gogabojan
|
Korenček - no way Banana - no way Korenček + banana (po majhni borbi) - yes way Mislim punce katastrofa. Moja tašča, ga rada rukne. Prav tako njen partner. Kadita obadva po dve škatlici na dan. On je zaposlen, ona brezposelna, ker je invalid. In ona kliče, da naj ji pošljemo 30 evrov, ker nima za jesti nič. Ne razumite me narobe, saj ji z veseljem pošljem, za hrano seveda. Glede na to, da pa je alkoholik, pa ji nočem. Sva se pošteno spičila zdaj z mojim. Saj vem, da je njegova mama. Ampak za alkohol in cigarete pa ji res ne mislim dajati denarja. Itak nisva na višku z dnarjem, ona pa hoče dnar. Če nebi živela tako daleč, bi šla jaz v trgovino in ji fasungo nabavila, tako pa ne morem. Pa saj je bila plača pred 9 dnevi. No zgodba: Je pomoje kr pošten alkoholik ona. Si je zlomila levi kolk, ker nič ne je in sam pije. Potem pa je bilo ok. Nato je spet začela piti alkohol, pa si je zlomila še drug kolk. Zdaj in pije alkohol in zraven tablete žre. (saj imam rada taščo, sam ne prenesem, da se tako uničuje). Ko smo bili tam, je malega vzela PIJANA v naročje. Jaz ko sem jo videla, sem takoj skočila da vzamem otroka, ona pa mi ga ni hotela dati. Pa sem rekla mojemu, pa ji ga je moj strgu iz rok. SAMA NE MORE HODITI, DA HODI PIJANA Z MOJIM OTROKOM V NAROČJU. Sem svojemu rekla že takrat, grem na obisk, pijana pa ne bo zraven mojega otroka. Če pa ga bo spila, grem pa takoj domov. No zdaj pa, vedno ko smo bili dol, čez vikend, sva nabavila fasungo za to, ko smo mi dol hrane, plus višek, da bosta še imela. Sva vedno zapravila okoli 200 evrov. Pa tam smo sam čez vikend. Pri mojih npr. vedno jeva, večinoma smo pri mojih k so stran 1 km, pa nam še včasih kaj dajo za domov. Mama zaradi recesije ne dela, prvi dan službe pa si je še roko zlomila. Oče pa je v penziji pa dobi penzijo samo 400 evrov. Pa vseeno vse nas futrajo. Pa nikoli niso moji rekli, da jim posodimo denar, čeprav bi ga rabili. Pa nikoli nismo mi, k redno jemo pri njih jim nič kupili fasunge - tako kot pri njegovih. Pa saj to nima veze. Gre se za to, da tašča rada pije. In joka po telefonu, da nimajo za jesti. So bili pri nas na obisku in je prav tako jokala, ker ji je manjkal alkohol. Ko pa je dobila alkohol, je bilo vse ok. Spičila pa sva se zato, ker sem slabe volje ratala, ko je reku, da ji bo dal denar. Saj bi ji jaz tudi, sam tako vem, da ga bosta zapravila za alkohol, ker brez alkohola ne moreta živeti. Pa sem mu rekla, da jaz bi voziček, on pravi nimamo tok dnarja (da bi kupila tistega k ga hočem, pa saj ni drag 150 evrov). On pa bi dal za alkohol njim. Saj vem da ma mamo rad, ampak dam roko v ogenj da jim se gre zaradi alkohola. K ona spije najmanj 2l na dan vina. O njemu pa da ne govorim. Pa je reku, moj dnar je, jaz bom delal z dnarjom, kar jaz želim. To me je tako prizadelo. Njegov denar. Mislim halo. Bi pa morali iti na Jezersko čez vikend. In sem rekla, da ne bom šla, ker nimamo denarja. Si ne bom mogla privoščiti to. Pa sva se še bolj skregala. Saj sem prav naredila, ko sem rekla, da nočem iti na Jezersko. Res, je treba natankat, darila kupit, meti še tam dnar. Iti ven jest,......... Recite, da sem prav naredila. Vem, da mu je žal in da ga srce boli, ker mu je mama jokala. Saj je meni tudi zeloooo hudo. Sam vem, roko dam v ogenj, da bosta alkohol kupila. K masta skrinjo polno mesa. Vsaj mela sta jo pred 14 dnevi. Pa ona zelo malo je mesa. Tak da ne verjamem da gre za hrano. Pa joka na tak način, samo takrat, ko ji manjka alkohol. Joj, tako hudo mi je, ker sva se skregala zaradi tega. K je njemu hudo zaradi mame, je meni tudi hudo. Alkoholizem pa ne podpiram. Sem mela slabe izkušnje z alkoholiziranimi ljudmi. Tako da,......... SE opravičujem za ta post, toda men je tako hudo, in hkrati sem tako jezna zaradi tega. K se vedno če se skregava, se zaradi njegovih in alkohola, ki je pri njihovih prisoten.
|