Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 28.3.2009 18:51:02
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 blueeyes a nisi mogla da nas ne bi pršla pogledat a ne... ... sej me zlo kratek čas ni blo... ma mi je dolgčas... druga žehta se že pere... moj že cel dan spi... jz se pa dolgočasim... pa vsake tok kakšno igrco zaigram, al pa sae mal dopisujem na skypu al pa msn-ju jaz mam tud skayp in msn...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 28.3.2009 18:52:46
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 blueeyes a nisi mogla da nas ne bi pršla pogledat a ne... ... sej me zlo kratek čas ni blo... ma mi je dolgčas... druga žehta se že pere... moj že cel dan spi... jz se pa dolgočasim... pa vsake tok kakšno igrco zaigram, al pa sae mal dopisujem na skypu al pa msn-ju jaz mam tud skayp in msn... kok si pa kej gor??
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 28.3.2009 18:54:52
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 blueeyes a nisi mogla da nas ne bi pršla pogledat a ne... ... sej me zlo kratek čas ni blo... ma mi je dolgčas... druga žehta se že pere... moj že cel dan spi... jz se pa dolgočasim... pa vsake tok kakšno igrco zaigram, al pa sae mal dopisujem na skypu al pa msn-ju jaz mam tud skayp in msn... kok si pa kej gor?? jah na skaypu sm itak skoz dosegljiva k sm na računalniku...na msn-ju pa tko občasno...za msn nimam kakšnga pametnega za dopisovat...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 28.3.2009 18:56:50
|
|
|
|
Blueeyes
|
dudica... maš ZS
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 28.3.2009 19:16:55
|
|
|
|
Dudica1
|
zdej pa tle ni nč...k sva se midve tam okupirale...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 28.3.2009 19:29:44
|
|
|
|
Blueeyes
|
ponavad so skoz po 2 al pa 3 gor... zdej sva pa očitno same
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 28.3.2009 19:37:22
|
|
|
|
zoja10
|
jst pridem tud kaj čekirat... ojoj a sam še en mesec? uf ja... mam že ene dva dni filing ko da ma glavo že čist vn..vsak korak čutim ko da bi me z nožem 'not' rezala... u tork mam pregled...mam tak filing da bo kr prej... drgač je pa 25 apr. mlaj...tko da...:D
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 28.3.2009 19:42:04
|
|
|
|
Blueeyes
|
tale rr dons sameva... mayflower je prijavljena pa se nič ne oglasi... zdej je online tudi cveka
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 28.3.2009 19:43:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 .... ma nism mislila slabo....čveki.... sam tko ....pol k enkrat človk začne preveč jamrat rata skoz slabe volje... sm hotla sam da pomisliš tud na kaj lepega... sej ni tko hudo a? ne bit jezna ma sej nisem nč zamerla, sam včasih me pa kr zagrab pa moram mal jambrat nisem nč jezna nate a 25 aprila je luna, jz takrat začnem s porodniško
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 28.3.2009 19:44:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes tale rr dons sameva... mayflower je prijavljena pa se nič ne oglasi... zdej je online tudi cveka ja k pa ne morem brez vas
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 28.3.2009 19:45:06
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes tale rr dons sameva... mayflower je prijavljena pa se nič ne oglasi... zdej je online tudi cveka ja k pa ne morem brez vas vidš, sej jz tud ne... pa bi mogla mal tm še pospravt v kuhinji ... posodo pomit pa se mi ne da... rajš kle mal počvekam
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 28.3.2009 19:47:10
|
|
|
|
Dudica1
|
evo mene spet tle sm tamalga sm šla z vose potegnt... blueeyes jutri al pa potem v ponedeljek se še kaj pomeniva tam na drugi strani...prav super da sva se takole ujeli...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 28.3.2009 19:49:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes tale rr dons sameva... mayflower je prijavljena pa se nič ne oglasi... zdej je online tudi cveka ja k pa ne morem brez vas vidš, sej jz tud ne... pa bi mogla mal tm še pospravt v kuhinji ... posodo pomit pa se mi ne da... rajš kle mal počvekam jz mam pa vse pospravljeno razen dnevno, k jo je sinko razkopu pospravt se mi pa ne da mogoče bo možek, k sva se spet skregala pa je zdej prov priden kot kuža je uslužen
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 28.3.2009 19:50:37
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 evo mene spet tle sm tamalga sm šla z vose potegnt... blueeyes jutri al pa potem v ponedeljek se še kaj pomeniva tam na drugi strani...prav super da sva se takole ujeli... je prijetno čvekat da vse ne berejo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 28.3.2009 19:51:53
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 evo mene spet tle sm tamalga sm šla z vose potegnt... blueeyes jutri al pa potem v ponedeljek se še kaj pomeniva tam na drugi strani...prav super da sva se takole ujeli... je prijetno čvekat da vse ne berejo je tako no sej bo kmal jutri če boš kej gor pa se še kej pomenva a ne
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 28.3.2009 19:54:32
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 evo mene spet tle sm tamalga sm šla z vose potegnt... blueeyes jutri al pa potem v ponedeljek se še kaj pomeniva tam na drugi strani...prav super da sva se takole ujeli... je prijetno čvekat da vse ne berejo je tako no sej bo kmal jutri če boš kej gor pa se še kej pomenva a ne jp... zdej pa mislim da bom šla v vodorqavno stanje.. sicer še ne spat, samo počivat,, k mi tko buši otrdeva... morm še stroj počakat da opere, pol grem šele lahko spat cveka pa nej sinko še pospravi, da ne bo mamice matral... al pa oči... ti pa noge u luft pa uživaj se beremo jutri
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 28.3.2009 19:56:47
|
|
|
|
Dudica1
|
blueeyes ti kr pejt počivat tud jaz grem...samo še kosmiče povečerjam... se beremo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 28.3.2009 19:59:06
|
|
|
|
Anonimen
|
cveka pa nej sinko še pospravi, da ne bo mamice matral... al pa oči... ti pa noge u luft pa uživaj sej jz že ležim in držim noge v luft in skupaj mali pa že spi k je zjutraj že ob pol šestih rogovilu, no ja še ne bo pa kmal
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 28.3.2009 19:59:52
|
|
|
|
Anonimen
|
no jz grem pol tud lahko noč punce
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 28.3.2009 20:08:34
|
|
|
|
AKP
|
Dober večer! Odkar je mož doma sploh nimam več časa za RR. Zdaj na srečo gleda Tv. Sploh nimam časa brat za nazaj. Tiste, ki imate visok pritisk, koliko ga imate. Meni skače gor in dol, spodnji in zgornji. Zdaj si še obvezno merim tudi levo nogo, ker mi zelo zateka in moram spremljati vsak dan njen obseg. Za evidenco pregled imam 10.04. Do takrat bom porabila antibiotik in bomo potem videli kako dalje. Upam, da ste ostale dobro.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 28.3.2009 20:09:43
|
|
|
|
Dudica1
|
akp kako,zakaj si meriš obseg noge...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 28.3.2009 20:15:00
|
|
|
|
AKP
|
Dudica leva noga mi ful zateka proti desni, zato si moram vsak dan merit obseg noge nad gležnjem, da lahko spremljam obseg. Če se pokaže bistvena razlika v širini moram takoj nazaj k g.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 28.3.2009 20:17:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: AKP Dober večer! Odkar je mož doma sploh nimam več časa za RR. Zdaj na srečo gleda Tv. Sploh nimam časa brat za nazaj. Tiste, ki imate visok pritisk, koliko ga imate. Meni skače gor in dol, spodnji in zgornji. Zdaj si še obvezno merim tudi levo nogo, ker mi zelo zateka in moram spremljati vsak dan njen obseg. Za evidenco pregled imam 10.04. Do takrat bom porabila antibiotik in bomo potem videli kako dalje. Upam, da ste ostale dobro. ojej akp mirkaj se
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 28.3.2009 20:21:29
|
|
|
|
AKP
|
Punce odhajam. Je prišel moj dragi, ker me pogreša in noče sam gledat TV . Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 28.3.2009 20:29:28
|
|
|
|
Dudica1
|
tud jaz grem nočko
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?