|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
27.3.2009 21:50:15   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Zdle grem dat pa posteljnino prat. 

Kr neki me preganja pa ne vem, kaj naj še nardim. Zadnje čase kr neki perem.user posted image user posted image user posted image

da ne boš ti že 10.4 rodila na polno luno k tolk delaš user posted image user posted image user posted image bom žalostna če ne bomo skp z brigito v P

Takrat ne morem, ker potico pečem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tam enga 14. bi pa že rada.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sej vedve tut, kajne?

jaja potem pa se zmenmo 14.4user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
27.3.2009 21:50:47   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: lili82

Nalini - čestitke še z moje strani!

Junona - mene je bilo ful strah glede dojenja - moje joške niso ravno ne vem kaj, ko so v "normalnem" stanju, poleg tega pa ne moja mama in ne moja sestra nista mogli dojit... Ampak pravijo, da se dojenje v 90% dogaja v glavi - če si želiš dojit in če si se pripravljena potrudit, potem zagotovo ne boš imela problema - res pa je potrebno malo truda in vztrajnosti na začetku. Moj mali ni imel dobro razvitega sesalnega refleksa in sva prva dna dni večino samo vaje delala za dojenje in sav se bolj malo dojila - ampak nama je uspelo - sedaj se polno dojiva in to tako zelo, da mali pridobiva 100g na dan na teži - in sva že ulovila najino porodno težo. Tako da, ne se obremenjevati ali boš lahko ali ne - prepričaj se, da želiš in vse bo steklo - boš videla!

Malcekvita - če bi se ponovno odločala, bi se zagotovo spet odločila za epiduralno. Res je, na koncu, ti ne dajo več "doze", zato da spremljaš porod in se lahko pravilno odzoveš na popadke. Vendar pa moraš vedeti, da je do tega trenutka tvoje telo zelo spočito, saj te popadki, ki bi jih sicer verjetno zelo čutila, sploh ne bolijo. Jaz sem sama skoraj zaspala v porodni, ker mi je bilo malo dolgčas vmesuser posted image . KAr pa se šivanja tiče - obstaja možnost, da te zašijejo tako, da ti dozo povečajo. Meni so sicer dozo umaknili in so me zašili v lokalni - malo čutiš, ampak sploh ni panike - potem pa so itak Lekadoli zakon!user posted image

Hvala za odgovor.user posted image Super, da sta ujela tak fajni ritem pri dojenju in spanju.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
27.3.2009 21:51:16   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

Zdle grem dat pa posteljnino prat. 

Kr neki me preganja pa ne vem, kaj naj še nardim. Zadnje čase kr neki perem.user posted image user posted image user posted image

da ne boš ti že 10.4 rodila na polno luno k tolk delaš user posted image user posted image user posted image bom žalostna če ne bomo skp z brigito v P

Takrat ne morem, ker potico pečem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tam enga 14. bi pa že rada.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sej vedve tut, kajne?

boste vidle babe, da bomo skup v P.....BOMO MELE KLUB VRAŽJIH BABNICuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...štrudli, potice, pice...vse bo prišlo v upoštevuser posted image ....bogi naši atiji

Mmmmm, to bo žurka.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
27.3.2009 21:51:40   
*Junona*

Ja petek je se vidi

Kaj si pa otožne volje user posted image

a ura se spremeni iz sob na nedeljo tko da v nedeljo spimo 1h dlje al kako user posted image

1 uro manj, ker se naprej prestavi.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
27.3.2009 21:52:19   
*Junona*

Sonček, zdle bom pa uno majčko dala zram prat. Ni atija in mamice doma, sestro bom pa že zamotla.user posted image user posted image user posted image Sej sem itak narobe obrnala, da se ne vidi napis.user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem jo pa že in sem jo dala poleg moje v torbo user posted image user posted image user posted image super ,samo pazi da kdo kaj ne vidi

jst sem jo že tudi oprala, zlikala in skrila....sem jo lepo zavila, da bo še dišala, na vrhu pa sem napisala ful lepo pismo, ki ga bo moral prebrat preden odpre in vidi kaj je dobiluser posted image user posted image user posted image ....sem tak lepo napisala...češ da bomo zdej družina pa da bova mogla zdej še bolj skupaj držat in se borit še za nekoga.....no u glavnem tak naprejuser posted image ...potem pa bom to posvetilo dala user posted image  v knjigico, da bo lahko videl kako zelo sta se ga veselila njegova staršauser posted image .

Iiii, zelo lepo...nimam besed, sem kar solzne očke dobila.

Neposredna povezava do sporočila: 1680
27.3.2009 21:52:41   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

evo tko ,da se vam malo javimuser posted image

Z dragim sva očistila okna-ja čeprav bo danes dež a jutri mojega ni doma dopoldan ker dela tko da smo to naredili danes,eno delo manj,sedaj pse perejo zavese,potem še dam posteljnino,........in mislim ,da se mi bo dan že počasi iztekeluser posted image user posted image user posted image
Moram vam pa povedat da sem šla prej po pošto in nam nekaj dvigalo popravljajo tko da sem šla peš dol iz peš gor v 7.nadstropje.Pa pridem gor zadihana k konjuser posted image user posted image samo so se nekaj vozili z dvigalom ,a sem rekla jaz sem noseča in se ne bom ,saj je gorela lučka  k so popravljali še,pa naj kir drug ostane not jaz ne bom ,sem že 1x dost  v največjem neurju(še nisem bila user posted image )no in pol pridem pa reče dragi ja ki si pa bla ,pa rečem pa ka ti mene kdaj poslušašuser posted image   če sem ti rekla da grem in da pridem čez 5 min,je pa rekel nisem ču k sem pa gledal tv na slo2.Je reku da bi un šel drgač -deci user posted image user posted image user posted image
kpmk:ja preko sončka ,sem dala uno slikco gor -najboljši očka na svetu in jo dobila v 4dnehuser posted image
malcekvita.ja potem boš rodila pa 2.4 user posted image user posted image k imaš pregled.srečno user posted image user posted image
diti .lepo da si se javila in da si e 2v1  in zdrži do 4.4 user posted image user posted image user posted image user posted image
nalini:sem vam rekla da bo šla še ta teden user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke mami in družiniciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
detelja:ja zdaj pa gre zares,ti si naslednja  ali pa,........
klavdyk;čestitke za 37tuser posted image user posted image user posted image ,ja volja se najde k pogledam kako je vse mazano in prašno pa čeprav je ni se spravim in potem me prime še za kaj več in potem je vse lepo narejenouser posted image user posted image user posted image user posted image

mene mal še pusti na miruuser posted image  no, da vam povem še eno štorijo....pridem iz lab. in vidim na tistem izvidu, da je spet neki povišanega...sem bla že cela paf kaj če me da v P...pol pa me gin. vpr. če sem na tešče...jaz pa "pa saj noben mi ni rekel, da moram bit" pa gin. seveda vam ni saj vam tudi ni treba, da ste...sem rekla, da nisem...pol pa je tko mal čudno pogledala pa nič...sem rekla, da sem pojedla kos kruha in kakav sem spila sem pa mal lačna...pol pa mi reče premalo jeste za ta čas...jaz jo na veliko pogledam pa si mislim kako le premalo jem...če pa se redim ko pujs...pol pa mi reče malo več jestiuser posted image user posted image user posted image ...sicer je res, da sem včeraj pol 12 imela kosilo pol pa sem le še 2 jogurta pojedla in to je bilo vse....

Joj detelja ko bi men kdaj kdo reku da premalo jem user posted image user posted image

Pa men.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
27.3.2009 21:53:13   
*Junona*

aja sva danes šla z mojim še enkrat v KIK POGLEDAT za une tetra planičke ko jih je junonca vzela...pa sva jih našlauser posted image user posted image user posted image , sva kupila 2 paketa...jih bom oprala pa da vidimo kvalitetouser posted image

Junona je rekla da so superuser posted image

Res so fajne, razlika je očitna.user posted image user posted image user posted image Sporoči potem.

Neposredna povezava do sporočila: 1682
27.3.2009 21:53:56   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: diti

Pozdravljene aprilske čvekice!

Da se na hitro javim … torej, še vedno sva 2v1, pritisk navzdol je precejšen, tako da upam, da zdržimo še do 1. aprila, ko imam naslednji pregled. Ta teden naj bi počivala, ampak je bilo toliko stvari še za opravit, da ni bilo mogoče … no, od danes naprej pa res počivam. Pri meni ne pridejo v poštev sredstva za pospešitev poroda, saj si želimo zdržati do 4. aprila, ko tast praznuje abrahama, no potem lahko pa kr grem! Torba za v porodnišnico je pripravljena.

Malo sem uspela prebrati, da je že kar nekaj aprilčic rodilo, tako da vsem mamicam iskrene čestitke in veliko veselja z otročki!!!!

Vidim, da nisem edina, ki ima težave s spanjem. Že dooolgo nisem sladko spala, zbudim  se pa predvsem zaradi bolečih bokov, na katerih ležim. Tudi strije so prisotne, sicer samo spodaj, ob strani, ampak važno je, da bo sinek zdrav!

Ko bo kaj, se javim, da takrat pa uživajte še v zadnjih tednih nosečnosti in bušijih!

Lp, Diti

Diti, pazi nase in na pikico, javi se nam še kaj.user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa res počivaj.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu diti)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
27.3.2009 21:54:19   
*Junona*
do 1. aprila,
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Junonca pol pa moreve midve fejst mesit, da nama prej prime...pa saj ni treba da samo testo mesima, a neuser posted image user posted image user posted image user posted image

Testo je za kamuflažo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
27.3.2009 21:55:42   
sonček85
o junonca si le prišla ,a ko nasedli kit si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj so pa vse šle user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 27.3.2009 21:56:05 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
27.3.2009 21:57:52   
sonček85
naš malček pa očitno boks trenira zdle ,ker z mano take dela ,da me prav vse boli user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
27.3.2009 22:00:00   
*Junona*

user posted image    2soncek2 - Nina

user posted image   Rmmaja - Dane
user posted image    Rmmaja - Fran

user posted image     Sobra - Tenea

user posted image    lili82 - Saša

user posted image    Piruri - Neo

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 27.3.2009 22:01:11 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
27.3.2009 22:00:24   
*Junona*

user posted image Detelja/37t4d
user posted image
pikaro /34t
user posted image Cveta28/36t3d 
user posted image malapikica/35t5d
user posted image Brigita23/ 33t4d
user posted image nmag/34t
user posted image L&L/ 32t
user posted image
Sonček85 /35t4d
user posted image Junona/32t6d
user posted image  Blančica /36t
user posted image frutolina /36t
user posted image NinaMM/32t
user posted image jernejav /376dt
user posted image blueeyes /31t6d
user posted image zupancdam /33t
user posted image klavdyk / 35t
user posted image mišk /33t4d
user posted image NenaLena /34t
user posted image tinaaja
/37t4d
user posted image BrinaBa /35t4d
user posted image kpmk /36t

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
27.3.2009 22:00:28   
*Junona*

user posted image
user posted image

APRILSKE  user posted image IN user posted image ,KI  SO MALO POHITELI
user posted image

IME             DATUM            PDP               APRILSKI  krofki

Rmmaja      18.02.         25.4.2009    FRAN (1205g) in DANE (1600g) user posted image user posted image
2soncek2    26.02          09.04.2009     NINA( 2200g-45cm ) user posted image
sobra           05.03         
15.04.2009      TENEA (2155g -44 cm)user posted image
Miška2006 11.03.         01.04.2009       NINA (2500g -48 cm)user posted image
ladybird01 20.03.         02.04.2009      MARK-LUKA (?-?)user posted image
Piruri          21.03.         03.04.2009       NEO (3130g - 51cm )user posted image
lili82          21.03.         04.04.2009      SAŠA (3530g - 51,5cm)user posted image
janja*         23.03.         04.04.2009      NIK (3890 g - 54 cm ) user posted image
simonaa      24.03          06.04.2009      ANA ( 2700G - ?)user posted image
nalini          27.03.         04.04.2009      ?????? (???? - ????) user posted image

user posted image

ČESTITKEEE
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
27.3.2009 22:02:11   
*Junona*
Neki me v uliki špika, bebiju se pa kolca.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
27.3.2009 22:04:30   
*Junona*

user posted image user posted image user posted image

user posted image

PDP    IME(starost)        (št . ,št. )  SPOL  KRAJ

01.04.
1.kpmk(25)                     (št. ?, št.? )                     CE  
2.metuljčica27                (št. 3, št. 1)                       
3.srečka82(27)              (št. 1, št. 0)                CE 
4.miška2006                
   (št. 2, št. 1)ŽE CARTAuser posted image GO

02.04.
5.supermiška(28)          (št. 3, št. 1)                LJ
6.malcekvita                   (št. 1, št. 0)                     LJ/PO
7.ladybird01(30)           (št. 2, št. 0) ŽE  CARTA user posted image
8._malina_  (30)            (št. 1, št. 0)                          
03.04.
9.mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
10.PIruri(30)                    (št. 3, št. 1)ŽE  CARTA
user posted image PO
11.bibona   (29)              (št. 2, št. 1)             
12.SuzyB                          (št. ?, št. ?)
13.balbina                        
(št. ?, št. ?)                       SG                      
04.04.   
14.mojcaprvič                  (št. ?, št. ?)                          
15.janja*                          (št. 5, št. 3)
ŽE CARTAuser posted image PO  
16.kataka21 (24)            (št. ?, št. ?)  
17.lili82  (26)                  (št. 1, št. 0)ŽE CARTAuser posted image  PT
18.Nalini                           (št. 1, št. 0)ŽE  CARTA user posted image MS            
05.04. 
19.tinaaja                         (št. 3, št. 1)            LJ
20.mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)                
22.Mici7(28let)                (št. 1, št. 0 )                    

22.Adelina                         (št. 3, št. 2)        
23.orhidejka                     (št. 1, št. 0)                 MB     

06.04.
24.simonaa (29)              
(št.  1,št. 0)ŽE  CARTA user posted image   LJ
25.bambocha (25

(št.  1,št. 0)          
07.04.
26.Anonimna.                   (št. 2, št. 1)                           
27.jernejav                      (št. 1, št.  0)           SG-JU
Jutri  v P na CTG  ,čakamo novičke

28.urnebes(36)               (št. 2, št. 1)                   Trst
29.Artičoka                      (št. 2, št. 1)                    KR  
30.jakanejc                      (št. 3, št. 2 ) 
31.tia12

(št. ?, št. ?  )    
 08.04.
32.katkica007                 (št. ?, št. ?)                             
33.bineti                           (št. ?, št. ?)   
34.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                   
09.04.
35.2sonček2                   (št. 1, št. 0) ŽE CARTAuser posted image
10.04.
36.Cveta28 (29)             (št. 1, št. 0)                     LJ
37.detelja                         (št. 2, št. 0)                      
38.linči 312                     
(št. ?, št. ?)
39.Tinqa                           
(št. 1, št. 0)            LJ 
40.pikiica                         
(št. 1, št. 0)            LJ                         
11.04.              
41.angelito (29)              (št. 1, št. 0 )           LJ
42.aljab                            (št. 2, št. 1)           
43.matt                             (št. 1, št. 0)        

44.kimmii (31)                (št. 1, št. 0)                                              
45.aprilcica09                  (št. 1, št. 0)            LJ
46.matcar                         
(št. 3, št. 2)               
1.4 v P ,čakamo novičke                       
12.04.
47.poka1                          (št. 2, št. 1)                                  
48.baltazarka                   (št. ?, št. ?)                                  
49.Bojana 29                   (št. 4, št. 1)            MB
50.diti(27)                       (št. 1, št. 0)            CE  
13.04.
51.tink@                           (št. 1, št. 0)                NM         
14.04.
52. vud                             (št. 2, št. 1)                 SG
53.zanchy                         (št. 3, št. 2)                                         
54.KaTkA24                      (št. ?, št. ?)           MB/CE  
55.Ntaša                            (št.3 ,št 2 )
15.04. 
56.mavika                        (št. 1, št. 0)                                 
57.pat                               (št. 2, št. 1)                                
58.sobra(28)                   (št. 2, št. 0)
ŽE CARTA user posted image LJ 
59.ninaMM  (22)
             (št. 1, št. 0)            LJ      
60.krfjolca (25)               (št. 2, št. 2)                 KR   
16.04. 
61.lily32                           (št. 1, št. 0)
62.suzy25
                         (št. 2, št. 1)          SG      

17.04.

63.L & L(30)                    (št. 3, št. 2)            KR
64.MAJLANA                     (št. ?, št. ?)                      
65.nmag  (39)                  (št. 5, št. 4)          LJ
66*nana*                         (št. 3, št.1)                 SG
67.klavdyk                        (št.  2, št.1)                SG
68.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)      
69.pikatara                        
(št. ?, št. ?) LJ
70.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0) 
71.oktoberka(23)             (št. 3,šr.1 )                LJ        
18.04. 
72.neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
73.blancica (34)               (št. 1, št. 0)          PO  
74.malapikica(36)            (št. 3, št. )           MS

75.čokoladica1                  (št. ?, št. ?)                     
19.04.
76.uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)              LJ                          
77.zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)         TRB
20.04.
78.lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)               LJ              
79.BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)        LJ
Opazila krvav madež-čakamo 

80.Akina (25)                    (št. 1, št. 0)        MB        
81.tani22                          
( št. ?, št. ?)                                        

82.frutolina                        (št. 1, št. 0)                   

21.04. 
83.tojeto1(30)                  (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
84.m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)             SG
85.PikaV                             (št.3, št.1)           
86.goričanka (36)             (št. 2, št.1)               NG
87.
mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)             TRB  
23.04.
88.NenaLena                     (št. 1 , št. 0)       PT             
89.RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)         
24.04
90.Sonček 85 (23)       (št. 1 ,št. 0)          CE
91.kunda  (30)                  (št. 1, št. ?)                                 
92.duda1                     
      (št. 3, št. 2)         MB
93.ninica23                        (št. 1, št. 0)         CE  

25.04. 
94.pikaro                         
  (
št. 1, št. 0)              MS
95.Pat74  (34)                 (št. 3, št. 2)          PO
96.Patrica                          (št. ?, št. ?)
26.04.  
97.anca(28)                      (št.
1, št. 0)          LJ         
98.zoja B                            (št. 4, št. 1)               LJ
99.olea                               (št. 1, št. 0)                LJ
27.04.
100.štorkljica                      (št. 2, št. 1)        
101.barboom                       (št. 1, št.  0)        PO                     
102.zaspanka84(24)         (št. 2, št. 1)                                                                           
103.anchika                        (št. 2, št. 1)           
104.rea27 (27)                  (št. 2, št. 0)                NM/LJ                            

28.04.
105.narcisa (27)                (št. 2, št. 1)                ZASAVJE
106.ella. (33)                     (št.1, št. 0)         
107.brigita23(25)             
(št. 1, št. 0)              CE
29.04..
108.mišk (27)                    (št. 2, št. 1)               BREŽ
30.04.
109.*junona* (24)            (št. 3, št. 0)                CE
110.Sončni nasmeh           
(št. 1, št. 0)             LJ
111.Pomarančica              
(št. 1, št. 0)                  LJ
 1.5.                     
112.copka(28)                   (št. 2, št. 1)               
xx.04

113.ančula                          (št. ?, št.  ?) 
114.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
115.taškica    
                     (št. 3, št. 2) LJ
116.Blueeyes(26)              
(št. 1, št. 0)              LJ
117.Rmmaja                        (št. ?, št. ?) ŽE CARTA user posted image user posted image

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

28.03

jernejav-v P  na CTG

BrinaBa -v P na CTG
30.03
sončni nasmeh
blueeyes
pikaro
31.03
štorkljica
L&L ctg
vud
srečka82
klavdyk
01.04
Cveta28
ninaMM CTG
matcar 1.4  v P
Artičoka
m...tina CTG
kpmk CTG v P
diti
02.04
NenaLena
anca
rea27
Sonček 85 CTG+UZ
mlavla
malcekvita
03.04
*Junona* CTG
malapikica
duda1
nmag
06.04

Brigita 23
ninica23
Detelja
07.04
Pat74
Artičoka
09.04
zupancdam
10.04
Cveta28
14.04
m...tina CTG
*Junona* CTG
TRENUTNO NAS JE: 117nosečk

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
27.3.2009 22:04:43   
sonček85
tko zdaj pa res grem počas k kmalu pride m oj dragi user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem nočko in sladke sanje user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
27.3.2009 22:05:15   
brigita23

brigita.ja baje so res super,jaz jih bom šla tudi še kupit kak paket ,pleničk ni nikoli dovolj bolje kak več k pa premal in potem k jo rabiš je ni

ja pa lepo so potiskaneuser posted image , to imaš pa prav planičke vedno pridejo pravuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
27.3.2009 22:07:54   
*Junona*
Js grem pod tuš, me tak križ boli.

Zdle bi bla pa rajš lačna ko pa tak sita.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
27.3.2009 22:08:25   
brigita23

tko brigita zdaj sva pa očitno sami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kje imaš pa svojega ,moj pride čez pol ure pa itak vem da bo ves zmatran in bo šel tkoj spat ,ker jutri že mora ob 6.00 v službo ga je šef prosu.

drug teden pa dopust user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj jaz sem pa pozabila povedat da sem danes začela s porodniško user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bogi tvoj dragi....pa sej še mal pa bo imel očetovski dopust pa se boste lepo cartali vsi skupajuser posted image user posted image user posted image ....moj pa je tuki zraven mene, si je mal moj računačnik sposodu da je neki pogledu, no zdej mi ga je dal pa nazajuser posted image ....bi se rad cartaluser posted image

user posted image user posted image user posted image bravo za porodniško...jst jo začnem 31.3. jutri mesec pa imam rokuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
27.3.2009 22:08:51   
Tabletka dOr
IZVIRNO SPOROČILO: lili82

Mali ni znal dobro prijeti bradavice, da bi lahko mleko lepo teklo... Jezik je dajal na bradavico namesto pod bradavico, da bi lahko z jezikom lepo stiskal. In zato so nama v porodnišnici svetovali, naj mu čimvečkrat dam prst za cuzat, da se bo navadil, kak je občutek, ko prav vleče. No, in sva dodobra osvojila tehniko. Pa prst še tudi vedno rad cuza user posted image - ga ful pomiri.

Hvala, mogoče bo pa tudi nam to prav prišlo.

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
27.3.2009 22:09:48   
brigita23

Brigitka, Junonca se je potepala. Je mela Sonček prav. Zdle pa ležim na posli ko nasedli kit, sem tak sita, da še slino komaj požiram.user posted image user posted image user posted image

Nalini, čestitke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo se cartajte.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da čujem kaj si dobrega jedla....firbec jstuser posted image user posted image user posted image user posted image  

Jst sem tudi full sita, sem zmazala celo pico macarenauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
27.3.2009 22:14:02   
brigita23

Neki me v uliki špika, bebiju se pa kolca.

eh mene zadnej čase pogostouser posted image user posted image user posted image  pa ni to un vitamin K in 2Juser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
27.3.2009 22:15:08   
brigita23
nalini iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej te bomo pa pogrešale tukajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1699
27.3.2009 22:18:00   
brigita23
grem počasi...bi se moj rad stiskaluser posted image user posted image user posted image , pa en film mama za pogledat.

Lepo pančkite, se zjutri tipkamo

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

ksenci

ste zadovoljni s svojim življenjem? partner, stanovanje, otroci, služba, prosti čas?

da zelo zadovoljen/a (40%)

da zadovoljen/a (27%)

še kar zadovoljen/a (27%)

nezadovoljen/a (5%)

zelo netadovoljen/a (1%)

Število vseh glasov: 224

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!