutek pozabi to izgubo... in občutke... Globoko se zamisli in brez tega si srečka..., pripravljaš se na porokico s svojim princem.., ustvarjata eno pot... Po tej poti, ko bo usojeno... vas bo hodilo več.... Še malo počakaj... Zdaj je čas za solze... in saj veš... čas celi vse rane... in TI nisi kriva za nič. Oo punce, danes sem bla cel dan v Mb pri mojih sorodnikih, tko lepo mi je blo... sm se sam bajsala. Nabavila sem si bolero.. , zoožat dala poročno oblekico, kupla modrc, gatke, žabe za poroko.... skratka opremla sm se... in... danes me je ZADELO. Punce, mal sm se ustrašla... Jst bom kr žena čez točno en teden. Sem moji teti rekla.. "to je moja zadnja samska sobota" in je zajokala... , jst tud. Prihaja za menoj, zdej sm začela dojemat. Skoz mam filing kot bi se... to dogajal eni punci, ki ji pomagam.., ne meni. Ej, to ni kr tko... Sej ne znam razložit, vem, da sm se mal zamislila, strah me je... vsega kar vidim, slišim.. kar se v zakonih dogaja... strah me je.. posledic, strah... , da ne bom več "svobodna". Sej ne zahtevam da me razumete... ker ne znam opisat teh občutkov v meni... Taka sm.. in in in .... Dobrodošle nove punce...
|