|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
28.3.2009 18:42:48   
malaMravljica
Tassika, tudi mene ze malo skrbi. Mogoce je vse v redu in jo je ljubi peljal na sprehod ali kaj podobnega.

Tvoj izgovor pa: - reci, da si se ga zadnjic tako prenajedla, da ga sedaj ze nekaj casa videt ne mores.
                         - hmmm. da imas en virus in nimas apetita pa verjetno ne mores reci, ker torto pa bos a ne da user posted image  

Jaz bi pa tako sladoled. Enega imam v skrinji, samo je ze tolk casa notri, da ga morem stran vrst, pa se fin mi ni tisti.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
28.3.2009 18:44:54   
twixy
Tukaj sem..

Nic nismo videli tako,da je pri meni vsega konecuser posted image
Pa tako sem si zelela... Ampak ocitno mi ni usojeno bit mami.

Cisto sem out... Sploh dihat ne moremuser posted image

Hvala vam za pesti.. Upam,da bomo drugic kaj bolj pomagaleuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
28.3.2009 18:53:04   
mariee
Jaz bi rekla, da imam prebavne motnje in da reees ne upam tega jest. Meni se bo verjetno zgodilo enako v bližnji prihodnosti, ker se vedno je biftek na rojstnih dnevihuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
28.3.2009 18:53:07   
pilotina
miška moja twixy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
28.3.2009 18:54:22   
malaMravljica
Twixy user posted image user posted image user posted image  tako mi je zal zate, res mi je hudo, ne vem zakaj se je moralo to zgoditi ravno tebi spet, ni pravicno to, samo nic ne moremo proti temu. Narava gre vcasih svojo pot, proti temu ne moremo nic. Niti se ne sprasuj zakaj, odgovora ni. Moj g. mi je zadnjic tudi rekel, da nosecnica sama proti temu ne more nic, ne isci sedaj vzrokov.
Ne misli, da ne mores biti mama, seveda bos mama, samo malo se bo se  zavleklo, potem bo pa vse kot mora biti in ko bos postala mama bos se toliko bolj vesela in se toliko bolj bos cenila to.
Twixy, zjokaj se, naj ti tecejo solze in odplaknejo vso zalost, saj ves, cas bo prinesel veselje na tvoj obrazek.  Objemcek, v mislih sem s tabo in jokam s tabo.

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
28.3.2009 19:11:55   
tassika
Twixy sploh ne vem kaj naj napišem, kljub enaki izkušnji ne najdem besed, ki bi te potolažile v tem trenutku, zato niti ne bom nakladal.

Rada bi ti samo rekla, da boš tudi ti mami, ne letos, drugo leto pa sigurno. Samo tapravo jajčece in semenčece se morata oploditi.

Ko sem jaz imela SS in je od mojega kolegica povedala, da je noseča, sem se jaz takrat spraševala, zakaj jaz ne ona pa, in potem sem ugotovila, ker je bila ona na umetni oploditvi so ji čisto zdrav zarodek vstavili. Pri nas, ki zanosimo naravno je vedno m,ožnost, da pride do kakšnih napakc. Jaz bi ti priporočala, da greš na temeljit pregled in na posveto o genetiki, ker včasih obstaja možnost, da se s partnerjem preveč ujameta in imata enake gene.

Zdaj pa se zjokaj, uleži v posteljo s sladoledom in žaluj. To pravico imaš, potem pa se nekega dne odloči in pokončno stopi v nov dan.

evo pa še en objemček zate

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
28.3.2009 19:13:26   
tassika
Punce hvala za nasvete, ampak ne bi delovali, moj pravi, da bova povedala, mene je pa tako strah, da bi bilo potem kaj narobe in spet vsem razlagat, najrajši bi ostala kar doma in rekla, da se slabo počutim, ampak tudi to ne morem, ker sem bila danes tam in sem bil ačisto ok. Ah bom že nekaj stuhtala.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
28.3.2009 19:17:21   
malaMravljica
Tassika, to si pa tako lepo napisala Twixy, se jaz jokam. Pa tak lep objemcek potem. Nasa Twixy bo seveda zmogla, ceprav nima lahke naloge. Pa bo, me ji bomo pa ob strani stale.

Zate Tassika sem pa itak vedla, da bosta povedala in ti potem niti nisem vec razlogov iskala.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
28.3.2009 19:20:15   
pilotina
tassika...moj dragi ima trebušno gripo in 39 vročine že tri dni...ga pa je presenetilo iznenada...v četrtek dopoldan je ful kolesaril in je bilo vse okej...nebi rekel, da bo kmalu zbolel...popoldan pa karnaenkrat vročina, ki se še ni ustavila...tko, da to je ena izmed možnosti...majhna laž za dober namen

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
28.3.2009 19:28:24   
tassika
Joj pilotina, tvoj dragi je ful bogi, trebušna gripa ni kar tako, le kje jo je ujel, saj zdaj naj ne bi več razsajala. No veliko čajčka in juhice pa bo. A bruha pa nič? Jaz si grem pa juhico pogret, sem doma jedla sadno kupo, pa imam spet čuden občutek v želodcu.

MM saj bi povedala, ampak od mojega mami je taka čveka, da bo takoj vedela cela žlahta in potem vsem razlagat če slučajno kaj ne bi bilo tako kot je treba, čeprav upam da bo, bo težko. Pa sem mislila da je mimo sezona biftka.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
28.3.2009 19:30:09   
Nogavica
Oh ne, twixy! user posted image  Tako mi je žal ... user posted image user posted image user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
28.3.2009 19:42:33   
mariee
Tassika kmalu boš vedela kako je s tvojo pikico, sem ti kar fovš da nimam tudi jaz že v sredo pregledauser posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
28.3.2009 19:43:38   
sonček85
nimam besed

miška moja twixy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
28.3.2009 19:48:48   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: mariee

Tassika kmalu boš vedela kako je s tvojo pikico, sem ti kar fovš da nimam tudi jaz že v sredo pregledauser posted image

Mariee ne želi si tega, če bi bilo pomoje bi šla kasneje, ker v teh tednih je tako rtako ali se vidi srček ali se pa še ne odvisno od časa zanositve in vem, da če bo kaj takega bom še bolj živčna, že tko se trudim, da razmišljam pozitivno. Če se spomnim kako je bilo prvič mi je kar hudo, z ničemer se nisem obremenjevala, zdaj pa vaskič ko začutim kaj mokrega na hlačkah letim na wc gledat če je vse ok in potem si še natrdo obrišem, da ja vidim, da je papir še vedno bele barve. Tako si želim, da bo tokrat vse ok, pa vem da sama lahko bolj malo vplivam, edino kar, je to da mislim pozitivno (oz se trudim) in da se vsak večer pogovarjam s pikico, čeprav vem, da me še ne sliši.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
28.3.2009 20:02:51   
mariee
Tassika, kdaj pa si imela ss, če smem vprašat?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
28.3.2009 20:09:19   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

... Če se spomnim kako je bilo prvič mi je kar hudo, z ničemer se nisem obremenjevala, zdaj pa vaskič ko začutim kaj mokrega na hlačkah letim na wc gledat če je vse ok in potem si še natrdo obrišem, da ja vidim, da je papir še vedno bele barve. Tako si želim, da bo tokrat vse ok, pa vem da sama lahko bolj malo vplivam, edino kar, je to da mislim pozitivno (oz se trudim) in da se vsak večer pogovarjam s pikico, čeprav vem, da me še ne sliši.

Pod to bi se pa kar podpisala. Pri meni je čisto enako. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
28.3.2009 20:11:24   
mariee
Nogavica, a ti si tudi imela ss?

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
28.3.2009 20:22:07   
twixy
Hvala punce user posted image

Tako rada bi vse spremenila.. Ze 2× v dveh letihuser posted image  Nevem kaj sem naredila narobe,da moram vse to prestajat.

V tem trenutku sploh nimam volje za zivljenje kaj sele kaj druga.
Lahko samo cakam,da ta bolecina mine in gremo v naslednje boje..
1× ze mora uspet,ane?

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
28.3.2009 20:24:02   
tassika
večina tukaj nas je imela lani od avgusta do decembra SS, jaz sem ga imela 4.10.08. en dan prej sem šla k g. ker sem imela malo krvavega izcedka in to je bil konec. Potem smo si tukaj ustvarile temo v pričakovanju 2 M, ker smo vse nestrpno čakale, kdaj bo prišla da gremo lahko v nove boje, potem pa smo se odločile da gremo na temo v pričakovanju +, no večina smo ga že zagledale. In to je naša zgodovina, od prvega dne se bodrimo in si pomagamo v težkih in lepih trenutkih.

Evo zdaj grem pa pogledat risanko, če ne bom prej zaspala.

ps. ne pozabite prestviti urouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
28.3.2009 20:32:16   
tassika
tako sem jezna, vse sem že napisala, pa me vrže vn, zdaj bom pa krajša.

Twixy hotla sem ti reči, da nisi nič naredila narobe, narava je pač tako hotela, tudi če bi vse naredila drugače, ne bi bilo bolje. V teh trenutkih lahko zelo malo vplivamo na te zadeve. In ne obupat, zato pa smo tukaj s tabo, da te bodrimo in ti pomagamo. Kaj pa veš v tretje gre rado.

Prosim te, ne obsojaj se, ker nisi mogla nič narediti, pač narava je včasih kruta in se grdo poigra z nami in našimi živci. Če boš karkoli potrebovala, smo tukaj zate in s tabo ti samo povej.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
28.3.2009 20:34:45   
tassika
user posted image user posted image
     IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +
user posted image

01. U*                        27                    Tržič                   19.04.2009
02. Pilotina            (19.9.79) 29      ok.Portoroža         02.04.2009
03. *Manca*          (13.05.85) 23      ok.Kranja            20.03.2009 ?
04. zvesta             (24.10.79)29        Lenart                xx.07.2009
05. MAŠKA             (31.5.75) 33       ok.Celja                08.04.2009
06. Strumf             (20.5.82) 26       ok.Brežic               xx.04.2009
07. Fargesia                26                ok. Ljubljane         xx.xx.2009
08. Tinuška            (17.1.82) 27       Ljubljana              xx.04.2009
09. lorelai28               22                  Ljubljana              xx.03.2009 ?
10. Zvezdica1980       28                  Velenje                19.04.2009
11. Miniko                                        SV.Štajerska         xx.xx.2009
12. Nincrli                    24                 ok.Maribora          xx.xx.2009
13. mića                                                                       
14. soncek_25       (12.01.80) 29     Zasavje                xx.xx.2009

SREČKE NOSEČKE user posted image

user posted image

IME:                 STAROST:         KRAJ:      PREGLED: PDP:                                    
01. MalaMravljicauser posted image  12.10.78 (30)  Nemčija      6.4.        02.10/2009
02. Maj2009user posted image      18.06.84 (24)  Ok.Domžal  24.4.NS      02.10/2009
03. Rižko user posted image           20.06.82 (26)  Celje           27.3.NS     13.10/2009
04. Nogavica user posted image    18.05.77 (31)   Maribor                         20.10.2009
05. Sašaš              02.01.80 (29)  Vrhnika                         20.10.2009
06. Drobtinica       28.9.79  (29)    Maribor      10.04.09    28.10.2009
07. Nea_Teja user posted image         33               Cerknica       
08. Maxy                     30               Ljubljana                
09. Tassika          12.8.83 (25)       Domžale    01.04.09     23.11.2009
10. mariee            04.05.83 (25)                      06.04.09     29.11.2009

Pomembne informacije:
1. Kdaj narediti test nosečnosti
2. Za večjo plodnostuser posted image
3. Koledar ovulacije:
- MAM
4. Krvomočnica
5. Vse o nosečnosti
6. Čas nosečnosti
KLIK
7. za vse, ki še čakamo +
KLIK

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
28.3.2009 22:00:11   
Anonimen
Joj, zlate punce ste vse.... Ko tko berem, čutim, da smo na en svojevrsten način prav zelo povezane... Obožujem, občudujem vsako posebej. Tok ste tople in tok je lažje z vami.

Twixy.. ja, lažje je z nami, ne odhajaj nam zdaj, prosim. Nimam besed, mislila sem nate...  sam solzice so mi stople v učke, ko sm prebrala. Napisala bi ti prav tako kot ti je Tassika... Ja, ta lajf je tako krut včasih... ampak ozri se okoli sebe in za trenutek pozabi to izgubo... in občutke... Globoko se zamisli in brez tega si srečka..., pripravljaš se na porokico s svojim princem.., ustvarjata eno pot... Po tej poti, ko bo usojeno... vas bo hodilo več.... Še malo počakaj...
Zdaj je čas za solze... in saj veš... čas celi vse rane... in TI nisi kriva za nič.

Oo punce, danes sem bla cel dan v Mb pri mojih sorodnikih, tko lepo mi je blo... sm se sam bajsala. Nabavila sem si bolero.. , zoožat dala poročno oblekico, kupla modrc, gatke, žabe za poroko.... skratka opremla sm se... in...
danes me je ZADELO. Punce, mal sm se ustrašla... Jst bom kr žena čez točno en teden. Sem moji teti rekla.. "to je moja zadnja samska sobota" in je zajokala... , jst tud. Prihaja za menoj, zdej sm začela dojemat. Skoz mam filing kot bi se... to dogajal eni punci, ki ji pomagam.., ne meni. Ej, to ni kr tko...
Sej ne znam razložit, vem, da sm se mal zamislila, strah me je... vsega kar vidim, slišim.. kar se v zakonih dogaja... strah me je.. posledic, strah... , da ne bom več "svobodna". Sej ne zahtevam da me razumete... ker ne znam opisat teh občutkov v meni... Taka sm.. user posted image  in user posted image  in user posted image  in user posted image ....

Dobrodošle nove punce...

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4172
28.3.2009 22:05:00   
MAŠKA
Twixy user posted image user posted image user posted image ... nimam kaj dodat, vem kako boli... upajmo, da bo še tudi za nas posijalo sonce...

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
29.3.2009 7:44:14   
sonček85
jutro!!!

rižkoo
:super za potep,bolero ,ki si ga tko dolgo iskala user posted image user posted image in prosim nikar naj te  ne bo strah,ti boš še naprej ista kot si, dragi pa tudi,svoboda bo še naprej,pač to bo vse potrjeno še dodatno na papirju vidva se bosta pa še naprej imela rada kot sta se imela in ne poslušaj kaj se dogaja pri drugih zvezah ko se poročijo.Vidva sta vidva in se imata rada,sta lep par ,ki bo to potrdil s poroko in malim sončkom ,ki raste pod tvojim srčkom.

Me te imamo rade in bomo na tvoj poročni dan jokale s tabo, a ne od žalosti ampak od sreče saj se naša  mala rižkaa poroči in bo še naprej srečna kot je user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 29.3.2009 7:46:39 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
29.3.2009 7:44:16   
sonček85
twixy:nič nisi naredila ti narobe, in nisi kriva  da pride do tega.Narava pač tko hoče in mi/vi  na žalost  moramo to prenesti  pa čeprav je težko.

ne obupaj in se bori še naprej me pa bomo v mislih s tabo in da boš čim prej spet zagledala  ta željeni plusek  in da bo šlo vse gladko naprej,čez 8 m pa boš zagledala vajin mali zakladek ,ki vaju bo osrečeval skozi vse življenje.

Mala angelčka pa bosta pazila na vse triuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?